2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim de bacaklarımda çok agrı var uyku uyuyamıyorum o derece. Bugün kan testi verdim. Belki vitaminim eksiktir. Sizden kan testi istedi mi doktor? Ben hiç kötüye yormadım, vücut degişiyor, agrılar oluyor.
Dün dayanamadım acile gittik artık idrar yolu enfeksiyonu olmuş ilaç verdi daha iyi gibiyim ama tamamen geçmedi. Bi de magnezyum iç dedi. Bebek iyiymiş şükür normalde sata göre7+3 ama 7+0 çıktı. Normaldir inşallah artık herşeyi kafama takar oldum;(

İşim olup çocuğum olmayınca daha çok uzulecegimi anladım esime bağırdım ailende herkesin çocuğu var ben ezik gibi kalicam olmasa susarim olup olmadığını bile bilmiyoruz dedim ikinci ayda hamile kaldım Allah yaşıma göre hemen verdi şükür.Zaten hiç çalışamayan bile artık 7 yıl falan prim yatirsam emeklilik gün sürem dolar

Sorun olsa söylerdi doktor kafana takma stres çok kötü birşey

Biraz da anneniz haklı değil mi ama ? Çok çekmiş diyorsunuz bırakın keyfini sürsün. Önceden annemi hiç anlamazdım ama şimdi ona hiç yük olmamaya bütün her şeyimi kendim yapmaya çalışıyorum. Çalışıyorum ve çocuğumu da kreşe ya da bakıcıya bırakacağım. 55 yaşına gelmiş kadından bebek bakmasını istemem biraz bencilllik diye düşünüyorum …

Ben de aynı fikirdeyim. Gezip tozmak onların da hakkı. Yeterince zorluk yaşadılar. Ama yardımcı olması için degil de annesini özlüyor sanırım G gumus82 arkadaşım. Sitemi ona.

Geçmiş olsun canım. Ben de bir kez geride bir kez de önde çıktım. Doktor dedi ki bunlar mm ölçümler. Bebegin pozisyonuna göre 1mm oynasa gün ileri ya da geri gider. Önemli degilmiş, oynamalar oluyormuş. İçin rahat olsun

İnşallah canım teşekkür ederim doktor herşey iyi dedi ama kötü tecrübeler maalesef kötü etkiliyor insanı. İnşallah herkes bebeğine sağ Salim en güzel şekilde kavuşur

Çocuğunu kendin büyütmek önemli dimi haklısın üni içinde bravo
Ben aşırı pimpirikli olduğum için böyle içim rahat etti.arkadaşlarımın bakıcıları vardı onlar da çok güzel baktılar çocuklara . Ama kendin baktığın zaman her anını görüyosun , kaçırdığın bişey olmuyo . Hem keyifli hem yorucu

Ben de aynı fikirdeyim. Gezip tozmak onların da hakkı. Yeterince zorluk yaşadılar. Ama yardımcı olması için degil de annesini özlüyor sanırım G gumus82 arkadaşım. Sitemi ona.
Bebek bakmasını istemiyorum şuan onceden istiyordum oda derdi bakıcıya çocuk guvenilmez diye..ev işlerini eşim yapıyor ben yardım ediyorum.Annemle sohbet etmek istiyorum yanımda istiyorum oncedende isterdim şimdi daha çok..Annemi hizmetçi olarak istiyorum yazmadım ki beni anladigin için teşekkür ederim.

Doktor herşey yolunda dedi çok şükür ama bu ağrılar işte beni çok tedirgin ediyo inşallah hepimiz güzel düşünelim güzel olsun..
6 haftalık benim şuan ağrı batma birçok şey oluyor bugün kalktım esime ev işlerine yardım ettim hamileligimi öğrendiğimden bu yana esim rutini defistirmeme izin vermedi yürüyüşe devam dedi hergün yürüdük.ben korktum yurumesem diye yürü iyi gelicek dedi.kanama vs olursa gel yoksa ağır iş ve uzun süre ayakta kalmazsan sıkıntı yok dedi doktorum

Kendin büyütmek birinin büyütmesi ile aynı olmaz haklısın nasip olursa inşallah

Canim ben bakıcıya guvenemem kres büyüyünce olabilir annemden kres zamanına kadar yardım istemedim zaten annem diyordu şimdi sadece yanımda olsun istiyorum..Bekarken ve şimdi yanına gidince o bana gelince zaten iş yaptirmayiz ev işi ise kastın beni yanlış anlamışsın

Bende de tam tersi kizlar ben istemiyordum çocuğu eşim istiyordu. Ben zorluğunu biliyordum; zaman kötü, pahali, adaletsiz.. boyle sağlıksız bir ortama bir çocuk getirmek, onu korumak, kollamak, hayirli bir evlat olatak yetistirebilmek ne kadar zor.. emek ozveri isteyen bir durum. Ki bir gün evde durmayip sürekli gezen insanlariz biz dag tepe. Cocukla gezmek kolay mi oncelik cocuk olacak onun sağlığı onun mutluluğu. Simdi iki aydır evden dışarı adim atamiyoruz oflayip pufluyor ama şikayet etmiyor cok şükür. Bende bana böyle soylemediler hamilelik cok keyifli diyorlardi diyorum tum günüm lavabo başında geçiyor Tabiki simdi sanki hersey mümkün gibi, herseyin üstesinden gelebiliriz gibi geliyor. Korkmuyorum surekli yavrumun sağlığı icin dua ediyorum. Bu evlat cok büyük bir ikram büyük bir mucize.. Rabbim gücünü de verir sabrınida rizkinida insallah

Kızlar tekrar ben tablolu grubu şuan bulamadım buraya yazıyım dedim. 1 haftadır mide bulantılarım başladı. Doktorumdan ptesi primal aldım detaylı soramadım ama bi zararı yoktur değilmi? Nasıl kullanmalıyım pek bilmiyorum. Bi gün oluyo aşırı değil ama süründüren bula tılarım oluyo onada ilaç almak istemiyorum. İştah sıkıntım yoktu ama azalma oldu bu durumdan dolayı.
Bugünde sabah bi bulantım falan yoktu ama kahvaltıdaydım tam doydum suyunu içtim afedersiniz banyoya zor yetiştim herşeyi istifra ettim ama bulandım falanda yoktu. Sonrasında bu saate kadar elim kolum tutmuyo gibi hep bi uyuşuğum anlamadım noldu şimdi

Yok estağfurullah yanlış anlatmışım bende kendi şartlarım üzerinden yük olmaktan bahsetmiştim. Bende ailemden ve eşimden uzak bir şehirde tek başıma yaşıyorum yük olmuyorum derken onu kastettim. Kimseyi yanıma çağırmadım herkesin düzeni var diye. Hoş gelen de olmadı Haklısınız insan en çok sevdiği kişi tarafından anlaşılmak ister. Boşverin çokta takıp kendinizi üzmeyin.

Tablolu grup ve burası birleşti canım. Prilamsız günüm asla geçmiyor ben sabah aç karına alıyodum ama yanlış alıyomuşum akşam yemekten sonra veya yatmadan al dedi doktorum her gün içiyorum hatta onun etkili olmadığı günler için başka ilaç verdi onu da kullanıcam

Diger ictiğiniz nedir bugun etkisi az oldu. Aksam 2 tane icmistim oglende 1 tane ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…