- 15 Nisan 2019
- 998
- 1.190
- 113
- 42
hiç hissetmiyorum bende. haftaya gidicem dr a . gitsemde görsem rahatlasam. işede başladım çok ayaktayım. yoruluyorum. benimde kasıklarımda bazen ağrı oluyor.
Amin canimHayırlısı olsun cnm benım hepimiz için en güzelini gönlümüzdekini nasip etsin rabbim eşimde sende pek sevinmişsiniz anladığım kadarıyla
Evet 5 hafta cok uzun hamile bir anne icinBenim de randevuyu 5 hafta sonra verdi. Ultrason yapıldı ama benim durumum özel olduğu için. Yoksa yapmayacakti. 5 hafta da cok uzun geldi bana. Ama universite hastanesine gidip serklaj için bilgi alabilirim. Gidersem eğer orda da yine bakarlar. Serklaj için emin değilim şimdilik düsünmüyorum ama iki hafta sonra gidip rahim ağzına tekrar baktirmayi düşünüyorum.
Allahim hemen gecsin zaman da sag salim evlatlatlarimiza kavusalim inşallah.
O farklı kıyafet hevesi ben de de vardı, ama 2.kızım olacağı içim hiç bakasım yok zaten 3 çuval kıyafet var.Amin canimesim kizlari cok sever , kizlarin dindeki yerini de biliyoruz o yuzden kizlardaki kadar sevinmedi, Ben kiz olsaydi bir hazirlik yapmayacaktim cunku daha bir dunya kiz bebek esyalarim var. Erkek kiyafetlerine heves ediyorum sadece , tüm samimiyetimle söylüyorum hic farkli bir his olmadi hala hamile degil gibiyim. anne icin cinsiyet hicbirsey farketmiyor bence
Kesinlikle beni yanlis anlamayin suan 13+ haftamdayim ,10.haftamda covite yakalandim malesefKızlar bende bir üşüme var, içim titriyor. Çoraplar, hırkalar giydim. Ya üşüttüm ya Crp degerim yükseldi herhalde. Covid miyim diye korktum. Ates falan yok, sadece üşüme, vücut batması. Hiç böyle yasayan var mı?
Bende Almanya ya geldigimde ikinci oldu herseyi yeni bastan yapmak zorunda kaldim. Tabi getirebildiklerimi getirdim. Daha dusunmedigim ve ev kucuk oldugu icin kiyafetleri hep verdim yeniden hamile oldugumu ogrendim.O farklı kıyafet hevesi ben de de vardı, ama 2.kızım olacağı içim hiç bakasım yok zaten 3 çuval kıyafet var.
Olabilir bana doktor benimki sirt ustu yatiyodu %80erkek dedi 13+4 tumBen hiç anlamıyorum ama geçen bi yerde 12. 13. haftalarda yüz üstü dönen bebekler genellikle kız oluyor yazıyordu bi fikri olan var mı hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ben ilk hamileligimi 21.haftalarda hissetmeye baslamistim,suan 13+ haftadayim hissetmek degil ama belki empati olarak sanki burda sanki hickiriyo falan diyom ama karnim 5aylik gibi masallah bunda bi anda karnim cikti,baya baya gorenler hamilemisin sen diyo fark ediliyoBen de bu hafta karnımın karıncalandığını hissettim. Önce baya Bi korktum gerçekten bebek hareketi mi acaba
Ben 11+4 de gitmiştim o zaman yapıldı ikili testSelamben kızımda yaptırmıştım iki li mi üçlü mü hatırlamıyorum ama 1 tanesini yaptırmıştım ama hiç hatırlamıyorum kaçıncı haftada yaptırdınız? Bugün doktor henüz erken dedi 13+1
En iyisi başka bi doktora daha görünün içiniz rahat etsin. Ultrason aletlerinin eski ve yeni olmasından bu kadar farklı konuşuyorlar bence. Bende devlete gittim bebek 52 mm dedi bebeği doğru düzgün göremedi bile 3 gün sonra özelde ki doktoruma gittik 60 mm çıktı herşeyi çok netti. İnşallah sağlığı yerindedir bebeğinizin iyi düşünün stres yapmayınKizlar cok sık giremiyorum nete ama ara ara girdigimde sessiz yorumculardan oluyorum bazen :) kizlar dualrinizda abnada yer ayirirmisiniz,biliyosunuz covit atlattim cok sukur,dun ikili teste gittim cok sukur kalp atisini duyduk ama doktorum bebeginin suyunun azaldigini bebegin bobreklerinin incelenmesi lazim,bide bende kasilma sanci gordu pregesteron veri beni perinatalojiye yonlendirdi orda bebegi iyice incelesin doktor dedi,ama ister istemez cok agladim kesinlikle isyan degil ama insan uzuluyo( cok aglayinca esimde dayanamdi gel bide ozel doktora gidelim dedi ordan hemen gittik ordaki doktorda tam tersini soyledi ustune basa basa iki, uc kere kesinlikle bebeginin suyu iyi plesentasi normal sakın morelini bozma dedi pregesteron kullanmana gerek yok dedi.
Cok iyi seyler soyledi ozeldeki doktor, bu seferde iki doktor da cok farkli konusunca acaba hangisi dogru diyo ikiside alaninda uzman doktor okadar arada kaldimki,esimle konustum aksam yarin yine baska doktora gideyim anlatayim boyle boyle oldu bakalim o ne dicek acba diye,hakkinizi helal edin uzun oldu ama ha bide uni. Deki doktor inceleyemedi ya bebegi, cinsiyetini falan girmedi hareketlerini de gormedi ama ozeldeki doktor da %80erkek dedi,buna oglum cok sevindi o erkek istiyodu :)
Çok geçmiş olsun iyi düşünün sonuçta iyi şeyler söylemiş bir tanesiKizlar cok sık giremiyorum nete ama ara ara girdigimde sessiz yorumculardan oluyorum bazen :) kizlar dualrinizda abnada yer ayirirmisiniz,biliyosunuz covit atlattim cok sukur,dun ikili teste gittim cok sukur kalp atisini duyduk ama doktorum bebeginin suyunun azaldigini bebegin bobreklerinin incelenmesi lazim,bide bende kasilma sanci gordu pregesteron veri beni perinatalojiye yonlendirdi orda bebegi iyice incelesin doktor dedi,ama ister istemez cok agladim kesinlikle isyan degil ama insan uzuluyo( cok aglayinca esimde dayanamdi gel bide ozel doktora gidelim dedi ordan hemen gittik ordaki doktorda tam tersini soyledi ustune basa basa iki, uc kere kesinlikle bebeginin suyu iyi plesentasi normal sakın morelini bozma dedi pregesteron kullanmana gerek yok dedi.
Cok iyi seyler soyledi ozeldeki doktor, bu seferde iki doktor da cok farkli konusunca acaba hangisi dogru diyo ikiside alaninda uzman doktor okadar arada kaldimki,esimle konustum aksam yarin yine baska doktora gideyim anlatayim boyle boyle oldu bakalim o ne dicek acba diye,hakkinizi helal edin uzun oldu ama ha bide uni. Deki doktor inceleyemedi ya bebegi, cinsiyetini falan girmedi hareketlerini de gormedi ama ozeldeki doktor da %80erkek dedi,buna oglum cok sevindi o erkek istiyodu :)
Cok gecmis olsun , insallah bir sıkınti olmaz . Bencede ücüncü bir doktora gidip baktirmani tavsiye ederim . Icin rahatlasin. Insallah ozeldeki doktorun soyledigi dogrudur. Yani bir sıkınti olsaydi iki doktorda görürdü diye dusunuyorum. Saglicakla gelir insallah minik erkekKizlar cok sık giremiyorum nete ama ara ara girdigimde sessiz yorumculardan oluyorum bazen :) kizlar dualrinizda abnada yer ayirirmisiniz,biliyosunuz covit atlattim cok sukur,dun ikili teste gittim cok sukur kalp atisini duyduk ama doktorum bebeginin suyunun azaldigini bebegin bobreklerinin incelenmesi lazim,bide bende kasilma sanci gordu pregesteron veri beni perinatalojiye yonlendirdi orda bebegi iyice incelesin doktor dedi,ama ister istemez cok agladim kesinlikle isyan degil ama insan uzuluyo( cok aglayinca esimde dayanamdi gel bide ozel doktora gidelim dedi ordan hemen gittik ordaki doktorda tam tersini soyledi ustune basa basa iki, uc kere kesinlikle bebeginin suyu iyi plesentasi normal sakın morelini bozma dedi pregesteron kullanmana gerek yok dedi.
3.5 yaşında. Ben kimseye vermemiştim anneme bırakmıştım. Ordan alırım inşallahBende Almanya ya geldigimde ikinci oldu herseyi yeni bastan yapmak zorunda kaldim. Tabi getirebildiklerimi getirdim. Daha dusunmedigim ve ev kucuk oldugu icin kiyafetleri hep verdim yeniden hamile oldugumu ogrendim.simdi yine verdim , ama.bir bebek buyutecek kadar birakayim yine kenara dedim , erkek oldu ama zibin filan hep beyaz alirdim onlar var en azindan . Diger kizinizin yasi kacti ?
Özellerin ultrasonu daha kaliteli oluyor.Kizlar cok sık giremiyorum nete ama ara ara girdigimde sessiz yorumculardan oluyorum bazen :) kizlar dualrinizda abnada yer ayirirmisiniz,biliyosunuz covit atlattim cok sukur,dun ikili teste gittim cok sukur kalp atisini duyduk ama doktorum bebeginin suyunun azaldigini bebegin bobreklerinin incelenmesi lazim,bide bende kasilma sanci gordu pregesteron veri beni perinatalojiye yonlendirdi orda bebegi iyice incelesin doktor dedi,ama ister istemez cok agladim kesinlikle isyan degil ama insan uzuluyo( cok aglayinca esimde dayanamdi gel bide ozel doktora gidelim dedi ordan hemen gittik ordaki doktorda tam tersini soyledi ustune basa basa iki, uc kere kesinlikle bebeginin suyu iyi plesentasi normal sakın morelini bozma dedi pregesteron kullanmana gerek yok dedi.
Aynen bende oyle dusunuyorum bagırsak hareketlerı gıbı degıl zatenCanım benim de aynı bu his kelebek uçması gibi kayma gibi.ben de zayıfım ve 2. BebekDemek ki hissediyoruz
Canım şu anda nasılsın? Rahat atlatabildin mi? Benim üşüme geçti çok şükür yoksa ben de gidecektim teste. Dediğin gibi ihmal etmemek lazım, diken üstündeyiz zatenKesinlikle beni yanlis anlamayin suan 13+ haftamdayim ,10.haftamda covite yakalandim malesefben fena ter atip bas donmesi yasadim basim donuncede yatma hissi duydum o an sanki ayakta duramiyodum, benim tek belirtim buydu ki bende hep hamilelige yordum esime hamilelikten basim donuyodur dedim,esimde olsun içimiz rahat olsun hem oncelikle kendin ve bebegin için hemde etrafimiz için içimiz rahat olsun diye teste gittim pozitif ciktim ve sasirmistim acikcasi.
Dicegim o ki oncelikle kendin ve bebegin için icin rahat eder,sadece kendi yasadigimi yazayim istedim
Canım çok geçmiş olsun. Sanki özeldeki daha detaylı incelemiş gibi hemen moralini bozma. İstanbulda mısın? Grup Listesine baktım ama göremedim ismini. İstanbuldaki en iyi perinatoloji doktoru Acıbadem İbrahim Bildirici, aklında olsun. Fiyatı yüksektir ama emin olmak istiyorsan, bayağı popüler bir doktor. Ben de bebekte bir sorun çıkarsa ona teyit amaçlı giderim diye not etmiştim. Umarım 2.doktorun dediği gibi hiçbir sorun yoktur ama bunu teyit ettirmeden için rahatlamaz tabii. İyi haberlerini bekliyoruz.Kizlar cok sık giremiyorum nete ama ara ara girdigimde sessiz yorumculardan oluyorum bazen :) kizlar dualrinizda abnada yer ayirirmisiniz,biliyosunuz covit atlattim cok sukur,dun ikili teste gittim cok sukur kalp atisini duyduk ama doktorum bebeginin suyunun azaldigini bebegin bobreklerinin incelenmesi lazim,bide bende kasilma sanci gordu pregesteron veri beni perinatalojiye yonlendirdi orda bebegi iyice incelesin doktor dedi,ama ister istemez cok agladim kesinlikle isyan degil ama insan uzuluyo( cok aglayinca esimde dayanamdi gel bide ozel doktora gidelim dedi ordan hemen gittik ordaki doktorda tam tersini soyledi ustune basa basa iki, uc kere kesinlikle bebeginin suyu iyi plesentasi normal sakın morelini bozma dedi pregesteron kullanmana gerek yok dedi.
Geçen senin yazını görmüştüm zaten hatta okurken aha da ben dedimal benden de o kadar 120ler falan artık beni yormuyo resmen vücudum alıştı sanırım. Şu an 90 çıktı tam yazarken baktım çok sevindim baya düşmüş
Canım çok geçmiş olsun. Keşke özele gittiğinde direk perinatoloğa gitseymişsin. Özellerin bile ultrason cihazları çok farklı. Oğluma hamileyken devletten bozma bi özel hastaneye gitmiştim. Bana kalp atışı yok, kese düzensiz, basıncı düşük 1 hafta sonra yine bakalım büyük ihtimal kürtaj demişti. Dünyam başıma yıkılmıştı 1 hafta sonra güzel bi hastaneye gittim hiçbir sorun olmadığı görüldü. İlerleyen haftalarda yine başka bi doktor plasentada kireçlenme var tehlikeli dedi, kendi hastanem onlar hangi yüzyılda kalmışlar biz bebeğin kan akımı ile ilgileniyoruz, kireçlenme öyle abartılan bi sorun değil zaten gebeliğin sonlarına doğru olması gereken bi durum bebeğin gayet iyi demişti. Demem o ki maalesef bu işler biraz maddiyata bakıyor sürekli gidilmese de en azından arada bi gidebileceğimiz güzel bi doktor bulmak gerekiyor.Kizlar cok sık giremiyorum nete ama ara ara girdigimde sessiz yorumculardan oluyorum bazen :) kizlar dualrinizda abnada yer ayirirmisiniz,biliyosunuz covit atlattim cok sukur,dun ikili teste gittim cok sukur kalp atisini duyduk ama doktorum bebeginin suyunun azaldigini bebegin bobreklerinin incelenmesi lazim,bide bende kasilma sanci gordu pregesteron veri beni perinatalojiye yonlendirdi orda bebegi iyice incelesin doktor dedi,ama ister istemez cok agladim kesinlikle isyan degil ama insan uzuluyo( cok aglayinca esimde dayanamdi gel bide ozel doktora gidelim dedi ordan hemen gittik ordaki doktorda tam tersini soyledi ustune basa basa iki, uc kere kesinlikle bebeginin suyu iyi plesentasi normal sakın morelini bozma dedi pregesteron kullanmana gerek yok dedi.
Sigortaniza bakabilirsiniz. Genelde 200 Euro ya kadar karşılıyorlar. Aldiginiz vitaminleride yesil recete üzerine yazdirip onu da gönderin. Bir de sigortalarin Bonus sistemi oluyor ona da katilabilirsiniz. Ordan da belirli iade oluyor.Banada cok geldi , ilk sigorta oduyor geri demisti , sonra hangi sigortalar öduyor bilemiyorum dedikafasi karisik oluyor bazen galiba. Sigortaya gonderecegim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?