Bu arada dolapta sıfır kıyafet de var, ben de ihrac fazlası hamile taytı aldım 25 tl ye, oraya bakın ihrac fazlası çocuk ürünü de var. Sadece 2.el diye düşünmeyin ben çok iyi ürünler yakalıyorum.Aslında dolap çok mantıklı zaten gecıcı bır sure gıyınılen seyler bır bakayım bende cok saol bende uzerıme bol kazak gıymeyı dusunuyorm zaten salaş kıyafetım çok
Klinik benimki. Kağıthane'de doktorum. Rıza Efendi Karaca ismi. Ama alır memnunum tüp bebeği de onunla yaptık hem hekimliği hem insanlığı mükemmelAaa resmen dip dibeyiz kız hastaneye nereye gidiyosunn
Cok gecmis olsun canim. Tabi ki kolay degil. 4.kez karnimizda bir bebek buyuyorAmin cnm hepimizin inşallah Evet hamileyken yapılmıyor ben rutin haline getirmiştim fıtıklarım var bebekleri taşımaktan ona bile çok faydası oldu. Başka bir cana daha can olmaya çalışıyoruz aslında baktığında mucize gibi bence çok iyi bile atlatıyoruz yetiyoruz bana progestan ferrum verdi bacaklarımda ağrılar vardı özellikle geceleri sabahları o ağrılarla uyanıyordum soda içiyordum bir nebze iyi geliyordu ama magnezyum verdi bana suda çözülebilir bazen idrar yolu enfeksiyonu oluyordum onun içinde tek kullanımlık bir toz verdi daha öncede kullanmıştım iyi gelmişti. Hepimiz normale dönelim inşallah biran önce bir rahat nefes alalım ama hepsi normal
Dolapta semberia diye bi satıcı var hamile tayt ve atletleri hem çok güzel hem de uygun sıfır ürünler. Pamuklu da üstelik 25 lira tanesi. İç çamaşırcılarda çok pahalı. Dolap uygulaması kupon da veriyor zaman zaman denk gelince hemen yapıştırıyorumvalla sıfır alacaktım dedim 3-4 ay için bu paraları verceğime oğluşa başka şeyler alırım tek pantolon fiyatına orda 4 tane aldım daha iyi oldu işim bitince satarım bende ucuza
Bende dolaptan gardropstan çok alışveriş yaparım hamile kıyafetleri bir tulum 150 den aşağı yok oralarda 50-80 civarıben dolaptan gardropstan 2. el sipariş ettim valla ya 4 pantolon 2 tayt üstte bol bol kazak alırım artık pantolonlar olmuyor kesinlikle bacak oluyor basen oluyor karından kapanmıyor
Aldım hemen takibe ya ondan da alayımDolapta semberia diye bi satıcı var hamile tayt ve atletleri hem çok güzel hem de uygun sıfır ürünler. Pamuklu da üstelik 25 lira tanesi. İç çamaşırcılarda çok pahalı. Dolap uygulaması kupon da veriyor zaman zaman denk gelince hemen yapıştırıyorum
Ben kolana gidiyordum şişlideki sonra değiştirdim şimdilik ataşehir medicana sibel zorbaş ama her an her şeyi yapabilirimKlinik benimki. Kağıthane'de doktorum. Rıza Efendi Karaca ismi. Ama alır memnunum tüp bebeği de onunla yaptık hem hekimliği hem insanlığı mükemmelSen nereye gidiyosun?
Ben de ondan aldım dün geldi, deniycem bakalımDolapta semberia diye bi satıcı var hamile tayt ve atletleri hem çok güzel hem de uygun sıfır ürünler. Pamuklu da üstelik 25 lira tanesi. İç çamaşırcılarda çok pahalı. Dolap uygulaması kupon da veriyor zaman zaman denk gelince hemen yapıştırıyorum
Benim tüp bebek işlemlerim de Kolan'da olmuştuAldım hemen takibe ya ondan da alayım
Ben kolana gidiyordum şişlideki sonra değiştirdim şimdilik ataşehir medicana sibel zorbaş ama her an her şeyi yapabilirimsigortam var diye geçen yerlere baka baka bir hal oldum
Ben hamile taytları aldım onlar çok rahat göbek kısımları çok esnek 9 aya kadar götürürArtık eskı pantalonlarımı bırakma zamanı geldı oturunca sıkıyor doktorda sıkan kıyafet gıyme dedı ben aylarca ne gıycem ışte yaa hamile kıyafetlerı cok sınırlı burda ve begenmıyorum hıc zaten zor begenen bırısıyım
Aa tesadüfe bakBen de ondan aldım dün geldi, deniycem bakalım
Oyle canim herkes her konuda fikrini soylemeyi cok seviyor. Herseye de karisiyorlar. Senin fikrini begenmedigini de acikca soyleyip bunada acik sözlüluk diyorlar. Herkes ayni isimleri begense , ayni isimde mi olacak bebeklerYa sadece kv değil, etrafta herkes isim öneriyor. Biz şunu düşünüyoruz diyince aslında bu da var, daha mı güzel vs. , onu düşünsek onu koyardık, biz sizin çocugunuza karıştık mı diyesim geliyorherkesin ne çok fikri var ya, artık gülüp geciyoruz, buldugun ismi begenmiyoruz demenin baska şekli bir de şunu düşünün, bu da var, o da var takılmamak lazım, her çocuk ve ismi ailesine biricik. Çocuklarımız isminin içini doldurabilsin inşallah, bence karaktere göre isim güzel gelebiliyor ya da gelmeyebiliyor.
Aaa hangi sigortadasınn Anadolu benimkii ya uzaklığı biraz kafamı karıştırıyor Kolandaki doktorumla koptuk oradan ayrılmış iyi ki yolları ayırmışım dedimBenim tüp bebek işlemlerim de Kolan'da olmuştuDoktor konusunda kafan karışıksa benimkini de bi araştır derim Benim de sigortam var neyse ki dönem de iyi denk geldi ocakta yenilenecek çok bi şey kullanmadan 3 ay sonra doğum olacak zaten :)
ne güzel sorular geliyor yaa aklıma gelmeyen şeyler valla iyi ki diyorum şu siteye kayıt olmuşumGünaydın kızlar aranızda burun aspiratörü alan oldumu hiç? Yenidoğan için manuel mi daha iyi olur yoksa şarjlılardan mı?
ne güzel sorular geliyor yaa aklıma gelmeyen şeyler valla iyi ki diyorum şu siteye kayıt olmuşum
ben eşimin kotunu giydim bugun :)ben dolaptan gardropstan 2. el sipariş ettim valla ya 4 pantolon 2 tayt üstte bol bol kazak alırım artık pantolonlar olmuyor kesinlikle bacak oluyor basen oluyor karından kapanmıyor
Mapfre benimki :) Yakınlık önemli tabi. Sen işe de zor gidip geliyosundur karşıdaysanAaa hangi sigortadasınn Anadolu benimkii ya uzaklığı biraz kafamı karıştırıyor Kolandaki doktorumla koptuk oradan ayrılmış iyi ki yolları ayırmışım dedimama benim ehliyet yok eşim yokken gidip gelmem ataşehire sıkıntı benimki de sürekli görevde nöbette sepette diye yakında olsa iyi olur diyorumm
Yok yok 4. leventte ev ama 2 vesayet arabayla 6 7 dk metro otobüs 30 dkMapfre benimki :) Yakınlık önemli tabi. Sen işe de zor gidip geliyosundur karşıdaysanBen de burdan önce 4 yıl Ataşehir'e gidip geldim çok yorucu ya.
En ıyısı otrıvınenın setı bence sen onu kullanmıştım şarjlı olsnı hıc bılmıyorum ama setten herkeste olmalı 10 baslık cıkıyodu galıba ıcınden sonra tekrar alabılıyosunuzGünaydın kızlar aranızda burun aspiratörü alan oldumu hiç? Yenidoğan için manuel mi daha iyi olur yoksa şarjlılardan mı?
Bakayım ona daha kullanışlıdır farklı başlıkların olması teşekkür ederimEn ıyısı otrıvınenın setı bence sen onu kullanmıştım şarjlı olsnı hıc bılmıyorum ama setten herkeste olmalı 10 baslık cıkıyodu galıba ıcınden sonra tekrar alabılıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?