- 27 Eylül 2014
- 1.578
- 5.205
- 158
- 39
Sütüm var ama bebeğim az emiyor zorluyorum ögürüyor
Az emiyorsa sık sık emzirebilirsiniz. İşte 3 saatte 1 değil de mesela 2 saatte 1 gibi. Bir de emdikten sonra sağıp kaşık biberonla da içirebilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sütüm var ama bebeğim az emiyor zorluyorum ögürüyor
Bunu duymuştum sağlık ocağının verdiği kabız alabiliyor diye eczaneden bir marka söylediler sprey gibiymis herkes ne kullaniyor yazabilir misiniz d vitamini markası ve kaç damla?????Selamlar bayanlar yazılarınıxı takıp edıyorum da genelde kabızlıktan şikayet var d vıtamınının bazı bebeklerde kabızlık yapıyor kullanılması şart oldugu ıcınde muhtemelen cok bahsi geçmiyor belkı d vıtamını markasını veya dr kontrolunde damla sayısını azaltırsınız ben dr a sormadım ama 5 damla ocean d vıtamını kullanırken 3 e ındırdım kabızlık olmasa da ıkınma ve kaka yapma suremız kısaldı yanı daha az acı cekıo yawrum bilginiz varmıydı bılemem tabı ama yazmak ıstedım
ben ocean kullanıom spreyı de damla aparatı da var kabız olmadı oglum ama zor yapmaya basladı onceden emerken hemen yapabılırken ıkınmalar basladı dielim ki öglen yapıoduysa o yapma saati ikindiye kaydı zorlana zorlana ben 5 ken 3 e dusurdum cunku d vıtamını onemlıymıs kesme dedıler zıhınsel sorunlar capraz bacak bıngıldak kapanmaması vs sıkıntılar olabılıomusBunu duymuştum sağlık ocağının verdiği kabız alabiliyor diye eczaneden bir marka söylediler sprey gibiymis herkes ne kullaniyor yazabilir misiniz d vitamini markası ve kaç damla?????
Size de teşekkür ederim yazdığınız için en son cuma kaka yaptı ikinma aşırı var bana dert oluyor şuan fitil verirsem 3.kez olucak
Bunu duymuştum sağlık ocağının verdiği kabız alabiliyor diye eczaneden bir marka söylediler sprey gibiymis herkes ne kullaniyor yazabilir misiniz d vitamini markası ve kaç damla?????
NBL D3 kullanıyorum bende. Günde 3 kez kaka yapıyor benimki hiç kabızlık yaşamadık şimdiye kadar. Ama bu seferde kilo almıyor yaBunu duymuştum sağlık ocağının verdiği kabız alabiliyor diye eczaneden bir marka söylediler sprey gibiymis herkes ne kullaniyor yazabilir misiniz d vitamini markası ve kaç damla?????
Size de teşekkür ederim yazdığınız için en son cuma kaka yaptı ikinma aşırı var bana dert oluyor şuan fitil verirsem 3.kez olucak
Canım bir resmini atar mısın alayımben ocean kullanıom spreyı de damla aparatı da var kabız olmadı oglum ama zor yapmaya basladı onceden emerken hemen yapabılırken ıkınmalar basladı dielim ki öglen yapıoduysa o yapma saati ikindiye kaydı zorlana zorlana ben 5 ken 3 e dusurdum cunku d vıtamını onemlıymıs kesme dedıler zıhınsel sorunlar capraz bacak bıngıldak kapanmaması vs sıkıntılar olabılıomus
Ne kadar kayısi yicem kendim kabız değilimD3 drop kullaniyorum bende hergun 5-6 damla
Memnunum
Kaka suresi uzayan arkadaslar lutfen kayisi tuketin bi deneyin derim
Sana öyle geliyor belki kaç kiloNBL D3 kullanıyorum bende. Günde 3 kez kaka yapıyor benimki hiç kabızlık yaşamadık şimdiye kadar. Ama bu seferde kilo almıyor ya![]()
Gümüş bu biz de kullanıyoruz.Canım bir resmini atar mısın alayım
Ne kadar kayısi yicem kendim kabız değilim
Sana öyle geliyor belki kaç kilo
Dün tartıda 6 kilo çıktı. Doktor kilosu ortalama ama istersen mama ver dediCanım bir resmini atar mısın alayım
Sana öyle geliyor belki kaç kilo
Göğsümden emsin istiyorumNeden sağım yapmıyorsun
Sık sık emiyor ama 2 yudum alıp bırakıyor bende 2 saatde bir emzimeye karar verdim şimdilik güzel emiyorAz emiyorsa sık sık emzirebilirsiniz. İşte 3 saatte 1 değil de mesela 2 saatte 1 gibi. Bir de emdikten sonra sağıp kaşık biberonla da içirebilirsiniz.
Benim kizda öyle yapıyor iki dakika zor emiyordur onuda benim zorumla.. yani sık verdiğim için belki tam açikmjyordur diye uzun sürede beklettim ama yine aynı üç beş çekip bırakıyor anlamadim belki 8. Hafta atagidir düzelirler insGöğsümden emsin istiyorum
Sık sık emiyor ama 2 yudum alıp bırakıyor bende 2 saatde bir emzimeye karar verdim şimdilik güzel emiyor
Alicam bunu teşekkürlerGümüş bu biz de kullanıyoruz.Eki Görüntüle 3068370
Kilosu iyi bence benimkuz 4740 olmuş mama vermiyorumDün tartıda 6 kilo çıktı. Doktor kilosu ortalama ama istersen mama ver dedisağlık ocağının tartısıyla doktorun tartısı arasında baya bi fark oluyor. Pazartesi sağlık ocağına götüreceğim bakalım orada kaç kilo çıkacak ona göre mama işini düşüneceğim
![]()
Ayy inslh inslhBenim kizda öyle yapıyor iki dakika zor emiyordur onuda benim zorumla.. yani sık verdiğim için belki tam açikmjyordur diye uzun sürede beklettim ama yine aynı üç beş çekip bırakıyor anlamadim belki 8. Hafta atagidir düzelirler ins
Benim kızım da 5300 iyi değil mi kilosu 64 cm boyundaAlicam bunu teşekkürler
Kilosu iyi bence benimkuz 4740 olmuş mama vermiyorum
Senin bebiş erken doğmuştu sanırım canım zaten kilosu azdı. Bir de Kızlar daha minnoş oluyorlar sanırım. Bizimki 3 ayda toplam 2700 gram almış ama doktor çok beğenmedi seninki toplamda kaç kilo aldı?Alicam bunu teşekkürler
Kilosu iyi bence benimkuz 4740 olmuş mama vermiyorum
2500 kilo aldı 3 aylık olmadık dahaSenin bebiş erken doğmuştu sanırım canım zaten kilosu azdı. Bir de Kızlar daha minnoş oluyorlar sanırım. Bizimki 3 ayda toplam 2700 gram almış ama doktor çok beğenmedi seninki toplamda kaç kilo aldı?
Canım belki boyu uzundur erkek mi eğer doktor mama diyorsa tabi bir bildiği vardır en azından gece yatarken ver o zamanSenin bebiş erken doğmuştu sanırım canım zaten kilosu azdı. Bir de Kızlar daha minnoş oluyorlar sanırım. Bizimki 3 ayda toplam 2700 gram almış ama doktor çok beğenmedi seninki toplamda kaç kilo aldı?
Bizim kız 5 gün bugün yok hala gerçekten kilo aldırıyor olabilir ama yapınca da katı değil sıvı bizimkinde sadece süre uzuyorNBL D3 kullanıyorum bende. Günde 3 kez kaka yapıyor benimki hiç kabızlık yaşamadık şimdiye kadar. Ama bu seferde kilo almıyor ya![]()
Canim senin kızın nazar değmesin kilo iyi boy baya uzunmuş tam ne kadar olduAyy inslh inslh
Benim kızım da 5300 iyi değil mi kilosu 64 cm boyunda