ah inşallah sağlıkla güzel bir dönem geçirirler. bir de küçükler olacak evde, kreşten hastalık getirmelerini istemeyizYarım gün olduğu İçin alışır bence
Başlarda biraz yanında bekliyorsun sonra alışıyor
Geçen sene 3 ay gitti kızım
Sonra o hasta ben hasta covid derken bıraktık
Bu sene öyle olmasın da keyfile vakit geçirsin kuzular
Yarım gün dediği süt izni, onu toplu olarak ta kullanabilirsiniz, amirin insiyatifinde.Kızlar doğum sonrası analık izni bitiminden itibaren yarım gün çalışmaya başlayan memur arkadaşlar var mı aramızda? Ben analık izni sonrası yıllık iznimi kullandım. Kanunda yarım çalışma analık izni bitiminden itibaren başlar diyor ben araya yıllık izin girdiğinden bu hakkı kullanamiyor muyum acaba?
Ay inşallahah inşallah sağlıkla güzel bir dönem geçirirler. bir de küçükler olacak evde, kreşten hastalık getirmelerini istemeyiz
hhahaaha evladın da böylesi beeeBayram sebebiyle annemlerdeyiz. Bu gece kvde kalacaktım. 9 gibi anneme geldim çocuk uyumadan görsünler diye. Yavrum bir uyudu pir uyudu. Bu saat oldu uyanmadı. Derin uykuya geçti. sırf anası kaynanasına gitmesin diye paşalar gibi uyuyor yavrum asddagahshddff
Şimdiden hayırlı evlathhahaaha evladın da böylesi beee
Bişey yapmana gerek yok. Bizimki de başta kızarmadı sonradan kızardı hala kızarık. Kabul falan da bağlayabilir demişti hemşire. Ellemiceksin öyle kalıcakGünaydın kızlarr bu 2.aydaki verem aşısının yapıldığı yer bizde bi hafta 10 gündür falan kızarık ve kabarık acaba ne zaman geçecek yapmam gereken bir şey var da ben mi bilmiyorum
Bizdede aynı durumGünaydın kızlarr bu 2.aydaki verem aşısının yapıldığı yer bizde bi hafta 10 gündür falan kızarık ve kabarık acaba ne zaman geçecek yapmam gereken bir şey var da ben mi bilmiyorum
Evet benimki de düzensiz . Hep daha geç oluyorum bende. Emzirdiğim için yumurtlamayı baskılıyor o yüzdenmiş.Kizlar kizim 2aylikken regl oldum.Sonrasinda 2kez 18gunde bir 3gun süren regl oldum ama bu ay hala olmadım.Emzirirken olabilirmi böyle düzensizlikler.??
Nasil korkuyorsam midem bulanıyor bi kaç gündür.Evet benimki de düzensiz . Hep daha geç oluyorum bende. Emzirdiğim için yumurtlamayı baskılıyor o yüzdenmiş.
Ayy sorma bende aynı paranoyak olacam ama çok dikkat etmek gerekiyor bu dönemNasil korkuyorsam midem bulanıyor bi kaç gündür.
Aynı şekilde benim oğlanda da var kolunda kızarıklık. aşıdan birkaç gün sonra oldu. hemşire 2-3 ay sonra bile kabuk bağlayabilir dedi. Şu an sinek ısırmış da kabarmış gibi duruyor. Henüz kabuk bağlamadı.Günaydın kızlarr bu 2.aydaki verem aşısının yapıldığı yer bizde bi hafta 10 gündür falan kızarık ve kabarık acaba ne zaman geçecek yapmam gereken bir şey var da ben mi bilmiyorum
Olur bence. Ben 40 günden fazla lekelendim. Neredeyse 2 ay sürdü lekelenmem. Tam bitti dedim bu sefer de bir tatlı kaşığı kadar kırmızı kan geldi şaaakk diye. Aha dedim adet oluyorum kesin. Ped filan taktım, bir daha gelmedi. Mayıs 25 gibi o kırmızı kan geldi 1 sefer. Daha da yok bi şey. Böyle De çok rahat. İnşallah uzun süre olmam da bu sıcaklarda ped takmam asfaagshsdffKizlar kizim 2aylikken regl oldum.Sonrasinda 2kez 18gunde bir 3gun süren regl oldum ama bu ay hala olmadım.Emzirirken olabilirmi böyle düzensizlikler.??
Kime sorsam emzirirken olabilir böyle düzensizlikler diyo ama tam ohh be derken yine de test yap diye ekliyolarAyy sorma bende aynı paranoyak olacam ama çok dikkat etmek gerekiyor bu dönem
Benim hafiften kabuk da bağlamaya başlıyor sanki yani bu durum normal biliyorum da çocuğun kolu 10 gündür böyle olunca acaba enfeksiyon riski falan var mıdır diye bi korktum pazartesi sağlık ocağına gidince bi sorarım artıkAynı şekilde benim oğlanda da var kolunda kızarıklık. aşıdan birkaç gün sonra oldu. hemşire 2-3 ay sonra bile kabuk bağlayabilir dedi. Şu an sinek ısırmış da kabarmış gibi duruyor. Henüz kabuk bağlamadı.
Ben de bu ay bi hafta kadar geciktim yaşadığım stresin haddi hesabı yokKime sorsam emzirirken olabilir böyle düzensizlikler diyo ama tam ohh be derken yine de test yap diye ekliyolar
Benimki baya baya gecikti ya.Fena korkuyorum.Ben de bu ay bi hafta kadar geciktim yaşadığım stresin haddi hesabı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?