Bende ilk devlete giderim ozele ne gerek var dedim ultrasonla baktı kalp atışı yok dedi büyük ihtimalle dış gebelik dedi sabah 10 bu arada o sırada akşam 3 4 gibi tekrar gel kan vericeksin ama kan sonucu cikmasada gel vajinal muayene dedi.hava sıcak dışarda perişan oldum gittim saat 3 civarı benim fikrim değişti kan sonucu çıksın yarın sabah gel dedi sıcaktan tansiyonum yükseldi o gün hiç unutmuyorum.kan sonucu da geldi 20 binlerde..bir hafta evde dinlendim sonra özele gittim heryer ayni değildir ama kan sonucu gormeden dış gebelik deyince ağladım hep o gün unutamıyorum hala.. doktor önemli devlet yada ozel..birde icine sinicek hamilelik başka birşey doktora ısınmak lazım rahatlıyor o zaman insanCanım çok geçmiş olsun. Keşke özele gittiğinde direk perinatoloğa gitseymişsin. Özellerin bile ultrason cihazları çok farklı. Oğluma hamileyken devletten bozma bi özel hastaneye gitmiştim. Bana kalp atışı yok, kese düzensiz, basıncı düşük 1 hafta sonra yine bakalım büyük ihtimal kürtaj demişti. Dünyam başıma yıkılmıştı 1 hafta sonra güzel bi hastaneye gittim hiçbir sorun olmadığı görüldü. İlerleyen haftalarda yine başka bi doktor plasentada kireçlenme var tehlikeli dedi, kendi hastanem onlar hangi yüzyılda kalmışlar biz bebeğin kan akımı ile ilgileniyoruz, kireçlenme öyle abartılan bi sorun değil zaten gebeliğin sonlarına doğru olması gereken bi durum bebeğin gayet iyi demişti. Demem o ki maalesef bu işler biraz maddiyata bakıyor sürekli gidilmese de en azından arada bi gidebileceğimiz güzel bi doktor bulmak gerekiyor.
Burazdan baska ozel doktorada gitcem,perinatalojiye en erken 17sinde sira buldum onda ozaman gitcem sadece randavulu bakiyomus orasiCanım çok geçmiş olsun. Keşke özele gittiğinde direk perinatoloğa gitseymişsin. Özellerin bile ultrason cihazları çok farklı. Oğluma hamileyken devletten bozma bi özel hastaneye gitmiştim. Bana kalp atışı yok, kese düzensiz, basıncı düşük 1 hafta sonra yine bakalım büyük ihtimal kürtaj demişti. Dünyam başıma yıkılmıştı 1 hafta sonra güzel bi hastaneye gittim hiçbir sorun olmadığı görüldü. İlerleyen haftalarda yine başka bi doktor plasentada kireçlenme var tehlikeli dedi, kendi hastanem onlar hangi yüzyılda kalmışlar biz bebeğin kan akımı ile ilgileniyoruz, kireçlenme öyle abartılan bi sorun değil zaten gebeliğin sonlarına doğru olması gereken bi durum bebeğin gayet iyi demişti. Demem o ki maalesef bu işler biraz maddiyata bakıyor sürekli gidilmese de en azından arada bi gidebileceğimiz güzel bi doktor bulmak gerekiyor.
Muglada ikamet ediyorum, bakalim bugun yine gitcem baska doktora İnşallah Olumlu Seyler SoylerCanım çok geçmiş olsun. Sanki özeldeki daha detaylı incelemiş gibi hemen moralini bozma. İstanbulda mısın? Grup Listesine baktım ama göremedim ismini. İstanbuldaki en iyi perinatoloji doktoru Acıbadem İbrahim Bildirici, aklında olsun. Fiyatı yüksektir ama emin olmak istiyorsan, bayağı popüler bir doktor. Ben de bebekte bir sorun çıkarsa ona teyit amaçlı giderim diye not etmiştim. Umarım 2.doktorun dediği gibi hiçbir sorun yoktur ama bunu teyit ettirmeden için rahatlamaz tabii. İyi haberlerini bekliyoruz.
Cok sukur ben oyle kotu olmadim sadece basim dondugunde midem bulanir gibi olunca yatma hissi oldu bukadarina sukurler olsunCanım şu anda nasılsın? Rahat atlatabildin mi? Benim üşüme geçti çok şükür yoksa ben de gidecektim teste. Dediğin gibi ihmal etmemek lazım, diken üstündeyiz zaten
Doktor tabi ki çok önemli ama hastanelerin cihazları kötü olunca doktor ne kadar iyi de olsa elinden bişey gelmiyor. İlk hamileliğim biraz problemliydi onun için çok fazla hastane ve doktor tecrübem oldu öğrendiğim tek şey cihazların kalitesi ve dediğin gibi güvenilir bir doktor bulmak. Çok iyi anlıyorum seni ben de 1 hafta ağlamıştım, yemek bile zorla yediriyorlardı Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimiziBende ilk devlete giderim ozele ne gerek var dedim ultrasonla baktı kalp atışı yok dedi büyük ihtimalle dış gebelik dedi sabah 10 bu arada o sırada akşam 3 4 gibi tekrar gel kan vericeksin ama kan sonucu cikmasada gel vajinal muayene dedi.hava sıcak dışarda perişan oldum gittim saat 3 civarı benim fikrim değişti kan sonucu çıksın yarın sabah gel dedi sıcaktan tansiyonum yükseldi o gün hiç unutmuyorum.kan sonucu da geldi 20 binlerde..bir hafta evde dinlendim sonra özele gittim heryer ayni değildir ama kan sonucu gormeden dış gebelik deyince ağladım hep o gün unutamıyorum hala.. doktor önemli devlet yada ozel..birde icine sinicek hamilelik başka birşey doktora ısınmak lazım rahatlıyor o zaman insan
Güzel sonuçlarla gelirsiniz inşallah, inanıyorum ki bir sıkıntı olmayacakBurazdan baska ozel doktorada gitcem,perinatalojiye en erken 17sinde sira buldum onda ozaman gitcem sadece randavulu bakiyomus orasi
Ben alıştım artık zaten canımGeçen senin yazını görmüştüm zaten hatta okurken aha da ben dedimstresli insanlarda çok oluyormuş bi de bişey diyim mi ne kadar çok takarsan o kadar çok nabzın artıyor ve kalp atışlarını hissetmen artıyor. Doktorum bana bu değerler önemli nabız yükseklikleri değil 150 ve üzeri bizi korkutur demişti. Ben hep kendimde bi hastalık aramıştım o zamanlar inanmıyordum nedense hatta kardiyolog 24. Haftamdan sonra hafif bi ilaç başlatmıştı ama ne zaman ki bu durumu kabullendim o zaman başa çıkmayı öğrendim. Sana tavsiyem sakın saatten falan kontrol etmeye kalkma sonu gelmiyo çünkü
İşte ben de öyle sağlık sözkonusu oldu mu aşırı takıntılı oluyorumBen alıştım artık zaten canımStresli değilim çok da rahatımdır ama sağlığı aşırı takan bi yapım var kızımın doğumuyla ortaya çıktı. Kızım 6 yaşında Son 2 yıldır kontrol altına alabildim çok şükür bunun payı olabilir. Başlarda çok takıyordum sonra sonra alıştım artık. Arada bi rahatsız etse de ( o anlarda asla nabzıma bakmıyorum ) genel olarak benim vücut sistemim bu diyorum artık
Benim diger hamileliklerde de hep nabzim cok carpiyordu. Yemek yedigimde ilk tansiyonum dusuyordu kucuk 4 buyuk 6 oldugu oluyordu . Cikmadiysa sıkınti yok diyordu doktorlar. Sonra carpinti olmaya basliyordu ama her yerim atiyor sanki . Bir suru tahlil yapildi ama cok sukr temiz cikiyordu. Dogumdan sonra hersey bitiyorGeçen senin yazını görmüştüm zaten hatta okurken aha da ben dedimstresli insanlarda çok oluyormuş bi de bişey diyim mi ne kadar çok takarsan o kadar çok nabzın artıyor ve kalp atışlarını hissetmen artıyor. Doktorum bana bu değerler önemli nabız yükseklikleri değil 150 ve üzeri bizi korkutur demişti. Ben hep kendimde bi hastalık aramıştım o zamanlar inanmıyordum nedense hatta kardiyolog 24. Haftamdan sonra hafif bi ilaç başlatmıştı ama ne zaman ki bu durumu kabullendim o zaman başa çıkmayı öğrendim. Sana tavsiyem sakın saatten falan kontrol etmeye kalkma sonu gelmiyo çünkü
Oyle mi tesekkur ederim . Vitaminleri hic bilmiyordum. Yani anlattiklarinizi hic bilmiyordum. Bonus sistemine de bakalimSigortaniza bakabilirsiniz. Genelde 200 Euro ya kadar karşılıyorlar. Aldiginiz vitaminleride yesil recete üzerine yazdirip onu da gönderin. Bir de sigortalarin Bonus sistemi oluyor ona da katilabilirsiniz. Ordan da belirli iade oluyor.
Oyle mi tesekkur ederim . Vitaminleri hic bilmiyordum. Yani anlattiklarinizi hic bilmiyordum. Bonus sistemine de bakalimhepsinde var mi acaba ? Biz DAK dayiz ?
Ben hamileligimin baslarinda cok üsüyorum . Bu zamana kadar hep patik battaniye dolasiyorumCanım şu anda nasılsın? Rahat atlatabildin mi? Benim üşüme geçti çok şükür yoksa ben de gidecektim teste. Dediğin gibi ihmal etmemek lazım, diken üstündeyiz zaten
Tesekkur ederim ayrintili anlatmis burdaBunu okuyabilirsiniz. Bonus da vardir mutlaka. Diğer cocuklar ve kendinize icin mutlaka bakın inceleyinBabyCare-App
Das Vorsorgeprogramm BabyCare unterstützt eine gesunde Schwangerschaft, um so das Risiko einer Frühgeburt zu senken. Zur Babycare-App!www.dak.de
Yok maalesef benimki doğumla bitmedi. 2-3 sene ilaç kullandım ama sonra bıraktım. Hala biraz fazla yemek yiyim, midemde gaz olsun falan bunlar benim için çarpıntı sebebiBenim diger hamileliklerde de hep nabzim cok carpiyordu. Yemek yedigimde ilk tansiyonum dusuyordu kucuk 4 buyuk 6 oldugu oluyordu . Cikmadiysa sıkınti yok diyordu doktorlar. Sonra carpinti olmaya basliyordu ama her yerim atiyor sanki . Bir suru tahlil yapildi ama cok sukr temiz cikiyordu. Dogumdan sonra hersey bitiyor
Benim kenarda param olmasa rezil olmuştum şükür diyorum isterse hiç kalmasın bebeğimiz sağlıklı gelsin ve burdaki bütün annelerin sağlıkla gelsin bebekleriDoktor tabi ki çok önemli ama hastanelerin cihazları kötü olunca doktor ne kadar iyi de olsa elinden bişey gelmiyor. İlk hamileliğim biraz problemliydi onun için çok fazla hastane ve doktor tecrübem oldu öğrendiğim tek şey cihazların kalitesi ve dediğin gibi güvenilir bir doktor bulmak. Çok iyi anlıyorum seni ben de 1 hafta ağlamıştım, yemek bile zorla yediriyorlardı Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimiziKeşke bi dünya para yığmak zorunda kalmasak ama maalesef sistem böyle.
Çin takvimi yüzük makas nasıl bana da söyleyin yarın erken diye doktorda söylemez zatenSelam herkesee,bugün kontrolüm vardı (aslında 1 hafta sonraydı ama ağrılarım var diye erken gittim ).Çok şükür herşey yolunda ağrılar için magnezyum verdi inşallah iyi gelirVeee cinsiyeti de öğrendik %90kiz dedi ben de çok garanticiyim o zaman değişme ihtimali de var yani dedim biz doktorlar %100 u pek sevmeyiz ama sen öyle say dedi inanamıyorum nedense hep erkek gibi hissetmiştim ben yalnız çin takvimi yüzük makas hepsi kız çıkmıştı ama tesadüftür diye düşünüyorum . Hepimiz için hayırlısı inşallah
Ay bu üşüme bir tek bende yokmuş neyse kiBen hamileligimin baslarinda cok üsüyorum . Bu zamana kadar hep patik battaniye dolasiyorumdigerinde de oyle olmustu. Herkes terliyor ben donuyorum yanmaktansa donmak daha iyi , digerinde baslarda dondum sonlarda herkes donarken ben yaniyordum
Aaa o zaman kotuymusYok maalesef benimki doğumla bitmedi. 2-3 sene ilaç kullandım ama sonra bıraktım. Hala biraz fazla yemek yiyim, midemde gaz olsun falan bunlar benim için çarpıntı sebebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?