2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar ben üşüttüm galiba dün gece yavaş yavaş ateşim çıkıyor ne yapabilirim ? Soğuk havlu koyuyorum vücuduma duş aldım biraz ılık suyla aklıma başka bişey gelmiyor

İlk önce bana sordu ne hissediyorsunuz kız dedim zaten kıza benziyor dedi netlessin kıyafet için şart bilmek.ben öyle kıyafete birsuru para veremem hemen büyüyor malum bebekler pazardan bile alicam tek dikkat edeceğim penye pamuklu ve baskısız olması.gecen hafta baktım tulumlar 20 tek parçalar 10 TL ve gayet güzeldi.

A101 bim de cok uygunmus 100 de 100 pamukmus onu bekliyorum bende pijama yelek nohut battaniye alicam

A101 bim de cok uygunmus 100 de 100 pamukmus onu bekliyorum bende pijama yelek nohut battaniye alicam
Canım evet yarım kollu çıtçıtlı badi aldım pamuk gerçekten güzeldi 7 buçuk tl böyle iyi olduğunu bilseydim.. takip edicem bende marketleri..aldıklarını paylaşırım..

Yaa cok ucuzmus 10 tl , 20 tl bende bebek kiyafetlerine cok para verme taraftari degilim. Gereksiz pahali yapiyorlar . Anneler dayanamayip aliyor diye burada henuz gidip bakamadim , instagramda filan bakiyorum kizlar icin gercekten guzel takimlar var . Saglikla dogsunlar da birseyler aliriz bende emzik aldim gecende insallah emzik emer. Emzik emen bebek cok rahat

Vallahi adam biz bebek mağazalarına dikiyoruz konfeksiyon toptan yerimiz var dedi alırsam paylaşırım baya iyiydi.ben dediğim gibi bolca alicam makineye at yikat..penye pamuklu ve baskısız olucak..a101den ikili cam biberon aldım 14.90 TL.bimden badi pamuklu 7 buçuk.e bebekten emzirme sütyeni ateş ölçer nem sıcaklık ölçer kare büyük bebek pamuğu.happy center da indirim vardı wee baby emzik emzik askısı biberon yıkayıcı..ben başladım alicak şey çok yavaş yavaş devam

Ya ben turkiyede degilim o yuzden a 101 ve bim takip edemiyorum. En fazla lcw dan anneme online gonderiyorum artik ben gidebilirsem ben gidince alirim yada annem getirir insallah en iyisi gercekten . Bebek o kadar hizli buyuyor ki . Birde 3 kiz var , 4.ye alirken onlara da aliyorum , bayagi masraf oluyor . Hadi en buyuk kizima alinca pesinde 2 kiz daha var . Bu erkek tek giyecek yazik bir kac parca guzel kiyafeti olsun gerisi onemli degil. Aldiklarini paylas ama cok severim bakmayi biberonlar 14 tl cok uygunmus , bitmeden yakalaman guzel olmus

Temiz düzenli hijyene dikkat edelim de kıyafetin ucuzu olmaz.. Türkiye ye gelince alırsın..Aylar var önümüzde cam biberon sağlıklı herevin diye bir markanın trendyoldada var baktım..Aldıklarını paylaşırım

Evet insan bazen sabirsizlanip almak istiyor birseyler . Bazende hamile oldugumu bile unutuyorum bu takimi begendim ama cok gereksiz pahali eklenmistir insallah resim

Eklentiler

• Screenshot_20210922-150744_Instagram.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 70
Ben de gece gece alışverişe düştüm lcw den aldım bir sürü şey indirim vardı bir bakın isterseniz güzel şeyler var

Benim 5haftadan beri sullar seller gibi tükürük salgim var ve hala deli gibi geliyor gün içinde neredeyse wc bile çıkmıyorum. Çok aşırı zor bi gebelik geçiriyorum.

Kesinleşti cnm 4. Kez annesi olucam nasipse sezeryan benımkı ondan dolayı Şubat ortası sinüzit bendede vardı çok fena zamanla iyileştim sülük ve hacamatın faydalarıda olabilir artık ağır rahatsız etmiyor benım kızların hepsi 37 haftada dünyaya geldiler rabbim şifa versin hepimize

Evet insan bazen sabirsizlanip almak istiyor birseyler . Bazende hamile oldugumu bile unutuyorum bu takimi begendim ama cok gereksiz pahali eklenmistir insallah resim
Güzelmiş canım zamanımız var nasılsa araştır bak öyle al bebeklerimiz herşeyin en iyisini hak ediyor ama kıyafetten önemli şeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…