2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Başkalarının bebeklerine bakıyorum koyuyorsun kendi kendine duruyor bizde nerdee
Bu soz benim sloganim gibi bisey oldu uzuldugum nokta bebegiyle gulucuklerle keyifli zaman geçiren anneler gibi ben de o duygulari da yasayayim istiyorum biz surekli bir aglama kendini ordan oraya atma hali çok şükür saglikli bebeklerimiz var yanimizdalar ama azcik da keyifli zamanlar gecirsek buyuyup gidiyolar bile zaten ele avuca gelmicekler bari minnakken sevip oynasaydık hep mutsuz hep aglamali

Evet ben de çok üzülüyorum keyifli zaman geçirememek çok koyuyor hanfendiyi mutlu edene kadar göbeğim çatlıyor artık hep neyi yanlış yaptım neyi eksik yaptım da böyle oldu diye kendi anneliğimi sorguluyorum sorun bende mi yoksa kızımın karakteri mi böyle bilmiyorum

Sürekli ağlaması huysuzluğu yormuyor mu ya Başkalarının bebeklerine bakıyorum koyuyorsun kendi kendine duruyor bizde nerdee
İlk başta çok yoruluyodum ama alıstim artık huyları böyle demek ki. Arada kahkaha da atıyo ama genel olarak biraz nazlı bi bebek bizimki. Etrafımda hiç kendi kendine duran bebek görmedim valahi ya yoktur öyle bisey

Sana denk gelmemesi iyi olmuş sonra kafayı yiyosun benimki niye böyle değil diye

Bugün 5. Ay kontrolüne gittik .rota aşısını. İkinci dozunu olduk .bir ay geçmesi yeterliymis iki doz arasında. Boyu 66 cm kilosu 8150 . Temmuzun 18 inde sağlık ocağında 8 kilo çıkmıştı .iki tartı arasi fark oluyor ama zaten çok kilo da almasın artık ya tasinmiyir kucakta bizimkide yerde 5 dk durmuyor ki yanına ablasin li koyuyorum tek sanıp ağlamasın diye yine de ağlıyor .uyku gerilemisi var .gündüz sürekli uyutma halindeyim en fazla 5 dk uyuyup uyanıyor .geçen gece uykusunda bozulmuştu kafamı duvarlara vuracaktim neyse dün gce iyi uyudu düzeldi galiba

Sütüm azaldı evet regl olduktan sonra baya azalma oldu hala az +10gun takip edelim eğer kilo alımı olmazsa mamaya baslicaz kesin dedi vitamin solgar kullaniyorum
Kaç kilo şuna kızın .benim oğlumun kilosu falan iyi ama kızımın baya azdı .dört aydan beş aya geçerken sadece 200 Gr almışti .bnm doktorda süt arttırıcı damla yazıp on gün sonra takibini yapmıştı .o on günde 100 Gr falan almıştı sanırım .mamaya gerek yok devam mı yön olucak belli ki demişti .şuan 4 yaşında gerçekten de minyon .bana çekmiş

Şuan 7500 kilo alımını en az 500 Gr istiyorum dedi bide kirli bez sayısı azalınca sütümun yetmediğini düşündüm özellikle akşam üstü çok huysuz oluyo

Kızlar 2 gün önce 4 aylık aşıları olurken kan ilacına başlandı ben aile hekimliğinin verdiğini kullanmadım gittim eczaneden ocean mikrofer aldım. 2 gündür veriyorum çocuk hepten huy değişti o duran gülen eğlenceli çocuk gitti huysuz mızmız gece ağlayarak uyanmaya başlayan bir çocuk geldi. Aşıya bağladım ama şimdi baktım kan ilacı başladığında bazı bebeklerde bu durum yaşanmış bu sıkıntıları yaşayan oldumu aranızda?

Düzeliyor 1 haftaya merak etme. Asel de öyleydi. Biz de oceon kullanıyoruz.

Şuan 7500 kilo alımını en az 500 Gr istiyorum dedi bide kirli bez sayısı azalınca sütümun yetmediğini düşündüm özellikle akşam üstü çok huysuz oluyo
Doğum kilosu kaç? Yahu ben anlamıyorum bu doktorları? 4.aydan sonra aylık 300-500 Gr alması yeterli diyor bütün kaynaklar. Çünkü çok hareketlendiler. Sen emzirmeye devam et sürekli. Bestlak al. Dereotu, yeşil soğan ye.

Yani 500 Gr ma çok yaklaşmış zatn.benimkinin de çişli bez sayısı çok çok azaldı .ama çok terliyor .ben günde araliklarla toplamda 30 ml kadar su da veriyorum. Yine de az .bı on gün daha bak bakalım ama bnce kilosu çok iyi . Bnm kızım 200 Gr aldiginda 5 aylık kilosu 6250 idi huysuzluk hepsinde var bnce bı saattir beş kere uyuttum altı kere uyandı şimdi yine sallıyorum .

Ben de çok merak ediyorum 5. Ay kontrolünde ne çıkacaK. o kadar hareketli ki anlatamam… emerken sürekli memeyi bırakıp oturmak istiyor, etrafı izlemek istiyor. koyduğum yerde fır dönüyor. asla sakinlik yok. anca çiş yaparken duruyor Uyumamak için direniyor Filan. Çok zorlu bir 4.ay geçiriyoruz. anamız ağladı karı koca.

Şu internette uygulamalarda yazan bebeler nerde acaba
5 aylık bebek gündüz uykusu bilmem kaç saat 4-5 saat total uyurmuş
Benim oğlan uyumuyor artık
Heralde 5 aylık değil bunlar yaşıtlarının ilerisinde
Benimki de 5 dk gözünü dinlendiriyor zannedersin günlerce uyumuş gibi enerjik kalkıyor

Benimki de 5 dk gözünü dinlendiriyor zannedersin günlerce uyumuş gibi enerjik kalkıyor
Aynen aynen
Gündüz de gece de uykular haram oldu
Hele gündüz on dk uyuyor sonra 3 gün uyumuş gibi enerjik
Böyle zamanlarda uykuya dalması İçin zorlamak gerekiyor diyor çok bilmiş kaynaklar
Ama çocuk bağrınıyor uyumamak İçin direniyor nasıl uyutulur acep
Ah anaların hakkı ödenmez işte
Nasıl saçlar beyazlamasın analar erkenden çökmesin

Bizim da salı günü hem bexsero vurulacak hem genel kontrol doktorda
Bana çok az kilo aldı gibi geliyor az çiş bol ter, deli deli bağırmalar emzirmede zorlanıyorum
Bakalım ne diyecek doktorumuz

Sütüm azaldı evet regl olduktan sonra baya azalma oldu hala az +10gun takip edelim eğer kilo alımı olmazsa mamaya baslicaz kesin dedi vitamin solgar kullaniyorum
Birde bestlak damla kullanın yanına ben ikisini birlikte kullanıyorum
Dereotu ve özellikle bulgur yemek süt salınımını arttırıyor
Tahin keçiboynuzu özü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…