2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Eminiim oda çok seviniyordur ama biz hamile kalmamızla beraber erkeklerde de endişeler başlıyor, hatta bazı erkekler yalancı lohusalık vs. Yaşıyormuş hormonları değişiyormuş duyguları hatta bazıları aşeriyormuş. Bizimle birlikte onlarda bir duygu karmaşasında. Bizimde borçlarımız var ama cocuk berekettir. Borca baksaydık evlenemezdik. Evlilik berekettir dedik evlendik Allah yardım etti ummadıgımız yerden hep gönderdi şimdide cocuk berekettir diyorum eminim gelmesiyle feraha kavuşmamız bir olucaak Ve anne olmakla çok iyi bir karar verdiniz burda büssürü mart doğumlu kardeşide olucak

Benim oluyordu yumurtalıklarımda sorun olduğu zaman yani pko vardı bende lekelenmelerimle beraber ağrılarım bekarken yaşıyordum evlenince yaşamadım, hamilelik grubu bu hamilelikten mi şüpheleniyorsunuz. Tarihlere bakıldıgında hamilelik için uygun değil gibi duruyor yani olsada belli olmaz gibi.

Kızlar ana ocağı işlerini halleden var mı testlerimi orda yaptırcam ne demem lazım doktora şimdi nasıl oluyor bu işler

Ay kıyamam ne güzel yazmışsınız mart doğumlu kardeşleri hepsi çok tatlı sağlıklı dogucak martin 20 sine kadar olanlar balik 20 sinden sonra olanlar koç burcu olucak minikler

Sağlık ocağına demek istedin sanırım bende özele gidiyorum ama testleri sağlık ocağı yapılır mı diye sorucam
Ahhaha sağlık ocağıyla alakam ne kadarsa ana ocağı demişim yada analık hormonları yapılıyormuş bana özeldeki doktor burda pahalı olur Sağlık ocağına git dedi de sağlık ocaklarında kan hep sabahtan veriliyor, benim doktorada 2 den sonra hep randevuları acaba sabah direk gitsem yaparlar mı birde isim olarak vermedi testleri ana sağlığında hepsini yapıyorlar mı

Kızlar ana ocağı işlerini halleden var mı testlerimi orda yaptırcam ne demem lazım doktora şimdi nasıl oluyor bu işler
Ben hallettim elisa testleri diye geçiyor yapılan testler hamileyim yapılması gereken testler varmış dersen doktorun direk yazar sabah ac karnına gel demişti bana ebe ayrıca seninle ilgili form dolduruyor eşinin kan grubunu falan da soruyorlar

Kac haftalıkken gitmiştiniz? Ultrason için biraz hatta baya sıkışık gitmesini lazım. Birde kendini kasınca da görünmüyor bebek benim de ilk başta görünmedi sonrada biraz rahatlayınca görebildik
Can ben 8 haftalıkken gittim 6 haftalık dedi yolk sac göründü net değil ama birşeyler görünüyor dedi 1 hafta sonra gel dedi. Başka hastaneye gittim 5 haftalık dedi aynı şeyleri söyledi bende anlamadım olayı. Sen kaç haftalıkken gördün? Birde 6 haftlık gittiğimde 6. Haftalık diyen yer 3 buçuk demişti

Kac haftalıkken gitmiştiniz? Ultrason için biraz hatta baya sıkışık gitmesini lazım. Birde kendini kasınca da görünmüyor bebek benim de ilk başta görünmedi sonrada biraz rahatlayınca görebildik
En son gittiğimde idrara sıkışıktım hatta doktorda farketti sıkılıkken ağrı daha çok oluyor rahat değiidim ama Alttan bakmıştı 6 haftalık diyen üsttem baktı 5 diyem alttan

5+4de görmüştüm. Geç döllenme olabilir yolk sac ı görmesi iyi bisey bebek onun kenarında oluşuyormuş boş gebelik değil demek. Bi sonraki randevunda hem bebeği görürsün hemde kalp atışını duyarsın inşallah

Amin canım yarın gidecem hamilelerin duası kabul olurmuş benim için dua edin

Kızlar eşimde pozitif corona testi sonucu aldık bugün.Korkuyor baya
Çok geçmiş olsun kolayca atlatır inşallah,kendinize dikkat edin
Sağlık ocağına demek istedin sanırım bende özele gidiyorum ama testleri sağlık ocağı yapılır mı diye sorucam
Ben de özele gidiyorum ilk beta HCG yi sağlık ocağında verdim hatta doktor idrar testinin belirgin olduğunu söyleyince tüm tahlilleri yapalım iki kez iş olmasın dedi.Ozeldeki kadın doktorum da tahlil isteyecektim ama hepsini yapmışlar demişti
Sağlık ocagini arayıp durumunuzu belirtin yardımcı olurlar sanırım,ben öyle yapmıştım.Tahlillerin ne olduğunu aile hekimleri biliyor muhtemelen çünkü bizimki ben birşey demeden hepsini yapmıştı doktorum yeterli buldu

Benimde randevum yarın 9 buçukta. Ediyorum canım sende et. Zaten başka da bisey gelmiyor elimizden. Allahım isteyen herkesi biran önce yavrusuna kavuştursun
Amin canım aynen en güzel şeyde dua herşey Allahın takdiri 6 yıllık evli olunca 4 tanede olumsuz gebelik yaşanınca insan yoruluyor ne düşünceğimi bilmiyorum inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…