Biraz anlatır mısın çok acı çektin mi sezeryandan sonra her doğum farklıdır ama merakKesinleşti cnm 4. Kez annesi olucam nasipse sezeryan benımkı ondan dolayı Şubat ortası sinüzit bendede vardı çok fena zamanla iyileştim sülük ve hacamatın faydalarıda olabilir artık ağır rahatsız etmiyor benım kızların hepsi 37 haftada dünyaya geldiler rabbim şifa versin hepimize
Bu nerenin pazarı yahu ne kadar uygunmuşİlk önce bana sordu ne hissediyorsunuz kız dedim zaten kıza benziyor dedi netlessin kıyafet için şart bilmek.ben öyle kıyafete birsuru para veremem hemen büyüyor malum bebekler pazardan bile alicam tek dikkat edeceğim penye pamuklu ve baskısız olması.gecen hafta baktım tulumlar 20 tek parçalar 10 TL ve gayet güzeldi.
Ben hamileliğimin başından beri çok erken uyanıyorum lüzumsuz yere. Üstelik anlamsız bir enerjiyleGünaydın şekerler, havaların iyice soğumasıyla her sabah yataktan daha da zor kalkıyorumm şu an tam kahveni alıp battaniye altında aşk-ı memnu izlemelik hava
hafta sonları aynı öyleyim cin gibi kalkıyorum da hafta içi iş var diye sürünüyor vücudum psikolojik tamamennnBen hamileliğimin başından beri çok erken uyanıyorum lüzumsuz yere. Üstelik anlamsız bir enerjiyleTüm evi silip süpüresim geliyo sabahın o saati olmasa yaparım da. Sonra tabi o enerji yerini anam beni neden doğurdun noktasında bir halsizliğe bırakıyo akşam zaten pert
Bende cok begendim gercektenAma çok tatlı duruyor
Kayinvalidem esimi duskun,kaynimlardan eltimden yuz gormedigi için hep bize sariyo esimde takmiyo ama kayinvalidem tabiri caizse alttan girip isten çikiyo esimi kafaliyo, biraz anneligini çok kullaniyo iste sen benim hep yanimdasin en zor gunumde sen vardin beni bi sen koruyon gibi cumleleerle esimi vicdanen vuruyoKayınvalidenize sinir oldum şu an ama siz de ne kadar naifsiniz hala ben hiç çekinmem böyle durumlarda ağzının payını vermekten yaptığı şey terbiyesizlik isim konusuna anne baba dışında kimse müdahale edemez. He siz fikrini sorarsınız o ayrı ama bu olacak diye diretmek nedir çocuk gibi. Bence gönlünüzden geçtiği gibi cevap verin ki anlasın yarın bir gün daha başka şeyler için de kendinde hak görmesin alınacaksa da alınsın siz sonun kadar haklısınız çünkü. Benimki dese he he der geçeriz eşimle kendi bildiğimizi okuruz sonunda ama sizin kv nin mizacı nasıl bilmiyorum tabi.
Cok guzel ya 4 kiz . Ileride daha da guzel olacak hepsi birbirine ve sana arkadas . Hayirli evlat,kul olurlar insallah .Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsinKesinleşti cnm 4. Kez annesi olucam nasipse sezeryan benımkı ondan dolayı Şubat ortası sinüzit bendede vardı çok fena zamanla iyileştim sülük ve hacamatın faydalarıda olabilir artık ağır rahatsız etmiyor benım kızların hepsi 37 haftada dünyaya geldiler rabbim şifa versin hepimize
Benim ilk doğumum normal olacaktı cnm aslında suyum geldiği için hastaneye gittiğimde 3cm açılmam vardı aradan birkaç saat geçti açılma ilerlemedi suni sancı verdiler o zanlarda epudural yeni yeni kullanıldığı için sürekli yan etkilerinizde duyduğumdan tercih etmek istememiştim zaten suni sancı sonrasıda açılmam olmadı ben genel anestezi istedim (belden vurulan iğne yüzünden duyduklarımdan olsa gerek) ağrıyla uyandım ağrı kesiciler etki edene kadar çok kötüydü diyebilirim bebeğim bile umrumda olmadı. İkincisinde programlanan sezeryan tarihinden önce normal doğum sancım tutması sonucu oda tam 37 haftada ani sezeryana alındım ondada genel tercih ettim oda ilki kadar sancılı bir süreçti. Pinpirikli bir yapım olduğundan iki gün bile yatamadım ben Ayaklandım hemen. Kendimi buna mecbur hissettim hep benım kendime yaptığımı siz yapmayın dünyanın işi bitmez. 3. Doğumum benım 35. haftada bebeğimin gelişimi durdu ben çok beselenemiyordum doktorum sen kendine bakamıyorsun açılmanda var sana bir hafta biz bakalım dedi ve beni hastaneye yatırdı. Bir haftadan fazla hastanede yattım. Sürekli nstdeyim tabi 37 hafta dolduğunda kızım artık almamız gerekiyor bebeğin küçük biraz küvezde kalabilir ama bu büyük bir sorun değil sakın üzülme sen tecrübeli bir annesin hadi bakalım dedi ve ben belden uyuşturularak bu kez 3. Doğumuma girdim ve bebeğimin doğumunu sadece saniyeler içinde gördüm bu çok güzel birşeydi hiç korktugum gibi olmamıştı neden korktuğumu bile unutmuştum bir arkadaşım genel olma bana güven demişti iyiki öyle yapmışım önceki doğumlarıma çok üzüldüm bebeğimi hemen emizrebildim bebeğim 2500 kg doğdu 2400 doğsa küveze gidecekti ama çok şükür gerek olmadı onunla birlikte odamıza geçtik tansiyonum normale döner dönmez çok rahat bir doğumdu hiç ağrı çekmedim uyuşukluk geçer geçmez ağrılarım dayanılır haldeydi hafif yani. Üstelik 3. Kızıma hamileyken safra kesemi aldırmıştım çok güçlü bir kızdı herşeye dayandık onunla beraber safra ağrıları daha fenaydı yani şimdi yine aynı doğum şeklini tercih edicem. Cnm genel anestezi tercih ettiğim için pişmanımBiraz anlatır mısın çok acı çektin mi sezeryandan sonra her doğum farklıdır ama merak
Arkadaşımım kızı ayşehümeyra çok zeki ve güzel bi kız :)Hafsa yüsra sare hümeyra zehra mihrimah bu isimler cok hoşuma gidiyor ama 2 isim istiyorum hic biri yanyana uymuyor sanki?
Ne yalan diyim ben buyuk ismi koyulmasini istemiyorum dedim,sonra esimin ustunden konustum,zaten umut bana bile sormadi illa utku goktan koycakmis dedi dedim bende olur dedim deim:)Sen hiiccc kafana takma canim. Konussun dursun. Sonucta senin eşin baska isim istiyor , birde bos konusmalara stres yapip canini sıkma. Benim ilk hamileligimde doktor erkege benziyor demisti. Herkes erkek olursa mustafa olcak demisti . Burda da soylemistim hattaesimde israrla babasinin adini koymak istiyordu. Hep dua ettim bunlarla ugramam ben Allahim mustafa diye direteceklerse nolur kizim olsun demistim. Ama kayinvalideme de cocugu ben tasiyorsam , benim evladimsa ilk benim icime sinmesi lazim. Ölmemis adamin ismini ne diye koyarim. Sonra kizim oldu zaten . Mustafa ismi eltime kaldi eltimde 2 isim koydu ama mustafa demiyor kimse seninde esin baska isim istiyorsa oglun boyle istiyor de , daha sinir oluyorlar o zaman
Oyle canim daha yarisina gelemedik hamileliginGüzelmiş canım zamanımız var nasılsa araştır bak öyle al bebeklerimiz herşeyin en iyisini hak ediyor ama kıyafetten önemli şeyler var
Cok guzel cevap vermissin , hic kafana takmaNe yalan diyim ben buyuk ismi koyulmasini istemiyorum dedim,sonra esimin ustunden konustum,zaten umut bana bile sormadi illa utku goktan koycakmis dedi dedim bende olur dedim deim:)
Ya zaten bak kaç senedir bekliyoruz çok sukur simdi nasip etti Allah'im,tam istune covit geçirdim psikolojim alt ust oldu,tam covit geçti dedim doktor olumsuz sey soyledi bastan ona kafayi taktim ,simdi çok Sukur Allah'ima baska doktora gidiyom artik o İyi Jafana Takma Suan Hersey Normal Gorunuyo Dedi, ya bi dur kizim bunlari atlattin sag saglim dogsunda ismi farketmez deyiverse nolur ya,benim ailem de karissin ozaman sizin karariniz der ailem, iste boyle ya amannn aramiçam kayinvalidemi bi sure :)))Ayy sen hamişsin ona ne ya ne saygılısın kız ben olsam çoktan çemkirmiştim bak bağırmıştım demiyorum çığırmıştımkıymetini bilsin sussun otursun sen çekiyosun her şeyini ona mı kaldı eşin ve senin kararın bu göbek adını koyarız de kırmak istemiyosan kim bilecek anlamıyorum böyle hak iddia edip ısrar kıyamet olanları ya sen hiiiç kendini strese sokma eşine havale et
Amin cnm hepimizin inşallah Evet hamileyken yapılmıyor ben rutin haline getirmiştim fıtıklarım var bebekleri taşımaktan ona bile çok faydası oldu. Başka bir cana daha can olmaya çalışıyoruz aslında baktığında mucize gibi bence çok iyi bile atlatıyoruz yetiyoruz bana progestan ferrum verdi bacaklarımda ağrılar vardı özellikle geceleri sabahları o ağrılarla uyanıyordum soda içiyordum bir nebze iyi geliyordu ama magnezyum verdi bana suda çözülebilir bazen idrar yolu enfeksiyonu oluyordum onun içinde tek kullanımlık bir toz verdi daha öncede kullanmıştım iyi gelmişti. Hepimiz normale dönelim inşallah biran önce bir rahat nefes alalım ama hepsi normalCok guzel ya 4 kiz . Ileride daha da guzel olacak hepsi birbirine ve sana arkadas . Hayirli evlat,kul olurlar insallah .Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Bende 2. Hamileligimde oldu . Birde burun tikanmasi yasamistim. Hava makinasi gibi yanimda burun fisfisi tasiyordum. Birde simdi basim cok agriyor . Tuzlu su buhari bayagi iyi geliyor . Sülük ve hacamat firsat olmadi , hamileyken yapmiyor arkadasim.
iyice kanımız çekildi heralde montla oturuyorum daha sıcak klima karşısına geçtimGunaydın herkese sabahın bu saatlerınde buz gıbı havada işte olmak hiç kolay değil
Eşim ev alışverişi yaparken organik pamuk yazan zıbın almış cimcimeye bimden bi de çorap patik ya.Patik 2.75tl zibinlar 6tlye düşmüş ama yumuşacık.0-3ay 2tane, 3-6ay 2tane, 6-12ay 2tane.2de askılı almış kiz bebek 0-3 ay.Ama çok güzel ürünler.Hemde çok uygun.A101 bim de cok uygunmus 100 de 100 pamukmus onu bekliyorum bende pijama yelek nohut battaniye alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?