2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende idare edemiyorum. Zaten bebeğimde uyanıkken yalnız kalmak istemiyor oyun halısında oynarken bile beni yanında istiyor. Uyurkende sürekli uyanıyor uzum bir uykusu yok

2 kol var sadece, 5li karma ile zsturre asisi.

Kesinlikle yaptirma taraftariyim. Biz bile hala asi oluyoruz. Tetanozuydu bilmem ne... asi yaptirmamak onlarin sagligi icin buyuk risk. Sali menenjit 2.doz yapipacak mesela.

Ya kizlar, ben bu ara asiri kilo aldim. Ne guzel dogum kilolarimi dogumdan 15 gun sonra vermistim. Ama su an o verdikleimi geri aldim. Cok canim sıkkın. Nasil vericem geri yurumek bile iskence artik...

Yaptırıyorum zamanında vizede yapıldı aşılar tabi değişen aşılar da var hamileyken kovid asisida oldum
Sadece aşı olduğu an ağlamıyor benim ki 3 gün bazen huzursuzluk bir haftayı buluyor baştan bu yana.. aşı olmaya gidince eyvah diyorum çileli günler başlıyor
2650 doğmuştu ilk ay kilo alımı çok yavaş diye mamaya başladık en son 6700 çıktı
Canım benim doktorum karşı 300 gr altı almadıkça başla demiyor anne sütü diyor kilo önemli değil sağlık önemli diyor
2500 kilo bile yoktu benim kız doğduğunda şimdi 5800 oldu boyu da normal 60 cm gece beslenmesi devam 2 yada 3 saat aralıklarla erken doğum olduğu için yoksa bırakıyoruz dedi

Bizim kız hala gecenin etkisinde kalmış gündüz de uyumuyor delirmeme çok az kaldı bugün

3 martta doğdu kızım sizle bir15 gün var galiba. öama sandalyesine oturtmaya ne zaman başladınız.

Ben korona aşısı dışında diğer aşıları yaptırıyorum.
Ne kadar az çocuk, çocuk aşılarını yaptırmaza o hastalıklar geri dönecektir. Bu çocuk aşıları sadece kendi çocuğumuzu değil etrafımızda ki cocuklari ve hamileleride koruyor.
Ben yavrumun kaba kulak olup ilerde kısır olma ihtimalini bile düşünmek istemiyorum.

Benim kız doğduğundan beri akşam 8 gibi yatıyordu sabah 8 gibi uyanıyor du.
Bazi gece hiç uyanmiyordu.
2 haftadır dönme işini tam çözdük ten sonra. Her iki saat uyanıyoruz. Bakıyorum şarkılar türküler söylüyor sonra dönmeye başlıyor.
Anne yani yatagi artık tehlikeye döndü.

Benimkisi de kendini kaldırıyor bi görseniz elimi tutuyor hop oturur pozisyonda kaldırıyor kendini sıpa bu gidişle haftaya oturur gerçi haftaya çük kesilecek ama bakalım
Bizimki direk ayaga kalkiyor

Kızlar doğumdan sonra garip ama topuk çatlağı oldu ayağım çok kötü görünüyor

Birde ben kan hapını bıraktım doğru dürüst icmedim hap olanlar kabız suya karıştıran tarzda olanlar ishal derken kullanmadım

Brewers yeast birde bestlak kullanıyorum onun dışında içtiğiniz vitamin var mı

Cevaplayan olursa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…