2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bu lc waikiki nin hamile kıyafetleri nasil?
Bedenleri nasil?
Güzel eşofman lar var bunlar sadece online mı satılıyor yoksa mağazalarında da var mi?

Selam kızlar nasılsınız,bebişleriniz nasıllar
Bizimde bugün kontrolümüz vardı 12+0 olduk şükür ikili tarama testimizi yaptırdık. Burun kemiğini gördük,ense kalınlığı da iyi geldi
Doktora sorcagım sorular vardı heyecandan unutmuşum
Kan sonuçlarımızda güzel gelir inşallah. Darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşların başına
Kıza benzetti kesin gözüyle bakmıcam kızımda ayrıntılıda netleşmişti sürekli değişip durdu

Bedenleri nasil?
Güzel eşofman lar var bunlar sadece online mı satılıyor yoksa mağazalarında da var mi?
Ben geçen h.sonu mağazadan aldım. Tayt aldım normalde s beden giyiniyorum ama m ve L aldım hamileyken sıkı kıyafetler çok rahatsız ediyo beni. M yi şimdi giyerim L yi de 3 ay sonra falan giyerim diye. Dizleri yırtık pırtık bi kot vardı bi de onu aldım yumuşak kotlardan hoşuma gitti benim. Fiyatlar da çok uygun, indirim vardı. Mağazada eşofman yoktu ama.

Kızlar feramat kan ilacını kullanan var mı? Kan değerlerime baktırdım demir eksik çıktı o yüzden doktorum verdi ama kullandığımdan beri bulantım arttı ve afedersiniz ishal yapıyo galiba emin olamadım ilaçtan mı diye

Bedenleri nasil?
Bana arkadaşlarım doğum günü hediyesi hamile pantolonuyla gömlek almışlar ama pantolon dar gömlek de aşırı bol geldi değiştirmek için gittim hiçbir halt bulamadım kışlıklar daha gelmemişti. 1 ay değişim süresi varmış ben de haftaya tekrar bakıcam umarım gelmiştir bi şeyler pantolonlarım dar gelmeye başlıyor çünkü yavaş yavaş. Levent Özdilekten baktım bu arada.

Bedenleri nasil?
Kendim kaç beden giyiyorsam 1beden büyük aldım ben.S yerine M.Bi kışlık siyah tayt bi de kot rengi taytim,1siyah 1de lacivert hamile pantolonum vardı.Ama tayt alicam yine.Esofman görmüştüm magazada renkli ama asiri bol geldi gözüme.2tunik ve badi beğendim onları alicam.Cok tatlı şeyler var.

Sağlık personeli gebeler sinovac olmamış mıydı?

Peki cinsiyeti söylediler mi 2 li testte
Benim minnak göstermedi ya bacaklarını çapraz yapmış öyle yatıyordu bide bende kilo olduğundan zor baktı ultrasona zaten tahmin bile yapamadı Yarın gidicem kontrole dua ediyorum göstersin kendini diye karnıma konuşuyorum acıyoruz bacakları ultrasona doğru diye

Bedenleri nasil?
Ben ilk hamileliği de pantolon ve tunik almıştım çok rahat ettim. O pantolonla tüm hamilelik bitmişti. Hala duruyor.
Sağlık personeli gebeler sinovac olmamış mıydı?
Evet Türkiye de öyle oldu sım haftalarda yapmışlardı hatta antikorlu doğdu bebek demişlerdi. Ülkemizde yeni yeni yapılıylr biontech. Doğuran bi kaç kişiyle konuştum bi problemi olmamış. Ama yine de si ovac olasım var.

Söz dinleyen bi bebek olur inşaallah açar bacağını ve annesine gösterirbenimde haftaya salı kesinleşir artık diye umut ediyorum

Aşağıda bulantılarınız azaldı yada bitti yazmış, ne azaldı nede bitti.
16.haftada bitermi ki

Teyzeleri buda benim miniğim sizin gibi bende cinsiyetini merakla bekliyorum bi oğlum var 7 yasında bugün tam 12 haftalık olduk bi ay sonra tekrar gidicem kontrole o zamana kadar öğrenirim inş tahmini olan var mı acaba elini kolunun altına koymuş ne güsel de uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…