Yaa kizlar iki gündür benim kızin cisi çok çok azaldı ve rengi koyulasti ve keskin bı koku oluştu niye olur ki ya sütüm yetmiyor mu doymuyor ki bilemedim valla çok üzülüyorum ne yapacağımı da bilmiyorum
Benim kızda daha az yapıyor koyu renkli kokuluGenel olarak herkes bunu söylüyor şu günlerde . Havanın sıcağından böyle oluyor bence
4.aydan beri benimki de aynı az az emiyor ama sürekli emmek istiyor saat başı meme . Ben çok yoruluyorumYa bizde de şöyle bir sorun var. Gündüzleri çok uzun zamandır çok kısa emiyo 5 dk gibi. Etrafa ilgisi va arttığı için cok takmıyorum. Oyle olunca sık emiyo ama 1 saate falan açıkıyo geri. Ama gece uykuya dalmadan 1 saat boyunca emiyo. Ve artık damakları çok sertleştiği için memem çok acıyo. Dişleri çıkınca napıcaz onu düşünüyorum
Aynııı memeden uzaklaşır dedim saat başı beni görünce elini kolunu çırpıyo ağzını açıyo artık güçlendiler bi de milletin için üstümü çekiştiriyo açayım diyr dhdjdj4.aydan beri benimki de aynı az az emiyor ama sürekli emmek istiyor saat başı meme . Ben çok yoruluyorum
Ay aynı valla. Bende meme isteyecek diye doğru dürüst dışarı çıkamıyorum çünkü örtünün altından emmiyor bizim kiAynııı memeden uzaklaşır dedim saat başı beni görünce elini kolunu çırpıyo ağzını açıyo artık güçlendiler bi de milletin için üstümü çekiştiriyo açayım diyr dhdjdj
Uraz o saatte gündüz şekerlemesini yapıyo anca sonra full enerji devam2 saattir gece uykusuna gecmeye calisiyoruz bu saat oldu hala uyuyamadi ya vala 7.30-8 de yatırmak gerekiyomus diyolar ya gülesim geliyo
Bizim kakada kan var mı anlamadım. Kurumuş damar gibi duruyor aslında3 kere olmuş djdkdke kan ilacını 6 damla verdim 5 veriyodum 6 verdiğimde böyle oldu
Bu beyazlı olanda icetea şeftali sanırım dokundy
Evet ya buna mete de başladı tişörtümü asılıyorAynııı memeden uzaklaşır dedim saat başı beni görünce elini kolunu çırpıyo ağzını açıyo artık güçlendiler bi de milletin için üstümü çekiştiriyo açayım diyr dhdjdj
Kendi içmiş anladığım kadarıyla ek gıdaya hiç başlamadı o dahaBizim kakada kan var mı anlamadım. Kurumuş damar gibi duruyor aslındatesti mi üç kere oldunuz? Valla kan deri testi hepsini yaptırdım. Bağırsak tepkililerde alerji testi çıkmayabilir dedi. Bu arada sizin kakada mukus da var. İce tea derken? Bebeğinize meyve suyu mu verdiniz
Kız ben içtim tabii sosyal hizmet dayanacak kapıya bebeğe icetea neBizim kakada kan var mı anlamadım. Kurumuş damar gibi duruyor aslındatesti mi üç kere oldunuz? Valla kan deri testi hepsini yaptırdım. Bağırsak tepkililerde alerji testi çıkmayabilir dedi. Bu arada sizin kakada mukus da var. İce tea derken? Bebeğinize meyve suyu mu verdiniz
Hahahahhaha valla bende bi şaşırmadım değilKız ben içtim tabii sosyal hizmet dayanacak kapıya bebeğe icetea ne
Urazın kakası bütün kötülüklerin anası ne istersen var ojemin simi elbisemin pulu kan mukus
Aynen ben de sandım bebeğe içirdiKendi içmiş anladığım kadarıyla ek gıdaya hiç başlamadı o daha
Benim kızım asla kafasının üstüne yatmıyor. Ya sağa ya sola çeviriyor kafasını. Bu sebeple kafası arkaya doğru uzun oldu. Hatta bir ara sürekli sapa yatıyordu sap tarafı düzleşti.Kızlar kafa düzleşmesi yazmışsınız nasıl oluyor çok mu düz yarın bi bende bakayım kafasına içime dert oldu
Benim kiziminda ayniydi bu ay az kilo aldığını öğrendim ama bence susuzluktan oluyoYaa kizlar iki gündür benim kızin cisi çok çok azaldı ve rengi koyulasti ve keskin bı koku oluştu niye olur ki ya sütüm yetmiyor mu doymuyor ki bilemedim valla çok üzülüyorum ne yapacağımı da bilmiyorum
Biz de Demir desteğine başladık 1 haftayı biraz geçti. Destek sonrası her gün kaka yapmaya başlamıştı Çok şükürdün yapmadı. Bugün yaptı ama ilk defa yemyeşil çıktı kakası. üstelik koyu kıvamlı ve çok kötü kokulu. çok yapmıştı, o hengamede ne foto çekebildim ne bakabildim kan bi şey var mı diye. Bugün takip edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?