zaten benım kan degerlerım duşmuş demır hapıda kabız yaptı kış bıze ağır gelcek mont lazım bıze montum kapanmaz benıniyice kanımız çekildi heralde montla oturuyorum daha sıcak klima karşısına geçtim
Kızım olursa Aysel Ahsen koyacağım bendeGenel olarak benim 3 kızım var isimlerini yazayım belki çağrışım olur kız anneleri
Beyza Ahsen
Ceyda hüsna
Serra mina
Veeeeeee şimdiki kızımada
Alya lina ismini vermeyi düşünüyorum
Tabiki ben koyacağım ismini
bu haftaki aktüelde mi var ya bebiş ürünleri göremedim akşam gideyim bakayım biEşim ev alışverişi yaparken organik pamuk yazan zıbın almış cimcimeye bimden bi de çorap patik ya.Patik 2.75tl zibinlar 6tlye düşmüş ama yumuşacık.0-3ay 2tane, 3-6ay 2tane, 6-12ay 2tane.2de askılı almış kiz bebek 0-3 ay.Ama çok güzel ürünler.Hemde çok uygun.
Nasip tabi biz daha bebeğimiz yokken anlaşma yapmıştık kızlara ben erkek olursa eşim koyacaktı kocam hiç isim koyamadıKızım olursa Aysel Ahsen koyacağım bendeBize isim konusunda kimse karışmıyor benim annem vefat ettiği için kız olursa annemin adını vermeyi çok istiyorum kimse karışmıyor zaten eşime de erkek olursa babanın ismini koyarız yanına bir isim daha ekleriz demiştim bakalım nasip
Bizde öyle anlaşmıştık kıza ben erkeğe o erkek olursa bana koydurur ismi eminim ama ben yine de babasının ismini koyarım yanına güzel bir isim düşünürüm. Benim içinde anlamları çok önemli Ahsen isminin anlamını gerçekten çok beğeniyorum Rabbim koymayı nasip etsin inşallahNasip tabi biz daha bebeğimiz yokken anlaşma yapmıştık kızlara ben erkek olursa eşim koyacaktı kocam hiç isim koyamadıama olsun erkek olsaydı onada karışırdım ben hoş değişen birşey olmazdı benım daha olmadan bir sürü isim vardı aklımda erkek olsaydı Ali deniz koyardım ben ama Ali ismini çok seviyorum kesin koyardım
Ahsen ve hüsna kökeni aynı isimlerin ikiside ziyadesiyle güzel demek isimlerin anlamları çok önemli benım için
Bence de onın yerine baya baya alışveriş yaparsınBende cok begendim gercektenama 500 tl ye bir dunya kiyafet alinir
Sen de çocuktan sonra bırakmayı düşünüyodun di mi işi? Umarım tazminatlarımızı verirler üstüne bir de işsizlik maaşı oh mishafta sonları aynı öyleyim cin gibi kalkıyorum da hafta içi iş var diye sürünüyor vücudum psikolojik tamamennn
E süper o zaman eşiniz de aklı başında biri demek ki kanmamış daha da dert etmeyin sizin istediğiniz olur eninde sonundaKayinvalidem esimi duskun,kaynimlardan eltimden yuz gormedigi için hep bize sariyo esimde takmiyo ama kayinvalidem tabiri caizse alttan girip isten çikiyo esimi kafaliyo, biraz anneligini çok kullaniyo iste sen benim hep yanimdasin en zor gunumde sen vardin beni bi sen koruyon gibi cumleleerle esimi vicdanen vuruyoalsam isim konusunu esime soyledim annen boyle boyle dedi dedim,sen niye kafana takiyonki biz kararlastirdik zaten o desin dursun diyo,
Yok canım daha önceden gelmiş indirime girmiş galiba.Buyuk kuytu köşe bimden bulmuş.bu haftaki aktüelde mi var ya bebiş ürünleri göremedim akşam gideyim bakayım bi
Ayy evet yerime ocak başı alıcaklar birinii inş çok memnun kalırlar beni salarlar geri dönmeyeceğimi söyledim onlara bir güzellik yaparlar inşallah 6 yılın hatrınaSen de çocuktan sonra bırakmayı düşünüyodun di mi işi? Umarım tazminatlarımızı verirler üstüne bir de işsizlik maaşı oh mis
Bende yakın çevremde bir başkası koyarsa isimden hemen vazgeçiyorum isim önemli isimle şekılleniyor çocuk sankiBen bu isim konusuna çook takığım neden böyleyim bilmemoğlumun ismini de ben koydum Ensar bi başkası bak şu isim güzelmiş diyince acayip itici geliyor İşin kötüsü şu an hiçbir isim de güzel gelmiyor bana sanki bi ben isim koyacakmışım gibi ikinci kez erkek ismi düşünmek zormuş
Ya aynen bende öyleyim sevdiğim birkaç isim var onlar da çevremde var aynı olsun istemiyorum. Oğluma ismini koyarken çok içime sinmişti şimdi günlerdir isim bakıyorumBende yakın çevremde bir başkası koyarsa isimden hemen vazgeçiyorum isim önemli isimle şekılleniyor çocuk sanki
Oo epey de olmuş sen eğitirsin artık geleni tüm bilgi ve tecrübelerini aktarırsın :) Kız iş arayan bi arkadaşım da var hee muhasebeci o da.Ayy evet yerime ocak başı alıcaklar birinii inş çok memnun kalırlar beni salarlar geri dönmeyeceğimi söyledim onlara bir güzellik yaparlar inşallah 6 yılın hatrına
Aaa nerede oturuyorr 8/17.30 mesai hafta sonu yok mesaisi yok y emek şirkette maaş 5200 alıyorum o civar verirler yer de leventte uyuyor mu şartları yakında mı arkadaşınOo epey de olmuş sen eğitirsin artık geleni tüm bilgi ve tecrübelerini aktarırsın :) Kız iş arayan bi arkadaşım da var hee muhasebeci o da.
Aynen paylaşalım çok iyi olur hepimizin ihtiyacı varOyle canim daha yarisina gelemedik hamileliginzamanimiz cok bakip arastiralim. Indirim buldugumuzda burda paylasalim birileri yararlarnir belki
Bana uyarmış şartları hamile olmasaydım tabiAaa nerede oturuyorr 8/17.30 mesai hafta sonu yok mesaisi yok y emek şirkette maaş 5200 alıyorum o civar verirler yer de leventte uyuyor mu şartları yakında mı arkadaşın
ya çok geçmiş olsun gerçekten bakıyorum yolda herkes aksırmaca hapşırmaca genel bir grip salgını da dolaşıyor aşıdan dolayı maskeler de gevşeyince hoop yayılıyoor çok dikkatli olmak lazım c vitaminimizi tavanlayalım kızlarKızlar dikkat edin özellikle çocuklara, çocuğu olan okula giden varsa en ufak burun akıntısında dahi okula göndermeyin kendinizi koruyun. Benim görümcemin kızı rahatsızmış okula göndermemişler bende bilmiyordum kahve içmeye gitmiştim cuma günü çok yakın temas etmediğim halde akşamına hapşırık bol terleme başladı ben böyle atlattım derken eşime bulaştırdım o tam biraz iyi oldu derken dün sabah bende başladı dün doktora gittim şükür sadece üst solunum yolu enfeksiyonuymuş antibiyotik verdi ama kullanmayacağım bir şekilde dayanmaya çalışıyorum. Lütfen sizde çok dikkat edin yengemin de ikiz çocukları okula gidiyor onlar da hasta olmuş gözlemlediğim kadarıyla çocuklar hafif atlatıyor ama yengem de ağır geçirmiş eşimde bende ağır geçirdik ki eşim normal de kolay kolay hasta olmaz dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?