2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya bizde de şöyle bir sorun var. Gündüzleri çok uzun zamandır çok kısa emiyo 5 dk gibi. Etrafa ilgisi va arttığı için cok takmıyorum. Oyle olunca sık emiyo ama 1 saate falan açıkıyo geri. Ama gece uykuya dalmadan 1 saat boyunca emiyo. Ve artık damakları çok sertleştiği için memem çok acıyo. Dişleri çıkınca napıcaz onu düşünüyorum

ya kızlar. Dünden beri sağ mememden emerken sanki kanımı çekiyor çocuk. Öyle bir ağrıyor ki anlatamam. Cuma günü iş yerinde pompa ile sağım yaparken değişe değise bi normal pompa bi vakumlu pompa ile sağdım. Vakumlu pompada bi süre eller serbest takıldım, o sırada fışkıratek süt aktı hep. Acaba orada mı zorlandı kanallarım? Bebeğim düzenli emiyor, mastit olma ihtimali yol gibime geliyor ama emin olamıyorum da. Ateşim yoK, Göğüste şişme yok, kızarıklık yok.

Genel olarak herkes bunu söylüyor şu günlerde . Havanın sıcağından böyle oluyor bence
Benim kızda daha az yapıyor koyu renkli kokulu
Cisli bez bazen çok Cisli bazen azıcık ama sıcaktan huzursuzluk var mem reddi gibi ama biliyorum sıcaktan serin olunca besleniyor gündüz yıkadım ağlama öyle kesildi yoksa duracak gibi değildi

4.aydan beri benimki de aynı az az emiyor ama sürekli emmek istiyor saat başı meme . Ben çok yoruluyorum

4.aydan beri benimki de aynı az az emiyor ama sürekli emmek istiyor saat başı meme . Ben çok yoruluyorum
Aynııı memeden uzaklaşır dedim saat başı beni görünce elini kolunu çırpıyo ağzını açıyo artık güçlendiler bi de milletin için üstümü çekiştiriyo açayım diyr dhdjdj

Aynııı memeden uzaklaşır dedim saat başı beni görünce elini kolunu çırpıyo ağzını açıyo artık güçlendiler bi de milletin için üstümü çekiştiriyo açayım diyr dhdjdj
Ay aynı valla. Bende meme isteyecek diye doğru dürüst dışarı çıkamıyorum çünkü örtünün altından emmiyor bizim ki keyfine düşkün . Geceleri de 3 saatte bir emmek istiyor sürekli uyanıyorum o yüzden küçükken böyle değildi mesela. Neyse bugün dayanamadım mama verdim acaba süt mü yetmiyor diye düşündüm. Ama 2 fırt çektikten sonra dis kaşımak için kullanmaya başladı. Tekrar memeye döndük

3 kere olmuş djdkdke kan ilacını 6 damla verdim 5 veriyodum 6 verdiğimde böyle oldu
Bu beyazlı olanda icetea şeftali sanırım dokundy
Bizim kakada kan var mı anlamadım. Kurumuş damar gibi duruyor aslında testi mi üç kere oldunuz? Valla kan deri testi hepsini yaptırdım. Bağırsak tepkililerde alerji testi çıkmayabilir dedi. Bu arada sizin kakada mukus da var. İce tea derken? Bebeğinize meyve suyu mu verdiniz

Evet ya buna mete de başladı tişörtümü asılıyor beni görünce ağzını açarak geliyor üstüme

Kendi içmiş anladığım kadarıyla ek gıdaya hiç başlamadı o daha

Kız ben içtim tabii sosyal hizmet dayanacak kapıya bebeğe icetea ne
Urazın kakası bütün kötülüklerin anası ne istersen var ojemin simi elbisemin pulu kan mukus

Kız ben içtim tabii sosyal hizmet dayanacak kapıya bebeğe icetea ne
Urazın kakası bütün kötülüklerin anası ne istersen var ojemin simi elbisemin pulu kan mukus
Hahahahhaha valla bende bi şaşırmadım değil benim kafa leyla ya kızım uyuttuğumdan beri sanki rüyasında korkutuyorlar gibi 10. Çığlıkla uyandı artık napacam bilmiyorum. Sizin kakadan hariç bi belirti sıkıntı var mı

Kızlar kafa düzleşmesi yazmışsınız nasıl oluyor çok mu düz yarın bi bende bakayım kafasına içime dert oldu

Kızlar kafa düzleşmesi yazmışsınız nasıl oluyor çok mu düz yarın bi bende bakayım kafasına içime dert oldu
Benim kızım asla kafasının üstüne yatmıyor. Ya sağa ya sola çeviriyor kafasını. Bu sebeple kafası arkaya doğru uzun oldu. Hatta bir ara sürekli sapa yatıyordu sap tarafı düzleşti.

Benim kiziminda ayniydi bu ay az kilo aldığını öğrendim ama bence susuzluktan oluyo

Biz de Demir desteğine başladık 1 haftayı biraz geçti. Destek sonrası her gün kaka yapmaya başlamıştı Çok şükür dün yapmadı. Bugün yaptı ama ilk defa yemyeşil çıktı kakası. üstelik koyu kıvamlı ve çok kötü kokulu. çok yapmıştı, o hengamede ne foto çekebildim ne bakabildim kan bi şey var mı diye. Bugün takip edicem

Demir yesertiyor korkma. Kız oluk oluk gelmediği sürece Allah korusun yakılmayın. Zahradanin doktoru da takılma bakma beze diyor da, bizimki durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…