Kuzum inan aklıma direk sen geldin yalan yok. Ama bu sefer korktum kendi doktorumda hastanede değildi, başka doktora gittim göründüm muayene oldum. Hiçbir sıkıntı yok dedi, çok şükür kalp atışını duydum. Ama bebegin eşi biraz aşağıda ondan kaynaklı olmuş olabilir dedi. Sende de oyle bisey olmustu diye hatırlıyorum. Kendi doktorumda yarın sabahtan gel bi bakalım dedi sabah yine kendi doktoruma da gitmeyi düşünüyorum. Eşime kalsa bu kadar pimpirikli olma, böyle mart ayı gelmez diyor ama insan korkuyor işte.İnşallah bişey yoktur. Ben artık alıştımm hatta haftada bir kanama oluyor dün yine oldu eve sağlık kabininden görevli çağırdım Proluton yaptırdım. Progestan içtim de fitil koydum. Doktor vajina kültüründe enfeksiyon çıktığı ı için antibiyotik yazmıştı salı günü. Onu düzenli içtim baya geçiyor gibi inşallah.
Benim aklıma plasentadan çok enfeksiyon mu sebep oluyor diye geldi. Antibiyotik baya geçirdi sanki. İnşallah geçer gider bu lekeler.
Doktorun istersrn bi enfeksiyona baksın. Kanda enfeksiyon çıkmamıştı vajen kültüründe çıktı
Aynen kuzu bugün baska doktora gittim o da öyle dedi. Bunu kanama saymiyoruz dedi, ama insan korkuyor işte. 2. Kez olunca sürekli bir korku oluştu. Allah'ım hepimize sağlıklı hamilelik, sağlıklı bebişler nasip etsinCanım kahverengiyi önemli görmüyorlar sen de biliyorsundur zaten. Bol bol dinlen canını sıkma. Dua etmez miyim her akşam hepimiz için yavrularımız için sağlık diliyorum zatenSağlıkla kavuşucaz inşallah miniklerimize
Doktorum progestanı fitil şeklinde kullanmanın enfeksiyona sebep olacağını söylemişti acaba sizde o yüzden enfeksiyon gelişiyor olabilir mi?İnşallah bişey yoktur. Ben artık alıştımm hatta haftada bir kanama oluyor dün yine oldu eve sağlık kabininden görevli çağırdım Proluton yaptırdım. Progestan içtim de fitil koydum. Doktor vajina kültüründe enfeksiyon çıktığı ı için antibiyotik yazmıştı salı günü. Onu düzenli içtim baya geçiyor gibi inşallah.
Benim aklıma plasentadan çok enfeksiyon mu sebep oluyor diye geldi. Antibiyotik baya geçirdi sanki. İnşallah geçer gider bu lekeler.
Doktorun istersrn bi enfeksiyona baksın. Kanda enfeksiyon çıkmamıştı vajen kültüründe çıktı
Geçmiş olsun sevindim iyi olduğunuzaKuzum inan aklıma direk sen geldin yalan yok. Ama bu sefer korktum kendi doktorumda hastanede değildi, başka doktora gittim göründüm muayene oldum. Hiçbir sıkıntı yok dedi, çok şükür kalp atışını duydum. Ama bebegin eşi biraz aşağıda ondan kaynaklı olmuş olabilir dedi. Sende de oyle bisey olmustu diye hatırlıyorum. Kendi doktorumda yarın sabahtan gel bi bakalım dedi sabah yine kendi doktoruma da gitmeyi düşünüyorum. Eşime kalsa bu kadar pimpirikli olma, böyle mart ayı gelmez diyor ama insan korkuyor işte.
Aynen kuzu bugün baska doktora gittim o da öyle dedi. Bunu kanama saymiyoruz dedi, ama insan korkuyor işte. 2. Kez olunca sürekli bir korku oluştu. Allah'ım hepimize sağlıklı hamilelik, sağlıklı bebişler nasip etsin
Doktor bile emin olamadıysa burdaki tahminlerle kafanı karıştırma3 hafta sonra gel söyleyecem dedi emin olamadi galiba ama merak ediyorum
Etmez miyiz hiç Rabbim tüm gebelere ve bebişlerine sağlık versinKızlar. Bende gecen hafta progestani bırakınca kahverengi lekelenme olmuştu. Doktorum yeniden baslatti. Suan icmeme rağmen yine peceteye bir kahverengi leke geldi. Oncesinde de sol bacak ve kasık ağrım oldu bugün. Allah'ım inşallah herşey yolundadır ya dua eder misiniz bana
Eşi benim de tam aşağıda, çok ayakta kalmamak gerekiyor, sürekli yatıyorum.Kuzum inan aklıma direk sen geldin yalan yok. Ama bu sefer korktum kendi doktorumda hastanede değildi, başka doktora gittim göründüm muayene oldum. Hiçbir sıkıntı yok dedi, çok şükür kalp atışını duydum. Ama bebegin eşi biraz aşağıda ondan kaynaklı olmuş olabilir dedi. Sende de oyle bisey olmustu diye hatırlıyorum. Kendi doktorumda yarın sabahtan gel bi bakalım dedi sabah yine kendi doktoruma da gitmeyi düşünüyorum. Eşime kalsa bu kadar pimpirikli olma, böyle mart ayı gelmez diyor ama insan korkuyor işte.
Aynen kuzu bugün baska doktora gittim o da öyle dedi. Bunu kanama saymiyoruz dedi, ama insan korkuyor işte. 2. Kez olunca sürekli bir korku oluştu. Allah'ım hepimize sağlıklı hamilelik, sağlıklı bebişler nasip etsin
Çol teşekkürlerDoktorum progestanı fitil şeklinde kullanmanın enfeksiyona sebep olacağını söylemişti acaba sizde o yüzden enfeksiyon gelişiyor olabilir mi?
Geçmiş olsun sevindim iyi olduğunuza
Çok geçmiş olsun canım.Allah iylilik versin.Neden oldu ki böyle bisey?Çok şükür ki bebiş de iyiymiş.Günaydın kızlar.
Korktugum başıma geldi maalesef. Dün öğlen idrar yapamadım. Ne yaptiysam cikmadi. İlk hamilegimde de tam bu hafta olmuştu.
Solugu hastanede aldim. Bebek iyi şükürler olsun.
Sonda taktilar geceyi öyle geçirdim. Sabah ta cikardilar. Şükürler olsun normal bir şekilde yapabiliyorum.
Kızlar dualarınızı bekliyoruz.
Anatomik yapi ile ilgili.Çok geçmiş olsun canım.Allah iylilik versin.Neden oldu ki böyle bisey?Çok şükür ki bebiş de iyiymiş.
Tebrık ederım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah13+5 im %80 kız dedi değişir mi bilmem çok sevindim
Hayırlı güzel haberlerle gel canım cinsiyeti de Allah gönlüne göre versinKızlar dua edin lütfen yarın kontrolüm var hem sağlıklı olduğunu hemde cinsiyetini öğrenim
15+dayım hala devam ediyor benim bulantı ya.Cinsiyet eğer gösterirse söyler.Erkekse erken belli oluyor ama kiz bazen hemen göstermiyor.Kızlar bulantılarım çok arttı bu ara 11. Haftadayim 12 de bitmesini umut ediyorumHaftaici randevu alıp gidicez doktora cinsiyeti soyler mi acaba merak içerisindeyim öğrenip bir iki parça birşey almak istiyorum artık
Gecmis olsun , insallah tekrarini yaşamazsin . Rabbim sifa versinGünaydın kızlar.
Korktugum başıma geldi maalesef. Dün öğlen idrar yapamadım. Ne yaptiysam cikmadi. İlk hamilegimde de tam bu hafta olmuştu.
Solugu hastanede aldim. Bebek iyi şükürler olsun.
Sonda taktilar geceyi öyle geçirdim. Sabah ta cikardilar. Şükürler olsun normal bir şekilde yapabiliyorum.
Kızlar dualarınızı bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?