Bende bekletmem ama bu ara değil mavi çizgi full yarısı anca oluyor. Ama şuda geliyor aklıma ben rahat etsin diye 2 numaradan 3 numaraya geçtim. Bebeğim 5690 şuanda 3 numara birqz büyük geliyor ondan mı çiş çizgisi dolmuyor acaba.Gece genelde bizimkinde yapmıyor. Emmek için kalkıyor emip devam ediyo uyurken de bayadır çiş yapmıyor zaten gündüz de öyle. Ama 3 bezden fazla çıkıyor bizim. Ama şöyle ben çiş patlayana kadar dursun diye beklemiyorum. Full mavi çizgi olduysa değiştiriyorum. 2.5-3 saatte değiştiriyorum genelde
Bende 6 olsun diye çabalıyorumValla bende mama dayiyorum almicaksa almiyor , 6 kiloda kaldık , her bebek gelisimi farkli kiyas yapanlarada sinir oluyorum
Bildiğim kadarıyla tam 2 ay olması gerekmiyorKizlar rotarix aşısı iki tanesinin aradı tam 2 ay mi olmalı .bizimki 3 aylıkken hasta olduğu için bı on gün gecikmeli olmuştu .ikinci dozu da bı on gün gecikmeli mi yaptirmam lazım .köye gidicez .gitmeden yarın yaptırmak istiyorum ama tam iki ay olması lazımsa bı on gün sonra yaptırmam gerekiyor .
O ratateq aşısı galiba bnmki iki doz olan .Bildiğim kadarıyla tam 2 ay olması gerekmiyor
Yani 2. ay içinde yaptırdık 4. ay içinde yaptırdık
Bide 6. ay İçinde yaptıracağız
Öyle tam gün sayımı yapılmadı bizde
Rota aşısı 22 haftada tamamlanması lazim diye biliyorum.Kizlar rotarix aşısı iki tanesinin aradı tam 2 ay mi olmalı .bizimki 3 aylıkken hasta olduğu için bı on gün gecikmeli olmuştu .ikinci dozu da bı on gün gecikmeli mi yaptirmam lazım .köye gidicez .gitmeden yarın yaptırmak istiyorum ama tam iki ay olması lazımsa bı on gün sonra yaptırmam gerekiyor .
Bizim de öyle..nerdeyse yok gibi sürekli...Kızlar çişli bez sayılarınız azaldı mı ? Gece dolduran çocuk sabaha bomboş bezle kalkıyor. Gün içersindede zarla zorla 3 tane alıyorum ya normal mi aşırı terliyor ondan mı yoksa doymuyor mu?
Anladım hepsinde aynı mantık vardır diye düşündüm ama en net bilgiyi doktor bilir nihayetindeO ratateq aşısı galiba bnmki iki doz olan .
Bizim de azaldı artıkKızlar çişli bez sayılarınız azaldı mı ? Gece dolduran çocuk sabaha bomboş bezle kalkıyor. Gün içersindede zarla zorla 3 tane alıyorum ya normal mi aşırı terliyor ondan mı yoksa doymuyor mu?
Eğer sıkmiyorsa bez 2 numara tak. O da etkiliyor.Bende bekletmem ama bu ara değil mavi çizgi full yarısı anca oluyor. Ama şuda geliyor aklıma ben rahat etsin diye 2 numaradan 3 numaraya geçtim. Bebeğim 5690 şuanda 3 numara birqz büyük geliyor ondan mı çiş çizgisi dolmuyor acaba.
Ben artık hiç birşey takip etmiyorum hiç bir zaman uyumlu olmadı bebeğim sağ olsunŞu internette uygulamalarda yazan bebeler nerde acaba
5 aylık bebek gündüz uykusu bilmem kaç saat 4-5 saat total uyurmuş
Benim oğlan uyumuyor artık
Heralde 5 aylık değil bunlar yaşıtlarının ilerisinde
Biz şuanda 22 hafta içindeyiz sanırım yanlış hesaplamadiysam .aslında sağlık ocağındaki hemşire ilk aşıyı on gün geç olduğumuz için bunu da tam iki ay sonra olarak ayın 15 önce yaptır dedi .hatta 6 aylık asilarinida rota asisina gire bı on gün ileri atıp Eylül beş değilde on beste gel yapalım dedi .yarın bı gideyim bakalım ne dicek doktorRota aşısı 22 haftada tamamlanması lazim diye biliyorum.
Benim doktorum geç kaldık diye yapmadi.
Yan etkisi çok olur diye mesuliyeti almam dedi.
Ay benimki de emerken iğrenç terliyor, su akıyor kafasından ve kollarından. Bacaklar normal, gövdenin Üstü leşBizim de azaldı artık
Ama emerken terliyor ve eskisi kadar aktif emmiyor onun da etkisi olabilir
Ben 3 e geçeli çok oldu başladığımda 4 kilo yoktu rahat olsun istedim doktorum daha iyi kalça sağlığı açısından dedi sadece dışardan kaba görünür o kadar de dedi şimdi,6 kilo elimde biraz 3 var devam o yüzden Ekim başı 4 e geçerimBende bekletmem ama bu ara değil mavi çizgi full yarısı anca oluyor. Ama şuda geliyor aklıma ben rahat etsin diye 2 numaradan 3 numaraya geçtim. Bebeğim 5690 şuanda 3 numara birqz büyük geliyor ondan mı çiş çizgisi dolmuyor acaba.
Bazı günler dişimi fırçalayabildim diye seviniyorumArtık uyku gerilemesinden de geçtim bu bebe niye hep ağlıyor ve huysuz yakafayı yemek üzereyim sürekli kucak ve ilgi istiyor iki dk bırakmaya bile gelmiyor hiçbir iş yapamıyorum
Bende anca 3 bez alıyorum biri kakali onlarda çok dolu dolu değil yani akşam yatacaginda taktiğim bez sabah kupkuru oluyor.. çok sıcak ben Su veriyorum azıcık ona rağmen çiş sayısı artmadi.. emerken su icinde kalıyor yavrum çok terliyor ondan benceSiz kaç bez alıyorsunuz
İlk doz 17 Haziran ikinci doz dun 4 Ağustos olduk. Tam iki ay yok yani sorun olmaz dedi doktorumKizlar rotarix aşısı iki tanesinin aradı tam 2 ay mi olmalı .bizimki 3 aylıkken hasta olduğu için bı on gün gecikmeli olmuştu .ikinci dozu da bı on gün gecikmeli mi yaptirmam lazım .köye gidicez .gitmeden yarın yaptırmak istiyorum ama tam iki ay olması lazımsa bı on gün sonra yaptırmam gerekiyor .
Sürekli ağlaması huysuzluğu yormuyor mu yaBazı günler dişimi fırçalayabildim diye seviniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?