2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Baktıgın park yatağa 100 lira zam gelmis 3 4 sitede birden acaba herşeyemi zam gelicek ? Erken diyodum ama almak icin bilemedim

Cok geçmiş olsun. Istatistik bir rakam yüzünden hayatinizi cehenemme cevirmeyin lütfen.
1/17 bile olsa sadece 17 de bir ihtimall.
Yani 16 bebek sağlıklı dünya ya gelecek demek. Bu ihtimalle yola çıkarak nasil bebeğime kiyayim.
Unutmayalim ki hepimiz bir engelli adayıyız. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.

Ya ben hic sağlık ocağına gitmedim hamile oldugumu vs de söylemedim. Gitmek gerekli mi? doktora sormayı unutuyorum her seferinde.

Ya ben hic sağlık ocağına gitmedim hamile oldugumu vs de söylemedim. Gitmek gerekli mi? doktora sormayı unutuyorum her seferinde.
Ben de daha gitmedim. Tetanoz aşısı için sadece gerekli bence ben önce 2. Doz biontech olup ondan sonra başvuru yapıcam. Onunla arasında 1 ay olsa iyi olurmuş çünkü

Doktordan çıktım amnıyon sıvısı değilmiş şükür idrar kaçağındedi doktor cinsiyet için şuan küçük dedi haftaya tekrar gıdıcem ıkılı test içinde şuan küçükmüş ama fotoda minnak bir pipi var sankı

Eklentiler

• B27B0715-E86C-49B6-926F-635C51189EB2.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 75

Kızlar ikili test, üçlü/dörtlü test ya da nifty testi sonuçlarına göre bebek aldırmak diye bir şey zaten yasal değil. Kesin tanı konulması şart. Ya amniyosentez, ya kordosentez ya da koryon villüs biyopsisi yapılıp kanıtlanması şart. İhtimalle zaten almak artık bizim için (10.haftayı geçtik hepimiz) imkan dahilinde değil moralinizi bozmayın.

Günaydın kızlar.
Ben kışlık hazırlıklara başladım.Bulantilar hala devam ama idare ediyoruz.Dun kafama takıldı.Dr.um hiç aşı taraftarı değil.Sana bırakıyorum diyor.Ama ben çok korkuyorum.

Bayılıyorum şu resimlerde ki miniklere bebeğinin ve senin sağlıklı olmana sevindim gözün aydın

Bayılıyorum şu resimlerde ki miniklere bebeğinin ve senin sağlıklı olmana sevindim gözün aydın
Aynen canım bende rahatladım çok teşekkür ederimbenım doktorum bıraz fazla pımpırıklı benıde etkılıyor ama olsun sağlıklı olsunda bebek fotoları harıka cıdden embriyonun insana dönüşümüne şahit oluyoruz

Ben de daha gitmedim. Tetanoz aşısı için sadece gerekli bence ben önce 2. Doz biontech olup ondan sonra başvuru yapıcam. Onunla arasında 1 ay olsa iyi olurmuş çünkü
Öyle mi bak bilmiyodum. Bi de bazi doktorlar tetanoz yaptirmiyormus diye duydum ben. Kuzum sen ilk dozu yeni oldun ama 2.dozu ne zaman olucan? Bende 14. Haftayi bekliyorum 2.doz icin bakalım. Bi de tetanoz olmak gerekirse gittigimiz hastanede olamiyor muyuz illa saglik ocagina mi gitmek gerekiyor?
Günaydın kızlar.
Ben kışlık hazırlıklara başladım.Bulantilar hala devam ama idare ediyoruz.Dun kafama takıldı.Dr.um hiç aşı taraftarı değil.Sana bırakıyorum diyor.Ama ben çok korkuyorum.
Kuzu o zaman artısı eksisi düşünüp karar vericeksin. Calisiyor musun? Evde okula giden bebisin var mi vs gibi

3 haftaymış canım arası benim 1 hafta oldu. 2 hafta sonra hemen 2. Dozu olcam. Çevremizde duymaya başladık çünkü vakaları. Bayadır duymuyordum. Kızım okula başladı bir de. Valla tetanozla ilgili hiç bi bilgim yok. 20sinee kontrole gidicem doktora. O zaman onu da sorarım

İlk dozu kaçıncı haftada yaptınız

Kızlar ben yine sabah kırmızı kanamayla uyandım. Şimdi hastane serum yiyorum. Bebeğim iyi ama bu kanamaya moralim çok bozuluyor. Doktor biri sana bakacak wc harici kalkma diyor. Şimdi kadın arıyorum. Kızıma akşama kadar annem bakıyor, akşam gwldiğinde bana yapışıyor, anne kalk yatma diye ağlıyor.
Dün biraz kızımla ilgilendim, oyıncakları topladım, zaten robot süpürge süpürüyor ama evi toplamadan olmuyor işte. Ondan bile kanama oluyor. Dua edin bana

Anladım kuzu gittiginde bi sor bakalim ben senden sonra gidicem çünkü kontrole.
Ahhh canım benim üzüldüm kanamaya baya yoğun muydu? Ama çok şükür bebeğin durumu çok iyi demis doktorun. Peki annenin sende kalma durumu olur mu ya da kv vs. Dua edicem sana

Allah yardımcın olsun bu surecı sıkıntısız bır sekılde atlatırsın ınsallah yaa babası oyalasa bırazcık akşamları keşke

Evet kesinlikle oyle , madem bu kadar yanlis cikiyor testi degistirin yada degil mi ? Neden hamile ve hassas insanlarin psikolojilerini bozuyorsunuz . Sen dayanikliymissin masallah . Benim cevremde de cok vardi yanlis cikan . Kayinvalidem o yuzden yaptirma diyordu bana testleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…