çok konuşma geçtii kaçırdın kesin benim sağlıklı bir oğluşş tosun paşa geliyortamambugun sordum daha yok bisey. kac gune cikar acaba
aa cikti miiKızlar kızlar sonuçlar çıktı tertemiz ve cinsiyetimiz erkek
masallah ona . aynen kaciriyorum. cok sayfa geride kalmisim.çok konuşma geçtii kaçırdın kesin benim sağlıklı bir oğluşş tosun paşa geliyor
darısı başına olsun inşallah güzel güzel sonuçların gelsin genoks bir tık daha geç gönderiyormuş ya covid test bilmem nelerinden mi ne yoğunlarmışş gelir 2-3 günee öyle diyolardı hep yorumların yalancısıyımaa cikti miicok sevindiiim . haydi hayirlisiyla kucagina al canim. benimki niye cikmadi acaba
Amin canım hepsi sağlıkla kolaylikla gelsin inşallahBenımde ilk oğlumdada oyleydı ıyıce sol tarafa yatmıstı kesedebuda sağ tarafta hep hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Karından ultrason canımCanım bu vajinal ultrason mu, karından mı? Ona göre konum bakiim
Bende 16. Haftayı bekliyorum 25 eylule daha çok var bakalımYakında doktora gidip cinsiyet ogrencek var mı yoksa 16. Haftaya mı kaldı netlesmeyenler
Bzim oglaninkiler hep aşırı renkliydi.Gunluk olarak ayiricam bi kismini.Bi de Oğlum da ilk ya bi lohusa terliği almıştım.Icinde kiz bebek patiği ve bandanasi da vardı.Buna kısmet olur inşallah ya.Senin iş çok cidden.Eve yeni bir renk gelir tabi hayatına da.Ya pembis alcaz ne güzelll toka bandanabenim birsey kalmadi oglanlardan giysi namina hep yeni olcak mecbur
benim veracity testim acaba o nasıldarısı başına olsun inşallah güzel güzel sonuçların gelsin genoks bir tık daha geç gönderiyormuş ya covid test bilmem nelerinden mi ne yoğunlarmışş gelir 2-3 günee öyle diyolardı hep yorumların yalancısıyım
Ay insaAllah suslu suslu giydiririz kiz bebek bi baska diyolar merak ediyorum dahası ne olabilir ki zaten buyuk bi sevgi heralde arkadas gibi oldugundan anne kızBzim oglaninkiler hep aşırı renkliydi.Gunluk olarak ayiricam bi kismini.Bi de Oğlum da ilk ya bi lohusa terliği almıştım.Icinde kiz bebek patiği ve bandanasi da vardı.Buna kısmet olur inşallah ya.Senin iş çok cidden.Eve yeni bir renk gelir tabi hayatına da.
Ay canım senin msjını geriye dönük bakarken gördüm tesadüfffSayfalarin bi kismini ancak okuyabildim.Baya ilerlemis.Cinsiyeti belli olanlar gözünüzaydin
Resim ekleyemiyorum kızlar ya minnakimi gösterecektim bende.Cok şükür herşey yolunda o kadar korktumki bende bugün.Tabi o düşükten sonra hep bi panik halindeydik.Ikili testimiz de güzel cıktı sonuçlar.Ve yine arkası dönüktü.Ama yakalayabildigi kadar kiz gibi dedi dr.muz.Tabi biz bi sonraki kontrole kadar emin olmadan kimseye soylemicez.
Canım evladın kızı erkeği olmaz ama benim kızım olduğu için sanırım bunu tecrübe ettiğimden çook keyifli kız annesi olmakAy insaAllah suslu suslu giydiririz kiz bebek bi baska diyolar merak ediyorum dahası ne olabilir ki zaten buyuk bi sevgi heralde arkadas gibi oldugundan anne kız
Ayy bizim haftalar aynı galiba benimde 16.hafta 25 Eylül kontrole gidicem Allahin izniyleBende 16. Haftayı bekliyorum 25 eylule daha çok var bakalım
Okurken hayal ettim hayali bile güzelCanım evladın kızı erkeği olmaz ama benim kızım olduğu için sanırım bunu tecrübe ettiğimden çook keyifli kız annesi olmakbenim küçüğüm onda hep çocukluğumu görüyorum o büyümeyen yanımı bir de kızım bıcır bıcır. Beraber kahve içmeye gideriz o süt içer alışveriş yaparız sohbet ederiz yakında dedikodu bile yapabilir . Daha 6 yaşında. Umarım bu ilişkiyi hep sürdürürüz. Ama oğlum olsa eminim onla da olurdu.Çocuklar eşsiz çok güzel ve sevgiye odaklılar.ne verirsek onu alıyoruz .Ama şu da bi gerçek hem kızı hem oğlu olanlar ikisini de yaşayabildiklerinden çok şanslılar inşallah sen de onlardan olacaksın
Evet yakıniz 3 gün önden gidiyor kuzum. Dr bana 16 da gel dedi cıkarkende sabredemezsen 15 dede gelebilirsin dediAyy bizim haftalar aynı galiba benimde 16.hafta 25 Eylül kontrole gidicem Allahin izniyle
Ya onlarda babaya düşkün oluyor.Bak oğlanlar da anneci oluyor.Hani herşeye hazır olmak gerekAy insaAllah suslu suslu giydiririz kiz bebek bi baska diyolar merak ediyorum dahası ne olabilir ki zaten buyuk bi sevgi heralde arkadas gibi oldugundan anne kız
Hepimiz inşallah canım.Ya hala diyorum ayrintilida görmeden inanmam diye.Oglum zipircan 'di.Simde de zipirnaz geliyor.Ay canım senin msjını geriye dönük bakarken gördüm tesadüfffçok sevindim oğlandan sonra bi kızz Bal kaymak olmuş maşallah Sağlıkla al kucağına inşallah
Merhaba yazdıklarınızı aynen yaşadığım ve iyileştiğim için yorum yapmak istedim, doktor değilim elbette tavsiye vermek değil niyetim sadece iyileşilebildiğine örnek vermek. İki kez ülser geçirdim ikincisi çok berbattı yaralar kaplamıştı midemi. Bahar alerjim ergenlik çağımdan beri ağırlaşarak devam etti, astımlı gibi boğulurcasına nefes darlığı çekmeye bile başlamıştım. Hepsinin sonu doğru beslenmeyi öğrenmemle geldi. Sebzeye ağırlık verdim, paketli gıdayı eve almadım, protein ve sağlıklı yağlara önem verdim. Son aşamada gluten süt ürünü ve rafine şekeri kestim. Optimal kan değerlerini öğrenip eksiklerimi takviye ettim. Şimdi hamileliğim de eski şikayetlerin hiçbiri olmadan geçiyor sıfır mide sorunu ve alerji.Ben sanırım o asitle yaşamaya alıştım. Aynı zamanda gastritim de var. Eğer mide ağrısı çekmiyorsam asidi tolere edebiliyorum. Çok yoğun olduğunda boğazım şişiyor bir kaç gün sonra da iniyor. Benimki çok stresle alakalı değil. Alerji daha baskın. Çünkü polen mevsiminde hapşırıyorum o zaman daha yoğun hissediyorum. Hamilelikle kesinlikle daha kötü bir hal aldı ama. Normalde midesinde sorun olmayan insanda bile hamilelik reflüsü oluşuyor o yüzden akışına bıraktım. Toparlayacağız inşallah
Biz varız 10 gün sonra 2li test için gidicem belki tahmin yaparYakında doktora gidip cinsiyet ogrencek var mı yoksa 16. Haftaya mı kaldı netlesmeyenler
Oyy maşallah ya ne tatlı duruyor.12+3. bugün ikili tarama testi için kan verdim. iki boyutluda kıpır kıpırken üç boyutluya geçince ellerini yüzüne kapattı uyuduyüzde 60 erkek dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?