2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ahahah aynı şeyi yaşadık resmen. Bayramın ilk günü eşimin 252748496273 tane akrabasına bayram ziyaretine gittik. Çocuk kalabalıkta o seslerin içinde tüm gün uyudu bi tek emmek icin kalkıp devam etti. 2. Gün oldu evdeyiz sabah 7.30 da bi kalktık kalkış o kalkış. Uyumak nedir bilmedi
Babanesi hayatta mı yakınınızda mı belki ondan destek alabilirsiniz. Her anneanne bakacak diye bişey yok. Tabi ki üzülüp kırılmak da haklısınız ama maalesef böyle.
Kızlar bebekleriniz kaçta uyutuyorsunuz ve kaça kadar uyuyorlar kesintisiz mi uyuanip ağlıyorlar mi
Akşam 8 de engec 9 uyumazsa bu çok mu zararlı ????
İlk 3 hatta 3.5 ay 9-10 arası uyumuş oluyodu. Hemde kolay dalıyodu uykuya gece emip uyuyodu. Ama son 10 gündür falan 8.45 gibi odaya geçiyoruz saatlerce emmek istiyo ama asla uykuya geçemiyo bi türlü. 10.30,11 hatta bazen 12 de bile uyuduğu oluyo. Onda da ben emziriyorum artık eşime devrediyorum çünkü oyuna çeviriyo bi yerden sonra. Eşim uyutuyo. Bi tek dün aksam misafirlikten gelirken arabada emip uyuyakaldı ve eve geldiğimizde uyanmadan devam etti.

Babanesi hayatta mı yakınınızda mı belki ondan destek alabilirsiniz. Her anneanne bakacak diye bişey yok. Tabi ki üzülüp kırılmak da haklısınız ama maalesef böyle
Babaanne hayatta degil kuzum onun disinda benim kardesim ya da görümce hala teyze hicbisey yok

Ya bnmki kız kardeşim ona yakın diye hep orda .yoksa onun bebeği yokken bnmde sadece kızım varken çalışmasına rağmen her hafta sonu gelirdi nerdeyse bir günde olsa kızımı girmek için .son iki senede iki ameliyat geçirdi yakında üçüncüyü geciricek .yaşlandı galiba artık useniyor bu tarafa gelmeye e yakında bebek varken gideyim onu seveyim diyor .onun gözünde bı de ben her işin üstesinden gelebilen biriyim .Chivas yapar o halleder diye düşünüyor hep .De yapıyorum da herşeyi ben sadece kızım için farklılık oluyor .farklı bı ses oluyor evde onun için istiyorum .yoksa kızım oyun oynamak istiyor ama oyun oynamaktan anlamiyir zaten .o istiyir ki kucağımda otursun ben onu seveyim .ama bnm kız büyüdü artık öyle sevilmez ki

ah ah arkada hala eteklerinde dolasan bi çocuk oldugunda hersey x2 zorlasıyor. Allah yardımcın olsun. yasadığım yer sebebiyle bu konuda o kadar şanslıyım ki ne kadar şükretsem az
Aynen canım insanın yakininda birileri olunca çok şanslı .hele yaşıtı bı arkadaş varsa çocuğunun . Keşke arkadaş satılan bişey olsa da alsam kızıma

Ya millet herşeyi çok iyi biliyor zaten
Benimki de canı ister 9 da mis gibi uyur canı istemez 12 ye kadar kudurur
Gece uykusu bebeklerde ve çocuklarda önemli derler
Kızımı alıştırdım saat 9-10 arası akşam uyur
İnşallah bu da öyle gider

Merhabalar
Bize dedi ama sünnetten 10 gün sonra falan başlamıştık
Bir ay her gün yap bu pipi masajını dedi günde 1 kere
Bir sıkıntı olmadı çok şükür
4 gün sonra 1 ay olacak sünnet olalı
Valla bizde pipisi az duzelmeden yapamicaz.dikisler patlayabilir yani. Sizin ki gibi denerim bende.o daha mantıklı

Aynen canım insanın yakininda birileri olunca çok şanslı .hele yaşıtı bı arkadaş varsa çocuğunun . Keşke arkadaş satılan bişey olsa da alsam kızıma
bizim büyükler aynıydı galiba, düşünüyor musun bu kış dönemi için yarım gün falan kreş falan? benim etrafım kalabalık, çocuk da çok var. ama kış dönemi evde zaptetmem çok zor çünkü o da aktif bir hayata alıştı sürekli akran istiyor. yarım gün bir yere vereceğim o yüzden.
yani akransızlık çok zor, ama böyle de ayrı zor otur bi şükret diyorum ya her gün kahvaltısan sonra başlıyor anne bugün filan kişi gelecek mi yoksa biz mi onlara gidicez. o zaman arkadaşın gelsin biz onlara gidelim. sürekli böyle en sonunda bi su tabancası, köpük tabancası ile bahçeye salıyorum. giris katta oturuyorum zaten müstakil ev bende camdan pencereden ara ara göz atıyorum öyle oyalanıyor biraz. her gün her gün arkadaş bulmak da zor anam bebek yetiyor zaten bana

Valla bizde pipisi az duzelmeden yapamicaz.dikisler patlayabilir yani. Sizin ki gibi denerim bende.o daha mantıklı
Bizim doktor demişti 10 gün sonra başlayın şimdi ağlayabilir ellemenizi istemeyebilir diye
Ve dediğim gibi hiç sıkıntı olmadı
Sizin de sorunsuz olsun inşallah

Bizim de anane babaanne yakın ama bi yerden sonra yetmiyor akran istiyor çocuklar
Ben bi aksilik olmazsa tam gün yollayacağım okul öncesine
4,5 yaşında şuanda. Bir kış evde sıkılarak geçmez çocuğa da yazık bize de

tabi 4.5 yaş şart gibi artık benimki henüz eylülde 3 yaşında olacak.
kesinlikle öyle istersen aşırı eğitici bir anne ol, akranın çocuğa kattıkları çok başka. senden 1 haftada bir şeyi öğrenecekse akranından anında kapıyor

Ya bu kiz uyumuyor arkadaşlar, ağlama huysuzluk vs yok ama uykuda yok. Yemin ederim 10 dk uyuyor ya yok, kipir kipir gözler kapalı ama durmuyor dalamiyor anlamıyorum gun içinde de enerjik baya. Napsam bilemiyorum, gaz falan da degil ya yok

Biz de eylül de yarım gün kreşe başlıyoruz.
Bakalım bizim kız nasıl alışacak.
Gitmem demiyor ama babamla giderim diyor.

Hareketli bir çocuk olacak demek ki . Benimki de daha doğduğu günden kıpır kıpır eli ayağı durmuyor. Zamanla alışıyor insan

Biz de eylül de yarım gün kreşe başlıyoruz.
Bakalım bizim kız nasıl alışacak.
Gitmem demiyor ama babamla giderim diyor.
bana da sende gel beraber gidelim diyor onu bırakıp eve gelme fikrimi sevemedi. zorlamıcam ben yinede istemiyorsa vermem. deneyeceğiz bakalım

Aynen öyle
Devamlı etkinlik yaratamıyorsun ona sıkılıyor
TV açıp bütün gün oturmasını da istemem
İnşallah güzel pandemsiz bi okul yılı olur hepsi için

bana da sende gel beraber gidelim diyor onu bırakıp eve gelme fikrimi sevemedi. zorlamıcam ben yinede istemiyorsa vermem. deneyeceğiz bakalım
Yarım gün olduğu İçin alışır bence
Başlarda biraz yanında bekliyorsun sonra alışıyor
Geçen sene 3 ay gitti kızım
Sonra o hasta ben hasta covid derken bıraktık
Bu sene öyle olmasın da keyfile vakit geçirsin kuzular

Benim oğlan da dün dellendi
Arada küçük sürprizler yapıyor sağolsun
Ağlama krizleri bitmedi akşam 9-10 arası bebek arabasına koyup gezdik seviyor diye
O da fayda etmedi sokakta bağrındı
Değişik huylar hareketler oluyor her gün

Benimki de aynısı dün bugün. Sanki etlerini yoluyorum öyle ağlıyor. Çığlık çığlığa gidiyor her yerde. Bazen memede bile susmuyor. Atak haftasına girdi herhalde. Çıldırmak üzereyiz karı koca Dünden beri

Bebeğim gece bile uykuda hareket ve mırıldanma halinde. Ayaklarını yukarı kaldırıp pat diye yatağa indirip ses yapıp uyanıyor.

Kızlar sizde de agulama vs durdu mu. Bebeğim artık agulamıyor. Sadece oyuncaklara vs ulaşamayınca yada yatmak istrmediğinde memnuniyetsiz çığlığı atıyor. Sevinç çığlığı vs yok. Bu ara sadece elleri ağzında ve ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…