2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Biraz anlatır mısın çok acı çektin mi sezeryandan sonra her doğum farklıdır ama merak

Günaydın anneler benim yüzümde azar azar sivilce oldu halada oluyor ama iki gündür yüzümü hassas köpükle yıkama rağmen kızarıklık yanma hissi yanaklar çene etrafında özellikle.. hassasiyeti vardı ama bu kadar değildi.. saçlar bir cansız.burun kanaması çok az olsada..işte böyle

Bu nerenin pazarı yahu ne kadar uygunmuş

Günaydın şekerler, havaların iyice soğumasıyla her sabah yataktan daha da zor kalkıyorumm şu an tam kahveni alıp battaniye altında aşk-ı memnu izlemelik hava
Ben hamileliğimin başından beri çok erken uyanıyorum lüzumsuz yere. Üstelik anlamsız bir enerjiyle Tüm evi silip süpüresim geliyo sabahın o saati olmasa yaparım da. Sonra tabi o enerji yerini anam beni neden doğurdun noktasında bir halsizliğe bırakıyo akşam zaten pert

hafta sonları aynı öyleyim cin gibi kalkıyorum da hafta içi iş var diye sürünüyor vücudum psikolojik tamamennn

Kayinvalidem esimi duskun,kaynimlardan eltimden yuz gormedigi için hep bize sariyo esimde takmiyo ama kayinvalidem tabiri caizse alttan girip isten çikiyo esimi kafaliyo, biraz anneligini çok kullaniyo iste sen benim hep yanimdasin en zor gunumde sen vardin beni bi sen koruyon gibi cumleleerle esimi vicdanen vuruyo alsam isim konusunu esime soyledim annen boyle boyle dedi dedim,sen niye kafana takiyonki biz kararlastirdik zaten o desin dursun diyo,

Cok guzel ya 4 kiz . Ileride daha da guzel olacak hepsi birbirine ve sana arkadas . Hayirli evlat,kul olurlar insallah .Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Bende 2. Hamileligimde oldu . Birde burun tikanmasi yasamistim. Hava makinasi gibi yanimda burun fisfisi tasiyordum. Birde simdi basim cok agriyor . Tuzlu su buhari bayagi iyi geliyor . Sülük ve hacamat firsat olmadi , hamileyken yapmiyor arkadasim.

Biraz anlatır mısın çok acı çektin mi sezeryandan sonra her doğum farklıdır ama merak
Benim ilk doğumum normal olacaktı cnm aslında suyum geldiği için hastaneye gittiğimde 3cm açılmam vardı aradan birkaç saat geçti açılma ilerlemedi suni sancı verdiler o zanlarda epudural yeni yeni kullanıldığı için sürekli yan etkilerinizde duyduğumdan tercih etmek istememiştim zaten suni sancı sonrasıda açılmam olmadı ben genel anestezi istedim (belden vurulan iğne yüzünden duyduklarımdan olsa gerek) ağrıyla uyandım ağrı kesiciler etki edene kadar çok kötüydü diyebilirim bebeğim bile umrumda olmadı. İkincisinde programlanan sezeryan tarihinden önce normal doğum sancım tutması sonucu oda tam 37 haftada ani sezeryana alındım ondada genel tercih ettim oda ilki kadar sancılı bir süreçti. Pinpirikli bir yapım olduğundan iki gün bile yatamadım ben Ayaklandım hemen. Kendimi buna mecbur hissettim hep benım kendime yaptığımı siz yapmayın dünyanın işi bitmez. 3. Doğumum benım 35. haftada bebeğimin gelişimi durdu ben çok beselenemiyordum doktorum sen kendine bakamıyorsun açılmanda var sana bir hafta biz bakalım dedi ve beni hastaneye yatırdı. Bir haftadan fazla hastanede yattım. Sürekli nstdeyim tabi 37 hafta dolduğunda kızım artık almamız gerekiyor bebeğin küçük biraz küvezde kalabilir ama bu büyük bir sorun değil sakın üzülme sen tecrübeli bir annesin hadi bakalım dedi ve ben belden uyuşturularak bu kez 3. Doğumuma girdim ve bebeğimin doğumunu sadece saniyeler içinde gördüm bu çok güzel birşeydi hiç korktugum gibi olmamıştı neden korktuğumu bile unutmuştum bir arkadaşım genel olma bana güven demişti iyiki öyle yapmışım önceki doğumlarıma çok üzüldüm bebeğimi hemen emizrebildim bebeğim 2500 kg doğdu 2400 doğsa küveze gidecekti ama çok şükür gerek olmadı onunla birlikte odamıza geçtik tansiyonum normale döner dönmez çok rahat bir doğumdu hiç ağrı çekmedim uyuşukluk geçer geçmez ağrılarım dayanılır haldeydi hafif yani. Üstelik 3. Kızıma hamileyken safra kesemi aldırmıştım çok güçlü bir kızdı herşeye dayandık onunla beraber safra ağrıları daha fenaydı yani şimdi yine aynı doğum şeklini tercih edicem. Cnm genel anestezi tercih ettiğim için pişmanım

Ne yalan diyim ben buyuk ismi koyulmasini istemiyorum dedim,sonra esimin ustunden konustum,zaten umut bana bile sormadi illa utku goktan koycakmis dedi dedim bende olur dedim deim:)

Güzelmiş canım zamanımız var nasılsa araştır bak öyle al bebeklerimiz herşeyin en iyisini hak ediyor ama kıyafetten önemli şeyler var
Oyle canim daha yarisina gelemedik hamileligin zamanimiz cok bakip arastiralim. Indirim buldugumuzda burda paylasalim birileri yararlarnir belki

Ne yalan diyim ben buyuk ismi koyulmasini istemiyorum dedim,sonra esimin ustunden konustum,zaten umut bana bile sormadi illa utku goktan koycakmis dedi dedim bende olur dedim deim:)
Cok guzel cevap vermissin , hic kafana takma hep esinle karar aldigini soyle , benim kizlarin isimlerini hic begenmiyorlardi . Artik karismiyorlar . Baskasi icin konusurken kim tasiyorsa karninda cocugu onun ve babasinin hakki bence diyorum

Ya zaten bak kaç senedir bekliyoruz çok sukur simdi nasip etti Allah'im,tam istune covit geçirdim psikolojim alt ust oldu,tam covit geçti dedim doktor olumsuz sey soyledi bastan ona kafayi taktim ,simdi çok Sukur Allah'ima baska doktora gidiyom artik o İyi Jafana Takma Suan Hersey Normal Gorunuyo Dedi, ya bi dur kizim bunlari atlattin sag saglim dogsunda ismi farketmez deyiverse nolur ya,benim ailem de karissin ozaman sizin karariniz der ailem, iste boyle ya amannn aramiçam kayinvalidemi bi sure :)))

Amin cnm hepimizin inşallah Evet hamileyken yapılmıyor ben rutin haline getirmiştim fıtıklarım var bebekleri taşımaktan ona bile çok faydası oldu. Başka bir cana daha can olmaya çalışıyoruz aslında baktığında mucize gibi bence çok iyi bile atlatıyoruz yetiyoruz bana progestan ferrum verdi bacaklarımda ağrılar vardı özellikle geceleri sabahları o ağrılarla uyanıyordum soda içiyordum bir nebze iyi geliyordu ama magnezyum verdi bana suda çözülebilir bazen idrar yolu enfeksiyonu oluyordum onun içinde tek kullanımlık bir toz verdi daha öncede kullanmıştım iyi gelmişti. Hepimiz normale dönelim inşallah biran önce bir rahat nefes alalım ama hepsi normal

A101 bim de cok uygunmus 100 de 100 pamukmus onu bekliyorum bende pijama yelek nohut battaniye alicam
Eşim ev alışverişi yaparken organik pamuk yazan zıbın almış cimcimeye bimden bi de çorap patik ya.Patik 2.75tl zibinlar 6tlye düşmüş ama yumuşacık.0-3ay 2tane, 3-6ay 2tane, 6-12ay 2tane.2de askılı almış kiz bebek 0-3 ay.Ama çok güzel ürünler.Hemde çok uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…