Ay kuzum çok geçmşş olsun ya bitmiyo aşırı salgınlar bitmiyooo maskeyi geri soktuk hayatımıza korkuyoruz ya dediğin gibi tek olsak neyse kolunu kaldıramayacak haldeyken bebiko bakıyo sana ve cinli bir bebikoGünaydın kızlar. Maske çıkardık çıkaralı 2.kez maaile hasta oluyoruz. Maske varken 2 senedir hasta olmuyoduk ne güzel valahi. Hayır bebiş olmasa sorun değil. Ama hem hasta olup hem ona bakmak çok zor oluyo
Senin oglani bizim kizla tanistiralim feyz alir belkiAtak bitimine son 10 gün diyor program valla o zaman bitmezse ben bittim arkadaşlar dayanacak gücüm kalmadı heralde 25 gün geçmiş çocuk huysuz şirinden beter
Ruh halide dalgalı çığlık çığlığa kahkaha atarken bi anda gözyaşları akıyo şok olup kalıyoruz
Uykusuzluk yıprattı iyice bu kadar sık beslenmeye memeler zaten dolmuyo çekince de gelmiyo bence artık
Uykumuzu alsak çığlık cinlenme hepsiyle bi şekilde başederiz de bizim enerji olmayınca iyice deliriyolar en azından benim bebek öylehep kuduruk modfa konuşmak zorundayım yoksa kızıyo
Bu ara yeni huyu ayağını ağzıma sokmaya çalışıyo öpmezsem kızıyo meme reddi gitti ayağıyla uğraşmaktan helak oluyo ememiyo bu sefer djdkdk
Merhaba, mesajiniza denk geldim sormak istedim, bnmde 28gunluk bebegim var ve yuzunde ensesinde ozellikle ensesindeki ac diplerinde minik minik alerjiler cikti, uclari da nokta kdr beyaz, kizarik kabarciklar, sizdeki de boyle miydi? Teshis aldiniz mi neymis?Hee var var benim gittiğim çocuk doktorları hep diyet dedi sonra alerji doktoruna gittim zaten zayıfsın boşa diyet yapmanı istemiyorum bebek egzeması olduğunu düşünüyorum emin olalım dedi test yaptı her şey negatif bizim vücutta deli gibi kızarıyo ediyo bi de ara ara
Merhaba, bizde de ensede kizariklik kirmizi kabarciklar var, sadece kafa kisminda oldu vucutta cikmadi, yanaklarda falan da var, neymis sizinki ogrenebildinizmiGeçmiş olsun. Bizde sadece ense kızarıyor. Kulak arkasında biraz döküntü gibi oluyor. Birde çok gaz ve huzursuzluğu var. Bağırsağının sesleri dışardan duyuluyor. Ama diyeti yapınca 400 gr almıştı. Sütün kalitesi bozuluyor.
Sizinki muhtemelen yenidogan egzamasi diye geciyor. Gecen cinsten onlar. Bir sure takip edin. Sönmesi lazim 1 2 haftaya. Ilk ay kontrolunuzde doktorunuza sorun gene de.Merhaba, mesajiniza denk geldim sormak istedim, bnmde 28gunluk bebegim var ve yuzunde ensesinde ozellikle ensesindeki ac diplerinde minik minik alerjiler cikti, uclari da nokta kdr beyaz, kizarik kabarciklar, sizdeki de boyle miydi? Teshis aldiniz mi neymis?
Merhaba, bizde de ensede kizariklik kirmizi kabarciklar var, sadece kafa kisminda oldu vucutta cikmadi, yanaklarda falan da var, neymis sizinki ogrenebildinizmi
İnsallah gecicidir, cok canimi sıktı ne oldugunu bilmedigim icin, gecer diye bekledm 1-2 gundur ama yok gecmiyo, doktora gidip sorucam artik, neden olur peki bilginiz var mi? Tesekkur ederim cevabiniz icinSizinki muhtemelen yenidogan egzamasi diye geciyor. Gecen cinsten onlar. Bir sure takip edin. Sönmesi lazim 1 2 haftaya. Ilk ay kontrolunuzde doktorunuza sorun gene de.
Canım senin o olan anne sütüyle beslenen bebişlerde olan sivilcelenmedir geçer ciddenn biraz göz bozuyo ama geçiyorİnsallah gecicidir, cok canimi sıktı ne oldugunu bilmedigim icin, gecer diye bekledm 1-2 gundur ama yok gecmiyo, doktora gidip sorucam artik, neden olur peki bilginiz var mi? Tesekkur ederim cevabiniz icin
Kakada mukus huzursuzluk kakada kan vs var mı ? Alerji doktoruna gittik. Kakada kan olmadan alerji olarak kabul etmek istemiyorum bir ay süt ürünlerini tükettikten sonra tepkisine bakalım dedi. Ama kızım kusmaya başladı birkaç gündür reflüsüde arttı.Merhaba, mesajiniza denk geldim sormak istedim, bnmde 28gunluk bebegim var ve yuzunde ensesinde ozellikle ensesindeki ac diplerinde minik minik alerjiler cikti, uclari da nokta kdr beyaz, kizarik kabarciklar, sizdeki de boyle miydi? Teshis aldiniz mi neymis?
Merhaba, bizde de ensede kizariklik kirmizi kabarciklar var, sadece kafa kisminda oldu vucutta cikmadi, yanaklarda falan da var, neymis sizinki ogrenebildinizmi
Bizdede el hic durmuyo emerken itiyo vuruyo eli uyandiriyo gece emmesinde bile. Emzigide sevmiyo bu ara ama battaniye parmak emmiyo bide uyurken bi yemeni musli vs verirsem eline sarilip emiyo. Meme reddinden sonra en kotu atagi geciriyoruz bizde bitet ins.Atak bitimine son 10 gün diyor program valla o zaman bitmezse ben bittim arkadaşlar dayanacak gücüm kalmadı heralde 25 gün geçmiş çocuk huysuz şirinden beter
Ruh halide dalgalı çığlık çığlığa kahkaha atarken bi anda gözyaşları akıyo şok olup kalıyoruz
Uykusuzluk yıprattı iyice bu kadar sık beslenmeye memeler zaten dolmuyo çekince de gelmiyo bence artık
Uykumuzu alsak çığlık cinlenme hepsiyle bi şekilde başederiz de bizim enerji olmayınca iyice deliriyolar en azından benim bebek öylehep kuduruk modfa konuşmak zorundayım yoksa kızıyo
Bu ara yeni huyu ayağını ağzıma sokmaya çalışıyo öpmezsem kızıyo meme reddi gitti ayağıyla uğraşmaktan helak oluyo ememiyo bu sefer djdkdk
İnsallah sivilcelenmedir ama sanmiyorum, cok var cunku, alerji olablr gibi geldi doktora gidicm bakalim, tesekkur ederim cevabin icin senin bebisinki de bi an once gecer insallahCanım senin o olan anne sütüyle beslenen bebişlerde olan sivilcelenmedir geçer ciddenn biraz göz bozuyo ama geçiyor
Bizdeki böyle vücudunda katman katman koyuluklar vardı ve alerjik bir şey yediğimde kızarıyo komple vücudu kaşınıyo inşallah ondan değildiir teşhis koyuldu malesef ama 2 yaşına kadar geçermiş bu da süt alerjisi değil diye şükrediyorum o daha zor uğraşan arkadaşların allah yardımcısı olsun
Ama sizinki de eğer bebek egzrmasıysa bioderma atoderm baume aldım çok çok memnunum kremden nemlendirmesi çok güzel
Kakada kan ya da mukus farketmedm, bakiyorum ama olsaydi farkedilirdi heralde dimi cok belli oluyo mu?Kakada mukus huzursuzluk kakada kan vs var mı ? Alerji doktoruna gittik. Kakada kan olmadan alerji olarak kabul etmek istemiyorum bir ay süt ürünlerini tükettikten sonra tepkisine bakalım dedi. Ama kızım kusmaya başladı birkaç gündür reflüsüde arttı.
Nasıl geçirdiniz bu süreciDoruk atak haftasında aynen böyleydi. Artık ev inliyordu sesiyle . Sabah 6 da başliyodu mesaisineyse ki geçti. Darısı sizin başınıza olsun.
4.ay sonrası sütünde azalma yaşayan oldu mu Solgar breawer yeast ve süt artırıcı çay içiyorum gün ortasında hurma vs yiyorum ama her geçen gün sütüm azalıyor daha fazla mama vermeye başladım daha küçük sütüm kesilecek diye korkuyorum ya
Ya bizimki de donuyor, donuyor uyaniyor saat basi, sanki hic uyumuyoruz gece. 4.ay uyku gerilemesi oluyormus, duzelir mi acaba?Benim kız doğduğundan beri akşam 8 gibi yatıyordu sabah 8 gibi uyanıyor du.
Bazi gece hiç uyanmiyordu.
2 haftadır dönme işini tam çözdük ten sonra. Her iki saat uyanıyoruz. Bakıyorum şarkılar türküler söylüyor sonra dönmeye başlıyor.
Anne yani yatagi artık tehlikeye döndü.
Duzeliyor merak etme :)Ya bizimki de donuyor, donuyor uyaniyor saat basi, sanki hic uyumuyoruz gece. 4.ay uyku gerilemesi oluyormus, duzelir mi acaba?
Ne zaman duzeliyoor zombiye dondukkDuzeliyor merak etme :)
Sabrederek geçirdikNasıl geçirdiniz bu süreciyanlış bir uyku alışkanlığı kazandırmaktan çok korkuyorum. Yavrum o kadar zor uykuya geçiyor o kadar az uyuyor ve gece sık uyanıyor ki çok üzülüyorum artık kaç gündür perişan oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?