Kız çocuğu daha duygusal olur. Evlendiği kişiyi çıkacak mı diye düşünüyor insan.2 saat sonra alıştım
ya asıl düşündüğüm cinsiyet değil de erkek yetiştirmek daha zor bence.
Kız olsaydı okuması için her şeyi yaparım ama kendimden pay biçiyorum işi bırakıp 3 yıl çocuk bakıcam diyebiliyorum.
ama eşimin öyle bir ihtimali olamaz. erkek evlatta da öyle yani evini geçindirme sorumluluğu ile doğuyolar iyi bir geelecek için okumama gibi bir şansı yok. ne haberler okuyoruz eşine iyi bir eş, sevgilisine arkadaşına iyi bir dost olabilecek yetiştirmeyi yapabilecek miyim bir sürü şey g eldi aklımaumarım hepsinin bahtları güzel olur güzel gelecekleri olurr. her çocuğun zorluğu farklı kız çocuğunun da ayrı zorlukları vardır eminim. ama bunu çocuk düşünmeden önce de düşünürdüm erkek çocukları biraz bizim ülkemizde 1 0 geriden başlıyorlar hayata. sünnetini bile düşünüyosun doğduğu an ne zaman yapılsa daha iyi diye ama kısmetimiz böyleymiş hepsi pırlanta gibi olacaklar eminimm. ilk şokla bu endişelerden üzüldüm de 20 30 yıl sonrasını düşünüp anın tadını kaçırmak istemiyorum artık ondan hemencik kabullendim oğluşuu annesi babası onu hep çok çokk sevcekk
Ben şizofren miyim neler düşünüyorum diye birkaç erkek annesi ile konuştum onlar da bu endişeleri yaşamış hormonlardan diyolar
Kız istersen nefes almadan oku denerken milyonlarca spermden hangisi yetiştiyse ona göre zaten o gece belli oluyor cinsiyet bizim öğrenmemiz geç oluyorKizlar kiz cocuk isteyenler icin dualar var internette tabi deneyen okuyan varmi bilmiyorum resim yükleyemiyorum ali imran suresinin 36. Ayeti kiz cocuk isteyenler hamileligi boyunca bol bol okusun yazmışlar erkek isteyenlerde 38.ayeti bol bol okusun yazıyor tabi en basta hepimizin evlatlari sağlıklı ve hayırlı bir sekilde dünyaya gelsin inşallah hepimizin içinden geçen ne ise o olsun Allahin izniyle inşallah
İnşallah canım. Sabah gidicez bakalım. Cuma akşamı da başka doktordan randevu aldım. Arkadaşımın kuzenine 1/17 demiş doktor gayet sağlam doğdu bebeği. İkili tarama aşırı yanilan bir testmis zaten. Madem öyle niye yapıp bizi strese sokuyorlar anlasam.
Ben dışarı yemeklerinden çok sogudum yaaklıma geldikçe öğürüyorum
Ahahha evet erkeklerde o sorumluluk var haklısın kuzu ama bence bu ülkede kız yetistirmek daha zor. Aklıma getirmek istemiyorum ama haberlerde kizlarin kadınların basina gelenleri görünce de insan cocugunu nasil koruyacak onu düşünüyor. Her ikisinin de zorlukları var elbet, oncelikle saglikla dunyaya gelsinler sonra da inşallah güzel bahtları açık olsun.2 saat sonra alıştım
Kız olsaydı okuması için her şeyi yaparım ama kendimden pay biçiyorum işi bırakıp 3 yıl çocuk bakıcam diyebiliyorum.
ama eşimin öyle bir ihtimali olamaz. erkek evlatta da öyle yani evini geçindirme sorumluluğu ile doğuyolar iyi bir geelecek için okumama gibi bir şansı yok. ne haberler okuyoruz eşine iyi bir eş, sevgilisine arkadaşına iyi bir dost olabilecek yetiştirmeyi yapabilecek miyim bir sürü şey g eldi aklımaumarım hepsinin bahtları güzel olur güzel gelecekleri olurr. her çocuğun zorluğu farklı kız çocuğunun da ayrı zorlukları vardır eminim. ama bunu çocuk düşünmeden önce de düşünürdüm erkek çocukları biraz bizim ülkemizde 1 0 geriden başlıyorlar hayata. sünnetini bile düşünüyosun doğduğu an ne zaman yapılsa daha iyi diye ama kısmetimiz böyleymiş hepsi pırlanta gibi olacaklar eminimm. ilk şokla bu endişelerden üzüldüm de 20 30 yıl sonrasını düşünüp anın tadını kaçırmak istemiyorum artık ondan hemencik kabullendim oğluşuu annesi babası onu hep çok çokk sevcekk
Ben şizofren miyim neler düşünüyorum diye birkaç erkek annesi ile konuştum onlar da bu endişeleri yaşamış hormonlardan diyolar
Bende aynı şeyi hissediyorum kız çocugunu yetiştirirken dengeyi korumak ne çok sıkmak ne çok çok gevşetmek onu butun kotuluklerden korumaya calısmak daha zor gıbı gelıyo.Erkeğide vicdanlı merhametlı yetiştirmek önemli tabi Allah yardımcımız olsunAhahha evet erkeklerde o sorumluluk var haklısın kuzu ama bence bu ülkede kız yetistirmek daha zor. Aklıma getirmek istemiyorum ama haberlerde kizlarin kadınların basina gelenleri görünce de insan cocugunu nasil koruyacak onu düşünüyor. Her ikisinin de zorlukları var elbet, oncelikle saglikla dunyaya gelsinler sonra da inşallah güzel bahtları açık olsun.
Annem bana hep şey der: Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Ne demek istediğini anlıyorum. Cidden de öyle. Sabah sabah ne bu duygusallık
Valla onu bilemem ama internette kiz isteyen hamileligi boyunca okusun yazıyor öncesi yazmıyorKız istersen nefes almadan oku denerken milyonlarca spermden hangisi yetiştiyse ona göre zaten o gece belli oluyor cinsiyet bizim öğrenmemiz geç oluyoro dualar heralde birleşmeden önce okunuyosa bilemem artık çok geç gibi yani
Günaydınn
Tetenoz aşısı kacıncı haftaydaydi dr demisti ama unuttum
18 sanırımGünaydınn
5.ay gel dedi bana saglik ocağıGünaydınn
Canım ben hep aynı şeyleri düşünüp erkek istemedim. Hatta 2. De de doktor erkek diyecek diye çok korktum. O da %60 kız dedi2 saat sonra alıştım
benim göbeğim erkenden fırtladı erkek çıktı kusmalarım çoktu tatlıdan iğreniyodum hep ekşi tuzlu genelde bunlara kız deniyodu ama erkekValla onu bilemem ama internette kiz isteyen hamileligi boyunca okusun yazıyor öncesi yazmıyorya sizce kiz cocugu olunca mi göbek daha erken cikar erkek cocuk olunca mi erken cikar öyle bisey varmi
Allahııııım darısı başımaKızlar günaydınbugün sabah daha kahvaltı etmeden kalktım elimi yüzümü yıkadım, efendim saçlarıma azıcık bi sekil verdim insana benzedim çok mutluyum
sorma sabah yine bir bulantı ile kalktım nasıl tuvalete koştum bilmiyorum çingene gibi geldim işe yine yüzüm gözüm kaymış ahahah kokoş olmak istiyorum yaa kokooşAllahııııım darısı başımabir zamanlar saçını dalgalandıran presleyen makyajlar yapan o kızı bulan getirsin banyodan sonra taramak zor geliyo
Aynı kuzu benn de şimdi çıkardım tekrar geldim uzandımsorma sabah yine bir bulantı ile kalktım nasıl tuvalete koştum bilmiyorum çingene gibi geldim işe yine yüzüm gözüm kaymış ahahah kokoş olmak istiyorum yaa kokooş
Bende oğlumda ekşi ve tuzlu cok yerdim cok acıkırdım midem bulanırdı ama istahimda baya açıktı bu hamilelikte herseyden tiksiniyorum bisey yemek istemiyorum midem bundada cok bulaniyor yedigimi çoğunlukla afedersiniz çıkarıyorum hic biseyden tat almıyorum ve tatli seyler bazen canım istiyor özellikle helva cok yedim ilkinde ilk aydan kilo aldim bunda almadim belki verdim bilebenim göbeğim erkenden fırtladı erkek çıktı kusmalarım çoktu tatlıdan iğreniyodum hep ekşi tuzlu genelde bunlara kız deniyodu ama erkekheralde değişiyor o her şey şehir efsanesi olarak kaldıı benim içinn
Ajahha bende bugün yaptim ya daha da olmaz zatenAllahııııım darısı başımabir zamanlar saçını dalgalandıran presleyen makyajlar yapan o kızı bulan getirsin banyodan sonra taramak zor geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?