2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bana hamileyken vermişti içinde iki tane var yanılmıyorsam içinde yazana bakıp içmedim doktora tekrar sorup içmiştim

Bende hepinizden fikir alayım dedim.
Bizde 3 ay olunca olucaz haziran başı doktor öyle dedi sadece ücretli olduğu için soruyor bendee kararsız kaldım parasından değil bir şekilde ayarlarım evlat sonuçta

Kızlar doktor birkaç aşı söyledi ücretli hangilerini yaptıracaksanız yada yaptırdınız bilgi verir misiniz bayada tutuyor fiyat olarak kafam karıştı

Ben 2.ay kontrolümde nimerix i yaptıracağım. Asya tipi menenjit aşısı. 4.ayda da 2.dozu olacak.

3.ayda rotarix (rotavirüs aşısı) 1.doz ve bexero (avrupa tipi menenjit aşısı) 1.doz yaptıracağım. 5. Ayda da tekrarları var.

Bizim kıza bişeyler oldu kızlar sizin de bebişlerinizde bu durum var mı
Normalde gündüzleri çok derin dalmasa da bir saat hatta iki saat uyumuşluğu oluyordu şimdi uykudan ölüyor uyutuyorum 5 dk geçmeden ık mık ağlayarak uyanıyor bi de üç gündür kendini yırtacak kadar ağlama krizlerine giriyor nedir bu büyüme atağı falan mı anlamadım gitti

8.hafta atağına girmişsiniz. Kolay gelsin

Nasıl üstesinden gelebilirim ağlamasına kıyamıyorum kucağımda falan da sakinleşmiyor
Ten tene temas yapabilirsiniz ya da buzuki orhanın kolik şarkısı var onu dinletebilirsiniz.anne karnını hatırlattığı için atak haftalarında iyi geliyor.

Kızlar selam, bebişle hayat nasıl gidiyor? Ben uzun zamandır depresif vaziyetlerdeyim. Çok ağladım. Eşimle aram hiç iyi değil. Sürekli tartıştım. Kendimi çok yalnız ve keyifsiz hissediyordum. Aslında eşimin bir şey yaptığı yoktu ama garip bir ruh halindeydim. Bebeğim bu sırada emmeye devam ediyordu ama ben emzirirken bile ağlıyordum çok kötü hissediyordum. Şu anda nasılım bilmiyorum ama daha iyiyim sanırım.
Eşimle kendi hayatımı çok özlüyorum. Bebeğim uykusu gelince çok ağlıyor ve bende asla susmuyor çok korkunç hissediyorum o zaman. Resmen tek başıma sakinleştiremeyeceğimi düşünüyorum. Ne zamana kadar böyle devam edeceğini bilemiyorum.

Sakin ol hepimiz aynı evrelerden geçiyoruz bende hafta içi akşama kadar tek başıma hafta sonları esimle arada ağız atışması oluyor tabiki herkesçe .
Çamaşır yıkadım bugün kızım müsade ettikçe as mutfak topla kahvaltı et alt değişme emzirme bunları yapabildim henuz yemek yok daha ortada yemeği halledicem aksama da wc yıka duş al normalde hafta sonu esimle yapıyorum ama bu hafta eşimle hep disardaydik o yüzden hafta içine kaldı

Benim yardıma gelen kimse yok 18 gün k valide 3 gün falanda annem yanımdaydı ilk doğum zamani ondan sonra tek kendime bakamıyorum bir tayt bir tişört duş alırsam anca bakım o.. normalde tam tersi biriydim ojesiz makyajsız saçlar yapmadan dolasmazdim ama ne yapalım

Valla bana da geliyor arada depresif ruh hali çok normal. Ben de çok özlüyorum eşimle eski hayatımı ama hepsi geçecek biliyorum. İlk haftalar en çok zorlayan haftalar. Giderek kolaylaştığının da farkındayım. Çok daha iyi olacak. Hele okula gitsin :)

beende öyleyim .beni anlatmışsın resmen. gündüz uykusu yok gibi onu nasıl düzenlicez bilmiyorum.bu ara emzikle kucağımda sallayınca uyuyor ama yatağğa koyunca ayılıyo.bir yol bulan varmı a dostlar

Bizde uykusuz dönemden geçtik iki hafta falan sürdü .bu ara gündüz uykusu iyi .gece uykusunda bı bozulma yaşamadık şuana kadar çok şükür .bugün iki aylık kontrol ve asilarimiz vardı .4 yaşında kiziminda son aşıları yapıldı .boyumuz 60 cm kilomuzda 6400 çıktı . Kızım baya minyon bı bebekti hala öyle 3 yaşında gbi .ama oğlum hem daha kilolu hem daha boylu gidiyor .erkek bebek olmasinin da farkı var galiba

Bebeğim sadece sütle besleniyor ve dünden beri kaka yapamadı. Önerisi olan var mi? Zeytinyağı sürdük yine de olmadı

Bebeğim sadece sütle besleniyor ve dünden beri kaka yapamadı. Önerisi olan var mi? Zeytinyağı sürdük yine de olmadı
Canım hiç müdahale etme zeytinyağı falan da yapma eğer ki çok gaz sancısı cekmiyirsa .bzimkide bugün yapmasa 4. Gün olucakti .sadece anne sütüyle besleniyor 3 gün boyunca yapmadı .bugün sağlık ocağına gitmiştik onu da sordum 6 güne kadar bekle yapmazsa yarım fitil atabilirsin dedi .eğer ki fitille yaptı sonra 5-6 gün tekrar yapmadı o zamn doktora gidersin bağırsak düzenleyici bı şurup verir dedi .ben iki gün daha beklicektim ki bizimki sağlık ocağında sonra yaptı .hatta 4 tane kakali bez akdik bugün

Bazen anne sütünün tamamı sindirilir ve bebek kaka yapmaz, huysuzlanmıyor bacaklarını karnına çekerek veya kasılarak ağlamıyorsa endişe etmeyin. Bir hafta bile bu şekilde gidebilir.

Merhabalar 2010 mart annesiyim, son mesajlarda grubu görünce bakayım dedim 40lı bebeler ne alemde. Allah yardımcınız olsun sağlıkla güzel günlerini görün inşallah.

Kızlar doktor birkaç aşı söyledi ücretli hangilerini yaptıracaksanız yada yaptırdınız bilgi verir misiniz bayada tutuyor fiyat olarak kafam karıştı
Biz nimenrix yaptırdık menenjit aşısı 3 ay sonundada rota vurulcak bence ikiside cok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…