Ben mama vermiyorum ama benim kızımda bazen sürekli memede kalmak istiyor yoksa çığlıklar atıyor takiii kendi memeyi bırakıncaya kadar. Ben de demekki ihtiyacı vardır diye öyle bekliyorum. Bazen sadece ağzında öyle tutuyor ama bırakmıyor.Hanımlar herkese merhabalar. 19 haftası dün bitti bebeğimin sütüm az olduğu için mama takviyeli besliyorum ama çocuğum asla doymuyor 160cc veriyorum yine ağlıyor sürekli emmek ve mama istiyor doktor kilosu iyi mamasız dene bu hafta dedi ama asla mama vermeden ağlaması durmuyor. Benimle aynı olanlar kaç CC mama veriyorsunuz kaç saatte bir veriyorsunuz bebekleri nasıl oyalıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
Ya kime söylesem dişler için ay çok erken keşke çıkmasaydı diye tepki veriyor. sanki ben çıkarttım çocuğun dişlerini. Kötü bir etkisi mi var bu kadar erken çıkmasının? alt dişleri bayağı çıktı 2 tane önden.
Haftaya 4.ay kontrolünde sorucam kısmetse canım. Zaten çıktıktan sonra ben ne yapabilirim kiBebeklerde diş çıkarma belirtileri nelerdir?
Bebeklerde diş çıkarma, merakla beklenen ve çoğu zaman zorlu geçen bir süreçtir.www.medicalpark.com.tr
Kimseyi dinleme herkes herşeyi biliyor akıl veriyor ama çocuk doktoru sağlık ocağı hemşire doktor ve internette de sağlam kaynaklardan bilgi alın dişi çıkıyor neden kötü olsun
Aynen diş çıkmış artık Allah istemiş çıkmış neyi soruyorlar gerçekten insanlar bir garip olduHaftaya 4.ay kontrolünde sorucam kısmetse canım. Zaten çıktıktan sonra ben ne yapabilirim ki
Demek doktordan doktora değişiyor bizim doktor sokabilirsin havuza dediCanım biz ayvalıktaydık bayramda 2 kere urazı denize soktuk 15 20 dk kaldı soğuktu su decartlondan mayo almıştık uzun kollu bacaklı çıkınca da hemen su döktük bir sorun yaşamadıkk
Egzemalı cilt diye doktor bize deniz önerdi havuz sokmayın dedi de
Anladım teşekkürlerBiz gittik canım. Bizim doktorumuz havuza kesinlikle sokmayın dedi denize de çok istiyorsanız ayaklarını sokun hemen yıkayın dedi . Ben cesaret edip sokamadim ama genelde 6. Ay aşılarindan sonra sokun diyorlar zaten
Oof bana kalsa bende ertelemiştim tatil işini ama 15 yasında abimiz 9 yasında ablamız var onlarda istiyorlar tatile çıkmak arada kaldımSor madem ama bence sıkıntı yoktur. Bizim aşıdan beri kolunun orası şiş ve pembe.
Ay evetsinirleniyorlar da bi de
İnstagramda emzirenanne diye bir hesapta okumuştum galibabebeklerin aşılarının çoğu 6. Ayda tamamlanıyormuş. özellikle çocuk felci aşısı olmadan bebeğin ayağını bile denize sokmayın diyordu. kaldı ki deniz hani tuzlu filan mikrop bakımından havuzdan daha güvenli. Ben de olsam havuza sokmazdım herhalde. Biz bu sene sırf bebek için tatil planını yok saydık. bir de çok sıcak. ne kadar korusak da plajda denizde gölgede bile o sıcak fazla gelecektir bebeğe diye düşündük. Yine de giderseniz emmek istediğinde hemen durula kendini. Memede havuzun ya da denizin kalıntısı kalmasın. Ben banyo yaptırırken hiç korumuyorum ağzına su kaçtı mı diye. Kaçarsa kaçsın kafasındayım ama deniz havuz bence tehlikeli.
Ayy benim annem de kv de en daha diyordu. Yahu diyorum kendi zamaniniza gore dusunmeyin...Haftaya 4.ay kontrolünde sorucam kısmetse canım. Zaten çıktıktan sonra ben ne yapabilirim ki
Benimkide bugün 4 aylık oldu bende regl olmadım.Ama ben diğer 2 çocuğumdada 8.ayda olmuştum regl.o yüzden endişeli değilimBen 4 aylık oldu bebeğim daha hiç regl olmadım
Ayy benim annem de kv de en daha diyordu. Yahu diyorum kendi zamaniniza gore dusunmeyin...
Basmışım karnımdayken folik asidi, Demiri, multivitamini çocuk tabii hormonlu olacakAynen diş çıkmış artık Allah istemiş çıkmış neyi soruyorlar gerçekten insanlar bir garip oldu
Valla annemlerin kollarında koca koca aşı yerleri var, hiç de bit şey olmamış 61 yaşında kadın. ayrıca o vurdurmayanlar da kendileri kesin aşılıdır. olmuş mu bi şey? Olmamış. tatava yapıyorlarArkadaşlar tartışmaya açık bi soru size.Tabi çoğunluğun yorumları ne yönde olacak biliyorum.Ben bi kaç eş dostan komşudan bebeklerine aşı yaptırmadıklarını görüyorum.Hiç bir aşıyı vurdurmuyolar kesinlikle.sordum neden diye.Aşıyı vuranların aşının içinde ne olduğunu bilmedıklerını ve sorumluluk almadıklarını söyledi .İlerde bişey olursa filan.Vuruyolar ama ne vurdukları belli değil diyorlar.Yani bakıyorum çocuk 6 yasında bu zamana kadarda bi sıkıntı yasamadıkar.ben aşıyı vurduran tarafım diğer iki çocuğuna da hepsini yaptırdım aşıların.Ama bu canları yanıyo çok canım sıkılıyo bu duruma.Dördüncğ ayda yine karmaaşı varmış sanırım çocuk ağlayaağlaya helak oldu 2.aydaki aşıda.oof gerildim şimdiden.
aşı yaptıran bir aşı karşıtıyım. eşimle bu konuda ortak noktaya varamadığımız için yaptırıyorum ancak şahsıma kalsaydı bu karar asla yaptırmazdım. daha detaylı yazmayalım tartışma çıkabilir:)Arkadaşlar tartışmaya açık bi soru size.Tabi çoğunluğun yorumları ne yönde olacak biliyorum.Ben bi kaç eş dostan komşudan bebeklerine aşı yaptırmadıklarını görüyorum.Hiç bir aşıyı vurdurmuyolar kesinlikle.sordum neden diye.Aşıyı vuranların aşının içinde ne olduğunu bilmedıklerını ve sorumluluk almadıklarını söyledi .İlerde bişey olursa filan.Vuruyolar ama ne vurdukları belli değil diyorlar.Yani bakıyorum çocuk 6 yasında bu zamana kadarda bi sıkıntı yasamadıkar.ben aşıyı vurduran tarafım diğer iki çocuğuna da hepsini yaptırdım aşıların.Ama bu canları yanıyo çok canım sıkılıyo bu duruma.Dördüncğ ayda yine karmaaşı varmış sanırım çocuk ağlayaağlaya helak oldu 2.aydaki aşıda.oof gerildim şimdiden.
2650 doğmuştu ilk ay kilo alımı çok yavaş diye mamaya başladık en son 6700 çıktıCanim benimki de çok iştahlı gunduz 3 saatte gece 4 saatte 120 veriyorum daha 120yi hic geçmedim kilo alimi cok hizli gidiyor diye. Senin o kadar cc ile kac kilo peki? Benim de huysuzlugu ve aglamasi hic bitmiyor ama aclik aglamasi huysuzlugu daha farkli oluyor
Neler yapıyorum evin içinde görseniz160 CC içip açlıktan ağlamaz duygusal onun ki emzirsin sarılın koklayın masaj yapın konuşun kucağınıza alın dans edin
Aşı kesinlikle olmalı çocuklarArkadaşlar tartışmaya açık bi soru size.Tabi çoğunluğun yorumları ne yönde olacak biliyorum.Ben bi kaç eş dostan komşudan bebeklerine aşı yaptırmadıklarını görüyorum.Hiç bir aşıyı vurdurmuyolar kesinlikle.sordum neden diye.Aşıyı vuranların aşının içinde ne olduğunu bilmedıklerını ve sorumluluk almadıklarını söyledi .İlerde bişey olursa filan.Vuruyolar ama ne vurdukları belli değil diyorlar.Yani bakıyorum çocuk 6 yasında bu zamana kadarda bi sıkıntı yasamadıkar.ben aşıyı vurduran tarafım diğer iki çocuğuna da hepsini yaptırdım aşıların.Ama bu canları yanıyo çok canım sıkılıyo bu duruma.Dördüncğ ayda yine karmaaşı varmış sanırım çocuk ağlayaağlaya helak oldu 2.aydaki aşıda.oof gerildim şimdiden.
Belki korona aşısı olmazsın onu anlarım ama bebeğine aşı yaptırmamak bana çok saçma geliyor. Hepimiz bu yaşımıza kadar tüm aşıları olduk değil mi? Annemiz babamız aman aşı olmasın dedi mi? Ya da onlar da olmadı mı aşı. Birşey oldu mu? Onların hasta olması herşeyden daha önemli bence. Ben özel aşılar dahil hepsini yaptırıyorumArkadaşlar tartışmaya açık bi soru size.Tabi çoğunluğun yorumları ne yönde olacak biliyorum.Ben bi kaç eş dostan komşudan bebeklerine aşı yaptırmadıklarını görüyorum.Hiç bir aşıyı vurdurmuyolar kesinlikle.sordum neden diye.Aşıyı vuranların aşının içinde ne olduğunu bilmedıklerını ve sorumluluk almadıklarını söyledi .İlerde bişey olursa filan.Vuruyolar ama ne vurdukları belli değil diyorlar.Yani bakıyorum çocuk 6 yasında bu zamana kadarda bi sıkıntı yasamadıkar.ben aşıyı vurduran tarafım diğer iki çocuğuna da hepsini yaptırdım aşıların.Ama bu canları yanıyo çok canım sıkılıyo bu duruma.Dördüncğ ayda yine karmaaşı varmış sanırım çocuk ağlayaağlaya helak oldu 2.aydaki aşıda.oof gerildim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?