Çok geçmiş olsun canım ya.Allah yardımcın olsun.Insallah hemen toparlarsın.Bebegini de sağlıkla kucağına alırsın.
Amin Allah razı olsunCanım demek yaptırmanda hayır varmış. Bir şekilde oraya yönlenmiş oldun. Allah hayırlısını nasip etsin, sağlıkla ilerlesin gebeliğin
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bebişinde iyidir inşallah moral bozmak yokKızlar, yine ben yine olay
Dün akşam kanamam başladı. Proluton vurdurup, progestan alıp yattım, ger zamanki gibi geçecek sandım. Sabah wc ye gittiğimde koyu kırmızı kan damlıyor baktım terslik var.
Geçenki gittiğim perinatologa geldim bugün bana laflar saydı, ben bi kere açıklarım inanmazsan vaşka doktora gidersin diye, özürler diledim övgüler yağdırdım. Neyseki baktı. Rahim ağzı 23 mm ye düşmüş kesem sarmış, 1 cm açıklık olmuş, acil serklaj yaptı, başarılı geçti dedi. Hastane de yatıyorum.
Önceki doğumda serklaj hikayesi olan varsa benim gibi beklemesin yaptırsın.
Lütfen bana ve bebeğime dua edin.
Aminn hepimizin evlatlarını inşallahAllah bagislasin massAllah
Çok çok geçmiş olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Çok üzüldüm. Şimdi iyi misiniz ?Kızlar, yine ben yine olay
Dün akşam kanamam başladı. Proluton vurdurup, progestan alıp yattım, ger zamanki gibi geçecek sandım. Sabah wc ye gittiğimde koyu kırmızı kan damlıyor baktım terslik var.
Geçenki gittiğim perinatologa geldim bugün bana laflar saydı, ben bi kere açıklarım inanmazsan vaşka doktora gidersin diye, özürler diledim övgüler yağdırdım. Neyseki baktı. Rahim ağzı 23 mm ye düşmüş kesem sarmış, 1 cm açıklık olmuş, acil serklaj yaptı, başarılı geçti dedi. Hastane de yatıyorum.
Yağ süt mü yapıyormuşYa ben de böyleyim. Bir de dominos pizza. Onceden ne saglikli beslenirdim simdi yağlı yağlı istiyorum ama süt olmasi icin yag olmasi lazim. Mayoneze de doktorum bisi demedigi için soslu yagli yiyorum valla
Dominosta vegi pizza var ben canım çekince ondan söylüyorumBen de pizzayı çok özlediğim için sadece tavuklu yiyorum
Çok geçmiş olsun canım ya İnşallah daha iyi olursun sıkıntıların geçer giderKızlar, yine ben yine olay
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bebişinde iyidir inşallah moral bozmak yok
Amin Allah razı olsun arkadaşlarÇok çok geçmiş olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Çok üzüldüm. Şimdi iyi misiniz ?
Ah kuzum benim kıyamam ona benAmin Allah razı olsun arkadaşlar
İyiyim çok şükür
Doktor tam zamanında atmışız dedi.
Ben de çok üzüldüm ama doktor öyle deyince rahatladım. Şimdi hep yatıcam, kızıma annem bakıcak.
Kızım kucağıma hasret kaldı, dün diyor ki anne iyileşince beni kucağuna alcaksın demi diyor, ona da üzülüyorum, 3 aydır kucağıma almıyorum.
Ayy inşallah bende kız istiyorum zaten oglumda da bundada cok asiri mide bulantısı halsizlik geçirdim ama onda iştahım cok acikti ilk aydan kilo aldim ve herseyi yiyebilirdim bunda istahim kapandi herseyden tiksiniyorum kilo verdim ama kimisi diyor cinsiyetle alakali değildir kimisi diyor cok zor geçiyorsa kızdır artik bilmiyorum insallah kızdır ondandir bütün bunlar hayırlısıyla saglikli bir şekilde tabikiSeninki de kiz ozaman.
Kızlar, yine ben yine olay
Ayyy kuzum benim geçmişler olsun. Neyse ki tam zamanında işlem yapılmış. Bebeğin ve sen iyiysen gerisi önemli değilAmin Allah razı olsun arkadaşlar
İyiyim çok şükür
Ben de çok üzüldüm ama doktor öyle deyince rahatladım. Şimdi hep yatıcam, kızıma annem bakıcak.
Kızım kucağıma hasret kaldı, dün diyor ki anne iyileşince beni kucağuna alcaksın demi diyor, ona da üzülüyorum, 3 aydır kucağıma almıyorum.
Istersen bi ikra meyrayada sor ona soranlar hep cikti yazmış sonradan banada tahmin etti ama benimki daha belli degil 1 ayim var ama yorumlarda cok bildiniz diyen olmuş dr un baktigi haftayi bi ona yolla bak o ne diyecekYok bende 10 haftalıkken doktor nub teorısıne gore erkek dedı bence cıkıntı var gıbıydı sonrakı kontrollerde gozukmedı çıkıntı gercekten nubada guven olmuyor bencehayırlısı olur erkek olursada oglum cok sevıncek kız olursada ben kısmet bakalım
Cok geçmiş olsun Alah şifa versin inşallah baska çocuk olunca cok zor oluyor en cokta onlar için anne ilgisinden mahrum kalıyorlar ama inşallah hersey sonrasında çok güzel olacak öyle düşünün sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallahAmin Allah razı olsun arkadaşlar
İyiyim çok şükür
Seninle aynı olmuşuz :) dün sabah uyanır uyanmaz içip kahvaltıyı hazırlayana kadar 2 saat geçti bugün de bu saat oldu hala cesaret edip de içmedim dün gerçekten felaketti misafirim vardı sabah da akşam da yemeden kalktım. Çok sağ ol canım benden bundan sonra ona göre kullanayım. Multivitamin olarak hangisini kullanıyosun? Benim ocean mummy. Şimdi hem multivitaminde hem de demir ilacinda folik asit var. Bu kadar fazla sanki genellikle 3.ayda bıraktırıyolar. Demir ilacında aldıktan sonra fark ettim henüz doktora da gidip soramadımCanım ben ilk denemeyi aç karnına yaptım çok kötüydü. Mideme kramplar girdi, gece midem bulandı vs. Buraya yazdım. Birkaç arkadas yemekten 2 saat sonra içtiğini yazdı, ben de şimdi öyle yapıyorum. Multivitaminimi yemekle içiyorum. 1,5-2 saat sonra gibi demir hapını içiyorum. Sonra 40 dk da birsey yemiyorum. Şimdi hiçbir sıkıntım yok. Dr yemekten 40 dk önce aç karnına iç demişti. Ama içebilen var mı bilmiyorum. Ben nerdeyse ilacı başlamadan bırakacaktımburada danışmak iyi oluyor.
Oda erkek dedı ama ondada tutmayanlar olmuş artık hayırlısıIstersen bi ikra meyrayada sor ona soranlar hep cikti yazmış sonradan banada tahmin etti ama benimki daha belli degil 1 ayim var ama yorumlarda cok bildiniz diyen olmuş dr un baktigi haftayi bi ona yolla bak o ne diyecek
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın inşallah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız (amin)Kızlar, yine ben yine olay
Ben de imom omega kullanıyorum. Dediğin şeye ben de takıldım. 1 Ekimde randevum var gidince sorucam ama şu anda ikisini bir arada kullanıyorum. Prof dr, ikisini bir arada verdiğini biliyor. Zararı olsa uyarırdı diye düşündüm ama gidince özellikle sorucam. Yazarım sana daSeninle aynı olmuşuz :) dün sabah uyanır uyanmaz içip kahvaltıyı hazırlayana kadar 2 saat geçti bugün de bu saat oldu hala cesaret edip de içmedim dün gerçekten felaketti misafirim vardı sabah da akşam da yemeden kalktım. Çok sağ ol canım benden bundan sonra ona göre kullanayım. Multivitamin olarak hangisini kullanıyosun? Benim ocean mummy. Şimdi hem multivitaminde hem de demir ilacinda folik asit var. Bu kadar fazla sanki genellikle 3.ayda bıraktırıyolar. Demir ilacında aldıktan sonra fark ettim henüz doktora da gidip soramadım
Aynen cnm hayırlısı olsunOda erkek dedı ama ondada tutmayanlar olmuş artık hayırlısı
Hepsini deniyorum, yemediğim şey kalmadı, şurup haricinde çözüm bulamadım. Şurup bile 2 günde anca yaptırıyor, yediklerim hep içimde kalıyor gibi geliyor bana. Umarım çok kilo almam...Ama seninki ikiz canım.Bi de bu wc problemi de çok.etkiliyor ya.Bol su iç bi de kuru kayısı falan dene istersen.Ya ne güzel olur ama birden 2tane.
Canım dualarım seninle inanıyorum ki bunların hepsi geçecekKızlar, yine ben yine olay
Benimde bu kiz ve cidden iştahım kapalı ve bulantim aşırı var.Oğlumda hem iştah acıktı.bulantim da olmamıştı.Babanem daha ilk gördüğünde et yiyemiyosan bu kiz dedi bana.Oyle çıktı cidden.Ayy inşallah bende kız istiyorum zaten oglumda da bundada cok asiri mide bulantısı halsizlik geçirdim ama onda iştahım cok acikti ilk aydan kilo aldim ve herseyi yiyebilirdim bunda istahim kapandi herseyden tiksiniyorum kilo verdim ama kimisi diyor cinsiyetle alakali değildir kimisi diyor cok zor geçiyorsa kızdır artik bilmiyorum insallah kızdır ondandir bütün bunlar hayırlısıyla saglikli bir şekilde tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?