tam ısırmalık ya tammmm12+3. bugün ikili tarama testi için kan verdim. iki boyutluda kıpır kıpırken üç boyutluya geçince ellerini yüzüne kapattı uyuduyüzde 60 erkek dedi doktor
Bende haftaya salı yada persembe gunu ikili test için gidicem bakalım güzel sonuçlar alırız ınşallahBiz varız 10 gün sonra 2li test için gidicem belki tahmin yapar
Hoş yapsalarda kızımda çok muallaktı ya baştan 2 defa erkek,kız erkek en son ayrıntılıda kesinleşti kız olduğu kesinleşti
Doğum sizi biraz da olsa korkutuyorsa Hypnobirthing kitabı çook iyi geliyorKızlar ya ben 2 tane hamilelik kitabı sipariş etcem heves ettim okuyim diyorumdaha önce okuduğunuz beğendiğiniz var mı? Ben iki tane buldum ama önerilere de açığım
Bence erkekAmin canım hepsi sağlıkla kolaylikla gelsin inşallah
Karından ultrason canım
Yaa masallah , aglayasim geldi nedense12+3. bugün ikili tarama testi için kan verdim. iki boyutluda kıpır kıpırken üç boyutluya geçince ellerini yüzüne kapattı uyuduyüzde 60 erkek dedi doktor
C.tesi gidicem canım bende nasipse,hayırlı güzel haberlerle dönmek cümlemize nasip olsun inşallahBende haftaya salı yada persembe gunu ikili test için gidicem bakalım güzel sonuçlar alırız ınşallah
Kusmam bu bebişte hiç olmadı canım ama bulantım 7/24 şeklinde oluyor. Birde ilaç çok kullanıyorum onların etkisinden benim birazda bulantılar sanki. Bu arada 59.5la hamile kaldım şuan 58.2 falan geliyorum. Baştan böyle kilo vermek aslında ilerleyen aylar için iyi oluyorHâlâ kusmam devam ediyor.Bu defa dr. Zofer verdi.Ama onun iyi olduğunu gördüm ya artık bulantı bile bana vizz geliyorKızlar kg durumları nasıl? 60la başladım şuan 58im sanki biraz toparladım ben.4tu 2kg oldu verdiğim.
Bende onun iyi olduğunu gördüm şuan da kg almadığım için sevinmeye başladım.Dogumdan sonra vermek var bi de bu kg yu.C.tesi gidicem canım bende nasipse,hayırlı güzel haberlerle dönmek cümlemize nasip olsun inşallah
Sen şuan kaç haftalıksin
Kusmam bu bebişte hiç olmadı canım ama bulantım 7/24 şeklinde oluyor. Birde ilaç çok kullanıyorum onların etkisinden benim birazda bulantılar sanki. Bu arada 59.5la hamile kaldım şuan 58.2 falan geliyorum. Baştan böyle kilo vermek aslında ilerleyen aylar için iyi oluyor
bazısı süpriz olsun doğunca öğreniyim diyo valla hiç anlayamıyorumYaa masallah , aglayasim geldi nedense3 kizdan sonra galiba bende bayagi erkek olsa istegi var. Kiz derse uzülmek de istemiyorum. Hepsi cok guzel sadece saglikli olsunlar . Sadece erkek olursa hemen alisveris yaparim diyorum keske bende meraksiz olsaydim
Yaaaaa amaaa12+3. bugün ikili tarama testi için kan verdim. iki boyutluda kıpır kıpırken üç boyutluya geçince ellerini yüzüne kapattı uyuduyüzde 60 erkek dedi doktor
Benim kızım babasına da düşkün ama bana inanılmaz düşkün. Bu tezi çürütüyo çürütmese iyiydiYa onlarda babaya düşkün oluyor.Bak oğlanlar da anneci oluyor.Hani herşeye hazır olmak gerekAma bu süsleme kısmı en sevdiğim şey.Ki bayılırım ben.Icimde kelebekler uçuyor bugün.
Canım sadece kıymetini bil diyorum bu iştahınKızlar öyle bir iştahım açıldı ki, bir tur evdeki herseyi yiyorum. Sonra evde birsey kalmamış gibi geliyor. 2.tur yine yiyorum. Sonra 3, 4... bu son tur diyorum, geçmiyor açlığımBöyle çok acıkanlar napıyor ya, resmen dolabı açıp daha fazla ne yiyebilirim diye düşünüyorum sürekli çorba mı içsem naapsam bu ara açlıklarda, çok acıkanlardan yemek fikri istiyorum obez gibiyim su anda, önümü alamıyorum. Artık en son bişey bulamayıp yogurta ekmek dograyıp yiyorum.
Benim de Oğlum böyle.Ya şimdiden düşünmeye başladım napicam diye.Anne şunu yapalım bunu yapalım.Belki de en çok anneye alıştıkları içindir.Benim kızım babasına da düşkün ama bana inanılmaz düşkün. Bu tezi çürütüyo çürütmese iyiydibabasıyla gezer tozar alışverişe gider yemek yerler ama hep keşke annem de olsa diyormuş uyku zamanı mutlaka benimle uyuyo mesela. Babası yalvarıyo beraber uyuyalım diye annemin sesini seviyorum masal okurken diyo biz de babayla uyumaya alıştırmaya çalışıyoruz number 2 gelmeden babasına biraz daha düşkün olsun isterdim o yüzden gözüm arkada kalmadan miniğe bakardım.
oyle deme benim 2 kiz yegenim bin oglana bedeldi.evet şekercim ya oğluş geliyor zıpzıp kuduruk
Istahla yediğim tek şey yeşil zeytin ekmek.Ben süt yoğurt et tavuk bunları unuttum artık.Salcali yemek bile yiyemiyorum.Yemek yemeyi özledim iştahla.Ilk hamileligimde bende böyleydim.Canavar gibiydim.Durdurabilene ask olsun yaniKızlar öyle bir iştahım açıldı ki, bir tur evdeki herseyi yiyorum. Sonra evde birsey kalmamış gibi geliyor. 2.tur yine yiyorum. Sonra 3, 4... bu son tur diyorum, geçmiyor açlığımBöyle çok acıkanlar napıyor ya, resmen dolabı açıp daha fazla ne yiyebilirim diye düşünüyorum sürekli çorba mı içsem naapsam bu ara açlıklarda, çok acıkanlardan yemek fikri istiyorum obez gibiyim su anda, önümü alamıyorum. Artık en son bişey bulamayıp yogurta ekmek dograyıp yiyorum.
C.tesi gidicem canım bende nasipse,hayırlı güzel haberlerle dönmek cümlemize nasip olsun inşallah
Sen şuan kaç haftalıksin
Kusmam bu bebişte hiç olmadı canım ama bulantım 7/24 şeklinde oluyor. Birde ilaç çok kullanıyorum onların etkisinden benim birazda bulantılar sanki. Bu arada 59.5la hamile kaldım şuan 58.2 falan geliyorum. Baştan böyle kilo vermek aslında ilerleyen aylar için
11+4 üm şuan ikiliye gıttıgımde 12+2 olucam siz ne kadarlıkken gitmiş olcaksnzC.tesi gidicem canım bende nasipse,hayırlı güzel haberlerle dönmek cümlemize nasip olsun inşallah
Sen şuan kaç haftalıksin
Kusmam bu bebişte hiç olmadı canım ama bulantım 7/24 şeklinde oluyor. Birde ilaç çok kullanıyorum onların etkisinden benim birazda bulantılar sanki. Bu arada 59.5la hamile kaldım şuan 58.2 falan geliyorum. Baştan böyle kilo vermek aslında ilerleyen aylar için iyi oluyor
Evde zeytin kalmış mı bir sor, dün yarım kavanoz zeytin yemişim kendimden gecmişim.Istahla yediğim tek şey yeşil zeytin ekmek.Ben süt yoğurt et tavuk bunları unuttum artık.Salcali yemek bile yiyemiyorum.Yemek yemeyi özledim iştahla.Ilk hamileligimde bende böyleydim.Canavar gibiydim.Durdurabilene ask olsun yani
Bende öyleyim kıza benzetti ama sürekli pipi görüyorum sanki usg istediğimizi görmek istiyoruz galiba ondanYaa sendemi benzettin insaAllah canım
Kızım olması öyle imkansız geliyoduki pipi bile görüyorum usg de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?