2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kız çocuğu daha duygusal olur. Evlendiği kişiyi çıkacak mı diye düşünüyor insan.
Şimdiden dua ediyorum

Kizlar kiz cocuk isteyenler icin dualar var internette tabi deneyen okuyan varmi bilmiyorum resim yükleyemiyorum ali imran suresinin 36. Ayeti kiz cocuk isteyenler hamileligi boyunca bol bol okusun yazmışlar erkek isteyenlerde 38.ayeti bol bol okusun yazıyor tabi en basta hepimizin evlatlari sağlıklı ve hayırlı bir sekilde dünyaya gelsin inşallah hepimizin içinden geçen ne ise o olsun Allahin izniyle inşallah

Kız istersen nefes almadan oku denerken milyonlarca spermden hangisi yetiştiyse ona göre zaten o gece belli oluyor cinsiyet bizim öğrenmemiz geç oluyor o dualar heralde birleşmeden önce okunuyosa bilemem artık çok geç gibi yani

İşte 17 kadından 1inin bebeği down çıkmış arkadaşınızın kuzeni için ama o 16 kişi içinden çıkmış. Bu testlerin amacı risklileri ayırmak, onlara ileri test yapıp gerçekten sorun olanları ayırmak. Mesela eskiden bu testler yokken 35 yaş üstü her kadına amniyosentez yapıyorlarmış. Bu hem çoğu için gereksiz hem de gençlerde de down sendromu var onları atlamış oluyorlarmış.

Yani bunların sadece ve sadece tarama testi olduğunu hiç unutmamak lazım. Asıl tanı testi değil. İnşallah sapasağlam çıkacak yavrularımız. Genelde sakat bebekler ya rahime tutunamadan düşüyor ya da ilk 3 ayda annenin vücudu atıyor. 2. üç aya gelen sakat bebek çok az. İçimizi ferah tutalım boşuna üzülmemek için.

Herkese gunaydın dun gelen su gıbı akıntımdan dolayı doktor dun gece benı 2 saat dogumhanede muşaade altında tuttu bebegın kesesının suyu olma ıhtımalınde dolayı. şimdilik bır sıkıntı yok ama sabah yıne 9 da yanına cagırdı galıba tamamen emın olmak istiyor.yalnız dogum hanede şahit olduğum doğumlarla toplam 2 buçuk saatte bir ebe kadar tecrubelı hale gelmiş olabilirim.7 cm açıklığı olup hala sezaryen istiyooorum diye bağıran kızı kimsenın cesaretlendırmemesı hemen sezaryen ol demeleri beni üzdü herkese hayırlı doğumlar diliyorum

Ben dışarı yemeklerinden çok sogudum ya aklıma geldikçe öğürüyorum

Ahahha evet erkeklerde o sorumluluk var haklısın kuzu ama bence bu ülkede kız yetistirmek daha zor. Aklıma getirmek istemiyorum ama haberlerde kizlarin kadınların basina gelenleri görünce de insan cocugunu nasil koruyacak onu düşünüyor. Her ikisinin de zorlukları var elbet, oncelikle saglikla dunyaya gelsinler sonra da inşallah güzel bahtları açık olsun.

Annem bana hep şey der: Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Ne demek istediğini anlıyorum. Cidden de öyle. Sabah sabah ne bu duygusallık

Bende aynı şeyi hissediyorum kız çocugunu yetiştirirken dengeyi korumak ne çok sıkmak ne çok çok gevşetmek onu butun kotuluklerden korumaya calısmak daha zor gıbı gelıyo.Erkeğide vicdanlı merhametlı yetiştirmek önemli tabi Allah yardımcımız olsun

Günaydınn
Tetenoz aşısı kacıncı haftaydaydi dr demisti ama unuttum

Valla onu bilemem ama internette kiz isteyen hamileligi boyunca okusun yazıyor öncesi yazmıyor ya sizce kiz cocugu olunca mi göbek daha erken cikar erkek cocuk olunca mi erken cikar öyle bisey varmi

Canım ben hep aynı şeyleri düşünüp erkek istemedim. Hatta 2. De de doktor erkek diyecek diye çok korktum. O da %60 kız dedi ama sonra sonra düşündüm. Evet dediklerinde çok haklısın ülkemizde erkeklerin fazlaca sorumluluğu oluyo. Bunu değiştirmek de bizim elimizde. Kızı da erkeği de hayırlı evlat olsunlar. Eşim mesela çok iyi bi evlattır. Hani derler ya erkek evleninceye kadar ailesine düşkün diye. Alakası yok dengeyi çok iyi kurdu hep. Ama kayınvalidem de dünyanın en iyi kayınvalidesidir öyle diyeyim yetiştirmek çok önemli her 2 cinsiyeti de. Ben sonradan çok yanlış düşündüğümü farkettim. Ve üzüldüm. Keşke bi de oğlum olsaydı dedim.hep kızım olsun diye dua etmiştim sen Erkek annesi olmanın keyfini çıkar. Geleceği kafandan at her şey inşallah çok güzel olsun

Valla onu bilemem ama internette kiz isteyen hamileligi boyunca okusun yazıyor öncesi yazmıyor ya sizce kiz cocugu olunca mi göbek daha erken cikar erkek cocuk olunca mi erken cikar öyle bisey varmi
benim göbeğim erkenden fırtladı erkek çıktı kusmalarım çoktu tatlıdan iğreniyodum hep ekşi tuzlu genelde bunlara kız deniyodu ama erkek heralde değişiyor o her şey şehir efsanesi olarak kaldıı benim içinn

Kızlar günaydın bugün sabah daha kahvaltı etmeden kalktım elimi yüzümü yıkadım, efendim saçlarıma azıcık bi sekil verdim insana benzedim çok mutluyum
Allahııııım darısı başıma bir zamanlar saçını dalgalandıran presleyen makyajlar yapan o kızı bulan getirsin banyodan sonra taramak zor geliyo

Allahııııım darısı başıma bir zamanlar saçını dalgalandıran presleyen makyajlar yapan o kızı bulan getirsin banyodan sonra taramak zor geliyo
sorma sabah yine bir bulantı ile kalktım nasıl tuvalete koştum bilmiyorum çingene gibi geldim işe yine yüzüm gözüm kaymış ahahah kokoş olmak istiyorum yaa kokooş

sorma sabah yine bir bulantı ile kalktım nasıl tuvalete koştum bilmiyorum çingene gibi geldim işe yine yüzüm gözüm kaymış ahahah kokoş olmak istiyorum yaa kokooş
Aynı kuzu benn de şimdi çıkardım tekrar geldim uzandım başlarda bi oje falan sürüyodum onu da bıraktım ama benim tek lüksümdü aslında

Bende oğlumda ekşi ve tuzlu cok yerdim cok acıkırdım midem bulanırdı ama istahimda baya açıktı bu hamilelikte herseyden tiksiniyorum bisey yemek istemiyorum midem bundada cok bulaniyor yedigimi çoğunlukla afedersiniz çıkarıyorum hic biseyden tat almıyorum ve tatli seyler bazen canım istiyor özellikle helva cok yedim ilkinde ilk aydan kilo aldim bunda almadim belki verdim bile

Ajahha bende bugün yaptim ya daha da olmaz zaten ama dün kendimi aynada gördüğümdeki şokum çok kötüydü. Hep diyodum hamile olunca salmicam diye ama oyle olmuyomus. Ama insan bi oje surunce iki yüzüne bisey surunce de hemen kendine geliyor. Hicbiseye yapmasam tüm gün kotu geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…