2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
aa cikti mii cok sevindiiim . haydi hayirlisiyla kucagina al canim. benimki niye cikmadi acaba
darısı başına olsun inşallah güzel güzel sonuçların gelsin genoks bir tık daha geç gönderiyormuş ya covid test bilmem nelerinden mi ne yoğunlarmışş gelir 2-3 günee öyle diyolardı hep yorumların yalancısıyım

Ya pembis alcaz ne güzelll toka bandana benim birsey kalmadi oglanlardan giysi namina hep yeni olcak mecbur
Bzim oglaninkiler hep aşırı renkliydi.Gunluk olarak ayiricam bi kismini.Bi de Oğlum da ilk ya bi lohusa terliği almıştım.Icinde kiz bebek patiği ve bandanasi da vardı.Buna kısmet olur inşallah ya.Senin iş çok cidden.Eve yeni bir renk gelir tabi hayatına da.

benim veracity testim acaba o nasıl

Ay insaAllah suslu suslu giydiririz kiz bebek bi baska diyolar merak ediyorum dahası ne olabilir ki zaten buyuk bi sevgi heralde arkadas gibi oldugundan anne kız

Ay canım senin msjını geriye dönük bakarken gördüm tesadüfff çok sevindim oğlandan sonra bi kızz Bal kaymak olmuş maşallah Sağlıkla al kucağına inşallah

Ay insaAllah suslu suslu giydiririz kiz bebek bi baska diyolar merak ediyorum dahası ne olabilir ki zaten buyuk bi sevgi heralde arkadas gibi oldugundan anne kız
Canım evladın kızı erkeği olmaz ama benim kızım olduğu için sanırım bunu tecrübe ettiğimden çook keyifli kız annesi olmak benim küçüğüm onda hep çocukluğumu görüyorum o büyümeyen yanımı bir de kızım bıcır bıcır. Beraber kahve içmeye gideriz o süt içer alışveriş yaparız sohbet ederiz yakında dedikodu bile yapabilir . Daha 6 yaşında. Umarım bu ilişkiyi hep sürdürürüz. Ama oğlum olsa eminim onla da olurdu.Çocuklar eşsiz çok güzel ve sevgiye odaklılar.ne verirsek onu alıyoruz .Ama şu da bi gerçek hem kızı hem oğlu olanlar ikisini de yaşayabildiklerinden çok şanslılar inşallah sen de onlardan olacaksın

Okurken hayal ettim hayali bile güzel insaAllah canim Allah razi olsun. Rabbim herkesin gönlune göre versin
Ogullaria arkadas gibiyim ama sıkılıyo erkrkler bi sure sonra anneyle gezmekden. Hatta artik evde durmayi tercih ediyolar. Kendime arkadas olsun cok istedim insaAllah bu saatten sonra degismez cinsiyetide.

Ayy bizim haftalar aynı galiba benimde 16.hafta 25 Eylül kontrole gidicem Allahin izniyle
Evet yakıniz 3 gün önden gidiyor kuzum. Dr bana 16 da gel dedi cıkarkende sabredemezsen 15 dede gelebilirsin dedi anladi merağımı 15 de giderim güzel haberlerle gelirim inaAllah

Ya onlarda babaya düşkün oluyor.Bak oğlanlar da anneci oluyor.Hani herşeye hazır olmak gerek Ama bu süsleme kısmı en sevdiğim şey.Ki bayılırım ben.Icimde kelebekler uçuyor bugün.

Ay canım senin msjını geriye dönük bakarken gördüm tesadüfff çok sevindim oğlandan sonra bi kızz Bal kaymak olmuş maşallah Sağlıkla al kucağına inşallah
Hepimiz inşallah canım.Ya hala diyorum ayrintilida görmeden inanmam diye.Oglum zipircan 'di.Simde de zipirnaz geliyor.

Merhaba yazdıklarınızı aynen yaşadığım ve iyileştiğim için yorum yapmak istedim, doktor değilim elbette tavsiye vermek değil niyetim sadece iyileşilebildiğine örnek vermek. İki kez ülser geçirdim ikincisi çok berbattı yaralar kaplamıştı midemi. Bahar alerjim ergenlik çağımdan beri ağırlaşarak devam etti, astımlı gibi boğulurcasına nefes darlığı çekmeye bile başlamıştım. Hepsinin sonu doğru beslenmeyi öğrenmemle geldi. Sebzeye ağırlık verdim, paketli gıdayı eve almadım, protein ve sağlıklı yağlara önem verdim. Son aşamada gluten süt ürünü ve rafine şekeri kestim. Optimal kan değerlerini öğrenip eksiklerimi takviye ettim. Şimdi hamileliğim de eski şikayetlerin hiçbiri olmadan geçiyor sıfır mide sorunu ve alerji.

Yakında doktora gidip cinsiyet ogrencek var mı yoksa 16. Haftaya mı kaldı netlesmeyenler
Biz varız 10 gün sonra 2li test için gidicem belki tahmin yapar
Hoş yapsalarda kızımda çok muallaktı ya baştan 2 defa erkek,kız erkek en son ayrıntılıda kesinleşti kız olduğu kesinleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…