Ağrı gibi değil ama acıyor ya 2 kere denedik sıfır zevk acı da geçmedi çiş yapamadım valla peşineKızlar, sezaryen doğum yapıp ilişki deneyen var mı? Yahu 1,5 ay oldu. Denedim ama vajinada ağrı hissediyorum nedense. Doktor randevuma da daha var. Benzer durumu yaşayan var mı?
E devletten nasıl yaptınız başvuruyu acabaSut parası 316 dogum yardimi 300 müş ilk bebek diye. E devlette basvurum onaylanmis gorunce aradim 144 u, 30 nisanda onaylanmis 30 mayis ve sonrası pttden alabilirsiniz dedi. Aile ve sosyal politikalar bakanlığı na başvurmuştu esim sanirim onun için
Ağrı gibi değil ama acıyor ya 2 kere denedik sıfır zevk acı da geçmedi çiş yapamadım valla peşine
E devletten nasıl yaptınız başvuruyu acaba
Annelerin günümüz kutlu olsun canım kızlarr
Valla kızlar vajinal acı ve kesik yer civarı hassas sanki ama dikiş vs kalmadı kadın doğumluk bir durum yok belki ama hala hassasiyet var bence normal doğum yapanda aynı olur mu bilemedimAnneler günümüz kutlu olsun
Basvuru sahsen oluyormus e devletten sadece duruma bakiyorsunE devletten nasıl yaptınız başvuruyu acaba
Biz 15 mayısta rota aşısını yaptıracağız. Menenjit aşısını da yaptıracağız ama hangisini yaptırsak karar veremedik. Bence bu aşılar çok önemli mutlaka yaptırmak lazım. Misal benim dayım küçükken menenjit geçirmiş ve maalesef şu an zihinsel engelliKızlar doktor birkaç aşı söyledi ücretli hangilerini yaptıracaksanız yada yaptırdınız bilgi verir misiniz bayada tutuyor fiyat olarak kafam karıştı
Ben rotayı yaptırdım, yarın da menenjiti yaptiricam. Hem asya hem de Avrupa'yı yaptırın diyorlar.Kızlar doktor birkaç aşı söyledi ücretli hangilerini yaptıracaksanız yada yaptırdınız bilgi verir misiniz bayada tutuyor fiyat olarak kafam karıştı
Biz 15 mayısta rota aşısını yaptıracağız. Menenjit aşısını da yaptıracağız ama hangisini yaptırsak karar veremedik. Bence bu aşılar çok önemli mutlaka yaptırmak lazım. Misal benim dayım küçükken menenjit geçirmiş ve maalesef şu an zihinsel engelli
Hepiniz yaptırıyor mu bende sorayım dedim artık ysptircaz gibi duruyor.keske devlet karsilasa bunları herkes nasıl yaptıracakBen rotayı yaptırdım, yarın da menenjiti yaptiricam. Hem asya hem de Avrupa'yı yaptırın diyorlar.
Biz olduk korona.Merhaba arkadaşlar ben nisan annesiyim sanırım mart annelerinden bebegi covid olan varmış. Bana ulasabilir mi lutfenBebeğim su an yogun bakimda 20 günlük covid pozitif sormak istediklerim var
Benim ebem rota için cok gerekli bir aşı değil diyor. Anne sütü alan bebeklere ve evde küçük kardeş yoksa yapılmaya bilir de dedi.Kızlar doktor birkaç aşı söyledi ücretli hangilerini yaptıracaksanız yada yaptırdınız bilgi verir misiniz bayada tutuyor fiyat olarak kafam karıştı
Ben ücretli aşılar konusunda doktor ne derse ilk çocuğumda yaptırdımKızlar doktor birkaç aşı söyledi ücretli hangilerini yaptıracaksanız yada yaptırdınız bilgi verir misiniz bayada tutuyor fiyat olarak kafam karıştı
Bize ücretli bir tek rotayı söylediler. 30 öayısta aşklarımız var, onu da o zaman yaptırıcazKızlar doktor birkaç aşı söyledi ücretli hangilerini yaptıracaksanız yada yaptırdınız bilgi verir misiniz bayada tutuyor fiyat olarak kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?