2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aslında dolap çok mantıklı zaten gecıcı bır sure gıyınılen seyler bır bakayım bende cok saol bende uzerıme bol kazak gıymeyı dusunuyorm zaten salaş kıyafetım çok
Bu arada dolapta sıfır kıyafet de var, ben de ihrac fazlası hamile taytı aldım 25 tl ye, oraya bakın ihrac fazlası çocuk ürünü de var. Sadece 2.el diye düşünmeyin ben çok iyi ürünler yakalıyorum.

Cok gecmis olsun canim. Tabi ki kolay degil. 4.kez karnimizda bir bebek buyuyor organlar yer degistiriyor. Onlara vitaminlerimiz gidiyor kilo aliyoruz. Anne hakki ödenmez gercekten. Birde benim hepsi pes pese kendimi normal hatirlamiyrm

valla sıfır alacaktım dedim 3-4 ay için bu paraları verceğime oğluşa başka şeyler alırım tek pantolon fiyatına orda 4 tane aldım daha iyi oldu işim bitince satarım bende ucuza
Dolapta semberia diye bi satıcı var hamile tayt ve atletleri hem çok güzel hem de uygun sıfır ürünler. Pamuklu da üstelik 25 lira tanesi. İç çamaşırcılarda çok pahalı. Dolap uygulaması kupon da veriyor zaman zaman denk gelince hemen yapıştırıyorum

ben dolaptan gardropstan 2. el sipariş ettim valla ya 4 pantolon 2 tayt üstte bol bol kazak alırım artık pantolonlar olmuyor kesinlikle bacak oluyor basen oluyor karından kapanmıyor
Bende dolaptan gardropstan çok alışveriş yaparım hamile kıyafetleri bir tulum 150 den aşağı yok oralarda 50-80 civarı

Aldım hemen takibe ya ondan da alayım
Klinik benimki. Kağıthane'de doktorum. Rıza Efendi Karaca ismi. Ama alır memnunum tüp bebeği de onunla yaptık hem hekimliği hem insanlığı mükemmel Sen nereye gidiyosun?
Ben kolana gidiyordum şişlideki sonra değiştirdim şimdilik ataşehir medicana sibel zorbaş ama her an her şeyi yapabilirim sigortam var diye geçen yerlere baka baka bir hal oldum

Ben de ondan aldım dün geldi, deniycem bakalım

Aldım hemen takibe ya ondan da alayım

Ben kolana gidiyordum şişlideki sonra değiştirdim şimdilik ataşehir medicana sibel zorbaş ama her an her şeyi yapabilirim sigortam var diye geçen yerlere baka baka bir hal oldum
Benim tüp bebek işlemlerim de Kolan'da olmuştu Doktor konusunda kafan karışıksa benimkini de bi araştır derim Benim de sigortam var neyse ki dönem de iyi denk geldi ocakta yenilenecek çok bi şey kullanmadan 3 ay sonra doğum olacak zaten :)

Ben hamile taytları aldım onlar çok rahat göbek kısımları çok esnek 9 aya kadar götürür üstüne oversize tshrt yada kazak güzel olur

Günaydın kızlar aranızda burun aspiratörü alan oldumu hiç? Yenidoğan için manuel mi daha iyi olur yoksa şarjlılardan mı?

Oyle canim herkes her konuda fikrini soylemeyi cok seviyor. Herseye de karisiyorlar. Senin fikrini begenmedigini de acikca soyleyip bunada acik sözlüluk diyorlar. Herkes ayni isimleri begense , ayni isimde mi olacak bebekler

Aaa hangi sigortadasınn Anadolu benimkii ya uzaklığı biraz kafamı karıştırıyor Kolandaki doktorumla koptuk oradan ayrılmış iyi ki yolları ayırmışım dedim ama benim ehliyet yok eşim yokken gidip gelmem ataşehire sıkıntı benimki de sürekli görevde nöbette sepette diye yakında olsa iyi olur diyorumm

Mapfre benimki :) Yakınlık önemli tabi. Sen işe de zor gidip geliyosundur karşıdaysan Ben de burdan önce 4 yıl Ataşehir'e gidip geldim çok yorucu ya.

Günaydın kızlar aranızda burun aspiratörü alan oldumu hiç? Yenidoğan için manuel mi daha iyi olur yoksa şarjlılardan mı?
En ıyısı otrıvınenın setı bence sen onu kullanmıştım şarjlı olsnı hıc bılmıyorum ama setten herkeste olmalı 10 baslık cıkıyodu galıba ıcınden sonra tekrar alabılıyosunuz

En ıyısı otrıvınenın setı bence sen onu kullanmıştım şarjlı olsnı hıc bılmıyorum ama setten herkeste olmalı 10 baslık cıkıyodu galıba ıcınden sonra tekrar alabılıyosunuz
Bakayım ona daha kullanışlıdır farklı başlıkların olması teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…