Dis gebelikten suphelendim ben de iste sadece sağ kasigimda agri olunca bi de beta korkuttu o yuzden. Siz ne zaman fark etmiştiniz dis gebelik oldugunuzdaki hamileliğinizi ve belalarınız nasildi kacinci haftada dis gebelik yaşadığınızi anladinizTam 3 kat artmasi gerekmiyor 1,5-1,6 civarlari artis kâfi
Beta’da bir yere kadar sonra kese gorunup kalp atisi bekleniyor zaten, sen yuregini ferah tut artik duzenli oldugu surece iyidir. Ben 1 kere dış gebelik gecirdim onda düsüslerde oluyordu senin gayet guzel
Öncesinde 3 kat artınca tedirgin oldum ama normal diyorsanız öyledir. İçimi rahatlattinizCanım en az iki katı olması gerekiyor , gayet sağlıklı yükselme göstermiş
Ayyy kurban olduğum noktalar yavaş yavaş büyümeye başlıyorMerhaba kızlar bugün idrarımdaki enfeksiyon için ve hasta olduğum ilaç yazdırmaya gittim çok enfeksiyon var hemen antibiyotik kullan dedi yazdı ağrılarım için multivitamin yazdı gitmişken bebişimi de gördüm tekrar büyümüş bile 5 günde, hatta haftasından 4 gün önde şaşırdım ne ara büyüdü miniğimkalp atışını da duydum gümbür gümbür maşallah onları sağ salim alalım inşallah kucaklarımızaa
Maşallahh ufaklığa iyi olmasına sçok sevindim. İnsan onların iyi olduğunu duyunca daha da bi mutlu oluyor dimi bende yarın yeni bir doktora başlıcam heyacamlıyım hem bebeğimi tekrar göreceğim için hem iyi haberlerini almayı umuyorum inşaallahMerhaba kızlar bugün idrarımdaki enfeksiyon için ve hasta olduğum ilaç yazdırmaya gittim çok enfeksiyon var hemen antibiyotik kullan dedi yazdı ağrılarım için multivitamin yazdı gitmişken bebişimi de gördüm tekrar büyümüş bile 5 günde, hatta haftasından 4 gün önde şaşırdım ne ara büyüdü miniğimkalp atışını da duydum gümbür gümbür maşallah onları sağ salim alalım inşallah kucaklarımızaa
Büyük ihtimal duyarsın canım ama eğer geç döllenmeyse belki 8 hafta da duyulur ben 7ci haftada duymuştumKizlar Cuma gününe Dr randevusu aldım 7 haftalık oluyoruz insallah o zman keseyi görüp kalp atışı alırız inşallah
Benim biraz karisikti ben adet gordum 2 gun surdu sonradan kanamalarim basladi ara ara o yuzden gittim doktora zaten cesitli sorunlarim vardi sol tüpüm alinmisti sag tup’te de dış gebelik olusmustu. 100’ler cikti ilkinde sonra 150 falan 2.gun sonra dustu ve tekrar artmaya basladiDis gebelikten suphelendim ben de iste sadece sağ kasigimda agri olunca bi de beta korkuttu o yuzden. Siz ne zaman fark etmiştiniz dis gebelik oldugunuzdaki hamileliğinizi ve belalarınız nasildi kacinci haftada dis gebelik yaşadığınızi anladiniz
Benim biraz karisikti ben adet gordum 2 gun surdu sonradan kanamalarim basladi ara ara o yuzden gittim doktora zaten cesitli sorunlarim vardi sol tüpüm alinmisti sag tup’te de dış gebelik olusmustu. 100’ler cikti ilkinde sonra 150 falan 2.gun sonra dustu ve tekrar artmaya basladi
Senin gayet guzel
Benim şuanki gebeligimde 25 haziran 235, 28 haziran 805 cikti 3 temmuzda keseyi gorduk. Ama benim tüp bebek yani adet gunume gore degil embriyo transfer tarihime gore hesaplama yapiliyor. 15 haziranda transfer olmustum.
İçiliyormuş kuzum idrar enfeksiyonu için verdi vitamin decavit yazmış ama onu içemiyorum ben aşırı büyük sizin kullandığınız bütün vitaminleri içeren bir hap var mı daha ufak olanAyyy kurban olduğum noktalar yavaş yavaş büyümeye başlıyorantibiyotik nasi iccen ama kuzu hamileyken iciliyor mu
İnşallah alırsın kuzum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınMaşallahh ufaklığa iyi olmasına sçok sevindim. İnsan onların iyi olduğunu duyunca daha da bi mutlu oluyor dimi bende yarın yeni bir doktora başlıcam heyacamlıyım hem bebeğimi tekrar göreceğim için hem iyi haberlerini almayı umuyorum inşaallah
Amin sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah. Dün yoldan geldim valiz falan boşalttım. Gece tek seferlik pembe renkte su gibi kıvamda akıntı geldi peçeteye. O an korktum ama gerisi gelmedi. Günlük ped koyup sabaha kadar kontrol ettim. Ne ağrı ne de akıntının tekrarı oldu. Yorgunluktan olabilir dedim. Yarın rutin dr kontrolüm var soracağım dr ye bakalım. Hem ultrasonla da bebişe bakarız stres olmıyım diyorum ama umarım sorun yokturAynen hapsirma olayi bendede oluyor
Eger ayaklarim uzunlamasina yattigim halde hapsirim agri giriyor korkuyorum artik her hapsirmadan önce cekiyorum ayaklari bikac kere oldu bu
benim tüp bebek oldugu icin surekli kontrol altinda oldum ve hep alttan kese takibim yapildi kalp atisi 6 haftalikken duyuldu ve takibi birakip normal poliklinge sevk edildim, artik kendi doktoruma gidiyorum ilk randevum cok guzel gecti elimde kan testlerim idrar sonuclarimda olunca yarim saat hem bebege bakti hemde muhabbet ettik
Allah tum hamişlerin yardimcisi olsun
Günaydın kızlarbende bugün çok duygusalım ilk defa bebeğimin kalp atışını duydum çok şükür herşey yolundaymış büyümüş minişim sırtını dayamış keseye rahatı yerinde inşallah herkes doktordan benim kadar mutlu ayrılır
kendini zorlamaAmin sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah. Dün yoldan geldim valiz falan boşalttım. Gece tek seferlik pembe renkte su gibi kıvamda akıntı geldi peçeteye. O an korktum ama gerisi gelmedi. Günlük ped koyup sabaha kadar kontrol ettim. Ne ağrı ne de akıntının tekrarı oldu. Yorgunluktan olabilir dedim. Yarın rutin dr kontrolüm var soracağım dr ye bakalım. Hem ultrasonla da bebişe bakarız stres olmıyım diyorum ama umarım sorun yoktur
günde 3 kez progestan kullanıyorum 12 haftaya kadar dedi dr. Yarın kontrolde konuşuruz umarım geçici bir şeydir. Zaten ne bulantı ne baş dönmesi hiç şikayetim olmadı bu zamana kadar. Nazar boncuğu oldu bu da artıkkendini zorlama
Zaten doktorun kesenin kenarinda kanama alani var ise bakiyor ve uyariyor. Kanama tabiki ciddi bir problem mutlaka tekrar olursa önlemini al. Ben yumurta toplama islemimden beri gunde 3 kere progestan fitil kullaniyorum. Hemsire hanim folik asit senin icin , progestan rahmin icin demisti cok sukur hersey yolundaDoktoruma sordum 16.haftaya kadar fitile devam dedi alistim zaten artik biraz akinti yapiyor onun kokusu biraz bulanti yapiyor sadece
Ay maşAllah kendi bebişim büyümüş sanki kadar sevindiim baya baya belirginleşmişMerhaba kızlar bugün idrarımdaki enfeksiyon için ve hasta olduğum ilaç yazdırmaya gittim çok enfeksiyon var hemen antibiyotik kullan dedi yazdı ağrılarım için multivitamin yazdı gitmişken bebişimi de gördüm tekrar büyümüş bile 5 günde, hatta haftasından 4 gün önde şaşırdım ne ara büyüdü miniğimkalp atışını da duydum gümbür gümbür maşallah onları sağ salim alalım inşallah kucaklarımızaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?