2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bebişinde iyidir inşallah moral bozmak yok

Çok çok geçmiş olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Çok üzüldüm. Şimdi iyi misiniz ?

Ya ben de böyleyim. Bir de dominos pizza. Onceden ne saglikli beslenirdim simdi yağlı yağlı istiyorum ama süt olmasi icin yag olmasi lazim. Mayoneze de doktorum bisi demedigi için soslu yagli yiyorum valla
Yağ süt mü yapıyormuş
Ben de pizzayı çok özlediğim için sadece tavuklu yiyorum
Dominosta vegi pizza var ben canım çekince ondan söylüyorum
Çok geçmiş olsun canım ya İnşallah daha iyi olursun sıkıntıların geçer gider

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bebişinde iyidir inşallah moral bozmak yok

Çok çok geçmiş olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Çok üzüldüm. Şimdi iyi misiniz ?
Amin Allah razı olsun arkadaşlar
İyiyim çok şükür
Doktor tam zamanında atmışız dedi.
Ben de çok üzüldüm ama doktor öyle deyince rahatladım. Şimdi hep yatıcam, kızıma annem bakıcak.
Kızım kucağıma hasret kaldı, dün diyor ki anne iyileşince beni kucağuna alcaksın demi diyor, ona da üzülüyorum, 3 aydır kucağıma almıyorum.

Ah kuzum benim kıyamam ona ben Kardeşinin geleceğini biliyodur tatlı tatlı anlatmak lazım bebiş için olduğunu

Seninki de kiz ozaman.
Ayy inşallah bende kız istiyorum zaten oglumda da bundada cok asiri mide bulantısı halsizlik geçirdim ama onda iştahım cok acikti ilk aydan kilo aldim ve herseyi yiyebilirdim bunda istahim kapandi herseyden tiksiniyorum kilo verdim ama kimisi diyor cinsiyetle alakali değildir kimisi diyor cok zor geçiyorsa kızdır artik bilmiyorum insallah kızdır ondandir bütün bunlar hayırlısıyla saglikli bir şekilde tabiki

Ayyy kuzum benim geçmişler olsun. Neyse ki tam zamanında işlem yapılmış. Bebeğin ve sen iyiysen gerisi önemli değil minnos kızına da kıyamam ama herşey evlatlar için. Allah sonunu güzel nasip etsin herşey hallolur

Istersen bi ikra meyrayada sor ona soranlar hep cikti yazmış sonradan banada tahmin etti ama benimki daha belli degil 1 ayim var ama yorumlarda cok bildiniz diyen olmuş dr un baktigi haftayi bi ona yolla bak o ne diyecek

Cok geçmiş olsun Alah şifa versin inşallah baska çocuk olunca cok zor oluyor en cokta onlar için anne ilgisinden mahrum kalıyorlar ama inşallah hersey sonrasında çok güzel olacak öyle düşünün sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah

Seninle aynı olmuşuz :) dün sabah uyanır uyanmaz içip kahvaltıyı hazırlayana kadar 2 saat geçti bugün de bu saat oldu hala cesaret edip de içmedim dün gerçekten felaketti misafirim vardı sabah da akşam da yemeden kalktım. Çok sağ ol canım benden bundan sonra ona göre kullanayım. Multivitamin olarak hangisini kullanıyosun? Benim ocean mummy. Şimdi hem multivitaminde hem de demir ilacinda folik asit var. Bu kadar fazla sanki genellikle 3.ayda bıraktırıyolar. Demir ilacında aldıktan sonra fark ettim henüz doktora da gidip soramadım

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın inşallah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız (amin)

Ben de imom omega kullanıyorum. Dediğin şeye ben de takıldım. 1 Ekimde randevum var gidince sorucam ama şu anda ikisini bir arada kullanıyorum. Prof dr, ikisini bir arada verdiğini biliyor. Zararı olsa uyarırdı diye düşündüm ama gidince özellikle sorucam. Yazarım sana da

Aynen canım ben de gidince sorarım benim tüp bebek. Íl dışında yaptırmıştım sonradan devam ettiğim doktor da il dışında geçen hafta gittim büyük ihtimalle sen benden önce gidersin. Ama Memorial doktorlarının düzenlediği bir seminere katılmıştım orada demişlerdi folik asitin fazla kullanımı hiperaktivite bozukluklarına neden olur diye o yüzden tereddütteyim

Ama seninki ikiz canım.Bi de bu wc problemi de çok.etkiliyor ya.Bol su iç bi de kuru kayısı falan dene istersen.Ya ne güzel olur ama birden 2tane.
Hepsini deniyorum, yemediğim şey kalmadı, şurup haricinde çözüm bulamadım. Şurup bile 2 günde anca yaptırıyor, yediklerim hep içimde kalıyor gibi geliyor bana. Umarım çok kilo almam...

Canım dualarım seninle inanıyorum ki bunların hepsi geçecek Biraz zorlu oluyor sürecin ama Rabbim mükafatını verecek inşallah.

Benimde bu kiz ve cidden iştahım kapalı ve bulantim aşırı var.Oğlumda hem iştah acıktı.bulantim da olmamıştı.Babanem daha ilk gördüğünde et yiyemiyosan bu kiz dedi bana.Oyle çıktı cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…