2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Dene bugün itibariyle emzik olmadan uyumuyor
Aynen cok zor boyle uyutmak bi iki denedim hep itiyor yada cigneyip cevirip atiyor devam edicem bakalım. Baslarkende zor baslamistik zaten

Kızlar çişli bez sayılarınız azaldı mı ? Gece dolduran çocuk sabaha bomboş bezle kalkıyor. Gün içersindede zarla zorla 3 tane alıyorum ya normal mi aşırı terliyor ondan mı yoksa doymuyor mu?

Kızlar çişli bez sayılarınız azaldı mı ? Gece dolduran çocuk sabaha bomboş bezle kalkıyor. Gün içersindede zarla zorla 3 tane alıyorum ya normal mi aşırı terliyor ondan mı yoksa doymuyor mu?
Evet son zamanlarda bizim de azaldı

Evet son zamanlarda bizim de azaldı
Normal mi peki bi bilginiz var mı? Doymuyor sanıp mama vermeye çalışıyorum ama benimki asla mama yemediği için sadece çabamla kalıyorum. Beni de öyle aktif ememiyor uyanıkken gözü dışarıda uykuluyken de sızıp gidiyor. Sütüm azaldı artık

Gece dolduran çocuk sabaha bomboş bezle kalkıyor.
tuvalet alışkanlığı kazanıyordur. benim oğlum 2 aylıktan beri gece uykusunda çiş yapmıyor. uyutmadan Önce altını alıp emzirip öyle yatırıyorum, gece 85 milyon kere de kalksa emmek için tamamen uyanma saati olan sabah 6-7 olana kadar bezi kupkuru kalıyor. Tamamen uyandığında çişini yapıyor.

Ay bende bilmiyorum ya . Bizimkinin kilo alımı azaldı zaten büyüdüğü içinmiş ama sanki hiç kilo almıyor gibi geliyo bana. Bizde tadım yapıyoruz ama pek iştahlı değil. Daha doğrusu şöyle çok hareketli ve artık baya baya emekliyo oturmak istemiyo . Yemek görünce sıkılıyo emerken bile hızlı hızlı emiyo bi garip durumlar. Kafaya takmamaya çalışıyorum artık böyle kalacak hali yok ya diyorum

Allah Allah bakacağım bugün sabah 10 gibi kalkar diye tahmin ediyorum bakalım yapacak mı

Kaç gr almıştı 4 ve 5. Ay kontrolünde? Benim doktorda tam kilocu doktor illa yüksek yüksek gramlar duymak istiyor kontrollerde az almış az almış dedikçe canım sıkılıyor. Benim kızda emeklemese bile kucakta vs hiç yerinde durmuyor sürekli yüzer gibi

Her iki ayda 600 gram aldı. Ama bu ay tartida bakiyorum hiç almamis gibi . Insallah tartı bozuktur Bizim doktorda kilo seviyor. İlk 3 ay ne güzeldi tombik tombik geliyordu gözüme şimdi öyle değil hoş çocuğun geneteğinde kilolu insan yok o da ne yapsın

Maşallah yine iyi almış benim kız 4. Ay kontrolünde 460 gr aldı. Bu ay 300 gr bile almamış gibi geliyor evde tartınca. Umarım bizim tartıda bozuktur. Biz ilk aylarda da öyle tombik tombik ilerleyemedik 800 gr almıştı ilk iki ayda. Gerçi kilo yada takılmıyorum artık boyu başı uzasın bari ama yolda görenler vs 2.5 aylık sandı bi kaç kere ona canım sıkıldı.

Ay kızlar sizle sevincimi paylaşayım dün kulak kontrolüne götürdüm kızımı dedim böyle böyle. Teste yönlendirdiler. Kızımında uykusu vardı test yapmak içinde zaten uyuması gerekiyormuş hemen uyuttum. Testte başarılı oldu. Doktor kulaklarında sıkıntı yok demek ki canı istemiyor bakmayı dedi. Başını hala sallandırıyor çevşrirken düşğrerek çeviriyor baş kontrolü için b12 baktıracağım onuda geçerse hiç bir sıkıntım kalmıyor inşallah. Hala başını kontrol edememesi için doktor evet düşürerek çeviriyor tam kontrol sağlayamamış dedi ama nedenini niçinini söylemedi kendi doktorum izindeydi gelsin ona gideceğim.

İşte bir şekilde büyüyecekler ama dışarıdan böyle yorumlar gelince de sinir oluyor insan . Bir de sürekli kıyas oluyor ya deli oluyorum. Kaynanam sürekli kocamın bebekliğiyle kıyaslar . Kocam 6 aylıkken 10 kiloymuş . Eee tamam da senin sütün yokmuş dayamişsin mamayı kimbilir nasıl bilinçsizce verdin de o kadar oldu . Çünkü adam normalde zayıf şu an hala yer ama kilo almaz .

Sizinki yine iyi babasıyla kıyaslıyor. Benim bebeğimi yeni doğmuş bebekle kıyasladılar bayramda. Nasıl canım sıkıldı anlatamam.

Gece genelde bizimkinde yapmıyor. Emmek için kalkıyor emip devam ediyo uyurken de bayadır çiş yapmıyor zaten gündüz de öyle. Ama 3 bezden fazla çıkıyor bizim. Ama şöyle ben çiş patlayana kadar dursun diye beklemiyorum. Full mavi çizgi olduysa değiştiriyorum. 2.5-3 saatte değiştiriyorum genelde

Benim kızda öyle bez sayımız düştü ama emerken faln çok terliyor.. terle atıyorlar galiba

Valla bende mama dayiyorum almicaksa almiyor , 6 kiloda kaldık , her bebek gelisimi farkli kiyas yapanlarada sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…