2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Geçmiş olsun benım oğlum da anaokuluna gıdıyor ve her hafta hasta bence benımde onunla bırlıkte bagısıklıgım arttı ınsallah agır bır vırus gelmez bellı olmaz propolis ve balık yagı verıyorum onada bu kış ağır olcak gıbı allah korusun

Aynı ben bu kadar mı dalgalanma olur. Sabah liste yapıyorum bugün harika bir gün havalarda uçma, öğlen akşam ne yicez diye hafif çöküş, akşamüstü uykum da geldi uzansan mı? yemek de yapamadım ve kapanış hayaller vs gerçekler

Maşallah kuzuya ya cinsiyet tahmini yapmadı mııı

Sabah yüzüm sivilce kızarıklık vs diye yazdım şimdi titreme burun akıntısı hadi hayırlısı gece balkonun kapısı açılmış nasıl olduysa hep üşüdüm sabaha kadar o tarafa da gidip bakmadım

Sağol kuzucum. Bende yolda kimi gördüysem aksırıyor yeni salgın sanırım dikkat etmekte fayda var yoksa benim gibi yatak döşek Yatarsınız

Teşekkür ederim öyle gözüküyor Allah korusun.

Ya sadece kv değil, etrafta herkes isim öneriyor. Biz şunu düşünüyoruz diyince aslında bu da var, daha mı güzel vs. , onu düşünsek onu koyardık, biz sizin çocugunuza karıştık mı diyesim geliyor herkesin ne çok fikri var ya, artık gülüp geciyoruz, buldugun ismi begenmiyoruz demenin baska şekli bir de şunu düşünün, bu da var, o da var takılmamak lazım, her çocuk ve ismi ailesine biricik. Çocuklarımız isminin içini doldurabilsin inşallah, bence karaktere göre isim güzel gelebiliyor ya da gelmeyebiliyor.

Gerçekten çok haklısın canım bazen eşime şu isim çok güzel deyince tanıdığımız insan ve onun sempatikliği yada iticiliği geliyor aklımıza

Artık eskı pantalonlarımı bırakma zamanı geldı oturunca sıkıyor doktorda sıkan kıyafet gıyme dedı ben aylarca ne gıycem ışte yaa hamile kıyafetlerı cok sınırlı burda ve begenmıyorum hıc zaten zor begenen bırısıyım

ben dolaptan gardropstan 2. el sipariş ettim valla ya 4 pantolon 2 tayt üstte bol bol kazak alırım artık pantolonlar olmuyor kesinlikle bacak oluyor basen oluyor karından kapanmıyor

Yok yok kesin kız seninki de na buraya yazıyorum

ben dolaptan gardropstan 2. el sipariş ettim valla ya 4 pantolon 2 tayt üstte bol bol kazak alırım artık pantolonlar olmuyor kesinlikle bacak oluyor basen oluyor karından kapanmıyor
Aslında dolap çok mantıklı zaten gecıcı bır sure gıyınılen seyler bır bakayım bende cok saol bende uzerıme bol kazak gıymeyı dusunuyorm zaten salaş kıyafetım çok

Aaa nerede oturuyorr 8/17.30 mesai hafta sonu yok mesaisi yok y emek şirkette maaş 5200 alıyorum o civar verirler yer de leventte uyuyor mu şartları yakında mı arkadaşın
O değil de biz senle çok yakınmışız ben de Zorlu'da çalışıyorum Gültepe'de oturuyorum :) Arkadaşım Gazi'de oturuyo 36L direkt geliyo zaten Levent'e yakın sayılır yani. Gerçi 2 haftaya evlenip Cengiz Topel'e taşınacak o zaman da 49Z ile gelir Arabasız olunca İETT memuru gibi gibi tüm hatlara hakim oluşum yalnız Sen bana özelden numaranı at bari vereyim arkadaşıma ya da cv sini atabileceği bir mail de paylaşabilirsin nasıl uyarsa :)

Aaa resmen dip dibeyiz kız hastaneye nereye gidiyosunn

Canım takip et kendini hem soguk algınlığı hem covid salgını var. Bir iki gün gözlemle gecmiş olsun. Benim hamilelikte en çok yasadıgım şey sivilcelenme. Her yanımı sarmış durumda, alıştım artık onlara kendi haline bıraktım. Çok kaşınırsa sıkıntı oluyor sadece

Aslında dolap çok mantıklı zaten gecıcı bır sure gıyınılen seyler bır bakayım bende cok saol bende uzerıme bol kazak gıymeyı dusunuyorm zaten salaş kıyafetım çok
valla sıfır alacaktım dedim 3-4 ay için bu paraları verceğime oğluşa başka şeyler alırım tek pantolon fiyatına orda 4 tane aldım daha iyi oldu işim bitince satarım bende ucuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…