2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yatmadan önce 2 prilam sabah yarım dramamine mi canım.
Yatmadan 1 drama sabah kötüysen yarım drama prilamın etki etmediği zamanlqr gelcek bunu kullanırsın dedi o zamanlar prilamla idare ediyorum şu an başlamadım buna dene istersenn

Yatmadan 1 drama sabah kötüysen yarım drama prilamın etki etmediği zamanlqr gelcek bunu kullanırsın dedi o zamanlar prilamla idare ediyorum şu an başlamadım buna dene istersenn
Ok kuzum teşekküredeyim alayım inşaAllah

Kendin büyütmek birinin büyütmesi ile aynı olmaz haklısın nasip olursa inşallah
Ben 1.cocugum 1yasindayken ise döndüm emzirmek için bakıcı tuttum süt iznim vardı bakıcı dunya iyisiydi ama çocuğuaglarken bırakıp tuvalete falan gidiyordu çocuk yirtiliyormus ağlamaktan bidahada guvenemedim

Kızlar yine bir soruyla karşınızdayım.. Cuma günü kan vvermiştim betaa 998 çıkmıştı dayanamıcam biraz bekliyim dedim ama yarın randevu aldım ddoktora gidicem sizce keseyi görürmyüm son adet tarihime göre de 6 haftalık gebeyim

Bence görünür beta 2000lerdeyken görünür diyorlar. Sizinde yarına geçmiş olur zaten 2000leri

Keseyi görürsünüz tabi 6 haftalık ise

Ben aramadım ısrar etmem gel diye bizim aramiz 20 dk ama gelmez kalmaz neyse bugün aradi annem niye aramiyorsun diyor al birde burdan yak

Ben de ilkinde zorlandım, 6 aylıktı ilk başladığım gün oda oda beni aramış emekleyerek. Sağıp bıraktım sütümü ama emmeyince mutlu olmuyordu. Almak lazım ücretsiz izni
Tek çocuk zor değil, ilk zamanlar biraz zorlanmıştım sadece
Kızlar ben bulantıya şöyle çare buldum. Kahvaltımı ediyorum. Bulantı geldi mi kendimi hiç sıkmıyorum istifra ediyorum. yatana kadar beni rahatlatıyor
Ben bi kere istifra edince ardı arlası kesilmiyor, gözlerime kan oturuyor çıkarmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…