2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben mama vermiyorum ama benim kızımda bazen sürekli memede kalmak istiyor yoksa çığlıklar atıyor takiii kendi memeyi bırakıncaya kadar. Ben de demekki ihtiyacı vardır diye öyle bekliyorum. Bazen sadece ağzında öyle tutuyor ama bırakmıyor.
Sizin bebeğinizin doymadigini düşünüyorsanız verin mamayi.
Her bebek farklı içer. Mama arkasında yazan ml fazla takılmayın. 160 ml yetmediğini düşünüyorsanız 200 ml yapın.
Bebeğiniz karar verecektir ne kadar içerceginw

Ya kime söylesem dişler için ay çok erken keşke çıkmasaydı diye tepki veriyor. sanki ben çıkarttım çocuğun dişlerini. Kötü bir etkisi mi var bu kadar erken çıkmasının? alt dişleri bayağı çıktı 2 tane önden.

Kimseyi dinleme herkes herşeyi biliyor akıl veriyor ama çocuk doktoru sağlık ocağı hemşire doktor ve internette de sağlam kaynaklardan bilgi alın dişi çıkıyor neden kötü olsun

Haftaya 4.ay kontrolünde sorucam kısmetse canım. Zaten çıktıktan sonra ben ne yapabilirim ki

Demek doktordan doktora değişiyor bizim doktor sokabilirsin havuza dedi oof bilemedim

Oof bana kalsa bende ertelemiştim tatil işini ama 15 yasında abimiz 9 yasında ablamız var onlarda istiyorlar tatile çıkmak arada kaldım

Haftaya 4.ay kontrolünde sorucam kısmetse canım. Zaten çıktıktan sonra ben ne yapabilirim ki
Ayy benim annem de kv de en daha diyordu. Yahu diyorum kendi zamaniniza gore dusunmeyin...

Arkadaşlar tartışmaya açık bi soru size.Tabi çoğunluğun yorumları ne yönde olacak biliyorum.Ben bi kaç eş dostan komşudan bebeklerine aşı yaptırmadıklarını görüyorum.Hiç bir aşıyı vurdurmuyolar kesinlikle.sordum neden diye.Aşıyı vuranların aşının içinde ne olduğunu bilmedıklerını ve sorumluluk almadıklarını söyledi .İlerde bişey olursa filan.Vuruyolar ama ne vurdukları belli değil diyorlar.Yani bakıyorum çocuk 6 yasında bu zamana kadarda bi sıkıntı yasamadıkar.ben aşıyı vurduran tarafım diğer iki çocuğuna da hepsini yaptırdım aşıların.Ama bu canları yanıyo çok canım sıkılıyo bu duruma.Dördüncğ ayda yine karmaaşı varmış sanırım çocuk ağlayaağlaya helak oldu 2.aydaki aşıda.oof gerildim şimdiden.

Valla annemlerin kollarında koca koca aşı yerleri var, hiç de bit şey olmamış 61 yaşında kadın. ayrıca o vurdurmayanlar da kendileri kesin aşılıdır. olmuş mu bi şey? Olmamış. tatava yapıyorlar

Bayanlar 4.ay aşısı yaptıranlar kaç aşı vurdular.2.ayın tekrarıymış bu aşı.2.ayda iki bacak bi koldan yapmışlardı.bu 5li karmaymış.verem olmıcagına göre tekrardan.bi bacaktanmı vurdular aşı.benim üçüncü çocuk ama aradan çok zaman gecinxe hem unutmuşum hem değişmiş hersey

aşı yaptıran bir aşı karşıtıyım. eşimle bu konuda ortak noktaya varamadığımız için yaptırıyorum ancak şahsıma kalsaydı bu karar asla yaptırmazdım. daha detaylı yazmayalım tartışma çıkabilir:)

2650 doğmuştu ilk ay kilo alımı çok yavaş diye mamaya başladık en son 6700 çıktı

160 CC içip açlıktan ağlamaz duygusal onun ki emzirsin sarılın koklayın masaj yapın konuşun kucağınıza alın dans edin
Neler yapıyorum evin içinde görseniz bazen memeye alıyorum tekrar MamA sonrası ağlayınca memeden süt gelmezse çıldırıyır etimi falan sıkıyor bildiğiniz

Aşı kesinlikle olmalı çocuklar
Aşı olmasın diyenler bence başlarına gelip de keşke olsaydı demedikleri için konuşuyorlar
Aşı yaptırma durumu keşke yoruma kapalı olsa herkes yaptırmak zorunda kalsa diyorum
Ayrıca keşke özel aşılar da devletten ücretsiz yapılsa ve zorunlu olsa

Belki korona aşısı olmazsın onu anlarım ama bebeğine aşı yaptırmamak bana çok saçma geliyor. Hepimiz bu yaşımıza kadar tüm aşıları olduk değil mi? Annemiz babamız aman aşı olmasın dedi mi? Ya da onlar da olmadı mı aşı. Birşey oldu mu? Onların hasta olması herşeyden daha önemli bence. Ben özel aşılar dahil hepsini yaptırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…