Oluyor canım. Hatta bazen şiddetli batmalar da oluyorGüzel anneleeeriyi akşamlar. Sizin de yumurtalıklarınıza doğru ağrı oluyor mu ? Hafif regl ağrısı gibi ?
Doktora sordum rahim genişlediği için normal dediiBugun bendede batma kasılma gibi ağrı oldu karnımda bu konuyla ilgili bilgisi olan varmi
Vrdı
Doktora sordum rahim genişlediği için normal dedii
Teşekkür ederim canlar bende doktora soracaktım ama unuttum. Bugün biraz şiddetli olunca korktumOluyor canım. Hatta bazen şiddetli batmalar da oluyor
Eminiim oda çok seviniyordur ama biz hamile kalmamızla beraber erkeklerde de endişeler başlıyor, hatta bazı erkekler yalancı lohusalık vs. Yaşıyormuş hormonları değişiyormuş duygularıAh canım ne güzel yazmışsınız beni yanlız bırakmayınbende bunu düşündüm 39 olucam 2 yıl oldu evleneli şimdi olmazsa ne zaman oluncak.Annem bakarsa çalışırım da ama oda pek istemiyor.eve para getirmeyen bu bebeği tek ben istiyor gibi zoruma gitti.oda elimiz az daha rahatlama diye bekliyordum dedi öyle demek istemedim dedi işte.yoksa şuan yemeğimi önüme hazırlar hakkını yiyemem
Benim oluyordu yumurtalıklarımda sorun olduğu zaman yani pko vardı bende lekelenmelerimle beraber ağrılarım bekarken yaşıyordum evlenince yaşamadım, hamilelik grubu bu hamilelikten mi şüpheleniyorsunuz. Tarihlere bakıldıgında hamilelik için uygun değil gibi duruyor yani olsada belli olmaz gibi.Merhaba arkadaşlar
Benim 45-55 gün gibi uzun süren ve düzensiz olan bir periyodum var. Ama bu ay 24.gün adet gördüm ilk 3 gün lekeydi sonra adete döndü lekelemmeyle beraber her zamanki gibi 8 gün sürdü ve 24 temmuzda bitti. Ben lekelenmemin 3.günü şiddetli kasık ağrısı ve mide bulantısıyla acile gittim. Kan ve idrar testlerim temiz beta hcg 0.2ydi. Yani hiç bi sorun yok. Ben yine de bayram dönüşü 28 temmuzda kadın doğuma gittim. Hormonlarım düzgün smear temiz her şey normal sadece birazcık fazla yumurtam varmış o da hormonlarımı bozmadığı sürece sorun değilmiş öyle dediler.
Gelelim bugüne... Ben bugün yani adet bitiminden tam 1 hafta sonra tekrar lekelenme gördümdevamı gelir mi bilmiyorum ama 2 3 gündür bel sırt ve kasık ağrılarım da var. Gerçekten şu an ne yaşadığımı bilmiyorum başına böyle bişey gelen var mı
Ay kıyamam ne güzel yazmışsınız mart doğumlu kardeşleri hepsi çok tatlı sağlıklı dogucakEminiim oda çok seviniyordur ama biz hamile kalmamızla beraber erkeklerde de endişeler başlıyor, hatta bazı erkekler yalancı lohusalık vs. Yaşıyormuş hormonları değişiyormuş duygularıhatta bazıları aşeriyormuş. Bizimle birlikte onlarda bir duygu karmaşasında. Bizimde borçlarımız var ama cocuk berekettir. Borca baksaydık evlenemezdik. Evlilik berekettir dedik evlendik Allah yardım etti ummadıgımız yerden hep gönderdi şimdide cocuk berekettir diyorum eminim gelmesiyle feraha kavuşmamız bir olucaak Ve anne olmakla çok iyi bir karar verdiniz burda büssürü mart doğumlu kardeşide olucak
Sağlık ocağına demek istedin sanırım bende özele gidiyorum ama testleri sağlık ocağı yapılır mı diye sorucamKızlar ana ocağı işlerini halleden var mı testlerimi orda yaptırcam ne demem lazım doktora şimdi nasıl oluyor bu işler
Ahhaha sağlık ocağıyla alakam ne kadarsa ana ocağı demişim yada analık hormonlarıSağlık ocağına demek istedin sanırım bende özele gidiyorum ama testleri sağlık ocağı yapılır mı diye sorucam
Canım benim hayla bebek tam görünmemişti iyi birşeymi bilemedimVrdı
Doktora sordum rahim genişlediği için normal dedii
Ben hallettim elisa testleri diye geçiyor yapılan testler hamileyim yapılması gereken testler varmış dersen doktorun direk yazar sabah ac karnına gel demişti bana ebe ayrıca seninle ilgili form dolduruyor eşinin kan grubunu falan da soruyorlarKızlar ana ocağı işlerini halleden var mı testlerimi orda yaptırcam ne demem lazım doktora şimdi nasıl oluyor bu işler
Kac haftalıkken gitmiştiniz? Ultrason için biraz hatta baya sıkışık gitmesini lazım. Birde kendini kasınca da görünmüyor bebek benim de ilk başta görünmedi sonrada biraz rahatlayınca görebildikCanım benim hayla bebek tam görünmemişti iyi birşeymi bilemedim
Kac haftalıkken gitmiştiniz? Ultrason için biraz hatta baya sıkışık gitmesini lazım. Birde kendini kasınca da görünmüyor bebek benim de ilk başta görünmedi sonrada biraz rahatlayınca görebildik
Can ben 8 haftalıkken gittim 6 haftalık dedi yolk sac göründü net değil ama birşeyler görünüyor dedi 1 hafta sonra gel dedi. Başka hastaneye gittim 5 haftalık dedi aynı şeyleri söyledi bende anlamadım olayı. Sen kaç haftalıkken gördün? Birde 6 haftlık gittiğimde 6. Haftalık diyen yer 3 buçuk demiştiKac haftalıkken gitmiştiniz? Ultrason için biraz hatta baya sıkışık gitmesini lazım. Birde kendini kasınca da görünmüyor bebek benim de ilk başta görünmedi sonrada biraz rahatlayınca görebildik
En son gittiğimde idrara sıkışıktım hatta doktorda farketti sıkılıkken ağrı daha çok oluyor rahat değiidim ama Alttan bakmıştı 6 haftalık diyen üsttem baktı 5 diyem alttanKac haftalıkken gitmiştiniz? Ultrason için biraz hatta baya sıkışık gitmesini lazım. Birde kendini kasınca da görünmüyor bebek benim de ilk başta görünmedi sonrada biraz rahatlayınca görebildik
5+4de görmüştüm. Geç döllenme olabilir yolk sac ı görmesi iyi bisey bebek onun kenarında oluşuyormuş boş gebelik değil demek. Bi sonraki randevunda hem bebeği görürsün hemde kalp atışını duyarsın inşallahCan ben 8 haftalıkken gittim 6 haftalık dedi yolk sac göründü net değil ama birşeyler görünüyor dedi 1 hafta sonra gel dedi. Başka hastaneye gittim 5 haftalık dedi aynı şeyleri söyledi bende anlamadım olayı. Sen kaç haftalıkken gördün?
Amin canım yarın gidecem hamilelerin duası kabul olurmuş benim için dua edin5+4de görmüştüm. Geç döllenme olabilir yolk sac ı görmesi iyi bisey bebek onun kenarında oluşuyormuş boş gebelik değil demek. Bi sonraki randevunda hem bebeği görürsün hemde kalp atışını duyarsın inşallah
Benimde randevum yarın 9 buçukta. Ediyorum canım sende et. Zaten başka da bisey gelmiyor elimizden. Allahım isteyen herkesi biran önce yavrusuna kavuştursunAmin canım yarın gidecem hamilelerin duası kabul olurmuş benim için dua edin
Çok geçmiş olsun kolayca atlatır inşallah,kendinize dikkat edinKızlar eşimde pozitif corona testi sonucu aldık bugün.Korkuyor baya
Ben de özele gidiyorum ilk beta HCG yi sağlık ocağında verdim hatta doktor idrar testinin belirgin olduğunu söyleyince tüm tahlilleri yapalım iki kez iş olmasın dedi.Ozeldeki kadın doktorum da tahlil isteyecektim ama hepsini yapmışlar demiştiSağlık ocağına demek istedin sanırım bende özele gidiyorum ama testleri sağlık ocağı yapılır mı diye sorucam
Sağlık ocagini arayıp durumunuzu belirtin yardımcı olurlar sanırım,ben öyle yapmıştım.Tahlillerin ne olduğunu aile hekimleri biliyor muhtemelen çünkü bizimki ben birşey demeden hepsini yapmıştı doktorum yeterli bulduAhhaha sağlık ocağıyla alakam ne kadarsa ana ocağı demişim yada analık hormonlarıyapılıyormuş bana özeldeki doktor burda pahalı olur Sağlık ocağına git dedi de sağlık ocaklarında kan hep sabahtan veriliyor, benim doktorada 2 den sonra hep randevuları acaba sabah direk gitsem yaparlar mı birde isim olarak vermedi testleri ana sağlığında hepsini yapıyorlar mı
Amin canım aynen en güzel şeyde dua herşey Allahın takdiri 6 yıllık evli olunca 4 tanede olumsuz gebelik yaşanınca insan yoruluyor ne düşünceğimi bilmiyorum inanBenimde randevum yarın 9 buçukta. Ediyorum canım sende et. Zaten başka da bisey gelmiyor elimizden. Allahım isteyen herkesi biran önce yavrusuna kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?