Kızlar dikkat edin özellikle çocuklara, çocuğu olan okula giden varsa en ufak burun akıntısında dahi okula göndermeyin kendinizi koruyun. Benim görümcemin kızı rahatsızmış okula göndermemişler bende bilmiyordum kahve içmeye gitmiştim cuma günü çok yakın temas etmediğim halde akşamına hapşırık bol terleme başladı ben böyle atlattım derken eşime bulaştırdım o tam biraz iyi oldu derken dün sabah bende başladı dün doktora gittim şükür sadece üst solunum yolu enfeksiyonuymuş antibiyotik verdi ama kullanmayacağım bir şekilde dayanmaya çalışıyorum. Lütfen sizde çok dikkat edin yengemin de ikiz çocukları okula gidiyor onlar da hasta olmuş gözlemlediğim kadarıyla çocuklar hafif atlatıyor ama yengem de ağır geçirmiş eşimde bende ağır geçirdik ki eşim normal de kolay kolay hasta olmaz dikkat edin
Geçmiş olsun benım oğlum da anaokuluna gıdıyor ve her hafta hasta bence benımde onunla bırlıkte bagısıklıgım arttı ınsallah agır bır vırus gelmez bellı olmaz propolis ve balık yagı verıyorum onada bu kış ağır olcak gıbı allah korusunKızlar dikkat edin özellikle çocuklara, çocuğu olan okula giden varsa en ufak burun akıntısında dahi okula göndermeyin kendinizi koruyun. Benim görümcemin kızı rahatsızmış okula göndermemişler bende bilmiyordum kahve içmeye gitmiştim cuma günü çok yakın temas etmediğim halde akşamına hapşırık bol terleme başladı ben böyle atlattım derken eşime bulaştırdım o tam biraz iyi oldu derken dün sabah bende başladı dün doktora gittim şükür sadece üst solunum yolu enfeksiyonuymuş antibiyotik verdi ama kullanmayacağım bir şekilde dayanmaya çalışıyorum. Lütfen sizde çok dikkat edin yengemin de ikiz çocukları okula gidiyor onlar da hasta olmuş gözlemlediğim kadarıyla çocuklar hafif atlatıyor ama yengem de ağır geçirmiş eşimde bende ağır geçirdik ki eşim normal de kolay kolay hasta olmaz dikkat edin
Aynı ben bu kadar mı dalgalanma olur. Sabah liste yapıyorum bugün harika bir gün havalarda uçma, öğlen akşam ne yicez diye hafif çöküş, akşamüstü uykum da geldi uzansan mı? yemek de yapamadım ve kapanışBen hamileliğimin başından beri çok erken uyanıyorum lüzumsuz yere. Üstelik anlamsız bir enerjiyleTüm evi silip süpüresim geliyo sabahın o saati olmasa yaparım da. Sonra tabi o enerji yerini anam beni neden doğurdun noktasında bir halsizliğe bırakıyo akşam zaten pert
Maşallah kuzuya ya cinsiyet tahmini yapmadı mıııGünaydın kızlar
Bebeğim dün görmeye gittk çok şükür hersey yolunda 111 gr olmuş bıdık
Tetanoz aşısını sordum doktoruma önermiyorum ben dedi kan pıhtılasması olan hastalarıma önermiyrm işi riske atmıyrm dedi olma yani dedi
bir tanıdık söyledi banada Ümraniye cumartesi pazarında gördüm tulumlar alt üst tek parça ve hastane çıkışi paketi çok gezmedim sabah erken saatte kalabalık yokken girdim tamam dedim cinsiyet belli olunca gidip alırım
Sabah yüzüm sivilce kızarıklık vs diye yazdım şimdi titreme burun akıntısı hadi hayırlısı gece balkonun kapısı açılmış nasıl olduysa hep üşüdüm sabaha kadar o tarafa da gidip bakmadımAynı ben bu kadar mı dalgalanma olur. Sabah liste yapıyorum bugün harika bir gün havalarda uçma, öğlen akşam ne yicez diye hafif çöküş, akşamüstü uykum da geldi uzansan mı? yemek de yapamadım ve kapanışhayaller vs gerçekler
Cinsiyetimiz belli oldu ufak bi kutlama ile öğrenecegiz bugünMaşallah kuzuya ya cinsiyet tahmini yapmadı mııı
Sağol kuzucum. Bende yolda kimi gördüysem aksırıyor yeni salgın sanırım dikkat etmekte fayda var yoksa benim gibi yatak döşek Yatarsınızya çok geçmiş olsun gerçekten bakıyorum yolda herkes aksırmaca hapşırmaca genel bir grip salgını da dolaşıyor aşıdan dolayı maskeler de gevşeyince hoop yayılıyoor çok dikkatli olmak lazım c vitaminimizi tavanlayalım kızlar
Teşekkür ederim öyle gözüküyor Allah korusun.Geçmiş olsun benım oğlum da anaokuluna gıdıyor ve her hafta hasta bence benımde onunla bırlıkte bagısıklıgım arttı ınsallah agır bır vırus gelmez bellı olmaz propolis ve balık yagı verıyorum onada bu kış ağır olcak gıbı allah korusun
Ya sadece kv değil, etrafta herkes isim öneriyor. Biz şunu düşünüyoruz diyince aslında bu da var, daha mı güzel vs. , onu düşünsek onu koyardık, biz sizin çocugunuza karıştık mı diyesim geliyorKayinvalidem esimi duskun,kaynimlardan eltimden yuz gormedigi için hep bize sariyo esimde takmiyo ama kayinvalidem tabiri caizse alttan girip isten çikiyo esimi kafaliyo, biraz anneligini çok kullaniyo iste sen benim hep yanimdasin en zor gunumde sen vardin beni bi sen koruyon gibi cumleleerle esimi vicdanen vuruyoalsam isim konusunu esime soyledim annen boyle boyle dedi dedim,sen niye kafana takiyonki biz kararlastirdik zaten o desin dursun diyo,
Gerçekten çok haklısın canım bazen eşime şu isim çok güzel deyince tanıdığımız insan ve onun sempatikliği yada iticiliği geliyor aklımızaYa sadece kv değil, etrafta herkes isim öneriyor. Biz şunu düşünüyoruz diyince aslında bu da var, daha mı güzel vs. , onu düşünsek onu koyardık, biz sizin çocugunuza karıştık mı diyesim geliyorherkesin ne çok fikri var ya, artık gülüp geciyoruz, buldugun ismi begenmiyoruz demenin baska şekli bir de şunu düşünün, bu da var, o da var takılmamak lazım, her çocuk ve ismi ailesine biricik. Çocuklarımız isminin içini doldurabilsin inşallah, bence karaktere göre isim güzel gelebiliyor ya da gelmeyebiliyor.
ben dolaptan gardropstan 2. el sipariş ettim valla ya 4 pantolon 2 tayt üstte bol bol kazak alırım artık pantolonlar olmuyor kesinlikle bacak oluyor basen oluyor karından kapanmıyorArtık eskı pantalonlarımı bırakma zamanı geldı oturunca sıkıyor doktorda sıkan kıyafet gıyme dedı ben aylarca ne gıycem ışte yaa hamile kıyafetlerı cok sınırlı burda ve begenmıyorum hıc zaten zor begenen bırısıyım
Yok yok kesin kız seninki de na buraya yazıyorumAynı ben bu kadar mı dalgalanma olur. Sabah liste yapıyorum bugün harika bir gün havalarda uçma, öğlen akşam ne yicez diye hafif çöküş, akşamüstü uykum da geldi uzansan mı? yemek de yapamadım ve kapanışhayaller vs gerçekler
Aslında dolap çok mantıklı zaten gecıcı bır sure gıyınılen seyler bır bakayım bende cok saol bende uzerıme bol kazak gıymeyı dusunuyorm zaten salaş kıyafetım çokben dolaptan gardropstan 2. el sipariş ettim valla ya 4 pantolon 2 tayt üstte bol bol kazak alırım artık pantolonlar olmuyor kesinlikle bacak oluyor basen oluyor karından kapanmıyor
O değil de biz senle çok yakınmışız ben de Zorlu'da çalışıyorum Gültepe'de oturuyorum :) Arkadaşım Gazi'de oturuyo 36L direkt geliyo zaten Levent'e yakın sayılır yani. Gerçi 2 haftaya evlenip Cengiz Topel'e taşınacak o zaman da 49Z ile gelirAaa nerede oturuyorr 8/17.30 mesai hafta sonu yok mesaisi yok y emek şirkette maaş 5200 alıyorum o civar verirler yer de leventte uyuyor mu şartları yakında mı arkadaşın
Aaa resmen dip dibeyiz kız hastaneye nereye gidiyosunnO değil de biz senle çok yakınmışız ben de Zorlu'da çalışıyorum Gültepe'de oturuyorum :) Arkadaşım Gazi'de oturuyo 36L direkt geliyo zaten Levent'e yakın sayılır yani. Gerçi 2 haftaya evlenip Cengiz Topel'e taşınacak o zaman da 49Z ile gelirArabasız olunca İETT memuru gibi gibi tüm hatlara hakim oluşum yalnız Sen bana özelden numaranı at bari vereyim arkadaşıma ya da cv sini atabileceği bir mail de paylaşabilirsin nasıl uyarsa :)
Canım takip et kendini hem soguk algınlığı hem covid salgını var. Bir iki gün gözlemle gecmiş olsun. Benim hamilelikte en çok yasadıgım şey sivilcelenme. Her yanımı sarmış durumda, alıştım artık onlara kendi haline bıraktım. Çok kaşınırsa sıkıntı oluyor sadeceSabah yüzüm sivilce kızarıklık vs diye yazdım şimdi titreme burun akıntısı hadi hayırlısı gece balkonun kapısı açılmış nasıl olduysa hep üşüdüm sabaha kadar o tarafa da gidip bakmadım
valla sıfır alacaktım dedim 3-4 ay için bu paraları verceğime oğluşa başka şeyler alırım tek pantolon fiyatına orda 4 tane aldım daha iyi oldu işim bitince satarım bende ucuzaAslında dolap çok mantıklı zaten gecıcı bır sure gıyınılen seyler bır bakayım bende cok saol bende uzerıme bol kazak gıymeyı dusunuyorm zaten salaş kıyafetım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?