2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar selam, demir ilacı ve vitamini dr yazınca devletin karşıladığı kısım düşüyor mu yoksa aynı fiyattan mı alıyoruz?? Ve reçetenin süresi dolsa da alabilir miyim? Bilgisi olan varsa acil cvp bekliyorum

Kızlar. Bende gecen hafta progestani bırakınca kahverengi lekelenme olmuştu. Doktorum yeniden baslatti. Suan icmeme rağmen yine peceteye bir kahverengi leke geldi. Oncesinde de sol bacak ve kasık ağrım oldu bugün. Allah'ım inşallah herşey yolundadır ya dua eder misiniz bana

Recetenin süresi dolsa da vitamini alırsın ama ücreti karsılamayabilir canım. Recete süreleri 3 gün kalmış aklımda ama teyit et eczacından

Recetenin süresi dolsa da vitamini alırsın ama ücreti karsılamayabilir canım. Recete süreleri 3 gün kalmış aklımda ama teyit et eczacından
Doğru söylemişsiniz 3 günmüş dolmadan aldım. Merak eden olursa da decavit ve ferroyu devlet karşılıyormuş

Çin takvimi yüzük makas nasıl bana da söyleyin yarın erken diye doktorda söylemez zaten
Çin takvimi 2021 Google a yazıp son adet ile otomatik hesaplama yapan siteler var ama kesin tutan birşey mi bilmiyorum ben çok inanmıyorum arkadaşımın zoruyla baktım,oğlumda bakmamıştım makas ve bıçak da sizden habersiz birileri koltuğun altına koyuyor hangi makasın olduğu tarafa oturursaniz kız diğeri erkek diyorlar,yüzük de alyansiniza uzun bir ip bağlayıp avcunuza tutuyorsunuz daire cizerse kız düz gidip gelirse erkekmis ama burda göbeğin üstüne tutuluyor yazan arkadaşlar vardı (benim annem eskiden beri yakınlarımiza avuç içinden yapardı bana da öyle yaptı )

Ben de eşimin yüzüğüyle denedim kız çıktı. Şimdi senin yazdığını okuyunca kendi yüzüğümle de bi deniyim dedi. Bu da gitti, geldi erkek çıktı yüzük testi de doktor gibi kararsız %50 sonuç verdi

Geçen konuşuldu ama aklımda tutamadım şimdi de sayfayı bulamıyorum bu demir ilacı olan ferroyu akşam yemekten 2 3 saat sonra içsek sonra pek bişey yemeyince sorun olur mu? Siz nasıl kullanıyorsunuz

Aynısını ben yaşadım maalesef bazı Dr aşırı inatçı

Hepsi tatlı gelenekler bence öğrenene kadar insan eğleniyor

İnşallah bişey yoktur. Ben artık alıştımm hatta haftada bir kanama oluyor dün yine oldu eve sağlık kabininden görevli çağırdım Proluton yaptırdım. Progestan içtim de fitil koydum. Doktor vajina kültüründe enfeksiyon çıktığı ı için antibiyotik yazmıştı salı günü. Onu düzenli içtim baya geçiyor gibi inşallah.
Benim aklıma plasentadan çok enfeksiyon mu sebep oluyor diye geldi. Antibiyotik baya geçirdi sanki. İnşallah geçer gider bu lekeler.
Doktorun istersrn bi enfeksiyona baksın. Kanda enfeksiyon çıkmamıştı vajen kültüründe çıktı

Canım kahverengiyi önemli görmüyorlar sen de biliyorsundur zaten. Bol bol dinlen canını sıkma. Dua etmez miyim her akşam hepimiz için yavrularımız için sağlık diliyorum zaten Sağlıkla kavuşucaz inşallah miniklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…