2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar meme reddi ben gibi hâlâ devam eden var mı?
Bnm hala şu şekilde devam ediyor .sadece yatarak emiyor . Kucağımda emzirmeye çalışınca etrafa bakiniyor sonra ağlıyor .anca yanımda eşim falan olunca o poposuna vuruyor hızlı hızlı o zaman emmeye başlıyor .

Cuma günü sabahına sünnet kliniğinden randevu aldık. Sünnet olucak çok tırsıyorum 🥺saçlarım beyazladi resmen .ay bı de bu 4. Ay aşılarını biraz erteleyebiliyormuyuz acaba bilen var mı. Yoksa ayın beşinde ya da en geç yedisinde asi olması gerekicek .sünneti iyileşmeden aşı yaptırmak istemiyorum .öyle de bayramdan sonraya kalıyor

Cuma günü sabahına sünnet kliniğinden randevu aldık. Sünnet olucak çok tırsıyorum 🥺saçlarım beyazladi resmen .ay bı de bu 4. Ay aşılarını biraz erteleyebiliyormuyuz acaba bilen var mı. Yoksa ayın beşinde ya da en geç yedisinde asi olması gerekicek .sünneti iyileşmeden aşı yaptırmak istemiyorum .öyle de bayramdan sonraya kalıyor
Ben de sünnetten önce çok korkuyordum ama o kadar kolay geçti ki
Sonrası da çabuk toparladı şuan 15 gün oldu bile
İnş sizin de bizimki gibi kolaylıkla geçsin bitsin 🙏🌺

Bnm hala şu şekilde devam ediyor .sadece yatarak emiyor . Kucağımda emzirmeye çalışınca etrafa bakiniyor sonra ağlıyor .anca yanımda eşim falan olunca o poposuna vuruyor hızlı hızlı o zaman emmeye başlıyor .
Benim yatarak da emmiyor 🥺Ay Allah sabır versin gerçekten çok yoruldum

Merhaba kızlar günde kaç çişli bez alıyosunuz.İşk doğduğu sıralar aşırı işiyodu hiç bir marka bez faydacetmedi hep çocuğun her yanınıslak olarak uyanıyordum geceleri..2.aydan sonra git gide azaldı ama şimdide e yada 3 kere çişli bez alıyorum oda çook dolu olmuyor öncekiler gibi.sizde durumlar ne acaba terliyonfilan emerken ondanmı yada büyüyo diye mi yoksa aç mı?

Ben 4. Ay açısında memleketteyim diye yaptırmamıştım sonra ebe aradı. 1 hafta sonra geleceğim dedim geç olur sen orada yaptır aşısını dedi.

Ben bebegin kuvetini duşakabinin icine koyuyorum eğilerek uzanarak yikamaktan belim koptu ya. Banyo bitince kucaklayip kaldiramiyorum belimden. Kışın kuveti kovaları getirip salonda masanin ustunde yikiyordum o da zor sonra su dolu kuveti geri gotur kovalari taşı falan. Bunun pratik bi yolu yok mu? Bi tek benim mi belim böyle ya bu yaşta pertim çıktı
Benimde oyle oluyodu direk comeldigim yerden bebekle kalkiyordum. Simdi once bi kendim kalkiyorum sonra egilip onu aliyorum. Daha kolay oluyo

Kızlar meme reddi ben gibi hâlâ devam eden var mı?
Bizim devam ediyo ama bu ara biraz azaldi gibi. Simdi bide zoraki memeyi alip emetken doymadan birakip bana gulmeye basliyor emmiyoda sonra. Yine kisir dongu sonra uyku aclik bi arada geliyo. Ne uyuyo.ne emiyo.

Bizim devam ediyo ama bu ara biraz azaldi gibi. Simdi bide zoraki memeyi alip emetken doymadan birakip bana gulmeye basliyor emmiyoda sonra. Yine kisir dongu sonra uyku aclik bi arada geliyo. Ne uyuyo.ne emiyo.
Hâlâ uykuda mi içiyor senin bebe de?

Ben bebegin kuvetini duşakabinin icine koyuyorum eğilerek uzanarak yikamaktan belim koptu ya. Banyo bitince kucaklayip kaldiramiyorum belimden. Kışın kuveti kovaları getirip salonda masanin ustunde yikiyordum o da zor sonra su dolu kuveti geri gotur kovalari taşı falan. Bunun pratik bi yolu yok mu? Bi tek benim mi belim böyle ya bu yaşta pertim çıktı
Ben de oturma odasında masa da yıkıyorum.
Belim benim de ağrıyor yoksa.
Getir götür işlerini eşim yapiyor.

Ben 4. Ay açısında memleketteyim diye yaptırmamıştım sonra ebe aradı. 1 hafta sonra geleceğim dedim geç olur sen orada yaptır aşısını dedi.
Evde başka küçük çocuk yoksa. Ve çok dışarı ile teması yoksa beklenebilir.
Rota aşısının zamanı var sadece.

Ben de sünnetten önce çok korkuyordum ama o kadar kolay geçti ki
Sonrası da çabuk toparladı şuan 15 gün oldu bile
İnş sizin de bizimki gibi kolaylıkla geçsin bitsin 🙏🌺
Ay hadi İnşallah ya 🙏kaç günde tamamen iyileşti .çok ağladı mi ilk günler çiş yaptıkça

Benim yatarak da emmiyor 🥺Ay Allah sabır versin gerçekten çok yoruldum
Evet çok zor gerçekten .inşallah seninki de yatarak da olsa emer . Bende kucağa döndürmeye çok çalıştım ama baktım hem çocuk hem ben çok yipraniyoruz saldım gitti .bı kaç ay daha böyle gider sonra belki otururmata başladığı zaman kucağımda oturtup öyle emzirebilirim diye kndimi avutuyorum .illa ki bı yerde pes edicekler 😔

Yaaa öyle mi 😔bende mesaj attım ama bugün çalışmıyordu galiba görmedi .artık yarın bakicam duruma göre .olmuyosa arife günü yaptırayım bari dicem üç günden bişey olmaz herhalde .bu durumda saçma geldi ya .mesela bebeği önce kontrol ediyor bizde doktor .hasta falansa aşıya onay vermiyor diye biliyorum

Hâlâ uykuda mi içiyor senin bebe de

Ay hadi İnşallah ya 🙏kaç günde tamamen iyileşti .çok ağladı mi ilk günler çiş yaptıkça
Sadece ilk gün çok az huzursuzdu
Ama o atak dönemleri gibi dellenmemişti yani
İlk gün calpol verdim bi çay kaşığı bir kere
Çok şükür bir daha ihtiyaç olmadı
1 haftada tamamen iyileşti
Ama ne huzursuzluk ne ağlamak vs olmadı sizde de olmasın 🙏

Merhaba kızlar günde kaç çişli bez alıyosunuz.İşk doğduğu sıralar aşırı işiyodu hiç bir marka bez faydacetmedi hep çocuğun her yanınıslak olarak uyanıyordum geceleri..2.aydan sonra git gide azaldı ama şimdide e yada 3 kere çişli bez alıyorum oda çook dolu olmuyor öncekiler gibi.sizde durumlar ne acaba terliyonfilan emerken ondanmı yada büyüyo diye mi yoksa aç mı?
Çişli bez hepinizde bi azaldi ama duzeldi sonra bizim. Baya terliyorsa ondan olabilir aç olsa ağlar bence. Bizde mayisdan beri gece gunduz klima açık hiç terlemiyor gündüz 24 gece 25 derece ayarlıyorum en kısık fanda

Back
X