2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım nuba göre kız gibi duruyor. Pipi gibi gozukem sey paralelse kiz yukarı dogruysa erkek diyolar netten bi bak nuba tam kıza uyuyor tabi nub ne derece güvenilir bilmiyorum ams benimkide böyle de kız diye tahmin etti dr
Canım cok gecmis olsun. Zor bi hamilelik geciriyosun rabbim yardımcın olsun. Bi arkadasım böyleydi saglikli bir oglu var simdi

Çok geçmiş olsun canım kanama neden kaynaklı bulabildi mi doktor ? Yardımcı biri iyi olur evde çocuk olunca ister istemez yatmak imkansız oluyo . İnşallah bu son olur. Bebiş de iyiymiş stres olmadan dinlenmene bak sen

Çok güzel sahabe isimleri. Hiç kayınvalde koymuş gibi değil. Benim kızımın adı da eslem
Sirf sahabe isimleri diye koyduk zaten üc ismede buyukler alışamadi Rukiye ye kimlik cikarmaya gittigimizde , nüfus memuru emin misiniz , artik boyle isimler kalmadi sonra dava acip degismek istemeyin dedi Eslem de cok guzel bir isim hayirlisiyla bir ögrenirsek cinsiyetleri ne alacagimizi düsünmeye başlariz

Hepsini ben koydum kullanıyorum ben iki isimlerinide çok beğendim seninkilerin isimlerini rabbim mübarek etsin
Cok guzeller ve uyumlular cok begendim bende insanin icine sinmesi cok onemli isim konusunda . Benim eltimler hep iki isim koymuslar tek isim kullaniyorlar o yuzden sordum. Genelde ortancalar cok sakin oluyor . Senin kizlarda nasil ?

Gecmis olsun canim iyi olmana sevindim 7 cm aciklikla sezaryen istemesi gayet normal. Cunku sanci cekerken insan ne dedigini bilemiyor. Ben ilk dogumda soylemistim onu cok cekmemistim hemde , ebe cok iyiydi , az kaldi gececek biraz daha dayan dua et diyordu. Hemde devlette dogum yapmistim

ah canım allah yardımcın olsun ya sürekli bir korkuyla yaşıyorsun hamileliğin çok zor geçiyor dua ediyoruz hepimiz inşallah geçecek bu günler

Ya ben hic sağlık ocağına gitmedim hamile oldugumu vs de söylemedim. Gitmek gerekli mi? doktora sormayı unutuyorum her seferinde.
Bende daha gitmedim. Bazılarını arıyorlarmış ama beni arayan olmadı Bildirmek gerekiyormuş fırsat bulunca gideceğim
Canım biliyorum çok sinir bozucu bu kanamalar ama kimi hamileler böyle atlatıyor. Önemli olan bebeğinin sağlıklı olması. İnşallah bir müddet kalkmadan dinlenirsen atlatırsın bu süreci. Bi yakınım 9 ayını kanamayla geçirdi ama maşallah sapasağlam doğdu bebişi. Konuşması kolay, yaşaması çok zor biliyorum bende ilk gebeliğimde tecrübe ettiğim için ama sabretmekten başka çare olmuyor.

Yaaa gerçekten mı ben nub olarak ustundekı sıvrı seyı baz alıyodum yaaa çok teşekkür ederim yuzude oğlumdaki gibi değil daha narin bı yuzu var sankı oglumda daha keskin hatları vardı kafasının hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda kız olmasını isterim ama

Dr kiza benzetti bende pipimiki dedim. Bi arkadas burda nuba gore kiz diyince nette baktım.ornek koyulan nubdaki kız usgleriyle aynı seninkide bebimki gibi hayırlısı canım

Kız çocuğu daha duygusal olur. Evlendiği kişiyi çıkacak mı diye düşünüyor insan.
Şimdiden dua ediyorum

ah canım allah yardımcın olsun ya sürekli bir korkuyla yaşıyorsun hamileliğin çok zor geçiyor dua ediyoruz hepimiz inşallah geçecek bu günler

Çok sağolun arkadaşlar.
Kanama plasenta aşağıya yerleştiği için oluyor tam rahim ağzında. Rahim büyğdğkçe yıkarı çıkma ihtimali var. İnşallah çıkar

TeşekkürlerOnu demesi o acıda normal ama ona kimsenın destek olmaması sezaryen mı ıstıyosun bekle o zaman sen bılırsın ayaga kalkma yoksa dogurursun hemen dıyıp sezaryene teşvik edilmesine uzuldum ama ebelerde haklı olabılır kımse rısk almak ıstemıyor

Doktordan çıktım çok şükür herşey yolunda burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı normal. Doktor ultrasona başlamadan pazarlıkla oturttu beni. Bi bölgeye çok bakabilirim, karnına hafif bastırıp, anlamadığın şeyler konuşabilirim korkmak, stres yapmak yok diye Ultrasona bakarken de İlk 10 sn benim için çok kıymetliydi herşey yolunda maşallah dedi Kan verdim sonuçlar 3-4 güne çıkacakmış, ona göre konuşuruz dedi. Cinsiyet için ise yan duruyodu, bacaklarını açmadı bu bizi yanıltır, mahcup olmak istemiyorum 2 hafta sonra gelin bakalım dedi. Öyle kasmışım ki kendimi başım ağrıyor valla

Dr kiza benzetti bende pipimiki dedim. Bi arkadas burda nuba gore kiz diyince nette baktım.ornek koyulan nubdaki kız usgleriyle aynı seninkide bebimki gibi hayırlısı canım
Hayırlısı olsun ikimizinde Allah gonlumuzden geçenı hayırlıysa nasıp etsin inşallah

Cok gecmis olsun canim. Insallah birini bulursun yardim etmek icin. Cok zor durum , insallah duzelir biran once

Çok sağolun arkadaşlar.
Kanama plasenta aşağıya yerleştiği için oluyor tam rahim ağzında. Rahim büyğdğkçe yıkarı çıkma ihtimali var. İnşallah çıkar
Insallah yukari cikar cnm benim ilk hamileligimde öyleydi dr cok yorulma ayakta durma yürüme dinlen diyordu ben cok yapmadım bunları 8. ay baya yorulmuştum yürümüştüm asiri kanamam oldu son 1 ay yatarak gecirdim iki defa hastaneye yatırıldım kanamam durmasa acil erken doğum olacakti cok şükür doğumum iyi gecti bebegim saglikli doğdu cok zor bir süreç sizi cok iyi anlıyorum ikinci gebeliğim insallah bunda da aynı seyleri yasamam bana bakacak kimsede yok çocuğuma bakacak kimsede yok çünkü ve birini tutucak maddi imkanimda yok insallah bu defa kolay gecer sizinde insallah düzelir çünkü evde bir çocuk varken dinlenmek cok zor ona bakmak zorundasın ve hic bir sekilde dinlenemiyorsun malesef

Çok geçmiş olsun canım tabi ederiz sana dua Allah yardımcın olsun

Geçmiş olsun canım benim hayırlısıyla toparlayacaksın inşallah

Cok sükür canim . Sevindim bende sonuclarda temiz cikacak Allahin izniyle simdi yat guzelce uyu başinin agrisi gecer uyuyunca belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…