- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
Off şifremi hatırlasam İnternet üzerinden girip atıcam ama şifremi hatırlayamadım. Doktora göstermedim rapor çıkmadı henüz e nabızdan baktımSonuçların tek tek anlamı yok. Orana ne demişler?
Off şifremi hatırlasam İnternet üzerinden girip atıcam ama şifremi hatırlayamadım. Doktora göstermedim rapor çıkmadı henüz e nabızdan baktım
PAPPA+ 4.71
Serbest BETA HCG 8.69 yazıyor sadece
Hee iyi o zaman ben hiç anlamiyorum bu sinirlardan falanBiraz baskılı ama normal sınırlarda benim.ilacla böyle oluyodu bans dr öyle diodusuan yukselmis ilacimi artirdi insaAllah dusmustur seninki gibi
ben martı görürüm gibi geliyor yineAynen 2 eylül akşamı gitmiştim bugün biriymiş :) cuma doğum günümüz. Senin cimcimeninde doğum günü kutlu olsun
Sen martta da ilk günlerde doğum yapacksn :)bnm bu sefer sona doğru. Ama belli olmaz kızım 38+5de gelmişti
Ben hic daha saglik ocağına gitmedim desemKızlar saglik ocaginin verdigi Vegaferon (demir) ve Devit-3 (D3 vitamini) ilaclarina basladiniz mi ?
12.hafta denmisti bana ama bugun kontrolum olunca sorup baslim dedim. Doktorum kullanabilirsin dedi ama vegaferon’un kagidina bakinca levotiron tarzi ilaclarla arasinda 4 saat birakin yoksa etkisi olmaz dedi. Var mi kullanan yada bilgisi olan ?
Merhaba , hosgeldiniz aramizaMerhabalar bu 5. Gebeligim malesef 4 düşügüm var. Tedirgin oldugum icin yazmadim hep okudum yakip ettim sizi arkadaslar. Her hafta basi kontroldeyim hala korkularimdan kurtulamadim. Saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize. Yas 31 istanbul ilk cocuk henuz cinsiyet ogrenemedim Z zahrada tabloya ekleyebilirsen sevinirim arkadasim bdt 14mart ama dr martin ilk haftasi olabilir dedi
1.32 çıktı ense kalınlığı. Burun kemiği de 3.13 çıktı. 1/199 demiş direk eşime doktor. Valla ben sakindim baya ama eşimin panik atağı sağolsun şu an başim çatlıyor ağrıdanSonuclardan cok anlamiyorum ama 1/50 icin cagrilmissiniz demekki endise etmeyin
İkili testte ense boyu ne cikmisti ?
benim bugun ikili testim oldu 1,37 mm cikti ense boyum, ultrasonda da burnunu gorduk , down sendromlu bebeklerde burun kemigi cok zor gorunuyor dedi. Kan sonuclarim cumartesi aksam cikacakmis bende bekliyorim.
nifty testi önermedi 4 durum saydi; yaş 38 ustu ise, ailede genetik sorun var ise, ense boyu kotu ise ve daha once down sendromlu hamilelik var ise yaptiriyoruz dedi. 36 yasima yeni girdim, tup bebekle 5.gun embriyosu hamile kaldim. Ailede temiz ilk gebeligim.
10 eylül kontrolüm var ama cuma günü dahiliye gidicem ona bi söylerim baksın ona göre kadın doğum takviye yapar belkiCanım b12 falan baktirdinmi.Biz b12 için ilaç basladik.Bende de aşırı unutkanlık vardı.
onlar bi programa giriyor verileri o program risk oranı çıkartıyor kan sonuçlarından bi yargıda bulunmak imkansız sanırımKızlar bende bakmıcam bakmıcam dedim free beta çok düşük gösteriyor doktora haftaya gidicem nasıl yorumlucaz biz bunu
Insallah guzel haberlerini aliriz canim , yanlis sonuc cikmistir insallah . Panik atak da kotu1.32 çıktı ense kalınlığı. Burun kemiği de 3.13 çıktı. 1/199 demiş direk eşime doktor. Valla ben sakindim baya ama eşimin panik atağı sağolsun şu an başim çatlıyor ağrıdan
İnşallah canım. Sabah gidicez bakalım. Cuma akşamı da başka doktordan randevu aldım. Arkadaşımın kuzenine 1/17 demiş doktor gayet sağlam doğdu bebeği. İkili tarama aşırı yanilan bir testmis zaten. Madem öyle niye yapıp bizi strese sokuyorlar anlasam.Insallah guzel haberlerini aliriz canim , yanlis sonuc cikmistir insallah . Panik atak da kotu
Merhaba , hosgeldiniz aramizaRabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin . Insallah birlikte guzel anilar biriktiririz tahminde bulunmuyor mu doktorunuz cinsiyet icin
Tesekkur ederim insAllahMerhaba , hosgeldiniz aramizaRabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin . Insallah birlikte guzel anilar biriktiririz tahminde bulunmuyor mu doktorunuz cinsiyet icin ?
Benim kız olursa beşikte almayacağımHadi hayirlisi bakalimbence cok tatli erkek annesi olmak da ben bayiliyorum erkek kiyafetlerine . Sirf erkek kiyafeti almak icin oglum olsun istiyorum. Kiz olursa hicbirsey almayacagim. Besik disinda
Çok güzel sahabe isimleri. Hiç kayınvalde koymuş gibi değil. Benim kızımın adı da eslemIki isimlerinide kullaniyor musun ? Ben kullabilmiyor genelde diye tek isim koydum . Rukiye -Amine -HafsaRukiye ye herkes şasirmisti . Hep kayinvalidem koydu sandilar ama buyukler istemedi ben cok sevdim senin kizlarin isimlerini kendin mi koydun ?
Ensesi kalın değil niye stres oldunuz?İnşallah canım. Sabah gidicez bakalım. Cuma akşamı da başka doktordan randevu aldım. Arkadaşımın kuzenine 1/17 demiş doktor gayet sağlam doğdu bebeği. İkili tarama aşırı yanilan bir testmis zaten. Madem öyle niye yapıp bizi strese sokuyorlar anlasam.
Doktor korkutmuş eşimi. Ben bugün aşırı halsizdim sonuç da bugün çıktı eşim aradı doktoru. Yüksek risk var gelin mutlaka yarın demiş. O stres oldu, beni de panikletti.Benim kız olursa beşikte almayacağım
Çok güzel sahabe isimleri. Hiç kayınvalde koymuş gibi değil. Benim kızımın adı da eslem
Ensesi kalın değil niye stres oldunuz?
Ben ikili yaptırmadım ama ense buruna baktı sadece. Bunlar normal dedi. 1.1 di ense 11+4 ken
Hepsini ben koydum kullanıyorum ben iki isimlerinide çok beğendim seninkilerin isimlerini rabbim mübarek etsinIki isimlerinide kullaniyor musun ? Ben kullabilmiyor genelde diye tek isim koydum . Rukiye -Amine -HafsaRukiye ye herkes şasirmisti . Hep kayinvalidem koydu sandilar ama buyukler istemedi ben cok sevdim senin kizlarin isimlerini kendin mi koydun ?
Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz canım. Baska doktora da gözükmekle iyi yapıyorsun. El elden üstündür derler, için rahat eder. Doktorların bile yorumu değişebiliyor.İnşallah canım. Sabah gidicez bakalım. Cuma akşamı da başka doktordan randevu aldım. Arkadaşımın kuzenine 1/17 demiş doktor gayet sağlam doğdu bebeği. İkili tarama aşırı yanilan bir testmis zaten. Madem öyle niye yapıp bizi strese sokuyorlar anlasam.
Yaş kaçtı? Yaşınızdan dolayı büyük ihtimal riskli görünüyordur. Çünkü bütün hepsine göre oranlanıyor. Ama ense kalınlığı burun oluşumu varsa bence de çok fazla endişelenecek bir şey yok. İçiniz rahat olsun diye nifty yaptırabilirsiniz ama büyük ihtimal temiz olacakDoktor korkutmuş eşimi. Ben bugün aşırı halsizdim sonuç da bugün çıktı eşim aradı doktoru. Yüksek risk var gelin mutlaka yarın demiş. O stres oldu, beni de panikletti.
Alişıyorsun bende ayni durumdaydım kız çok istiyordum ve tek cocuk istiyordum 2 hafts icinde alışıyorsünkızlar üzülmem normal mi ya kız çok iztiyorduk eşimle çok çok ve tek çocuk düşünüyoruz. sağlıklı olmasına aşırı sevindim tabi ama içimdeki hüzün gitmiyor kız ismi bile belliydi erkek hiç düşünmedik gelen hediyeler bile pembiş pembişti biraz şoka girdim tahmini bu duygu ne zaman geçer
2 saat sonra alıştımAlişıyorsun bende ayni durumdaydım kız çok istiyordum ve tek cocuk istiyordum 2 hafts icinde alışıyorsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?