2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kese şekli tutmadı.Ikisininde kese şekli nerdeyse aynı benim.Oglum solunda kızım sağında.Hatta ben bu damı erkek dedim.Kese biraz uzun ikisininde şekli.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Amin inşallahhh cnm seninde ve tüm hamilelerinde gönlünden geçen olsun inşallah

Ya tabiki haklısınız bende cok merak ediyorum ve istediğim olsun diye cok dua ediyorum tabi en basta saglikli ve hayırlı bir sekilde insallah hepimizin içinden geçen olur sizin belli oldumu yani cinsiyet
Yok doktor erkek dedıgımı unut dedı ama kızda demedı bellı degıl dedı bacak arası kapalı dedı o kontrolun ustune ıkı kez .haftaya gıdıcem ınsallah,ınsallah hepımızın gonlune gore olsun saglıkla gelsınler oncelıkle ınsallah

Bana 10. Haftamda erkek dedi 12. Haftada doktorda %80 erkek dedi çin takvimi erkek gösteriyor haftaya nifty sonucu gelince kesinleşicek benimde gönlümden erkek geçiyor inşallah sağlıkla gelir
Yaa hadi inşallah çıkar sizinde istediğiniz ise inşallah hayırlısı ile..

Nub da kızmı çıkmıştı sizin bence sizin kiz oluruz ya içimden bi an öyle geçti dr da öyle demişse ihtimal var hala hayırlısıyla gönlünden gecen olsun inşallah

Ben nice olani yaptirdim trdeki şirketi grovo. 12 15 gun demislerdi 11. Gunde doktorum aradi.

Offf aynı şey bende de var yemin ederim pis mis ama acayip bağımlılık yapıyo bazen sırf bk veya mc aşeriyorum çok kötü çok
Ya ben de böyleyim. Bir de dominos pizza. Onceden ne saglikli beslenirdim simdi yağlı yağlı istiyorum ama süt olmasi icin yag olmasi lazim. Mayoneze de doktorum bisi demedigi için soslu yagli yiyorum valla

Benim kardeşimin esi ankara tipta yaptı doğumu. Fark odeyerek ozel odadaydi ama sanci cektigi oda küçüktü sonra biri taburcu oldu buyuk odaya gectiler sanirim bos odaya denk gelmek de onemli. Benim daha belli degil eger riskli bir durum olursa hacettepede prof doktorum orda yapiyormus yoksa ozelde

sorduum ol dedi valla moralim bozuluyo oldum artık yapacak bir şey yok en kötü karar kararsızlıktan iyidir 3ü 1e düşürdüler sonra. covid geçirenlere 2. doz yoktu sonra onu da yaptılar
Her hastalananda antikor olusmuyor. Beklemeden aşı olmakla cok iyi yaptınız. Ankarada haberler cok kotu. Il saglik muduru gebeler mutlaka aşılanmalı diye aciklama yapti. Sehir hastanesinde kadin doğumcu arkadaslar da haberler kotu mutlaka asilansin gebeler dedi. Ben ilk asimi zaten ilk trimesterde olup hamile kalmistim bi sikinti olsaydi bebekte çıkardı demek ki asi guvenli

Ahhh ahh oğlumdaki halim geldi aklıma.Hamburger diye ağlıyordum.Hep et kebap falan isterdi canım.Simdi bak bi de aylardır et yemedim.Eksi dışında asermiyorum bile.Baya masrafsız bi hamile oldum ya

Ya ben de böyleyim. Bir de dominos pizza. Onceden ne saglikli beslenirdim simdi yağlı yağlı istiyorum ama süt olmasi icin yag olmasi lazim. Mayoneze de doktorum bisi demedigi için soslu yagli yiyorum valla
Ben de pizzayı çok özlediğim için sadece tavuklu yiyorum

Ahhh ahh oğlumdaki halim geldi aklıma.Hamburger diye ağlıyordum.Hep et kebap falan isterdi canım.Simdi bak bi de aylardır et yemedim.Eksi dışında asermiyorum bile.Baya masrafsız bi hamile oldum ya
Aynen bende oglumda istahliydim ama bunda et tavuk balik hic yemedim yiyemedim tiksiniyorum

O yer mevzusu zaten asıl olay galiba. Önceden ayarlanma şansı da yok ki net zamanı belli olmuyor :/ doktora görüşünce sorucam nereyi tavsiye eder yada anlaşmalı olduğu özel bir hastane var mı acaba diye.

Hâlâ kusmasi devam eden varmı? Bugün 16+5olduk ya.Artik korkmaya başladım.
Benim kusmalarim devam ediyor ;( kusmalarimla yasamaya alistim artik .. bazen bir iki saat gecikiyor diyorjm ki aa bugun bitti sanirsam kusma yok o daha kotu oluyor midem bir yaniyor kusunca cok rahatliyorum

Nub da kızmı çıkmıştı sizin bence sizin kiz oluruz ya içimden bi an öyle geçti dr da öyle demişse ihtimal var hala hayırlısıyla gönlünden gecen olsun inşallah
Yok bende 10 haftalıkken doktor nub teorısıne gore erkek dedı bence cıkıntı var gıbıydı sonrakı kontrollerde gozukmedı çıkıntı gercekten nubada guven olmuyor bencehayırlısı olur erkek olursada oglum cok sevıncek kız olursada ben kısmet bakalım

bana da cinsiyet söylemıyoruz dediler ama doktor görüyormuş hatta doktoruma özellikle sordum cinsiyet söylemiyoruz dediler dedim ben görebiliyorum dedi
Belki senin doktorun söyler canım. Ben normal akışta öğrenicem, o heyecanı koltukta yaşıycam 15.hafta gidicem 10 gün sonra. Sen bir sorarsın. Benim dr söylemiyoruz diyince ısrar etmedim. Sonuç güzel çıksın da cinsiyeti öğrenicez bir şekilde

Kızlar, yine ben yine olay
Dün akşam kanamam başladı. Proluton vurdurup, progestan alıp yattım, ger zamanki gibi geçecek sandım. Sabah wc ye gittiğimde koyu kırmızı kan damlıyor baktım terslik var.
Geçenki gittiğim perinatologa geldim bugün bana laflar saydı, ben bi kere açıklarım inanmazsan vaşka doktora gidersin diye, özürler diledim övgüler yağdırdım. Neyseki baktı. Rahim ağzı 23 mm ye düşmüş kesem sarmış, 1 cm açıklık olmuş, acil serklaj yaptı, başarılı geçti dedi. Hastane de yatıyorum.
Önceki doğumda serklaj hikayesi olan varsa benim gibi beklemesin yaptırsın.
Lütfen bana ve bebeğime dua edin.

Çok geçmiş olsun canım ya.Allah yardımcın olsun.Insallah hemen toparlarsın.Bebegini de sağlıkla kucağına alırsın.

Canım demek yaptırmanda hayır varmış. Bir şekilde oraya yönlenmiş oldun. Allah hayırlısını nasip etsin, sağlıkla ilerlesin gebeliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…