2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızım olursa Aysel Ahsen koyacağım bende Bize isim konusunda kimse karışmıyor benim annem vefat ettiği için kız olursa annemin adını vermeyi çok istiyorum kimse karışmıyor zaten eşime de erkek olursa babanın ismini koyarız yanına bir isim daha ekleriz demiştim bakalım nasip

bu haftaki aktüelde mi var ya bebiş ürünleri göremedim akşam gideyim bakayım bi

Nasip tabi biz daha bebeğimiz yokken anlaşma yapmıştık kızlara ben erkek olursa eşim koyacaktı kocam hiç isim koyamadı ama olsun erkek olsaydı onada karışırdım ben hoş değişen birşey olmazdı benım daha olmadan bir sürü isim vardı aklımda erkek olsaydı Ali deniz koyardım ben ama Ali ismini çok seviyorum kesin koyardım
Ahsen ve hüsna kökeni aynı isimlerin ikiside ziyadesiyle güzel demek isimlerin anlamları çok önemli benım için

Bizde öyle anlaşmıştık kıza ben erkeğe o erkek olursa bana koydurur ismi eminim ama ben yine de babasının ismini koyarım yanına güzel bir isim düşünürüm. Benim içinde anlamları çok önemli Ahsen isminin anlamını gerçekten çok beğeniyorum Rabbim koymayı nasip etsin inşallah

Ben bu isim konusuna çook takığım neden böyleyim bilmem oğlumun ismini de ben koydum Ensar bi başkası bak şu isim güzelmiş diyince acayip itici geliyor İşin kötüsü şu an hiçbir isim de güzel gelmiyor bana sanki bi ben isim koyacakmışım gibi ikinci kez erkek ismi düşünmek zormuş

E süper o zaman eşiniz de aklı başında biri demek ki kanmamış daha da dert etmeyin sizin istediğiniz olur eninde sonunda

Sen de çocuktan sonra bırakmayı düşünüyodun di mi işi? Umarım tazminatlarımızı verirler üstüne bir de işsizlik maaşı oh mis
Ayy evet yerime ocak başı alıcaklar birinii inş çok memnun kalırlar beni salarlar geri dönmeyeceğimi söyledim onlara bir güzellik yaparlar inşallah 6 yılın hatrına

Bende yakın çevremde bir başkası koyarsa isimden hemen vazgeçiyorum isim önemli isimle şekılleniyor çocuk sanki

Bende yakın çevremde bir başkası koyarsa isimden hemen vazgeçiyorum isim önemli isimle şekılleniyor çocuk sanki
Ya aynen bende öyleyim sevdiğim birkaç isim var onlar da çevremde var aynı olsun istemiyorum. Oğluma ismini koyarken çok içime sinmişti şimdi günlerdir isim bakıyorum İsmin özelliğini taşıyor gerçekten çocuklar ben çok inanıyorum ve oğlumda da çok kez gözlemledim

Kızlar dikkat edin özellikle çocuklara, çocuğu olan okula giden varsa en ufak burun akıntısında dahi okula göndermeyin kendinizi koruyun. Benim görümcemin kızı rahatsızmış okula göndermemişler bende bilmiyordum kahve içmeye gitmiştim cuma günü çok yakın temas etmediğim halde akşamına hapşırık bol terleme başladı ben böyle atlattım derken eşime bulaştırdım o tam biraz iyi oldu derken dün sabah bende başladı dün doktora gittim şükür sadece üst solunum yolu enfeksiyonuymuş antibiyotik verdi ama kullanmayacağım bir şekilde dayanmaya çalışıyorum. Lütfen sizde çok dikkat edin yengemin de ikiz çocukları okula gidiyor onlar da hasta olmuş gözlemlediğim kadarıyla çocuklar hafif atlatıyor ama yengem de ağır geçirmiş eşimde bende ağır geçirdik ki eşim normal de kolay kolay hasta olmaz dikkat edin

Ayy evet yerime ocak başı alıcaklar birinii inş çok memnun kalırlar beni salarlar geri dönmeyeceğimi söyledim onlara bir güzellik yaparlar inşallah 6 yılın hatrına
Oo epey de olmuş sen eğitirsin artık geleni tüm bilgi ve tecrübelerini aktarırsın :) Kız iş arayan bi arkadaşım da var hee muhasebeci o da.

Oo epey de olmuş sen eğitirsin artık geleni tüm bilgi ve tecrübelerini aktarırsın :) Kız iş arayan bi arkadaşım da var hee muhasebeci o da.
Aaa nerede oturuyorr 8/17.30 mesai hafta sonu yok mesaisi yok y emek şirkette maaş 5200 alıyorum o civar verirler yer de leventte uyuyor mu şartları yakında mı arkadaşın

Aaa nerede oturuyorr 8/17.30 mesai hafta sonu yok mesaisi yok y emek şirkette maaş 5200 alıyorum o civar verirler yer de leventte uyuyor mu şartları yakında mı arkadaşın
Bana uyarmış şartları hamile olmasaydım tabi Hoş 1.5 senedir evdeyim çalışmak artık gözümü korkutuyor bende muhasebeciydim

ya çok geçmiş olsun gerçekten bakıyorum yolda herkes aksırmaca hapşırmaca genel bir grip salgını da dolaşıyor aşıdan dolayı maskeler de gevşeyince hoop yayılıyoor çok dikkatli olmak lazım c vitaminimizi tavanlayalım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…