2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Açık yaraya madecassol sürülmez ki ama

ben dedim sana alsem maşallah

Kızlar, sırt üstü yatma konuşulurken hazır sorayım. Benimki de hep sırt üstü yatıyordu, şu dönme merakından önce, o yüzden kafası düzleşti. Düz kafa yastığı aldık 3 aylıkken ama asla yatmıyor onda. Yuvarlacık kafası vardı yavrumun, şimdi arkası düz. Nasıl düzelir sizce? Ne kadar yüz üstü yatmaya başlasa da büyük çoğunluk yine sırt üstü yatıyor.

Bizimki de öyle yan yatirsam ds sırt üstüne dönüp oyle uyuyo çoğunlukla

Açık yaraya madecassol sürülmez ki ama

Benimki de hep sırt üstü

İlk doğum yaptığımda doktor madecassol ve yanına bir krem daha vermişti ikisini aynı anda sürüyordum yikiyordum emzirmeden önce
İncia da ben almıştım
Ama ben kendim nas lanolin aldım bir tanidik iyi demişti çok iyi geldi onu kullanmıştım

Bizimkinin de düzleşti
Sonra dönmeye başlayınca kendi istediği gibi uyumaya başladı. Bazen yüzüstü bazen yan yatıyor . Tekrar kafası şekil almaya başladı böylece. Ama seninki daha küçük büyüdükçe o da uykusunda hareketlenir.

gözler yaşlı
Akşam emzirip sırt üstü yatırdım 10 gibi. 1 saat kadar sonra sesi geldi. eyvah dedim uyandı sonra gittim baktım yüz üstü dönmüş. Ses etmedim, gece 3’e kadar öyle uyudu. Emzirip yine sırt üstü yatırdım. Bi 5 dk sonra yine sesi geldi bu sefer baktım bi bacak altta bi bacak üste, kollar da öyle yana dönmüş uyuyor büyük insan gibi asdsagshddff sabah 7 buçuk gibi uyanmaya niyetlendi, kıpırdanıyordu. aldım bizim yatağa eşimle aramıza, yüz üstü koydum direkt. 9’a kadar da öyle uyudu. yeter ki uyusun da nasıl uyursa uyusun modundayım

aynı ben aynen. resmen altını açarken sırt üstü yatmıyor. ters dönmüş böcek gibi tepişiyor.çocuj sıkıldı sırt üstünden.akşam yine dönmüş mıkırdanıyordu.elinide yatağın kenarına sokmuş

Benım oğlumda aynısı oldu mızıklanarak uyanmalar sıklastı kabız oldu gazını kendı cıkaramaz oldu bende kestim demiri kabızı düzelene dek vermeyeceğim bıraktıktan bı ıkı gun sonra uyanma sıklıgı ve gece mızırdanması azaldı şükür hıc vermemektense daha az doz verecegım 5. Ay kontrollunde de dr ne derse bakalım

Deniyorum canım ama kafasını indirmiyor ki uyusun yüzüstü kafası hep havada gerçekten sizin bebişlere maşallah adapte olmuşlar benim uyku düzenim hayatım hepten harap oldu psikolojim çok bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…