Canım inşallah kolayca atlatırsınız sünnet işini. Bende yaptırmadan çok endişe ediyodum. Bugun tam 15 gün oldu yaptıralı. İlk gün biraz sancılı oluyor zaten doktorlarda söylüyor. Biz hastanede yaptırdık ilk çişi yapmadan çıkarmadılar bizi ve ilk çişi yapması baya uzun sürdü. Ameliyattan çıktığında baya ağladı o gün baya huzursuzdu ağladı. Birkaç gün öyle geçti. 2-3 kere calpol verdim o zaman rahatlayıp uyudu. Her doktorun tekniği de farklı oluyomuş belki ona göre de değişkenlik gösterebilir. Bizimki geleneksel yöntemdi, baya dikişli ve sargılı çıktı. Başta bardak kapattık vs. Ama çok şükür atlattı bitti. Hayatları için çok önemli bi konuyu bebisken halletmiş oluyolar bence bu çok güzel. İnşallah sizinki de sorunsuz geçer giderCuma günü sabahına sünnet kliniğinden randevu aldık. Sünnet olucak çok tırsıyorumsaçlarım beyazladi resmen .ay bı de bu 4. Ay aşılarını biraz erteleyebiliyormuyuz acaba bilen var mı. Yoksa ayın beşinde ya da en geç yedisinde asi olması gerekicek .sünneti iyileşmeden aşı yaptırmak istemiyorum .öyle de bayramdan sonraya kalıyor
Adını değil seslendiğimde bakmasını diyorumAdını 6.ayda öğreniyor. Sakin ol
KuruyorSesin geldiği yöne doğru bakıyor benimki.göz teması kuruyormu.ille bakmıyor diye endişe etme her bebeğin gelişimi farklı olabiliyor ..bekle biraz daha
Amin canım insallahSadece ilk gün çok az huzursuzdu
Ama o atak dönemleri gibi dellenmemişti yani
İlk gün calpol verdim bi çay kaşığı bir kere
Çok şükür bir daha ihtiyaç olmadı
1 haftada tamamen iyileşti
Ama ne huzursuzluk ne ağlamak vs olmadı sizde de olmasın
Geçmiş olsun size de canım .bzimkide geleneksel yöntem olucak .iki gün eşim yanimda olucak Allah'tan izin aldı. Bı de kızım var çok huzursuz olursa onunla hiç ilgilenen dedimCanım inşallah kolayca atlatırsınız sünnet işini. Bende yaptırmadan çok endişe ediyodum. Bugun tam 15 gün oldu yaptıralı. İlk gün biraz sancılı oluyor zaten doktorlarda söylüyor. Biz hastanede yaptırdık ilk çişi yapmadan çıkarmadılar bizi ve ilk çişi yapması baya uzun sürdü. Ameliyattan çıktığında baya ağladı o gün baya huzursuzdu ağladı. Birkaç gün öyle geçti. 2-3 kere calpol verdim o zaman rahatlayıp uyudu. Her doktorun tekniği de farklı oluyomuş belki ona göre de değişkenlik gösterebilir. Bizimki geleneksel yöntemdi, baya dikişli ve sargılı çıktı. Başta bardak kapattık vs. Ama çok şükür atlattı bitti. Hayatları için çok önemli bi konuyu bebisken halletmiş oluyolar bence bu çok güzel. İnşallah sizinki de sorunsuz geçer gider
Canım öksürük balgamlı gbiyse doktora gitmeni tavsiye ederim .bizimki bir hafta falan geniz akıntısı yasadi .başka bişey yok diye gitmedik. Sonra bı akşam hafif öksürük başladı sabahında hmn gittik ama bronşlarda ses var dedi .5 gün ventolin şurup içti düzelmedi daha da arttı .1.5 hafta günde beş kere hava kullandık anca toparladı .bizde ateş yoktu bu aradaKızlar bugün kiziminda burnu tıkanmaya başladı ates 37.2 oldu huzursuzluk var öksürük azda olsa izotenik sıkıyorum ilac veriliyormuş zaten
Böyle olan oldu mu çok küçük bilemedim bende maske takmaya başladım
Buhar makineniz varsa buhar yapın evi nemli tutun. Benim kızımın doğduğundan beri burnu hep hırıltılıKızlar bugün kiziminda burnu tıkanmaya başladı ates 37.2 oldu huzursuzluk var öksürük azda olsa izotenik sıkıyorum ilac veriliyormuş zaten
Uyku arası emiyor en guzel ams ondada refludenmi nedense problem cıkarmaya basladı günduzde gurultu aciyirum vs oylr emiyorHâlâ uykuda mi içiyor senin bebe de?
Ay ben klima açıcam diye ölüyorum kahırdan. korkuyorum bi şey olacak diye çocuğa. Temiz hava değil neticede diye düşünüyorum. böyle olunca da tabii çocuk da ben de kan ter içinde kalıyoruz emerken. Aramızda ya müslin örtü ya da bi bez filan mutlaka oluyor. Habire kafasını siliyorum.Çişli bez hepinizde bi azaldi ama duzeldi sonra bizim. Baya terliyorsa ondan olabilir aç olsa ağlar bence. Bizde mayisdan beri gece gunduz klima açık hiç terlemiyor gündüz 24 gece 25 derece ayarlıyorum en kısık fanda
Benim de oğlan huzursuz 1-2 gündür. ben de çok hastalandım Dünden sonra. Maske ile emziriyorum. Covid değilim ama gribe yakalandım. çok aşırı halsizim.Kızlar bugün kiziminda burnu tıkanmaya başladı ates 37.2 oldu huzursuzluk var öksürük azda olsa izotenik sıkıyorum ilac veriliyormuş zaten
Bende öyle grip aşırı halsizlik doktor kovid değil grip dedi kız dün daha iyiydi bugün huzursuzluk başladı karma aşıları gelmişti yarın iptal oldu haftaya dedi doktorAy ben klima açıcam diye ölüyorum kahırdan. korkuyorum bi şey olacak diye çocuğa. Temiz hava değil neticede diye düşünüyorum. böyle olunca da tabii çocuk da ben de kan ter içinde kalıyoruz emerken. Aramızda ya müslin örtü ya da bi bez filan mutlaka oluyor. Habire kafasını siliyorum.
Benim de oğlan huzursuz 1-2 gündür. ben de çok hastalandım Dünden sonra. Maske ile emziriyorum. Covid değilim ama gribe yakalandım. çok aşırı halsizim.
Balgamlı olduğunu nasıl anlarım sesinden miCanım öksürük balgamlı gbiyse doktora gitmeni tavsiye ederim .bizimki bir hafta falan geniz akıntısı yasadi .başka bişey yok diye gitmedik. Sonra bı akşam hafif öksürük başladı sabahında hmn gittik ama bronşlarda ses var dedi .5 gün ventolin şurup içti düzelmedi daha da arttı .1.5 hafta günde beş kere hava kullandık anca toparladı .bizde ateş yoktu bu arada
Gece 11 3 arası emzir ama altını değiştirme dedi doktor çünkü tam o saatlerde büyüme uykusu en faydalı olan dediÇişli bez hepinizde bi azaldi ama duzeldi sonra bizim. Baya terliyorsa ondan olabilir aç olsa ağlar bence. Bizde mayisdan beri gece gunduz klima açık hiç terlemiyor gündüz 24 gece 25 derece ayarlıyorum en kısık fanda
2 aydir bizde klima surekli acik kuzum massalah bisey olmadi filtrelerini cok guzel yıkıyorum odayı da sık sık havalandiriyorum klima acik kalmaya devam ediyor hep. Bazen de hem cam hem klima acik oluyor terletmek daha tehlikeliAy ben klima açıcam diye ölüyorum kahırdan. korkuyorum bi şey olacak diye çocuğa. Temiz hava değil neticede diye düşünüyorum. böyle olunca da tabii çocuk da ben de kan ter içinde kalıyoruz emerken. Aramızda ya müslin örtü ya da bi bez filan mutlaka oluyor. Habire kafasını siliyorum.
Benim de oğlan huzursuz 1-2 gündür. ben de çok hastalandım Dünden sonra. Maske ile emziriyorum. Covid değilim ama gribe yakalandım. çok aşırı halsizim.
Aynen bizde olduğu gbi oksururken balgam varmış çıkartmaya calisiyonus gbi .zaten ilerlediğinde anlaman mümkün değil. Oksururken bogulucakmis gbi oluyorBalgamlı olduğunu nasıl anlarım sesinden mi
Ben akşam uykusundan önce kendi çapımda bişeyler deniyorumCanlar uyku eğitimi vermeyi düşünen bu konuda araştırma yapan var mı? Ciddi ciddi çok istiyorum uyku eğitimi ama karşılıklı danisabilecegim fikir alabileceğim birileri olursa cok mutlu olurum
Yaptırma tabii yaa. Yavru kaldıramaz böyle halsizken. Geçmiş olsun. Ben de aynıyım.Bende öyle grip aşırı halsizlik doktor kovid değil grip dedi kız dün daha iyiydi bugün huzursuzluk başladı karma aşıları gelmişti yarın iptal oldu haftaya dedi doktor
Aman nazar değmesin2 aydir bizde klima surekli acik kuzum massalah bisey olmadi filtrelerini cok guzel yıkıyorum odayı da sık sık havalandiriyorum klima acik kalmaya devam ediyor hep. Bazen de hem cam hem klima acik oluyor terletmek daha tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?