Denedim canim almadı.Başka marka dene istersen.
Ozaman denemeye devam ediyim.Ben ilk 4 ay vermedim iki haftadır veriyorum az da olsa alıştı arada alıyor
Gebelikde hormsnlardan dolayı sac dokulmesi duruyor sonra dokulmeyip kalan o saclar dokuluyor. Sonra normale donecek insaAllahKızlar saç dökülmesine çözüm bulan var mı ya
Dene bugün itibariyle emzik olmadan uyumuyorDenedim canim almadı.
Ozaman denemeye devam ediyim.
Gebelikde hormsnlardan dolayı sac dokulmesi duruyor sonra dokulmeyip kalan o saclar dokuluyor. Sonra normale donecek insaAllah
Aynen cok zor boyle uyutmak bi iki denedim hep itiyor yada cigneyip cevirip atiyor devam edicem bakalım. Baslarkende zor baslamistik zatenDene bugün itibariyle emzik olmadan uyumuyor
Evet son zamanlarda bizim de azaldıKızlar çişli bez sayılarınız azaldı mı ? Gece dolduran çocuk sabaha bomboş bezle kalkıyor. Gün içersindede zarla zorla 3 tane alıyorum ya normal mi aşırı terliyor ondan mı yoksa doymuyor mu?
Normal mi peki bi bilginiz var mı? Doymuyor sanıp mama vermeye çalışıyorum ama benimki asla mama yemediği için sadece çabamla kalıyorum. Beni de öyle aktif ememiyor uyanıkken gözü dışarıda uykuluyken de sızıp gidiyor. Sütüm azaldı artıkEvet son zamanlarda bizim de azaldı
tuvalet alışkanlığı kazanıyordur. benim oğlum 2 aylıktan beri gece uykusunda çiş yapmıyor. uyutmadan Önce altını alıp emzirip öyle yatırıyorum, gece 85 milyon kere de kalksa emmek için tamamen uyanma saati olan sabah 6-7 olana kadar bezi kupkuru kalıyor. Tamamen uyandığında çişini yapıyor.Gece dolduran çocuk sabaha bomboş bezle kalkıyor.
Ay bende bilmiyorum ya . Bizimkinin kilo alımı azaldı zaten büyüdüğü içinmiş ama sanki hiç kilo almıyor gibi geliyo bana. Bizde tadım yapıyoruz ama pek iştahlı değil. Daha doğrusu şöyle çok hareketli ve artık baya baya emekliyo oturmak istemiyo . Yemek görünce sıkılıyo emerken bile hızlı hızlı emiyo bi garip durumlar. Kafaya takmamaya çalışıyorum artık böyle kalacak hali yok ya diyorumNormal mi peki bi bilginiz var mı? Doymuyor sanıp mama vermeye çalışıyorum ama benimki asla mama yemediği için sadece çabamla kalıyorum. Beni de öyle aktif ememiyor uyanıkken gözü dışarıda uykuluyken de sızıp gidiyor. Sütüm azaldı artık
Allah Allah bakacağım bugün sabah 10 gibi kalkar diye tahmin ediyorum bakalım yapacak mıtuvalet alışkanlığı kazanıyordur. benim oğlum 2 aylıktan beri gece uykusunda çiş yapmıyor. uyutmadan Önce altını alıp emzirip öyle yatırıyorum, gece 85 milyon kere de kalksa emmek için tamamen uyanma saati olan sabah 6-7 olana kadar bezi kupkuru kalıyor. Tamamen uyandığında çişini yapıyor.
Kaç gr almıştı 4 ve 5. Ay kontrolünde? Benim doktorda tam kilocu doktor illa yüksek yüksek gramlar duymak istiyor kontrollerde az almış az almış dedikçe canım sıkılıyor. Benim kızda emeklemese bile kucakta vs hiç yerinde durmuyor sürekli yüzer gibiAy bende bilmiyorum ya . Bizimkinin kilo alımı azaldı zaten büyüdüğü içinmiş ama sanki hiç kilo almıyor gibi geliyo bana. Bizde tadım yapıyoruz ama pek iştahlı değil. Daha doğrusu şöyle çok hareketli ve artık baya baya emekliyo oturmak istemiyo . Yemek görünce sıkılıyo emerken bile hızlı hızlı emiyo bi garip durumlar. Kafaya takmamaya çalışıyorum artık böyle kalacak hali yok ya diyorum
Her iki ayda 600 gram aldı. Ama bu ay tartida bakiyorum hiç almamis gibi . Insallah tartı bozukturKaç gr almıştı 4 ve 5. Ay kontrolünde? Benim doktorda tam kilocu doktor illa yüksek yüksek gramlar duymak istiyor kontrollerde az almış az almış dedikçe canım sıkılıyor. Benim kızda emeklemese bile kucakta vs hiç yerinde durmuyor sürekli yüzer gibi
Maşallah yine iyi almış benim kız 4. Ay kontrolünde 460 gr aldı. Bu ay 300 gr bile almamış gibi geliyor evde tartınca. Umarım bizim tartıda bozuktur. Biz ilk aylarda da öyle tombik tombik ilerleyemedik 800 gr almıştı ilk iki ayda. Gerçi kilo yada takılmıyorum artık boyu başı uzasın bariHer iki ayda 600 gram aldı. Ama bu ay tartida bakiyorum hiç almamis gibi . Insallah tartı bozukturBizim doktorda kilo seviyor. İlk 3 ay ne güzeldi tombik tombik geliyordu gözüme şimdi öyle değil hoş çocuğun geneteğinde kilolu insan yok o da ne yapsın
İşte bir şekilde büyüyecekler ama dışarıdan böyle yorumlar gelince de sinir oluyor insan . Bir de sürekli kıyas oluyor ya deli oluyorum. Kaynanam sürekli kocamın bebekliğiyle kıyaslar . Kocam 6 aylıkken 10 kiloymuş . Eee tamam da senin sütün yokmuş dayamişsin mamayı kimbilir nasıl bilinçsizce verdin de o kadar oldu . Çünkü adam normalde zayıf şu an hala yer ama kilo almaz .Maşallah yine iyi almış benim kız 4. Ay kontrolünde 460 gr aldı. Bu ay 300 gr bile almamış gibi geliyor evde tartınca. Umarım bizim tartıda bozuktur. Biz ilk aylarda da öyle tombik tombik ilerleyemedik 800 gr almıştı ilk iki ayda. Gerçi kilo yada takılmıyorum artık boyu başı uzasın bariama yolda görenler vs 2.5 aylık sandı bi kaç kere ona canım sıkıldı.
Sizinki yine iyi babasıyla kıyaslıyor. Benim bebeğimi yeni doğmuş bebekle kıyasladılar bayramda. Nasıl canım sıkıldı anlatamam.İşte bir şekilde büyüyecekler ama dışarıdan böyle yorumlar gelince de sinir oluyor insan . Bir de sürekli kıyas oluyor ya deli oluyorum. Kaynanam sürekli kocamın bebekliğiyle kıyaslar . Kocam 6 aylıkken 10 kiloymuş . Eee tamam da senin sütün yokmuş dayamişsin mamayı kimbilir nasıl bilinçsizce verdin de o kadar oldu . Çünkü adam normalde zayıf şu an hala yer ama kilo almaz .
Gece genelde bizimkinde yapmıyor. Emmek için kalkıyor emip devam ediyo uyurken de bayadır çiş yapmıyor zaten gündüz de öyle. Ama 3 bezden fazla çıkıyor bizim. Ama şöyle ben çiş patlayana kadar dursun diye beklemiyorum. Full mavi çizgi olduysa değiştiriyorum. 2.5-3 saatte değiştiriyorum geneldeKızlar çişli bez sayılarınız azaldı mı ? Gece dolduran çocuk sabaha bomboş bezle kalkıyor. Gün içersindede zarla zorla 3 tane alıyorum ya normal mi aşırı terliyor ondan mı yoksa doymuyor mu?
Ya bosverin, her bebek kendine özgüdür.Sizinki yine iyi babasıyla kıyaslıyor. Benim bebeğimi yeni doğmuş bebekle kıyasladılar bayramda. Nasıl canım sıkıldı anlatamam.
Benim kızda öyle bez sayımız düştü ama emerken faln çok terliyor.. terle atıyorlar galibaKızlar çişli bez sayılarınız azaldı mı ? Gece dolduran çocuk sabaha bomboş bezle kalkıyor. Gün içersindede zarla zorla 3 tane alıyorum ya normal mi aşırı terliyor ondan mı yoksa doymuyor mu?
Valla bende mama dayiyorum almicaksa almiyor , 6 kiloda kaldık , her bebek gelisimi farkli kiyas yapanlarada sinir oluyorumİşte bir şekilde büyüyecekler ama dışarıdan böyle yorumlar gelince de sinir oluyor insan . Bir de sürekli kıyas oluyor ya deli oluyorum. Kaynanam sürekli kocamın bebekliğiyle kıyaslar . Kocam 6 aylıkken 10 kiloymuş . Eee tamam da senin sütün yokmuş dayamişsin mamayı kimbilir nasıl bilinçsizce verdin de o kadar oldu . Çünkü adam normalde zayıf şu an hala yer ama kilo almaz .
Siz kaç bez alıyorsunuzBenim kızda öyle bez sayımız düştü ama emerken faln çok terliyor.. terle atıyorlar galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?