- 25 Mayıs 2021
- 505
- 480
- 33
- 33
Aynen bende senin gibi düşündüm çok şaşırdımortalama 5 aylık bir bebek için biraz saçma konuşmuş
su zaten sindirimi en kolay şeydir. verdigimiz 2 kaşık suyun midesini doldurmayacağı gibi, max 1 saat sonra idrarla atılırhavalar çok sıcak su veriyorum ben
Yoğurt sevmişti benim kız kabagida sevdi karpuz koyup vermiştim meyve emzigineAslında bnmkide Eylül ama ağustosun yirmisi den sonra başlarım ben .şuan arada sırada aklıma gelirse meyve yalatiyorum sadecebiz ymk yerken durmuyor çünkü .bende kabaktan baslicam .kızımda ilk yoğurt vermiştim ama dudak çevresini kizartmisti
Bende öyle düşünüyorum ama boyunda 1cm uzamisValla gayet iyi kilosu. Bence doktorunu değiş. Kilodan ziyade boy ve gelişimi daha önemliymiş.
Benim oğlumun doktoru aslında ama böyle demesine çok şaşırdım bendeBenim bildiğimde en son meyve verilir ki, çocuk sebze yesin, tatlı yiyip sebzeyi istememezlik yapmasın.
Gelişimi nasıl? 5.ay hareketlerini falan yapıyor mu?Bende öyle düşünüyorum ama boyunda 1cm uzamis
bence çok iyi maşallah. biz 5 ayı tamamladık 7 kiloyuzBizimki de bence çok az kilo aldı. 7715’ti 4.ayda. Bence zorlasam 8 olmuştür. Sanmıyorum yarım kilo almış olsun.
teşekkür ederimbence çok iyi maşallah. biz 5 ayı tamamladık 7 kiloyuz
almıştır mutlaka ki 4.ve 5. ayda kilo alım hızı yavaşlıyormuş.teşekkür ederimher çocuğun gelişimi farklı tabii. ben 38+3’te doğum yaptım sezeryanla. 3840 doğmuştu. ilk 3 ay 1 kilo ve üzeri aldı, 4. Ayda 650 gram almıştı. bakalım 5.ayda kaç kilo almış. Daha 13 gün var kontrole ama dediğim gibi yarım kilo belki bi ihtimal almış olur. Yeter ki sağlıklı olsun diyorum bi yandan ama öbür yanım da her gittiğimde kilo almış olsun diye duymak istiyor asdsafdssddfff
Ayni benim kızda öyle dönüp uyandırıyor kendini sağını solunu dolduruyum diyorum bu sefer döner nefes alamaz diye korkuyorum bide çok sıcak zaten valla bende bulamadım bı çözüm zaten sıcaklardan uyuyamıyor kuzum bide boyle olunca iyice gitti uykularDefne artık sırt üstünden yüzüstüne rahat dönüyor. ve bunu uykuda yapmaya başladı.ve dönüp uyanıp ağlıyor.ne yapıcam böyle sürekli bölünüyor uykusu
Dönüyor oyuncakları bı elinden diğerine geçiriyor destekli oturuyorGelişimi nasıl? 5.ay hareketlerini falan yapıyor mu?
Yüz üstü rahat uyumuyor mu? Benim oğlan da sürekli yüz üstü dönüyor. az önce sırt üstü yatırdım, ezanı duydu. Mıkırdandı, baktım yüz üstü dönmüş. öyle daha rahat hissediyor kendini. Ben de ellemiyorum.Defne artık sırt üstünden yüzüstüne rahat dönüyor. ve bunu uykuda yapmaya başladı.ve dönüp uyanıp ağlıyor.ne yapıcam böyle sürekli bölünüyor uykusu
Ahahha sizin mesaji uyurken başımıza geldi bizimde yan yatirmistim yuz ustu donmus uyandi agliyoDefne artık sırt üstünden yüzüstüne rahat dönüyor. ve bunu uykuda yapmaya başladı.ve dönüp uyanıp ağlıyor.ne yapıcam böyle sürekli bölünüyor uykusu
Dönüp uykusuna devam etse keşke ama dönünce uyanıp ağlıyorlarYüz üstü rahat uyumuyor mu? Benim oğlan da sürekli yüz üstü dönüyor. az önce sırt üstü yatırdım, ezanı duydu. Mıkırdandı, baktım yüz üstü dönmüş. öyle daha rahat hissediyor kendini. Ben de ellemiyorum.
bebekliğinden beri hep sırt üstü uyudu yan bile yatmak istemiyordu. geçen gece bir baktık yüzüstü dönüp uyuya kalmış alışkın değiliz korktuk çevirdik.Yüz üstü rahat uyumuyor mu? Benim oğlan da sürekli yüz üstü dönüyor. az önce sırt üstü yatırdım, ezanı duydu. Mıkırdandı, baktım yüz üstü dönmüş. öyle daha rahat hissediyor kendini.
keşkeeDönüp uykusuna devam etse keşke ama dönünce uyanıp ağlıyorlar
Sen yüz üstü yatırıp uyutmayı denedin mi? Yarı uyur şekilde koysan o şekilde uykuya geçse belki alışırDönüp uykusuna devam etse keşke ama dönünce uyanıp ağlıyorlar
Yemin ederim aynı ben şu yazdığın. Gebe okulunda, YouTube‘da filan hep sırt üstü yatırın diyeeee diyeeee çocuğu 4.5 aydır sırt üstü yatırıyorum. Hep korktum. annem başlamıştı 2 aylık olduğunda filan ara sıra yüz üstü yatırmaya. Yüreğim hop ediyordu nefessiz kalır mı diye. Kızıyordum kadına. Uyanıp uyanıp kontrol ediyordum. bu şekilde uyursa elleri onu uyandırmaz, sırt üstü yattığında kundaktan ellerini kurtarır demişti annem. Hakikatten de öyle oldu. ben yine de çok yatırmadım yüz üstü. hani bazı zamanlar uyumakta direnirse filan yüz üstü çevirdim Ama şimdilerde dönmeyi öğrendi ya, zaten sürekli yüz üstü duruyor. altını Bile nerdeyse yüz üstü dururken alıyorum, o derece sırt üstü durmuyor. sırt üstü yattığında 1 saat uyuyorsa yüz üstü yattığında 3 saat uyuyor. Demek ki öyle rahat ediyor diyorum ben de. Tabii yine kontrol ediyorum, içim elvermiyor ama o nasıl isterse öyle uyuyor.bebekliğinden beri hep sırt üstü uyudu yan bile yatmak istemiyordu. geçen gece bir baktık yüzüstü dönüp uyuya kalmış alışkın değiliz korktuk çevirdik.
Çatı muayenesini doğru bulmuyorsa açılmaya uygun olup olmadığınızı nasıl anlayıp da suni sancı vercekmis kiHurma, squat ve ilişki :) activating labor diye video var onu mı kast ettin? Benim doktorum hiç alttan muayene etmedi ya çatı muayenesini zaten doğru bulmuyomuş nst de sancı çıkmayınca açıklık da bakmadı 21'inde gidicem tekrar tam 40'ta. Benim plesentada 1. Derece yaşlanma başlamış o yüzden 41'i beklemeyecek vajinal muayeneden sonra açılmaya uygunsa suni sancı verecek yoksa Sezeryan maalesefUmarım Pazartesiye kadar doğururum Senin doğum hangi hastanede olacaktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?