Ben solgar, decavit, gyneferon ve d vitamini iciyorum. Kan degerlerime baktirdim gecen ay, doktorum demiri bu ay son ic keselim gayet iyi degerlerin dedi.Kızlar doğumdan sonra garip ama topuk çatlağı oldu ayağım çok kötü görünüyor
Birde ben kan hapını bıraktım doğru dürüst icmedim hap olanlar kabız suya karıştıran tarzda olanlar ishal derken kullanmadım
Brewers yeast birde bestlak kullanıyorum onun dışında içtiğiniz vitamin var mı
Cevaplayan olursa sevinirim
Kızlar Aralık topiğinden geliyorum. Bebeğimin beyninde kist görüldü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı? Çok strese girdim
Gecmis olsun bir yakinimizin oldu detaylı ultrasonda farkedildi takip edelim zamanla gecer dendi ve gecti cok saglikli nassalahKızlar Aralık topiğinden geliyorum. Bebeğimin beyninde kist görüldü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı? Çok strese girdim
Zamanla eriyebilir dediBenim olmadı ama bildiğim bu kistler takipte gerileyebiliyor. Tamamen yok olabiliyor. Doktorunuz ne dedi?
Valla yaptırmayanlar neye güveniyo bende anlamıyorumBen korona aşısı dışında diğer aşıları yaptırıyorum.
Ne kadar az çocuk, çocuk aşılarını yaptırmaza o hastalıklar geri dönecektir. Bu çocuk aşıları sadece kendi çocuğumuzu değil etrafımızda ki cocuklari ve hamileleride koruyor.
Ben yavrumun kaba kulak olup ilerde kısır olma ihtimalini bile düşünmek istemiyorum.
ablamın oğluna doğuma haftalar kala böyle bir şey söylendi. doğdu çok şükür sapa sağlam:) henüz haftanız ileri değil lütfen kendinize ve bebeğinize stres yapmayın çünkü elle olan bisey değil elden gelen birsey yok. tahmin ediyorum ki zamanla geçecek anne karnı mucizelerle dolu bi kara kutu gibiKızlar Aralık topiğinden geliyorum. Bebeğimin beyninde kist görüldü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı? Çok strese girdim
Karnım acımıyorda böyle o bölgede bi uyuşukluk var. Oraya dokununca hiçbir şey hissetmiyorum.Kızlar sezeryan olupta hala karnı acıyan var mı? Benim karnım ağrıyor ve acıyor bi kaç gündür arttı. Bebeğim eski kolik hallerine döndü denebilir neler oluyor
Valla yaptırmayanlar neye güveniyo bende anlamıyorum
Kızlar sezeryan olupta hala karnı acıyan var mı? Benim karnım ağrıyor ve acıyor bi kaç gündür arttı. Bebeğim eski kolik hallerine döndü denebilir neler oluyor
Ben normal doğum yaptım iki kez.Aşı yaptırmayanlar aşı yaptıranlara güveniyor :) yahu bu kadar başarısının kurbanı olmuş bir önleme yöntemi olamaz. Eskilere bir bakın. 10 çocuk doğar 2si yaşarmış. Kızamık, menenjit, akciğer enfeksiyonları çocukları kitlesel olarak öldürür/sakat bırakırmış. Aşılar çıktı ve bu hastalıklar artık görülmez oldu. Bazıları da “aaa böyle hastalık mı kaldı, boşa çocuğuma aşı yaptırmayayım” diye düşünür oldu. Komplo teorisyenleri de var tabi yok otizm yok çip gibi. Toplumda her hastalık için belirli bir yüzde aşı varsa o hastalık yayılamaz. Atıyorum x hastalığı var. Toplumun %80 i aşılı ve hastalık yayılamıyor. Dolayısıyla o aşısız %20 de korunuyor. Ama aşı oranı %70 e düşerse vay aşısızların haline.
Bunu sadece aşısız olarak da düşünmeyin. Bazı çocuklarda aşı tutmuyor. %99 tutuyor ama sizin çocuğunuz %1 e girdi veya çocuğunuzda bağışıklık hastalığı var aşı yapılamıyor diyelim. Toplum sayesinde korunuyor oluyorsunuz ama aşısızlar artarsa maalesef sizin çocuğunuz da büyük tehlikede oluyor.
Korona aşısı sizin bileceğiniz iş. Ama çocukluk çağı aşıları 100 yıldır yapılıyor, güvenli. 100 yıllık deneyim var neredeyse. Yazık etmeyin yavrularınıza ve diğer aşısı tutmayan/yaptırılamayan yavrulara.
Benim arada acıyor valla. Neyse ki cinsellikte ağrı çok çok azaldı. Bir de vajinal doğursam ne olacaktı bilemiyorum.
Ay biz de öyleyizKızlar ataktamıyız neyiz gündüz hep ağlıyo cani acıyo gibi gece cok sık uyanıyo. Kiminde emiyo kiminde gözünü acmadan aglıyo.meme reddi hitti gece gündüz huysuz. Uyku düzeni bitti.
Doruk atak haftasında aynen böyleydi. Artık ev inliyordu sesiyle . Sabah 6 da başliyodu mesaisiAy biz de öyleyiz
Hayır uyumuyorsan da bağrınma bari
Bas bas boğazı yırtılır gibi bağrınıyor
İnşallah tez zamanda geçer amin
Çok aminDoruk atak haftasında aynen böyleydi. Artık ev inliyordu sesiyle . Sabah 6 da başliyodu mesaisineyse ki geçti. Darısı sizin başınıza olsun.
Okuduğum bi yazı vardıBizimki de artik gece cok zor uyuyo ve 2 saate Bir kalkıyor. En azindan ilk uykudu uzun oluyodu önceden 4-5 saat uyuyodu o kalktı. 9.25 te gece uykusuna geçti sandım, 10.05 de geri kalktıbu saatte de şekerleme yapmasın ama be oğluşum
Benim dokununca vs acımaya başladı çok mu zorladım acabaAşı yaptırmayanlar aşı yaptıranlara güveniyor :) yahu bu kadar başarısının kurbanı olmuş bir önleme yöntemi olamaz. Eskilere bir bakın. 10 çocuk doğar 2si yaşarmış. Kızamık, menenjit, akciğer enfeksiyonları çocukları kitlesel olarak öldürür/sakat bırakırmış. Aşılar çıktı ve bu hastalıklar artık görülmez oldu. Bazıları da “aaa böyle hastalık mı kaldı, boşa çocuğuma aşı yaptırmayayım” diye düşünür oldu. Komplo teorisyenleri de var tabi yok otizm yok çip gibi. Toplumda her hastalık için belirli bir yüzde aşı varsa o hastalık yayılamaz. Atıyorum x hastalığı var. Toplumun %80 i aşılı ve hastalık yayılamıyor. Dolayısıyla o aşısız %20 de korunuyor. Ama aşı oranı %70 e düşerse vay aşısızların haline.
Bunu sadece aşısız olarak da düşünmeyin. Bazı çocuklarda aşı tutmuyor. %99 tutuyor ama sizin çocuğunuz %1 e girdi veya çocuğunuzda bağışıklık hastalığı var aşı yapılamıyor diyelim. Toplum sayesinde korunuyor oluyorsunuz ama aşısızlar artarsa maalesef sizin çocuğunuz da büyük tehlikede oluyor.
Korona aşısı sizin bileceğiniz iş. Ama çocukluk çağı aşıları 100 yıldır yapılıyor, güvenli. 100 yıllık deneyim var neredeyse. Yazık etmeyin yavrularınıza ve diğer aşısı tutmayan/yaptırılamayan yavrulara.
Benim arada acıyor valla. Neyse ki cinsellikte ağrı çok çok azaldı. Bir de vajinal doğursam ne olacaktı bilemiyorum.
Kulağını tutuyor gibi yapıyor aman kulağı mı ağrıyor aman dişi mi çıkıyor acaba reflü mü diye diye belkide atak huysuzluklarınj geçiriyoruz. Uykusunda ağlıyor, emerken inliyor.Ay biz de öyleyiz
Aminn cok zor ya sanki bi yerini acıtmıssın gibi ağlıyor. Dismi filan dedikde sankiyorum atak heralde bu butun ataklardan zor oldu bir bu birde meme reddi. Meme reddi bitti sükür.Ay biz de öyleyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?