Bu soz benim sloganim gibi bisey olduBaşkalarının bebeklerine bakıyorum koyuyorsun kendi kendine duruyor bizde nerdee
Evet ben de çok üzülüyorum keyifli zaman geçirememek çok koyuyor hanfendiyi mutlu edene kadar göbeğim çatlıyor artıkBu soz benim sloganim gibi bisey olduuzuldugum nokta bebegiyle gulucuklerle keyifli zaman geçiren anneler gibi ben de o duygulari da yasayayim istiyorum biz surekli bir aglama kendini ordan oraya atma hali çok şükür saglikli bebeklerimiz var yanimizdalar ama azcik da keyifli zamanlar gecirsek buyuyup gidiyolar bile zaten ele avuca gelmicekler bari minnakken sevip oynasaydık hep mutsuz hep aglamali
İlk başta çok yoruluyodum ama alıstim artık huyları böyle demek ki. Arada kahkaha da atıyo ama genel olarak biraz nazlı bi bebek bizimki. Etrafımda hiç kendi kendine duran bebek görmedim valahi ya yoktur öyle biseySürekli ağlaması huysuzluğu yormuyor mu yaBaşkalarının bebeklerine bakıyorum koyuyorsun kendi kendine duruyor bizde nerdee
Sana denk gelmemesi iyi olmuş sonra kafayı yiyosun benimki niye böyle değil diyeİlk başta çok yoruluyodum ama alıstim artık huyları böyle demek ki. Arada kahkaha da atıyo ama genel olarak biraz nazlı bi bebek bizimki. Etrafımda hiç kendi kendine duran bebek görmedim valahi ya yoktur öyle bisey
Sütun azaldı demek ki sağıp baktın mıKızlar bu ay kızım 450gr almış cisli bezi de çok azaldı günde 2 beze kadar düştü mama önerdi doktor
Sütüm azaldı evet regl olduktan sonra baya azalma oldu hala az +10gun takip edelim eğer kilo alımı olmazsa mamaya baslicaz kesin dedi vitamin solgar kullaniyorumSütun azaldı demek ki sağıp baktın mı
Bu arada vitamin içiyor musun
Kaç kilo şuna kızın .benim oğlumun kilosu falan iyi ama kızımın baya azdı .dört aydan beş aya geçerken sadece 200 Gr almışti .bnm doktorda süt arttırıcı damla yazıp on gün sonra takibini yapmıştı .o on günde 100 Gr falan almıştı sanırım .mamaya gerek yok devam mı yön olucak belli ki demişti .şuan 4 yaşında gerçekten de minyon .bana çekmişSütüm azaldı evet regl olduktan sonra baya azalma oldu hala az +10gun takip edelim eğer kilo alımı olmazsa mamaya baslicaz kesin dedi vitamin solgar kullaniyorum
Şuan 7500 kilo alımını en az 500 Gr istiyorum dedi bide kirli bez sayısı azalınca sütümun yetmediğini düşündüm özellikle akşam üstü çok huysuz oluyoKaç kilo şuna kızın .benim oğlumun kilosu falan iyi ama kızımın baya azdı .dört aydan beş aya geçerken sadece 200 Gr almışti .bnm doktorda süt arttırıcı damla yazıp on gün sonra takibini yapmıştı .o on günde 100 Gr falan almıştı sanırım .mamaya gerek yok devam mı yön olucak belli ki demişti .şuan 4 yaşında gerçekten de minyon .bana çekmiş
Düzeliyor 1 haftaya merak etme. Asel de öyleydi. Biz de oceon kullanıyoruz.Kızlar 2 gün önce 4 aylık aşıları olurken kan ilacına başlandı ben aile hekimliğinin verdiğini kullanmadım gittim eczaneden ocean mikrofer aldım. 2 gündür veriyorum çocuk hepten huy değişti o duran gülen eğlenceli çocuk gitti huysuz mızmız gece ağlayarak uyanmaya başlayan bir çocuk geldi. Aşıya bağladım ama şimdi baktım kan ilacı başladığında bazı bebeklerde bu durum yaşanmış bu sıkıntıları yaşayan oldumu aranızda?
Doğum kilosu kaç? Yahu ben anlamıyorum bu doktorları? 4.aydan sonra aylık 300-500 Gr alması yeterli diyor bütün kaynaklar. Çünkü çok hareketlendiler. Sen emzirmeye devam et sürekli. Bestlak al. Dereotu, yeşil soğan ye.Şuan 7500 kilo alımını en az 500 Gr istiyorum dedi bide kirli bez sayısı azalınca sütümun yetmediğini düşündüm özellikle akşam üstü çok huysuz oluyo
Yani 500 Gr ma çok yaklaşmış zatn.benimkinin de çişli bez sayısı çok çok azaldı .ama çok terliyor .ben günde araliklarla toplamda 30 ml kadar su da veriyorum. Yine de az .bı on gün daha bak bakalım ama bnce kilosu çok iyi . Bnm kızım 200 Gr aldiginda 5 aylık kilosu 6250 idi huysuzluk hepsinde var bnceŞuan 7500 kilo alımını en az 500 Gr istiyorum dedi bide kirli bez sayısı azalınca sütümun yetmediğini düşündüm özellikle akşam üstü çok huysuz oluyo
Benimki de 5 dk gözünü dinlendiriyor zannedersin günlerce uyumuş gibi enerjik kalkıyorŞu internette uygulamalarda yazan bebeler nerde acaba
5 aylık bebek gündüz uykusu bilmem kaç saat 4-5 saat total uyurmuş
Benim oğlan uyumuyor artık
Heralde 5 aylık değil bunlar yaşıtlarının ilerisinde
Aynen ya. Bana oyun halısına yatırda işlerini yap dedi biri. Dedim 5 dk durmuyor halıda. Kendisinin bebesi halıda takılıyormuş.Sana denk gelmemesi iyi olmuş sonra kafayı yiyosun benimki niye böyle değil diye
Aynen aynenBenimki de 5 dk gözünü dinlendiriyor zannedersin günlerce uyumuş gibi enerjik kalkıyor
Benim oğlan da bazı zamanlar öyleydiAynen ya. Bana oyun halısına yatırda işlerini yap dedi biri. Dedim 5 dk durmuyor halıda. Kendisinin bebesi halıda takılıyormuş.
Bizim da salı günü hem bexsero vurulacak hem genel kontrol doktordaBen de çok merak ediyorum 5. Ay kontrolünde ne çıkacaK. o kadar hareketli ki anlatamam… emerken sürekli memeyi bırakıp oturmak istiyor, etrafı izlemek istiyor. koyduğum yerde fır dönüyor. asla sakinlik yok. anca çiş yaparken duruyorUyumamak için direniyor Filan. Çok zorlu bir 4.ay geçiriyoruz. anamız ağladı karı koca.
Birde bestlak damla kullanın yanına ben ikisini birlikte kullanıyorumSütüm azaldı evet regl olduktan sonra baya azalma oldu hala az +10gun takip edelim eğer kilo alımı olmazsa mamaya baslicaz kesin dedi vitamin solgar kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?