- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
Ne aldınn ilk damaksız kullanmak gerekiyomuş heralde tutmaları için veya tüm öğrendiğim bilgileri karıştırıp kendim uydurmuş olabilirim bunuBende emzik aldım bugün internetten ilk alışverişim
İlk önce bana sordu ne hissediyorsunuz kız dedim zaten kıza benziyor dedi netlessin kıyafet için şart bilmek.ben öyle kıyafete birsuru para veremem hemen büyüyor malum bebekler pazardan bile alicam tek dikkat edeceğim penye pamuklu ve baskısız olması.gecen hafta baktım tulumlar 20 tek parçalar 10 TL ve gayet güzeldi.Robot kesinlikle tavsiye ederimbende zaten 3 cocuk var suanda işim o kadar kolay oldu ki . Devamli pisletiyorlar. 5 dk da ev savaş alani cinsiyetin erken belli olmasi ne guzel bir duygu benimki 15.haftada belli oldu , benim icin erken seninde kesinleşsin kizina alisveris yaparsin . Simdi fiyatlara filan bakip bilgi sahibi olursun. Bir hastane cikisi begendim 500 tl . Guzel hersey pahali
A101 bim de cok uygunmus 100 de 100 pamukmus onu bekliyorum bende pijama yelek nohut battaniye alicamİlk önce bana sordu ne hissediyorsunuz kız dedim zaten kıza benziyor dedi netlessin kıyafet için şart bilmek.ben öyle kıyafete birsuru para veremem hemen büyüyor malum bebekler pazardan bile alicam tek dikkat edeceğim penye pamuklu ve baskısız olması.gecen hafta baktım tulumlar 20 tek parçalar 10 TL ve gayet güzeldi.
Canım evet yarım kollu çıtçıtlı badi aldım pamuk gerçekten güzeldi 7 buçuk tl böyle iyi olduğunu bilseydim.. takip edicem bende marketleri..aldıklarını paylaşırım..A101 bim de cok uygunmus 100 de 100 pamukmus onu bekliyorum bende pijama yelek nohut battaniye alicam
Yaa cok ucuzmus 10 tl , 20 tlİlk önce bana sordu ne hissediyorsunuz kız dedim zaten kıza benziyor dedi netlessin kıyafet için şart bilmek.ben öyle kıyafete birsuru para veremem hemen büyüyor malum bebekler pazardan bile alicam tek dikkat edeceğim penye pamuklu ve baskısız olması.gecen hafta baktım tulumlar 20 tek parçalar 10 TL ve gayet güzeldi.
Ben lcw dan aldim online , gercekten uygun seyler var bak istersen . 35 tl ye battaniyeler vardi . 2 li yelek filan cok uygunduA101 bim de cok uygunmus 100 de 100 pamukmus onu bekliyorum bende pijama yelek nohut battaniye alicam
Vallahi adam biz bebek mağazalarına dikiyoruz konfeksiyon toptan yerimiz var dedi alırsam paylaşırım baya iyiydi.ben dediğim gibi bolca alicam makineye at yikat..penye pamuklu ve baskısız olucak..a101den ikili cam biberon aldım 14.90 TL.bimden badi pamuklu 7 buçuk.e bebekten emzirme sütyeni ateş ölçer nem sıcaklık ölçer kare büyük bebek pamuğu.happy center da indirim vardı wee baby emzik emzik askısı biberon yıkayıcı..ben başladım alicak şey çok yavaş yavaş devamYaa cok ucuzmus 10 tl , 20 tlbende bebek kiyafetlerine cok para verme taraftari degilim. Gereksiz pahali yapiyorlar . Anneler dayanamayip aliyor diye burada henuz gidip bakamadim , instagramda filan bakiyorum kizlar icin gercekten guzel takimlar var . Saglikla dogsunlar da birseyler aliriz bende emzik aldim gecende insallah emzik emer. Emzik emen bebek cok rahat
Ya ben turkiyede degilim o yuzden a 101 ve bim takip edemiyorum. En fazla lcw dan anneme online gonderiyorumVallahi adam biz bebek mağazalarına dikiyoruz konfeksiyon toptan yerimiz var dedi alırsam paylaşırım baya iyiydi.ben dediğim gibi bolca alicam makineye at yikat..penye pamuklu ve baskısız olucak..a101den ikili cam biberon aldım 14.90 TL.bimden badi pamuklu 7 buçuk.e bebekten emzirme sütyeni ateş ölçer nem sıcaklık ölçer kare büyük bebek pamuğu.happy center da indirim vardı wee baby emzik emzik askısı biberon yıkayıcı..ben başladım alicak şey çok yavaş yavaş devam
Temiz düzenli hijyene dikkat edelim de kıyafetin ucuzu olmaz.. Türkiye ye gelince alırsın..Aylar var önümüzdeYa ben turkiyede degilim o yuzden a 101 ve bim takip edemiyorum. En fazla lcw dan anneme online gonderiyorumartik ben gidebilirsem ben gidince alirim yada annem getirir insallah en iyisi gercekten . Bebek o kadar hizli buyuyor ki . Birde 3 kiz var , 4.ye alirken onlara da aliyorum , bayagi masraf oluyor . Hadi en buyuk kizima alinca pesinde 2 kiz daha var . Bu erkek tek giyecek yazik bir kac parca guzel kiyafeti olsun gerisi onemli degil. Aldiklarini paylas ama cok severim bakmayi biberonlar 14 tl cok uygunmus , bitmeden yakalaman guzel olmus
Evet insan bazen sabirsizlanip almak istiyor birseyler . Bazende hamile oldugumu bile unutuyorumTemiz düzenli hijyene dikkat edelim de kıyafetin ucuzu olmaz.. Türkiye ye gelince alırsın..Aylar var önümüzdecam biberon sağlıklı herevin diye bir markanın trendyoldada var baktım..Aldıklarını paylaşırım
Ne aldınn ilk damaksız kullanmak gerekiyomuş heralde tutmaları için veya tüm öğrendiğim bilgileri karıştırıp kendim uydurmuş olabilirim bunu
Uzun zamandır ilk defa görsel ekledim kocaman eklemişim
Ama çok tatlı duruyorEvet insan bazen sabirsizlanip almak istiyor birseyler . Bazende hamile oldugumu bile unutuyorumbu takimi begendim ama cok gereksiz pahali eklenmistir insallah resim
Benim 5haftadan beri sullar seller gibi tükürük salgim var ve hala deli gibi geliyor gün içinde neredeyse wc bile çıkmıyorum. Çok aşırı zor bi gebelik geçiriyorum.Ben bulantidan ve fazla tükürükden çok yoruldum. Bulantı binyana tukurugum cok ya birseyler atistircam yada tukurcem yutamiyorum. Midemde gaz yanma agri. Aksama dogru iyice artıyo. Uykuya dalmak cok zor. Ne disari cikiyorum.ne ailemle ne baskasiyla vakit geciyorum uyumaya calisiyorum sık sık . Hayatim bitmis gibi . Tüküruk en cok canimı sıkan cok seyler denedim olmuyo. Benim gibi olup bu sıkıntısı biten var mı? 9 haftadır böyleyim dile kolay ama piskolojimde iyi deil artık
Kesinleşti cnm 4. Kez annesi olucam nasipse sezeryan benımkı ondan dolayı Şubat ortası sinüzit bendede vardı çok fena zamanla iyileştim sülük ve hacamatın faydalarıda olabilir artık ağır rahatsız etmiyor benım kızların hepsi 37 haftada dünyaya geldiler rabbim şifa versin hepimizeSimdi okuyabildim canim mesaji bende , kactaydi bugun randevun ? Banada bildirim gelmedi. Sinüzit var galiba ama 2.hamileligimde de aynisi olmustu aşiriydi bas agrisi . Simdi de oyle . Ozellikle geceleri artiyor. Telefona hic bakamiyorum o yuzden muhabbetlerden geri kaldim
Evin ince temizligini yaptim , koltuklarim silincek sadece , birde kislik kiyafet isim var . Beni de cok bunaltiyor ev pis olunca , ev temiz olunca ne kadar mutlu bir insan oluyorum
Evet benim normal dogum , bakalim kac haftalik dogar1. 42+5 de , 2. 41+2 de ,3. 40+0 da dogdu senin sezaryen mi ? Neden subat ortasi ?
Kuzum. 3 şü tarama için gitmiştim onların sonuçları bugün çıkacak bakalım.
Güzelmiş canım zamanımız var nasılsa araştır bak öyle al bebeklerimiz herşeyin en iyisini hak ediyor ama kıyafetten önemli şeyler varEvet insan bazen sabirsizlanip almak istiyor birseyler . Bazende hamile oldugumu bile unutuyorumbu takimi begendim ama cok gereksiz pahali eklenmistir insallah resim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?