2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sonuçların tek tek anlamı yok. Orana ne demişler?
Off şifremi hatırlasam İnternet üzerinden girip atıcam ama şifremi hatırlayamadım. Doktora göstermedim rapor çıkmadı henüz e nabızdan baktım
PAPPA+ 4.71
Serbest BETA HCG 8.69 yazıyor sadece

Off şifremi hatırlasam İnternet üzerinden girip atıcam ama şifremi hatırlayamadım. Doktora göstermedim rapor çıkmadı henüz e nabızdan baktım
PAPPA+ 4.71
Serbest BETA HCG 8.69 yazıyor sadece

Rapor çıkmadıysa hiç boşuna endişelenmeyin :) bu sonuçların normal değerleri labaratuardaki yazılıma göre değişiyormuş sanırım. Yani oranı görene kadar anlamı yok benim anladığım.

Merhabalar bu 5. Gebeligim malesef 4 düşügüm var. Tedirgin oldugum icin yazmadim hep okudum yakip ettim sizi arkadaslar. Her hafta basi kontroldeyim hala korkularimdan kurtulamadim. Saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize. Yas 31 istanbul ilk cocuk henuz cinsiyet ogrenemedim Z zahrada tabloya ekleyebilirsen sevinirim arkadasim bdt 14mart ama dr martin ilk haftasi olabilir dedi

Biraz baskılı ama normal sınırlarda benim.ilacla böyle oluyodu bans dr öyle diodu suan yukselmis ilacimi artirdi insaAllah dusmustur seninki gibi
Hee iyi o zaman ben hiç anlamiyorum bu sinirlardan falan inşallah düşmüştür seninki de

ben martı görürüm gibi geliyor yine sağlıkla gelsin hepsi

Kızlar saglik ocaginin verdigi Vegaferon (demir) ve Devit-3 (D3 vitamini) ilaclarina basladiniz mi ?
12.hafta denmisti bana ama bugun kontrolum olunca sorup baslim dedim. Doktorum kullanabilirsin dedi ama vegaferon’un kagidina bakinca levotiron tarzi ilaclarla arasinda 4 saat birakin yoksa etkisi olmaz dedi. Var mi kullanan yada bilgisi olan ?

Ben hic daha saglik ocağına gitmedim desem folik asit bitince doktorum omega onerdi ona baslicam

Merhaba , hosgeldiniz aramiza Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin . Insallah birlikte guzel anilar biriktiririz tahminde bulunmuyor mu doktorunuz cinsiyet icin ?

1.32 çıktı ense kalınlığı. Burun kemiği de 3.13 çıktı. 1/199 demiş direk eşime doktor. Valla ben sakindim baya ama eşimin panik atağı sağolsun şu an başim çatlıyor ağrıdan

Canım b12 falan baktirdinmi.Biz b12 için ilaç basladik.Bende de aşırı unutkanlık vardı.
10 eylül kontrolüm var ama cuma günü dahiliye gidicem ona bi söylerim baksın ona göre kadın doğum takviye yapar belki
Kızlar bende bakmıcam bakmıcam dedim free beta çok düşük gösteriyor doktora haftaya gidicem nasıl yorumlucaz biz bunu
onlar bi programa giriyor verileri o program risk oranı çıkartıyor kan sonuçlarından bi yargıda bulunmak imkansız sanırım

1.32 çıktı ense kalınlığı. Burun kemiği de 3.13 çıktı. 1/199 demiş direk eşime doktor. Valla ben sakindim baya ama eşimin panik atağı sağolsun şu an başim çatlıyor ağrıdan
Insallah guzel haberlerini aliriz canim , yanlis sonuc cikmistir insallah . Panik atak da kotu

Insallah guzel haberlerini aliriz canim , yanlis sonuc cikmistir insallah . Panik atak da kotu
İnşallah canım. Sabah gidicez bakalım. Cuma akşamı da başka doktordan randevu aldım. Arkadaşımın kuzenine 1/17 demiş doktor gayet sağlam doğdu bebeği. İkili tarama aşırı yanilan bir testmis zaten. Madem öyle niye yapıp bizi strese sokuyorlar anlasam.

Merhaba , hosgeldiniz aramiza Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin . Insallah birlikte guzel anilar biriktiririz tahminde bulunmuyor mu doktorunuz cinsiyet icin

Merhaba , hosgeldiniz aramiza Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin . Insallah birlikte guzel anilar biriktiririz tahminde bulunmuyor mu doktorunuz cinsiyet icin ?
Tesekkur ederim insAllah Emin olamadigini soyledi doktorum 2li test tarihim 7eylul tahminimce 13+4 oluyorum belli olur diye umuyorum nasip

Hadi hayirlisi bakalim bence cok tatli erkek annesi olmak da ben bayiliyorum erkek kiyafetlerine . Sirf erkek kiyafeti almak icin oglum olsun istiyorum. Kiz olursa hicbirsey almayacagim. Besik disinda
Benim kız olursa beşikte almayacağım
Çok güzel sahabe isimleri. Hiç kayınvalde koymuş gibi değil. Benim kızımın adı da eslem
Ensesi kalın değil niye stres oldunuz?
Ben ikili yaptırmadım ama ense buruna baktı sadece. Bunlar normal dedi. 1.1 di ense 11+4 ken

Doktor korkutmuş eşimi. Ben bugün aşırı halsizdim sonuç da bugün çıktı eşim aradı doktoru. Yüksek risk var gelin mutlaka yarın demiş. O stres oldu, beni de panikletti.

Hepsini ben koydum kullanıyorum ben iki isimlerinide çok beğendim seninkilerin isimlerini rabbim mübarek etsin

Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz canım. Baska doktora da gözükmekle iyi yapıyorsun. El elden üstündür derler, için rahat eder. Doktorların bile yorumu değişebiliyor.

Doktor korkutmuş eşimi. Ben bugün aşırı halsizdim sonuç da bugün çıktı eşim aradı doktoru. Yüksek risk var gelin mutlaka yarın demiş. O stres oldu, beni de panikletti.
Yaş kaçtı? Yaşınızdan dolayı büyük ihtimal riskli görünüyordur. Çünkü bütün hepsine göre oranlanıyor. Ama ense kalınlığı burun oluşumu varsa bence de çok fazla endişelenecek bir şey yok. İçiniz rahat olsun diye nifty yaptırabilirsiniz ama büyük ihtimal temiz olacak

Alişıyorsun bende ayni durumdaydım kız çok istiyordum ve tek cocuk istiyordum 2 hafts icinde alışıyorsün

Alişıyorsun bende ayni durumdaydım kız çok istiyordum ve tek cocuk istiyordum 2 hafts icinde alışıyorsün
2 saat sonra alıştım
ya asıl düşündüğüm cinsiyet değil de erkek yetiştirmek daha zor bence.
Kız olsaydı okuması için her şeyi yaparım ama kendimden pay biçiyorum işi bırakıp 3 yıl çocuk bakıcam diyebiliyorum.
ama eşimin öyle bir ihtimali olamaz. erkek evlatta da öyle yani evini geçindirme sorumluluğu ile doğuyolar iyi bir geelecek için okumama gibi bir şansı yok. ne haberler okuyoruz eşine iyi bir eş, sevgilisine arkadaşına iyi bir dost olabilecek yetiştirmeyi yapabilecek miyim bir sürü şey g eldi aklıma umarım hepsinin bahtları güzel olur güzel gelecekleri olurr. her çocuğun zorluğu farklı kız çocuğunun da ayrı zorlukları vardır eminim. ama bunu çocuk düşünmeden önce de düşünürdüm erkek çocukları biraz bizim ülkemizde 1 0 geriden başlıyorlar hayata. sünnetini bile düşünüyosun doğduğu an ne zaman yapılsa daha iyi diye ama kısmetimiz böyleymiş hepsi pırlanta gibi olacaklar eminimm. ilk şokla bu endişelerden üzüldüm de 20 30 yıl sonrasını düşünüp anın tadını kaçırmak istemiyorum artık ondan hemencik kabullendim oğluşuu annesi babası onu hep çok çokk sevcekk

Ben şizofren miyim neler düşünüyorum diye birkaç erkek annesi ile konuştum onlar da bu endişeleri yaşamış hormonlardan diyolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…