Bende idare edemiyorum. Zaten bebeğimde uyanıkken yalnız kalmak istemiyor oyun halısında oynarken bile beni yanında istiyor. Uyurkende sürekli uyanıyor uzum bir uykusu yokEvde tek basina bebegine bakan annelere birsey danisicam. Cocukla islerinizi nasil hallediyorsunuz, simdi donmeye de basladi. Tek birakmaya cesaret edemiyorum. Tuvalete gitmek, mutfakta bir is halletmek cok zor. Bir de nedense buyuduler ama cocuk uyurken bile tedirginligi uzerimden atamiyorum. 5 dk da bir bakip anca yalniz birakiyorum. Siz tek basiniza nasil idare ediyorsunuz, belki biraz kafam rahatlar sizleri dinleyince.
Bizim de öyleydi en sonunda 4 buçukta bi uyandı 6 buçuğa kadar uyumadıOooy ne geceydi ya her 2 saatte bir kalktı yenidoğan gibi pertim cikti yemin ederim
2 kol var sadece, 5li karma ile zsturre asisi.Bayanlar 4.ay aşısı yaptıranlar kaç aşı vurdular.2.ayın tekrarıymış bu aşı.2.ayda iki bacak bi koldan yapmışlardı.bu 5li karmaymış.verem olmıcagına göre tekrardan.bi bacaktanmı vurdular aşı.benim üçüncü çocuk ama aradan çok zaman gecinxe hem unutmuşum hem değişmiş hersey
Kesinlikle yaptirma taraftariyim. Biz bile hala asi oluyoruz. Tetanozuydu bilmem ne... asi yaptirmamak onlarin sagligi icin buyuk risk. Sali menenjit 2.doz yapipacak mesela.Arkadaşlar tartışmaya açık bi soru size.Tabi çoğunluğun yorumları ne yönde olacak biliyorum.Ben bi kaç eş dostan komşudan bebeklerine aşı yaptırmadıklarını görüyorum.Hiç bir aşıyı vurdurmuyolar kesinlikle.sordum neden diye.Aşıyı vuranların aşının içinde ne olduğunu bilmedıklerını ve sorumluluk almadıklarını söyledi .İlerde bişey olursa filan.Vuruyolar ama ne vurdukları belli değil diyorlar.Yani bakıyorum çocuk 6 yasında bu zamana kadarda bi sıkıntı yasamadıkar.ben aşıyı vurduran tarafım diğer iki çocuğuna da hepsini yaptırdım aşıların.Ama bu canları yanıyo çok canım sıkılıyo bu duruma.Dördüncğ ayda yine karmaaşı varmış sanırım çocuk ağlayaağlaya helak oldu 2.aydaki aşıda.oof gerildim şimdiden.
Yaptırıyorum zamanında vizede yapıldı aşılar tabi değişen aşılar da var hamileyken kovid asisida oldumArkadaşlar tartışmaya açık bi soru size.Tabi çoğunluğun yorumları ne yönde olacak biliyorum.Ben bi kaç eş dostan komşudan bebeklerine aşı yaptırmadıklarını görüyorum.Hiç bir aşıyı vurdurmuyolar kesinlikle.sordum neden diye.Aşıyı vuranların aşının içinde ne olduğunu bilmedıklerını ve sorumluluk almadıklarını söyledi .İlerde bişey olursa filan.Vuruyolar ama ne vurdukları belli değil diyorlar.Yani bakıyorum çocuk 6 yasında bu zamana kadarda bi sıkıntı yasamadıkar.ben aşıyı vurduran tarafım diğer iki çocuğuna da hepsini yaptırdım aşıların.Ama bu canları yanıyo çok canım sıkılıyo bu duruma.Dördüncğ ayda yine karmaaşı varmış sanırım çocuk ağlayaağlaya helak oldu 2.aydaki aşıda.oof gerildim şimdiden.
Canım benim doktorum karşı 300 gr altı almadıkça başla demiyor anne sütü diyor kilo önemli değil sağlık önemli diyor2650 doğmuştu ilk ay kilo alımı çok yavaş diye mamaya başladık en son 6700 çıktı
Artık saat başı kalkıyo inanılmaz ya inanılmazOooy ne geceydi ya her 2 saatte bir kalktı yenidoğan gibi pertim cikti yemin ederim
Ben gece uyurken emziriyorum.Artık saat başı kalkıyo inanılmaz ya inanılmaz
Ya benimde oyle delirtiyo 2 gundur sersem gibiyim benArtık saat başı kalkıyo inanılmaz ya inanılmaz
Ya napcaz kiz dun bizimki de cok kalkti o neydi oyle pert oldum valahiArtık saat başı kalkıyo inanılmaz ya inanılmaz
Ya benimde oyle delirtiyo 2 gundur sersem gibiyim ben
Kesin ay güneşle sevişti uranüsle neptünün çocukları oldu bi haltlar olduYa napcaz kiz dun bizimki de cok kalkti o neydi oyle pert oldum valahi
3 martta doğdu kızım sizle bir15 gün var galiba. öama sandalyesine oturtmaya ne zaman başladınız.Ay cok sukur hicbir akrabam ile ayni sehirde degilim. Yoksa mumkun degil agirlayamam. Sen de acik havada bulusalim, hem biz de hava almis oluruz diye teklif sun gumus.
Ben ben
Kizi yatagina, oyun halisina veya ana kucagia yatiriyorum oyle gidiyorum lavaboya. Yemek yapacaksam uyuyorsa ellemiyorum, uyaniksa benle mutfakta, mama sandalyesinde oturuyor beni izliyor. Onun disinda surekli memedeyiz zaten
Temizlik icin de robotu aciyorum. Detayli yapaaksam slinge koyuyorum bazen durmuyorsa, bugun babasina kitlicem mesela
Sabahtan beri her şeye aaa diye bağırıyo memnun edemedik henüzBizim kız hala gecenin etkisinde kalmış gündüz de uyumuyordelirmeme çok az kaldı bugün
Evet evet çıldırdım bi de annemleri kahvaltıya çağırmıştım böyle yapacağını bilsem misafir alır mıydım insanların yanında da bas bas bağırdı durmadıSabahtan beri her şeye aaa diye bağırıyo memnun edemedik henüz
Ben korona aşısı dışında diğer aşıları yaptırıyorum.Arkadaşlar tartışmaya açık bi soru size.Tabi çoğunluğun yorumları ne yönde olacak biliyorum.Ben bi kaç eş dostan komşudan bebeklerine aşı yaptırmadıklarını görüyorum.Hiç bir aşıyı vurdurmuyolar kesinlikle.sordum neden diye.Aşıyı vuranların aşının içinde ne olduğunu bilmedıklerını ve sorumluluk almadıklarını söyledi .İlerde bişey olursa filan.Vuruyolar ama ne vurdukları belli değil diyorlar.Yani bakıyorum çocuk 6 yasında bu zamana kadarda bi sıkıntı yasamadıkar.ben aşıyı vurduran tarafım diğer iki çocuğuna da hepsini yaptırdım aşıların.Ama bu canları yanıyo çok canım sıkılıyo bu duruma.Dördüncğ ayda yine karmaaşı varmış sanırım çocuk ağlayaağlaya helak oldu 2.aydaki aşıda.oof gerildim şimdiden.
10 15 gun oldu. Ama yatar pozisyonda oturuyor.3 martta doğdu kızım sizle bir15 gün var galiba. öama sandalyesine oturtmaya ne zaman başladınız.
Bizimki direk ayaga kalkiyorBenimkisi de kendini kaldırıyor bi görsenizelimi tutuyor hop oturur pozisyonda kaldırıyor kendini sıpa bu gidişle haftaya oturur gerçi haftaya çük kesilecek ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?