Bende öyle okudum ve umutla bekledim ama yok sanki tam gaz devam ediyor.artık baska bişeymı var diye şüphelendim buraya yazayım dedim sizlerde durum ne diye sağolun inşallah geçerBenimde çok dökülüyor şuan ama durur merak etme bı yerde okumuştum hamileyken hormonlardan dolayı saç dökülmesi durur doğumdan sonraki aylarda başlar hamilelikte dökülmeyen saçlarda dökülür sonra geçer yerine yeni saçlar çıkar yazıyordu ne kadar doğru bilmiyorum

şu gün olmuş hala bazen acıyor dikişlerim sende mi sezeryan oldun?
 şu gün olmuş hala bazen acıyor dikişlerim sende mi sezeryan oldun? Baskı ve tabela üzerine. İşiniz olmaz belki bu alanda ama Eğer içinizden gelir bizi desteklemek isterseniz instagram sayfamızı buraya bırakıyorum
 Baskı ve tabela üzerine. İşiniz olmaz belki bu alanda ama Eğer içinizden gelir bizi desteklemek isterseniz instagram sayfamızı buraya bırakıyorum
 "kerem_reklamajans". Herkese iyi haftasonları
  "kerem_reklamajans". Herkese iyi haftasonları 

Bir noktadan sonra bu tükenmişlik durumu artarsa psikolojik destek almanı öneririm
 Bir noktadan sonra bu tükenmişlik durumu artarsa psikolojik destek almanı öneririm 

hic kendimde değilim kusura bakma
 hic kendimde değilim kusura bakma benim gece beslenmesi dediğim şey oğlan uyurken alıp emzirmek. Yani onun acıkıp uyanmasını beklemiyorum. seninki gece uyandığında emerek mi uykuya dalıyor onu mu kastettin?
 benim gece beslenmesi dediğim şey oğlan uyurken alıp emzirmek. Yani onun acıkıp uyanmasını beklemiyorum. seninki gece uyandığında emerek mi uykuya dalıyor onu mu kastettin? akşam uykusundan önce rutin yapıyorum sonra emziriyorum biraz pispis yapıp yatağına yatıyorum. Uykuya desteksiz dalıyor yani.  Ama gece uyandığında imkanı yok emmeden uyumuyor kıyametler kopuyor kaç kere denedim olmuyor
 akşam uykusundan önce rutin yapıyorum sonra emziriyorum biraz pispis yapıp yatağına yatıyorum. Uykuya desteksiz dalıyor yani.  Ama gece uyandığında imkanı yok emmeden uyumuyor kıyametler kopuyor kaç kere denedim olmuyor