2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kuzum inan aklıma direk sen geldin yalan yok. Ama bu sefer korktum kendi doktorumda hastanede değildi, başka doktora gittim göründüm muayene oldum. Hiçbir sıkıntı yok dedi, çok şükür kalp atışını duydum. Ama bebegin eşi biraz aşağıda ondan kaynaklı olmuş olabilir dedi. Sende de oyle bisey olmustu diye hatırlıyorum. Kendi doktorumda yarın sabahtan gel bi bakalım dedi sabah yine kendi doktoruma da gitmeyi düşünüyorum. Eşime kalsa bu kadar pimpirikli olma, böyle mart ayı gelmez diyor ama insan korkuyor işte.
Aynen kuzu bugün baska doktora gittim o da öyle dedi. Bunu kanama saymiyoruz dedi, ama insan korkuyor işte. 2. Kez olunca sürekli bir korku oluştu. Allah'ım hepimize sağlıklı hamilelik, sağlıklı bebişler nasip etsin

Doktorum progestanı fitil şeklinde kullanmanın enfeksiyona sebep olacağını söylemişti acaba sizde o yüzden enfeksiyon gelişiyor olabilir mi?
Geçmiş olsun sevindim iyi olduğunuza

Etmez miyiz hiç Rabbim tüm gebelere ve bebişlerine sağlık versin Kahverengi lekelenmeyi çok da kanamadan saymıyor doktorlar ama insan lekeyi görünce çok siniri bozuluyor. Sabır canım biraz daha sabır geçecek inşallah.

Eşi benim de tam aşağıda, çok ayakta kalmamak gerekiyor, sürekli yatıyorum.
Progestanı ihmal etme. Bence dikkat etmek gerekiyor stres yapmadan.
Eşi çoğunlukla sonradan yukarı çıkıyormuş
Doktorum progestanı fitil şeklinde kullanmanın enfeksiyona sebep olacağını söylemişti acaba sizde o yüzden enfeksiyon gelişiyor olabilir mi?

Geçmiş olsun sevindim iyi olduğunuza
Çol teşekkürler
Zannetmem. Ben ilk hamileliğimde de 34 hafta boyunca o şekilde kullandım hiç enfeksiyon vb bişey olmamıştı.
Ben de 2 senedir geçmeyen kaşıntı vardı candida ilaçları fayda etmemişti, öyle akıntı falanda yok sadece kuru kaşıntı. Sanırım bu enfeksiyondan olabilir, bakalım antibiyotik bitince anlarım. Doktorum her konuda uyarır, progestanı kanama harici fitil olarak al dedi, enfeksiyon olduğunu biliyor, öyle olsa uyarırdı. Çünkü prof. Perinatolog. Ağızdan alınca da yan etki yapıyor, mecbur kalmadıkça ağızdan almıyorum

Kızlar benden de günaydın. Dün lekelenmem olduğu için apar topar başka doktora görünmüştüm. Sabahta yine içim rahat etsin diye kendi doktoruma geldik. Çok şükür kalp atışları boyu vs yerinde dedi doktorum. Minnoşkom 8 cm olmus ellerini almiş göğsünde tutuyordu kurban olduğum. Lekelenmenin bazı hamileliklerde olabileceğini normal olduğunu söyledi. İçim rahatladı

Günaydın kızlar.
Korktugum başıma geldi maalesef. Dün öğlen idrar yapamadım. Ne yaptiysam cikmadi. İlk hamilegimde de tam bu hafta olmuştu.
Solugu hastanede aldim. Bebek iyi şükürler olsun.
Sonda taktilar geceyi öyle geçirdim. Sabah ta cikardilar. Şükürler olsun normal bir şekilde yapabiliyorum.
Kızlar dualarınızı bekliyoruz.

Günaydın kızlar.
Dun tüm gün kışlık hazırlıkla uğraştık.Eşimde yardım etti sağolsun yorgunluktan öldüm ama.Bugun annemdeyiz.Midem feci durumda.Sizde durumlar nasıl bakıyım?Yine sayfalar ilerlemiş yetişemedim ya.

Çok geçmiş olsun canım.Allah iylilik versin.Neden oldu ki böyle bisey?Çok şükür ki bebiş de iyiymiş.

Çok geçmiş olsun canım.Allah iylilik versin.Neden oldu ki böyle bisey?Çok şükür ki bebiş de iyiymiş.
Anatomik yapi ile ilgili.
Hamilelerde çok nadir görünün birseymis.
İlk hamilegimde çok panik olmuştum. O zaman da demislerdi ikincisinde de olur diye.
İnsallah birdaha yaşanmaz.
Rabbkim kimseye de yaşatmasın İnsallah.

Herkese merhabaa kontrolden çıktım 15+5 olmuşuz 5 gün önde gidiyoruz bu gidişle şubat annesi olucam galiba Bpd değeri 30.8 çıktı ultrasonda kan tahlili verdim afp değerine bakacakmış çok anlamadım ne olduğunu bilen varsa söyler mi lütfen? Bu arada cinsiyetimiz belli oldu net bir şekilde erkek olacakmış Z zahrada tabloya ekleyebilirsin misin

Kızlar bulantılarım çok arttı bu ara 11. Haftadayim 12 de bitmesini umut ediyorum Haftaici randevu alıp gidicez doktora cinsiyeti soyler mi acaba merak içerisindeyim öğrenip bir iki parça birşey almak istiyorum artık

15+dayım hala devam ediyor benim bulantı ya.Cinsiyet eğer gösterirse söyler.Erkekse erken belli oluyor ama kiz bazen hemen göstermiyor.

Gecmis olsun , insallah tekrarini yaşamazsin . Rabbim sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…