Bana hamileyken vermişti içinde iki tane var yanılmıyorsam içinde yazana bakıp içmedim doktora tekrar sorup içmiştimKızlar bugün doktora gittim kontrole. Bana gynomax lx fitil ve estriol krem verdi. Fitili koydum bu akşam. Dehşet bir yanma yaptı, onun acısına uyandım. Kalktım yıkadım genital bölgeyi. hala yanıyorum cayır cayır. daha önce kullanmıştım hiç böyle olmamıştı. Neden şimdi böyle oldu ki? Ayrıca sondadan sonra yanmalarım geçmedi. İltihap olmamasına rağmen İdraR yolu iltihabı ilaçları içiyorum, doktorlar ısrarla bu ilaçları veriyor ama geçmiyor yani yanmam. Ne yapayım, önerisi olan var mı? Sanki şu an acı biber sürmüşüm gibi oraya
bir de fitilin prospektüsünde emzirirken kullanmayın, 3 gün emzirmeye ara verin filan diyor ya. Az evvel okudum yanmam olunca Ama çocuğu da emzirdim bu arada. 3 gece kullanmalık fitil. Bunu okudum, asla kullanmam kalan 2 gece.
Benim ebem rota için cok gerekli bir aşı değil diyor. Anne sütü alan bebeklere ve evde küçük kardeş yoksa yapılmaya bilir de dedi.
Ama ben covid 19 aşısı dışında diğer aşıları yaptıracağım inşallah.
Aşı için cok acele etmemek lazım.
Biz biraz daha erteledik. 3 aylik olsun Bağışıklık sistemi daha güçlü olsun diye.
İlk asimiz haziran sonu inşallah.
Bende hepinizden fikir alayım dedim.Ben ücretli aşılar konusunda doktor ne derse ilk çocuğumda yaptırdım
Çok şükür hiç keşkem olmadı
Yine yaptıracağım aşıları. Ücretli aşılar evet bütçeyi yoruyor ama sonrasında bir sıkıntı olup da üzülmemek için yaptırmak gerek diye düşünüyorum. Mesela bir arkadaş demiş burda sağlık ocağında ebesi rota aşısına gerek yok diye. Bir sağlık görevlisinin de bu fikri beyan etmesine anlam veremiyorum
Dünyada ölümle sonuçlanan o kadar kanlı ishal vakası varken nasıl bu sorumluluğu alır bir hemşire enteresan durum.
Allah hepimize maddi manevi güç versin. Bebişlerimize de sıhhatli uzun ömürler
Fitil kız bu. 3 tane var içinde, 3 gün arka arkaya koyulacak.Bana hamileyken vermişti içinde iki tane var yanılmıyorsam içinde yazana bakıp içmedim doktora tekrar sorup içmiştim
Kızlar doktor birkaç aşı söyledi ücretli hangilerini yaptıracaksanız yada yaptırdınız bilgi verir misiniz bayada tutuyor fiyat olarak kafam karıştı
8.hafta atağına girmişsiniz. Kolay gelsinBizim kıza bişeyler oldu kızlar sizin de bebişlerinizde bu durum var mı
Normalde gündüzleri çok derin dalmasa da bir saat hatta iki saat uyumuşluğu oluyordu şimdi uykudan ölüyor uyutuyorum 5 dk geçmeden ık mık ağlayarak uyanıyor bi de üç gündür kendini yırtacak kadar ağlama krizlerine giriyor nedir bu büyüme atağı falan mı anlamadım gitti
Nasıl üstesinden gelebilirim ağlamasına kıyamıyorum kucağımda falan da sakinleşmiyor8.hafta atağına girmişsiniz. Kolay gelsin
Canım evet fitil kafam dalmış o an fitil koydum aynenFitil kız bu. 3 tane var içinde, 3 gün arka arkaya koyulacak.
Ten tene temas yapabilirsiniz ya da buzuki orhanın kolik şarkısı var onu dinletebilirsiniz.anne karnını hatırlattığı için atak haftalarında iyi geliyor.Nasıl üstesinden gelebilirim ağlamasına kıyamıyorum kucağımda falan da sakinleşmiyor
Sakin ol hepimiz aynı evrelerden geçiyoruz bende hafta içi akşama kadar tek başıma hafta sonları esimle arada ağız atışması oluyor tabiki herkesçe .Kızlar selam, bebişle hayat nasıl gidiyor? Ben uzun zamandır depresif vaziyetlerdeyim. Çok ağladım. Eşimle aram hiç iyi değil. Sürekli tartıştım. Kendimi çok yalnız ve keyifsiz hissediyordum. Aslında eşimin bir şey yaptığı yoktu ama garip bir ruh halindeydim. Bebeğim bu sırada emmeye devam ediyordu ama ben emzirirken bile ağlıyordum çok kötü hissediyordum. Şu anda nasılım bilmiyorum ama daha iyiyim sanırım.
Eşimle kendi hayatımı çok özlüyorum. Bebeğim uykusu gelince çok ağlıyor ve bende asla susmuyor çok korkunç hissediyorum o zaman. Resmen tek başıma sakinleştiremeyeceğimi düşünüyorum. Ne zamana kadar böyle devam edeceğini bilemiyorum.
Kızlar selam, bebişle hayat nasıl gidiyor? Ben uzun zamandır depresif vaziyetlerdeyim. Çok ağladım. Eşimle aram hiç iyi değil. Sürekli tartıştım. Kendimi çok yalnız ve keyifsiz hissediyordum. Aslında eşimin bir şey yaptığı yoktu ama garip bir ruh halindeydim. Bebeğim bu sırada emmeye devam ediyordu ama ben emzirirken bile ağlıyordum çok kötü hissediyordum. Şu anda nasılım bilmiyorum ama daha iyiyim sanırım.
Eşimle kendi hayatımı çok özlüyorum. Bebeğim uykusu gelince çok ağlıyor ve bende asla susmuyor çok korkunç hissediyorum o zaman. Resmen tek başıma sakinleştiremeyeceğimi düşünüyorum. Ne zamana kadar böyle devam edeceğini bilemiyorum.
beende öyleyim .beni anlatmışsın resmen. gündüz uykusu yok gibi onu nasıl düzenlicez bilmiyorum.bu ara emzikle kucağımda sallayınca uyuyor ama yatağğa koyunca ayılıyo.bir yol bulan varmı a dostlarSakin ol hepimiz aynı evrelerden geçiyoruz bende hafta içi akşama kadar tek başıma hafta sonları esimle arada ağız atışması oluyor tabiki herkesçe .
Çamaşır yıkadım bugün kızım müsade ettikçe as mutfak topla kahvaltı et alt değişme emzirme bunları yapabildim henuz yemek yok daha ortada yemeği halledicem aksama da wc yıka duş al normalde hafta sonu esimle yapıyorum ama bu hafta eşimle hep disardaydik o yüzden hafta içine kaldı
Benim yardıma gelen kimse yok 18 gün k valide 3 gün falanda annem yanımdaydı ilk doğum zamani ondan sonra tek kendime bakamıyorum bir tayt bir tişört duş alırsam anca bakım o.. normalde tam tersi biriydim ojesiz makyajsız saçlar yapmadan dolasmazdim ama ne yapalım
10gune kadar yapmama olasılığı var canım. Huzursuzluk var mı?Bebeğim sadece sütle besleniyor ve dünden beri kaka yapamadı. Önerisi olan var mi? Zeytinyağı sürdük yine de olmadı
Canım hiç müdahale etme zeytinyağı falan da yapma eğer ki çok gaz sancısı cekmiyirsa .bzimkide bugün yapmasa 4. Gün olucakti .sadece anne sütüyle besleniyor 3 gün boyunca yapmadı .bugün sağlık ocağına gitmiştik onu da sordum 6 güne kadar bekle yapmazsa yarım fitil atabilirsin dedi .eğer ki fitille yaptı sonra 5-6 gün tekrar yapmadı o zamn doktora gidersin bağırsak düzenleyici bı şurup verir dedi .ben iki gün daha beklicektim ki bizimki sağlık ocağında sonra yaptı .hatta 4 tane kakali bez akdik bugünBebeğim sadece sütle besleniyor ve dünden beri kaka yapamadı. Önerisi olan var mi? Zeytinyağı sürdük yine de olmadı
Bazen anne sütünün tamamı sindirilir ve bebek kaka yapmaz, huysuzlanmıyor bacaklarını karnına çekerek veya kasılarak ağlamıyorsa endişe etmeyin. Bir hafta bile bu şekilde gidebilir.Bebeğim sadece sütle besleniyor ve dünden beri kaka yapamadı. Önerisi olan var mi? Zeytinyağı sürdük yine de olmadı
Biz nimenrix yaptırdık menenjit aşısı 3 ay sonundada rota vurulcak bence ikiside cok önemliKızlar doktor birkaç aşı söyledi ücretli hangilerini yaptıracaksanız yada yaptırdınız bilgi verir misiniz bayada tutuyor fiyat olarak kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?