2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende ilk devlete giderim ozele ne gerek var dedim ultrasonla baktı kalp atışı yok dedi büyük ihtimalle dış gebelik dedi sabah 10 bu arada o sırada akşam 3 4 gibi tekrar gel kan vericeksin ama kan sonucu cikmasada gel vajinal muayene dedi.hava sıcak dışarda perişan oldum gittim saat 3 civarı benim fikrim değişti kan sonucu çıksın yarın sabah gel dedi sıcaktan tansiyonum yükseldi o gün hiç unutmuyorum.kan sonucu da geldi 20 binlerde..bir hafta evde dinlendim sonra özele gittim heryer ayni değildir ama kan sonucu gormeden dış gebelik deyince ağladım hep o gün unutamıyorum hala.. doktor önemli devlet yada ozel..birde icine sinicek hamilelik başka birşey doktora ısınmak lazım rahatlıyor o zaman insan

Burazdan baska ozel doktorada gitcem,perinatalojiye en erken 17sinde sira buldum onda ozaman gitcem sadece randavulu bakiyomus orasi

Muglada ikamet ediyorum, bakalim bugun yine gitcem baska doktora İnşallah Olumlu Seyler Soyler

Canım şu anda nasılsın? Rahat atlatabildin mi? Benim üşüme geçti çok şükür yoksa ben de gidecektim teste. Dediğin gibi ihmal etmemek lazım, diken üstündeyiz zaten
Cok sukur ben oyle kotu olmadim sadece basim dondugunde midem bulanir gibi olunca yatma hissi oldu bukadarina sukurler olsun

Doktor tabi ki çok önemli ama hastanelerin cihazları kötü olunca doktor ne kadar iyi de olsa elinden bişey gelmiyor. İlk hamileliğim biraz problemliydi onun için çok fazla hastane ve doktor tecrübem oldu öğrendiğim tek şey cihazların kalitesi ve dediğin gibi güvenilir bir doktor bulmak. Çok iyi anlıyorum seni ben de 1 hafta ağlamıştım, yemek bile zorla yediriyorlardı Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi Keşke bi dünya para yığmak zorunda kalmasak ama maalesef sistem böyle.

Ben alıştım artık zaten canım Stresli değilim çok da rahatımdır ama sağlığı aşırı takan bi yapım var kızımın doğumuyla ortaya çıktı. Kızım 6 yaşında Son 2 yıldır kontrol altına alabildim çok şükür bunun payı olabilir. Başlarda çok takıyordum sonra sonra alıştım artık. Arada bi rahatsız etse de ( o anlarda asla nabzıma bakmıyorum) genel olarak benim vücut sistemim bu diyorum artık

İşte ben de öyle sağlık sözkonusu oldu mu aşırı takıntılı oluyorum ama şimdi şimdi ona da alışmaya başladım benim kalbim de adrenalin seviyor demek ki diyorum

Benim diger hamileliklerde de hep nabzim cok carpiyordu. Yemek yedigimde ilk tansiyonum dusuyordu kucuk 4 buyuk 6 oldugu oluyordu . Cikmadiysa sıkınti yok diyordu doktorlar. Sonra carpinti olmaya basliyordu ama her yerim atiyor sanki . Bir suru tahlil yapildi ama cok sukr temiz cikiyordu. Dogumdan sonra hersey bitiyor

Sigortaniza bakabilirsiniz. Genelde 200 Euro ya kadar karşılıyorlar. Aldiginiz vitaminleride yesil recete üzerine yazdirip onu da gönderin. Bir de sigortalarin Bonus sistemi oluyor ona da katilabilirsiniz. Ordan da belirli iade oluyor.
Oyle mi tesekkur ederim . Vitaminleri hic bilmiyordum. Yani anlattiklarinizi hic bilmiyordum. Bonus sistemine de bakalim hepsinde var mi acaba ? Biz DAK dayiz ?

Merhaba ben doktordan çıktım ultrason ıcın hersey yolunda dedı ıkılı test ıcın kan verdım bakalımdoktor cınsıyet ıcın kucucuk bır ıpucu bıle vermıyor bır kere erkek olabılır demıstınız dıyorum ben oyle bırsey demedım cok erken haftalarda bellı olmuyor zaten dıyor 17. Hafta gıdıcem o haftaya kadar nasıl beklıcem bılmıyorum

Oyle mi tesekkur ederim . Vitaminleri hic bilmiyordum. Yani anlattiklarinizi hic bilmiyordum. Bonus sistemine de bakalim hepsinde var mi acaba ? Biz DAK dayiz ?
Bunu okuyabilirsiniz. Bonus da vardir mutlaka. Diğer cocuklar ve kendinize icin mutlaka bakın inceleyin

Canım şu anda nasılsın? Rahat atlatabildin mi? Benim üşüme geçti çok şükür yoksa ben de gidecektim teste. Dediğin gibi ihmal etmemek lazım, diken üstündeyiz zaten
Ben hamileligimin baslarinda cok üsüyorum . Bu zamana kadar hep patik battaniye dolasiyorum digerinde de oyle olmustu. Herkes terliyor ben donuyorum yanmaktansa donmak daha iyi , digerinde baslarda dondum sonlarda herkes donarken ben yaniyordum

Tesekkur ederim ayrintili anlatmis burda

Yok maalesef benimki doğumla bitmedi. 2-3 sene ilaç kullandım ama sonra bıraktım. Hala biraz fazla yemek yiyim, midemde gaz olsun falan bunlar benim için çarpıntı sebebi

Benim kenarda param olmasa rezil olmuştum şükür diyorum isterse hiç kalmasın bebeğimiz sağlıklı gelsin ve burdaki bütün annelerin sağlıkla gelsin bebekleri

Sağlık ocağına sordum yarın doktora gidicem cinsiyet net olmasada tahmin yapar mı dedim 16 hafta önümüzdeki muayenede soyler dedi beklemeye devam edicem sanırım merak işte tatlı bir telaş simdiden gördüğüm şeyleri almak istiyorum durduramiyorum kendimi

Çin takvimi yüzük makas nasıl bana da söyleyin yarın erken diye doktorda söylemez zaten

Ay bu üşüme bir tek bende yokmuş neyse ki Donuyorum resmen monta bota geçtim daha geçen haftadan. Ofiste herkes klimayı serinde çalıştırırken ben sıcakta çalıştırıyorum

Yok maalesef benimki doğumla bitmedi. 2-3 sene ilaç kullandım ama sonra bıraktım. Hala biraz fazla yemek yiyim, midemde gaz olsun falan bunlar benim için çarpıntı sebebi
Aaa o zaman kotuymus insallah bu kez hemen gecer kalmasi kotu oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…