2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Güzel anneleeer iyi akşamlar. Sizin de yumurtalıklarınıza doğru ağrı oluyor mu ? Hafif regl ağrısı gibi ?
Regl ağrısı değil de hapşurduğumda eğer bacaklarımı karnıma çekmezsem sanki içimde bir şey kopuyor gibi hissediyorum canım acıyor, 2-3 dk sonra geçiyor.

Bende aynıyım canım ilaç için doktora gidicem o arada bebişede bakıcam bakalım nasıl durumu iyimi ben nezle oldum umarım bebeğime zarar vermez

Bende aynıyım canım ilaç için doktora gidicem o arada bebişede bakıcam bakalım nasıl durumu iyimi ben nezle oldum umarım bebeğime zarar vermez
Yok kuzum yaa meyve ic bol bol vitamin olsun, kendine çok dikkat et acaba şu suda eriyen vitaminleri icebiliyo muyuz biz, bende bidaha gittigimde onu sorucam doktora

Günaydın bugun benim de hep gözlerim dolu dolu . Dün de eşime bu dünyaya bi çocuk daha getirdiğimize inanamıyorum diye ağladım.Eşim de onlar dünyanın kaderini değiştirecek belki nereden biliyorsun dedi. Haklı , çünkü tertemizler , kusursuzlar. Umarım iyi bi şekilde yetiştirebiliriz. Çok üzgünüm , kırgınım. Evimde oturmak bile beni utandırıyo artık. Bunca acıyı , üzüntüyü hiç bir canlının haketmediğini düşünüyorum. Ülkemi de insanını da çok seviyorum. Umarım kısa sürede bu olanları geride bırakır , yaralarımızı sararız.
bugunün en iyi şeyi doktora gidecek olan arkadaşlarımızdan alacağımız güzel haberler olacak

Regl ağrısı değil de hapşurduğumda eğer bacaklarımı karnıma çekmezsem sanki içimde bir şey kopuyor gibi hissediyorum canım acıyor, 2-3 dk sonra geçiyor.
Aynen hapsirma olayi bendede oluyor
Eger ayaklarim uzunlamasina yattigim halde hapsirim agri giriyor korkuyorum artik her hapsirmadan önce cekiyorum ayaklari bikac kere oldu bu

benim tüp bebek oldugu icin surekli kontrol altinda oldum ve hep alttan kese takibim yapildi kalp atisi 6 haftalikken duyuldu ve takibi birakip normal poliklinge sevk edildim, artik kendi doktoruma gidiyorum ilk randevum cok guzel gecti elimde kan testlerim idrar sonuclarimda olunca yarim saat hem bebege bakti hemde muhabbet ettik
Allah tum hamişlerin yardimcisi olsun

Merhaba hanımlar biz de bugün 9 haftalık olduk pek bişey yiyip içemiyorum 2 kilo vermişim sizler neler yiyip içiyorsunuz?

Günaydın kızlar.Herkes nasıl bakalım?
Bi kaç gündür sersem gibiydim.Bulantı ve iştahsızlık bende hiç hal kalmadı.Ama lekelenmem azaldı çok şükür.

Merhaba hanımlar biz de bugün 9 haftalık olduk pek bişey yiyip içemiyorum 2 kilo vermişim sizler neler yiyip içiyorsunuz?
2 gün bende kötüydum, ac kaldikca midem bulandi onu farkettim. Mümkün oldukca ac kalmamaya calisiyorum. Sonra toparlayamiyorum yoksa. Ayran iyi geliyo, tuzlu kraker kuruyemis ara ogun tarzi onlari yiyorum eger yemek yiyemiyosam

Leblebi kraker bi de tek iğrendirmeyen sarımsaklı yoğurtlu makarna oldu bi de kısır canım durdukça bunları istiyor geri kalan ne alsam çıkarıyorum. İş yerinde yemekler berbat aç kalıyorum süre uzadıkça da bulantım artıyor. Meyve yemeye çalışıyorum şeftali bol bol

Kizlar selam bir sorum var. Beta hcg iki günde bir takip ettim. Iki günde bir, onceki sonucun hep tam 3 kati olarak gordum. Yani 66 idi 29 temmuzda 31 inde 198 oldu 2 si yani bugunki sonucum 469,07. 3 katına çıkmamış. Duzenli artıştan kasıt nedir. Bendeki duzenli değil mi simdi 500 uzeri bekliyordum kafam allak bullak oldu.

Bu arada ilk 6.07 sonraki gün 12 gordum yani ikiye ertesi gün katlamisti. 12 gördükten 3 gün sonra 66 yi gordum. Yani o zamanlar 2 günde 3 katına çıkıyordu simdi iki katından biraz fazla sadece

Kepek ekmek ve beyaz peynir disinda bisi yiyemiyorum. Onlarda çoğunlukla geri çıkıyor. Meyve yemeye çalışıyorum nafile.. Allahtan bolca su içebiliyorum.

Bebek zararli birseyler yeme ihtimaline karsin yedirtmiyormus annesine.. bunca sene bilinçsiz beslenince beni kendime getiren de minnak bebisim oluyor kurban olduğum

Tam 3 kat artmasi gerekmiyor 1,5-1,6 civarlari artis kâfi
Beta’da bir yere kadar sonra kese gorunup kalp atisi bekleniyor zaten, sen yuregini ferah tut artik duzenli oldugu surece iyidir. Ben 1 kere dış gebelik gecirdim onda düsüslerde oluyordu senin gayet guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…