benim emzirdikten somra o tarafın kürrek kemiği çok ağrıypr.göğsüme sızı giriyorHayırlı bayramlar şekerler
ben de bi soruyla geleyim, sırtınız ağrıyor mu? Benim sırtımın özellikle sol tarafı yanarak ağrıyor, ağlamak istiyorum resmen. ağrı kesici bile fayda etmiyor. acıyarK ağrıyor. Kambur kalacak gibi şekil alıyorum emzirmekten
geceleri uyku ağır basınca.5 dk emip kilitliyor. eşim öpüp uyamdırmaya çalışıyo zor açıyo uykusunu toplasan 10 dk zor emiyo. aç diye üzülüyprum bendeYarım saat 1 saat mi ben 5 yada 10 dakıka emzıreyım sukredıyorum gecede en fazla 3 dakıka sonra dudagını kıtlıyor ılk ay bu emmeyle 1.100 gram aldı bakalım bu ay kaç gram alıcak ama emmesı çok az cidden başta takıyodum artık bende alıştım huyubu dedım
aynı öyleyizCanlar. Sizin bebekler de gece uyandıklarında kısa emiyorlar mı? Benimki mesela bu gece 3.55 gibi emmeye başladı, yarım saat emmedi uyumaya devam Etti. Gündüz en az 1 saat emen çocuk geceleri herhalde uykuya yenik düşüyor
Su an aynısını yasadım. O kadar az emdi ki dakika tuttum, tek meme 5 dk, sonra zorlayarak bi 3 dk daha emzirmişimdir. Normalde uyumayan çocuk, bu gece ortasında uyku açıp ememiyor, yalnız degilmişim. Bir de normalde takılmam ama bu ara çok aglayınca etraftan doymuyor mu, memeyi tutmuyor mu sesleri yükseldi. İster istemez bilinç altına yerlesiyor demekgeceleri uyku ağır basınca.5 dk emip kilitliyor. eşim öpüp uyamdırmaya çalışıyo zor açıyo uykusunu toplasan 10 dk zor emiyo. aç diye üzülüyprum bende
bende yaşıyorum memede ağlamayı. bugün kayınvalidemlerde yaptı yine.hemen dedi süt mü yok. hem diyoki sütün yaramış kilo almış.hiç öyle düşünme öyle krize girince sağılmoş süt veriyoruz .onuda ağlayarak ziyan ediyo. içemiyo. gaz sıkıştırıyo. zaten hem ağlayıp hem kıvrılıyo. sakinleştirip tekrar teklig ediyorum memeyi.bazen muyfakta emziriyorım. aspiratör eşiliğinde. lamgıdı langıdı şarkosında sakinleşiypr onı açıp emziriyorım.o zamanlatda sanırım rahatlamaya ve bize ihtiyaçları var.çünkü bakıyorum.ağzında da süt var. süt yetmese olmaz öyle benceSu an aynısını yasadım. O kadar az emdi ki dakika tuttum, tek meme 5 dk, sonra zorlayarak bi 3 dk daha emzirmişimdir. Normalde uyumayan çocuk, bu gece ortasında uyku açıp ememiyor, yalnız degilmişim. Bir de normalde takılmam ama bu ara çok aglayınca etraftan doymuyor mu, memeyi tutmuyor mu sesleri yükseldi. İster istemez bilinç altına yerlesiyor demekgece gece bi çocukla, bi çocuksuz tartıya çıktım. Saçma sapan, ne anlıycaksam böyle, etrafa kulak tıkıyorum güya insan takıyor demek içten içe
Bugunku ilginc bir durum oldu, aksam 11 den beri kendini acamiyor. Dogru duzgun emmedi, cisli bez cikmadi. Cok az 1 defa aldim bez.Doktora yazdim simdi, bu kadar uyku endiselendirdi. 1,5 ayda sarilik yeniden baslar mi, bilmiyorum.bende yaşıyorum memede ağlamayı. bugün kayınvalidemlerde yaptı yine.hemen dedi süt mü yok. hem diyoki sütün yaramış kilo almış.hiç öyle düşünme öyle krize girince sağılmoş süt veriyoruz .onuda ağlayarak ziyan ediyo. içemiyo. gaz sıkıştırıyo. zaten hem ağlayıp hem kıvrılıyo. sakinleştirip tekrar teklig ediyorum memeyi.bazen muyfakta emziriyorım. aspiratör eşiliğinde. lamgıdı langıdı şarkosında sakinleşiypr onı açıp emziriyorım.o zamanlatda sanırım rahatlamaya ve bize ihtiyaçları var.çünkü bakıyorum.ağzında da süt var. süt yetmese olmaz öyle bence
Biİm dr uyandırma demişti. Acıkınca durmaz zaten diyr.Bugunku ilginc bir durum oldu, aksam 11 den beri kendini acamiyor. Dogru duzgun emmedi, cisli bez cikmadi. Cok az 1 defa aldim bez.Doktora yazdim simdi, bu kadar uyku endiselendirdi. 1,5 ayda sarilik yeniden baslar mi, bilmiyorum.
Canim cok uyudu 10 saat falan ondan korktum. Simdi saglik ocagiyla gorustum. Bu durum küme beslenmeymis. Donem donem surekli beslenip, sonra bir sure hic beslenmeyebiliyorlarmis. Beslenmedigi acigi kapiyor mu, o önemliymis. Cisli bez sayicam 24 saat. Zaten uyanip emdi simdi. Ah su ilk cocuk tecrubesizliklerimiz ve paniklerimiz.Biİm dr uyandırma demişti. Acıkınca durmaz zaten diyr.
Birde göğüs doluysa 5 dk da doyuyr hızlı çektikleri için. Dkya takılmamak lazım demişti eski drmuz
Mesajina cok guldum, hislerimize tercuman olmusunBenimde 40 im cıkana kadar 12 kilo gitti ama 20gündür tık düşemiyorum süt çoğaldıkça iştahta artıyor emzirme sonrası çok bitkin oluyorum yazda geldi valla kaldım böyle duba gibi yokmu diyetisyene giden
Yarın 2 ay kontrolumız var aşılar sonrasında inşallah huy değişmez zaten yeterince değişiğiz full memede emzik almıyor çingen sancağında uyuyor sadece öyle nefes alabiliyorum yoksa hep memede
Aynı dönem doğum yapan arkadaşlarım var hoyt hoyt geziyolar pusetlerin üstü kapalı gızanlarda yalancı meme cokkidi cokkidi emip uyuyolar bugün bi avmye gitmem gerekti annemide aldım yanıma arkadaş 2 dk bakınmazmı ya bebek odaları hep dolu valla tabureye oturdum taktım emzirme önlüğünü 1 saat emzirdim güya ben bakıncaktım anneme yaradı
Mesafe ne kadar uzak bilmiyorım ama Kadıköy medicana mine tugay memnunum kuzumKızlar Ümraniye civarında çocuk doktoru arıyorum memnun olduğunuz doktor var mı?
Erdem Hastanesi'nde demeyin sadece bugün sinirden oldum her zamanki gibi asansör sorunu var her kata çıkarken 20 dk esir oldum bebek arabasıyla çok sinirliyim.Ayrica emzirme odası idrar yaptircam çocuğa poşete tahlil için dehşet ağlıyor emzircem küçücük br oda kenarı tahtalı sandalye çocuğun ya kafası ya ayağı çarpar durmadan kapıya vuran vurana delirdim resmen
Memnun olduğunuz hastane ve doktor önerisi ?????
Canim ben bu sorunu yasadim. Meme cok şiş mi? Dusa girip elle sagiyorum, sonra kalani makineyle sagiyorum. Sonra aliyor genelde. Bir de besik pozisyonun da almiyor da futbol topu, canta dedikleri arkaya dogru pozisyonda aliyor. Cok sut olunca ve meme buyuk olunca oluyomus bu durum, rahat ememiyor.Ya biz de tek taraflı meme reddi yaşıyoruz. Çıldırmak üzereyim. cork cork emen çocuk son 1 ya da 1.5 haftadır filan sol memeyi reddediyor. emiyor ama savaş halinde o memeyle. Atıyor, ağlıyor, emmek istiyor ama emmiyor, arada emiyor. süt mü yok acaba diyorum, sıkıyorum elimle 3-4 yerden süt geliyor. Duşa girmek haricinde her pozisyonu denedim. Bazen uykuluyken tutuyor ama onda da zaten uyuduğu için çok çekmiyor memeyi. Az önce pilates topuna oturup denedim, orada biraz tuttu yine uyudu. Nasıl çözebilirim bu durumu? Duşa giremem şu an çok küçük, kayar elimden diye korkuyorum
Ya hayır. öyle büyük bir şişlik yok. zaten kavga etse de emmeye çalıştığı için bir miktar boşaltıyor memeyi. Meme ucunda sorun var sanırım, silikon uç ile emdi ya da biberona alıştı silikon ucu biberon sandıCanim ben bu sorunu yasadim. Meme cok şiş mi? Dusa girip elle sagiyorum, sonra kalani makineyle sagiyorum. Sonra aliyor genelde. Bir de besik pozisyonun da almiyor da futbol topu, canta dedikleri arkaya dogru pozisyonda aliyor. Cok sut olunca ve meme buyuk olunca oluyomus bu durum, rahat ememiyor.
Canısı teşekkür ederim Kadıköy şubesi bana uzak kalıyor Üsküdar şubesi yada Ümraniye olması lazim kafadan gitmek istemiyorumMesafe ne kadar uzak bilmiyorım ama Kadıköy medicana mine tugay memnunum kuzum
Bebeğin büyüyor artik güçlü emiyor. Büyüdükçe emmeyi ve doymayi daha iyi yapiyorlarSu an aynısını yasadım. O kadar az emdi ki dakika tuttum, tek meme 5 dk, sonra zorlayarak bi 3 dk daha emzirmişimdir. Normalde uyumayan çocuk, bu gece ortasında uyku açıp ememiyor, yalnız degilmişim. Bir de normalde takılmam ama bu ara çok aglayınca etraftan doymuyor mu, memeyi tutmuyor mu sesleri yükseldi. İster istemez bilinç altına yerlesiyor demekgece gece bi çocukla, bi çocuksuz tartıya çıktım. Saçma sapan, ne anlıycaksam böyle, etrafa kulak tıkıyorum güya insan takıyor demek içten içe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?