2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yoğurt sevmişti benim kız kabagida sevdi karpuz koyup vermiştim meyve emzigine

bence çok iyi maşallah. biz 5 ayı tamamladık 7 kiloyuz
teşekkür ederim her çocuğun gelişimi farklı tabii. ben 38+3’te doğum yaptım sezeryanla. 3840 doğmuştu. ilk 3 ay 1 kilo ve üzeri aldı, 4. Ayda 650 gram almıştı. bakalım 5.ayda kaç kilo almış. Daha 13 gün var kontrole ama dediğim gibi yarım kilo belki bi ihtimal almış olur. Yeter ki sağlıklı olsun diyorum bi yandan ama öbür yanım da her gittiğimde kilo almış olsun diye duymak istiyor asdsafdssddfff

almıştır mutlaka ki 4.ve 5. ayda kilo alım hızı yavaşlıyormuş.

Defne artık sırt üstünden yüzüstüne rahat dönüyor. ve bunu uykuda yapmaya başladı.ve dönüp uyanıp ağlıyor.ne yapıcam böyle sürekli bölünüyor uykusu
Ayni benim kızda öyle dönüp uyandırıyor kendini sağını solunu dolduruyum diyorum bu sefer döner nefes alamaz diye korkuyorum bide çok sıcak zaten valla bende bulamadım bı çözüm zaten sıcaklardan uyuyamıyor kuzum bide boyle olunca iyice gitti uykular

Defne artık sırt üstünden yüzüstüne rahat dönüyor. ve bunu uykuda yapmaya başladı.ve dönüp uyanıp ağlıyor.ne yapıcam böyle sürekli bölünüyor uykusu
Yüz üstü rahat uyumuyor mu? Benim oğlan da sürekli yüz üstü dönüyor. az önce sırt üstü yatırdım, ezanı duydu. Mıkırdandı, baktım yüz üstü dönmüş. öyle daha rahat hissediyor kendini. Ben de ellemiyorum.

Dönüp uykusuna devam etse keşke ama dönünce uyanıp ağlıyorlar

bebekliğinden beri hep sırt üstü uyudu yan bile yatmak istemiyordu. geçen gece bir baktık yüzüstü dönüp uyuya kalmış alışkın değiliz korktuk çevirdik.

Bende kızıma birşey yedirirsem peşine sadece su veriyorum ama icmiyor suyu ne sulukdan ne biberondan. Belki ek gıdaya tam gecince icer.
Gazdan dolayı yuz ustu yatirmistim hep simdide yüz üstü yatıyor sırt üstü hemen uyanıyor.
Tadımda muhallebi kıvamı püredense parca parca seviyor minik muz bölüp veriyorum yada tatli patatesi minik minil bölüp biraz elimle ezip veriyorum. Bir iki sevmedigi seyi kasıkla verdigimden beri kasıga agzını kapıyor. Bende tadım diye cok onemsemiyorum ins gecer.

Dönüp uykusuna devam etse keşke ama dönünce uyanıp ağlıyorlar
Sen yüz üstü yatırıp uyutmayı denedin mi? Yarı uyur şekilde koysan o şekilde uykuya geçse belki alışır
bebekliğinden beri hep sırt üstü uyudu yan bile yatmak istemiyordu. geçen gece bir baktık yüzüstü dönüp uyuya kalmış alışkın değiliz korktuk çevirdik.
Yemin ederim aynı ben şu yazdığın. Gebe okulunda, YouTube‘da filan hep sırt üstü yatırın diyeeee diyeeee çocuğu 4.5 aydır sırt üstü yatırıyorum. Hep korktum. annem başlamıştı 2 aylık olduğunda filan ara sıra yüz üstü yatırmaya. Yüreğim hop ediyordu nefessiz kalır mı diye. Kızıyordum kadına. Uyanıp uyanıp kontrol ediyordum. bu şekilde uyursa elleri onu uyandırmaz, sırt üstü yattığında kundaktan ellerini kurtarır demişti annem. Hakikatten de öyle oldu. ben yine de çok yatırmadım yüz üstü. hani bazı zamanlar uyumakta direnirse filan yüz üstü çevirdim Ama şimdilerde dönmeyi öğrendi ya, zaten sürekli yüz üstü duruyor. altını Bile nerdeyse yüz üstü dururken alıyorum, o derece sırt üstü durmuyor. sırt üstü yattığında 1 saat uyuyorsa yüz üstü yattığında 3 saat uyuyor. Demek ki öyle rahat ediyor diyorum ben de. Tabii yine kontrol ediyorum, içim elvermiyor ama o nasıl isterse öyle uyuyor.

Çatı muayenesini doğru bulmuyorsa açılmaya uygun olup olmadığınızı nasıl anlayıp da suni sancı vercekmis ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…