2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet benim oğlanda çığlıık atıyor işin garibi aaa diye bağırıyo kaşlarını çatıp.eğer olduğu yerden kaldırmadan yapıyor özellikle bunu

Kızlar bişey sorucam bebişlerle tatile giden varmı.Biz Ağustos gibi düşünüyoruz tatile çıkmayı sorum şu ki havuza soktunuzmu bebiileriniz yada denize.Endişeliyim hasta etmekten korkuyor özellikle havuzdan mikrop kaparsa yada diyorum üşürse soğuk gelirse su.Doktor havuza sokabilirsin yeterki suyu tutmasın yeter dedi .Benim kafama takıldı havuza ben girsem o ara çocuk emmek isyetince göğsünü verince havuzdan yeni çıkmış oluyorm o anlık.e o u suyu yutmuş gibi bişey olacak emince göğsümü napsam bilemedim

Aynen canım bayılıyor elini emmeye.2 buçuk aylıkken basladu emmeye şimdi baya bi profesyonelleşti.komple elini de sokuyır yada tek bi parmağını sokup çiğner gibi yapıyor.çok zevklenoyo ama bunu yaparken

Havuza kesinlikle sokmam. Ben kendim bile havuzlara girmiyorum.
Deniz tamam. Ama havuzlar mikrop kayniyor

Kızlar bebislere su veriyor musunuz? Veriyorsanız ne sıklıkta? Havalar ısındı ben veriyorum biberonla baya kana kana icmek istiyor
Ben doktora sordum gerek yok dedi Zaten önceki çocuklarında vermemiştim.zaten sütün yüzde 70 i su dedi.Bide bizim ülke çokmsıcak değil katarda Mekke'de yasadan neyse dedi gerek yokmuş

Havuza kesinlikle sokmam. Ben kendim bile havuzlara girmiyorum.
Deniz tamam. Ama havuzlar mikrop kayniyor
Yıllardır gittiğimiz otellerde havuzlara girdim hatta gecen sene de 2 buçuk aylık hamileydim hep girdim bi sıkıntı yaşamadım.çocuklarda öyle.Ama bebş konusunda bilemedim henüz küçük yinede

Ben uyku saatine denk getırıp çıkıyorm dışarı benimkide arabaya yatmak istemiyo bazen.Bende öyle zamanlar da kanguruya koyuyorm öyle çıkıyorm zaten küt diye gidiyor uyuyuncada arabasına koyup gezmeye devam ediyorum

Sor madem ama bence sıkıntı yoktur. Bizim aşıdan beri kolunun orası şiş ve pembe.
Evet benim oğlanda çığlıık atıyor işin garibi aaa diye bağırıyo kaşlarını çatıp.eğer olduğu yerden kaldırmadan yapıyor özellikle bunu
Ay evet sinirleniyorlar da bi de
İnstagramda emzirenanne diye bir hesapta okumuştum galiba bebeklerin aşılarının çoğu 6. Ayda tamamlanıyormuş. özellikle çocuk felci aşısı olmadan bebeğin ayağını bile denize sokmayın diyordu. kaldı ki deniz hani tuzlu filan mikrop bakımından havuzdan daha güvenli. Ben de olsam havuza sokmazdım herhalde. Biz bu sene sırf bebek için tatil planını yok saydık. bir de çok sıcak. ne kadar korusak da plajda denizde gölgede bile o sıcak fazla gelecektir bebeğe diye düşündük. Yine de giderseniz emmek istediğinde hemen durula kendini. Memede havuzun ya da denizin kalıntısı kalmasın. Ben banyo yaptırırken hiç korumuyorum ağzına su kaçtı mı diye. Kaçarsa kaçsın kafasındayım ama deniz havuz bence tehlikeli.

Kizlar diş durumunuz ne alemde benim kızın alt azı dişi patlamış kaç gündür çok huzursuz eli ağzında üst azilar da sis ve beyaz normalde on kesici dişlerin çıkması gerekirdi bizimki yanlar geliyo

Havuzu 1 yaş öncesi önermiyorlar sonrası bile çok lazım değil bence canım havuz
Deniz daha sağlıklı onda bile 6 ay sonrasında öneriliyor

Biz gittik canım. Bizim doktorumuz havuza kesinlikle sokmayın dedi denize de çok istiyorsanız ayaklarını sokun hemen yıkayın dedi . Ben cesaret edip sokamadim ama genelde 6. Ay aşılarindan sonra sokun diyorlar zaten

Kizlar diş durumunuz ne alemde benim kızın alt azı dişi patlamış kaç gündür çok huzursuz eli ağzında üst azilar da sis ve beyaz normalde on kesici dişlerin çıkması gerekirdi bizimki yanlar geliyo
azı değildir o yan kesicilerdir ama tabiki erken önce süt dişleri normalde ama benim yeğenim de önce yan kesicileri çıkarmıştı 4 aylıkken. vampir gibiydi

azı değildir o yan kesicilerdir ama tabiki erken önce süt dişleri normalde ama benim yeğenim de önce yan kesicileri çıkarmıştı 4 aylıkken. vampir gibiydi
Ay erkenden çıkarsa emzirirken ayvayı yedik bizimki aşırı salyalı korkuyorum erken çıkaracak dişleri diye

Evet ben yanlış tarif etmişim yan kesici dişler aynen vampir gibi ve üst damaklarinda da aynı yerler şişmiş ama önlerde hiç bişey yok

Ay erkenden çıkarsa emzirirken ayvayı yedik bizimki aşırı salyalı korkuyorum erken çıkaracak dişleri diye
ay bende erkenden istemiyorum ya
Evet ben yanlış tarif etmişim yan kesici dişler aynen vampir gibi ve üst damaklarinda da aynı yerler şişmiş ama önlerde hiç bişey yok
nadir de olsa önce onlar çıkabiliyormuş. diş sezonunu açtınız hadi kolay gelsin

Canım biz ayvalıktaydık bayramda 2 kere urazı denize soktuk 15 20 dk kaldı soğuktu su decartlondan mayo almıştık uzun kollu bacaklı çıkınca da hemen su döktük bir sorun yaşamadıkk
Egzemalı cilt diye doktor bize deniz önerdi havuz sokmayın dedi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…