2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Oy ben ona kıyamam, egzama berbat bişey malesef. Reçetesiz alınıyorsa mutlaka alır denerim bu dönemde kortizonlu olanlar zaten kullanılmaz heralde, bilemedim sormak lazım. Cok teşekkür ederim

Ben yesil zeytine limon sıkıp yiyorum.Bazen direk limon yiyorum.Ilkinde gebelik.sekeri çıkınca dikkat etmek zorunda kaldım.Hiç bulantim yoktu ilkinde.Bunda da zirvede bulantı hep.

Bende onun iyi olduğunu gördüm şuan da kg almadığım için sevinmeye başladım.Dogumdan sonra vermek var bi de bu kg yu.
Aynen canım ya hele birde göbek fazla büyükse son zamanlarda hareket kısıtlaması baya çok oluyor

Z zahrada canım gözün aydın sağlıklıymış ve erkekmiş hayırlı olsun. Erkekler annelerine daha düşkün oluyor

Bebişlerini görenler var hepsine baktım maşallah çok tatlılar yaa

Bugün baya geç girdim dün mutfağımı su bastı onla uğraştık gece gece

Al benden de o kadar ben yemezsem bulantı ve halsizlik oluyor o yüzden de yemek zorunda kalıyorum ama bulamıyorum yemelik bişey

Al benden de o kadar ben yemezsem bulantı ve halsizlik oluyor o yüzden de yemek zorunda kalıyorum ama bulamıyorum yemelik bişey
Ya evet yemezsem midem kıyır kıyır bulantı yapıyor. Çorba atıcam her gün dolaba artık, biraz da kabak cekirdeği alayım

Oy ben ona kıyamam, egzama berbat bişey malesef. Reçetesiz alınıyorsa mutlaka alır denerim bu dönemde kortizonlu olanlar zaten kullanılmaz heralde, bilemedim sormak lazım. Cok teşekkür ederim
Aynen canım kortizonlu kullanamazsin belki . Sarı hanetan da digeride reçetesiz alınıyor . Resmini attığım krem bı tık pahalı olabilir ama .fiyatını hatırlamıyorum ama ufacik Kremi bu fiyata mı satiyolar dediğimi hatırlıyorum.3 yıl olmuştu biz alalı . Daha geçen baktım yarışı hala duruyordu attım gitti

Benim de Oğlum böyle.Ya şimdiden düşünmeye başladım napicam diye.Anne şunu yapalım bunu yapalım.Belki de en çok anneye alıştıkları içindir.
Ben hep tek çocuk düşündüm ve kızımın her şeyine yetişirm sandım zaten o yüzden hep tek çocuk istemiştim Eşimin yardım tekliflerini hep geri çevirdim ben hallederim diye. Çünkü içim rahat etmiyordu. Keşke öyle yapmasaydım. Kızım hep bana alıştı. Allahtan eşim bıkmadı her seferinde teklif etmekten hala yardımcı olmak istiyo ama bu sefer de kızım izin vermiyo. Allah bana 2 çocuğuma bakıcak güç kuvvet versin artık ne diyeyim

Çorba beni tatmin etmiyor midem tam bir kara delik. Derlerdi de inanmazdım. Dün akşam bir tost yedim resmen yemeden önce daha toktum
Bende bu ara fena yiyorumya iki kilo aldım şimdiden .az önce bi tabak yemek yedim üstüne yarım dankek hala yiyesim var aslında azcik kızımı dışarı çıkarayım da mutfaktan uzaklaşayim en iyisi

şimdi çorba içiyorum içine yeşil zeytin attım en sevdiğim hamileliğin başından beri tiksinmediğim tek şey sanırım.
bu arada içtiğim çorba da o paket toz çorbalardan normalde ağzıma sürmem tiksinirim şimdi yasak ya zararlı ya buna aşerdim resmen

Evet eltim diyordu ben dogdugunda gormek istiyorum , oncesinde ogrenmek istemem diye. Sonra doktoru pat diye soylemis ben hamileligi 9.haftada ogrendim yine bile dayanamiyrum hemen belli olsun ona gore kendimi hazirlayayim , birsey gordugumde alabileyim diyorum tabiki 4 kiz da cok guzel ilerisi icin anne icin cinsiyet sadece kiyafet farki gibi geliyor ileride degisiyor tabiki

Bugün işyerinde bir arkadaşım bir kutunun içine bebeğimin ilk zıbını ve corabını koyarak bana supriz yapmış ve rengi tabiki beyaz cinsiyeti bellı olmadığı için şuana kadar o bebege ozel birşey alınmadığı için ilk kıyafeti beni çoook duygulandırdımeğersem 2. Çocuktada aynı hisler aynı heyecanlar yaşanıyormus

Ayy iştahları açık arkadaşlara başarılar diliyorum benim içim kıyılır gibi oluyor ama bir lokma yedigimde yok daha yiyemicem oluyorum hemen tıkanıyorum. Kuru kayisi, ceviz, kabak cekirdehi, yogurt onlarla iyi aram. Ayy bu arada az önce ellerimi yıkarken aynaya bakma gafletinde bulundum da kendimden soğudum ya ne salmışım saçımda bi ev topumuzj elbise kombinim yüzümde tek bir renk yok zaten kumral ve açık tenliyim abooo dedim. Hemen bi duşa atıp suslencem dedi ve süslenmedi

Ahhh en korktuğum şeylerden biri çok çok geçmiş olsun canım Allah kolaylıklar versin

Ben dışarı yemeklerinden çok sogudum ya aklıma geldikçe öğürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…