Yatmadan 1 drama sabah kötüysen yarım drama prilamın etki etmediği zamanlqr gelcek bunu kullanırsın dedi o zamanlar prilamla idare ediyorum şu an başlamadım buna dene istersenn
Yatmadan 1 drama sabah kötüysen yarım drama prilamın etki etmediği zamanlqr gelcek bunu kullanırsın dedi o zamanlar prilamla idare ediyorum şu an başlamadım buna dene istersenn
Ben 1.cocugum 1yasindayken ise döndüm emzirmek için bakıcı tuttum süt iznim vardı bakıcı dunya iyisiydi ama çocuğuaglarken bırakıp tuvalete falan gidiyordu çocuk yirtiliyormus ağlamaktan bidahada guvenemedim
Kızlar yine bir soruyla karşınızdayım.. Cuma günü kan vvermiştim betaa 998 çıkmıştı dayanamıcam biraz bekliyim dedim ama yarın randevu aldım ddoktora gidicem sizce keseyi görürmyüm son adet tarihime göre de 6 haftalık gebeyim
Kızlar yine bir soruyla karşınızdayım.. Cuma günü kan vvermiştim betaa 998 çıkmıştı dayanamıcam biraz bekliyim dedim ama yarın randevu aldım ddoktora gidicem sizce keseyi görürmyüm son adet tarihime göre de 6 haftalık gebeyim
Yok estağfurullah yanlış anlatmışım bende kendi şartlarım üzerinden yük olmaktan bahsetmiştim. Bende ailemden ve eşimden uzak bir şehirde tek başıma yaşıyorum yük olmuyorum derken onu kastettim. Kimseyi yanıma çağırmadım herkesin düzeni var diye. Hoş gelen de olmadı Haklısınız insan en çok sevdiği kişi tarafından anlaşılmak ister. Boşverin çokta takıp kendinizi üzmeyin.
Aynı fikirdeyim. Risk zaten çıkacak yaştan dolayı çekinerek de olsa yaptıracağım sanırım. Takdir Allahtan.
Ben de öğretmenim bu arada. Ben de ücretsiz izin dusunuyorum 1 yıl. Maddi açıdan zor olacak ama ben çok yalnız büyüdüm çocuguma da yaşatmak istemiyorum.
Ben de ilkinde zorlandım, 6 aylıktı ilk başladığım gün oda oda beni aramış emekleyerek. Sağıp bıraktım sütümü ama emmeyince mutlu olmuyordu. Almak lazım ücretsiz izni
Bencede yaş ilerledikçe zor olur ben 38 im şuan çok kolay olduğunu düşünmüyorum halsizim sonra dinç olur bakarım bir çocuk tek istediğim çok mu bu dünyada siz kardes yapıyorsunuz iyi bence bu ama ben yaştan dolayı istemem ikinciyi esimde zaten esim de çok çocuk isterim ikinci olsun diyecek biri değil