- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Bende t-shirtlerinden giyiyorumben eşimin kotunu giydim bugun :)
E tamam benim doktor da yakın sana Kağıthane merkezde. 46ST geçiyodur muhtemelen sizin ordan ya da 63 tek vesait giderebilirsin. Ataşehir çok ters ya :/Yok yok 4. leventte ev ama 2 vesayet arabayla 6 7 dk metro otobüs 30 dkehliyet şart bana
Aynen o dediğin burun spreyiymişBuydu bızımkı otrıvıne degılmış otribebeymiş
Sigortam geçmiyor ama sorun orda baktımmE tamam benim doktor da yakın sana Kağıthane merkezde. 46ST geçiyodur muhtemelen sizin ordan ya da 63 tek vesait giderebilirsin. Ataşehir çok ters ya :/
Neydi sigortan? Aslında hepsi geçiyor şöyle ki orda ödeme yapıp faturayı ve tazmin talep formunu sigortaya gönderiyosun hemen yatırıyolar paranı. Ama tabi direkt geçen bi yer daha rahat oluyo uğraşmıyosun.Sigortam geçmiyor ama sorun orda baktımm
Rahim büyüdüğü için oluyor, ama ben de serviks kısaldığı için tehlikeli, magnezyum ve adalat verdi. Sizde öyle bi sorun yoksa maden suyu içip sola yatarsanız geçer.Bebeğin kasılmasının ne zararı var kızlar oğlum aşırı kasılırdı karnım acırdı artık batıyordu bundada hafiften başladı niye oluyor bebek için kötü birşey mi
Bana da adalat verdi. Riskli grupta olduğum içinŞu an için değil ama ilerleyen haftalarda riskli erken doğumu tetikliyor, bebeği strese sokuyor. Kasılmaları durdurmak için ilaç vermişti doktor çok da zor bulunan bir ilaçtı
İlk hamileliğim geldi aklıöaya gerçekten rezaletolsun bebek sandığım zamanlar çok güzeldi ahahha
Benim kayınbabamında kendi ismi konusında büyük beklentisi var, aramızda çok iyi, kırmadan nasıl söyliycem bilmiyorumOyle canim herkes her konuda fikrini soylemeyi cok seviyor. Herseye de karisiyorlar. Senin fikrini begenmedigini de acikca soyleyip bunada acik sözlüluk diyorlar. Herkes ayni isimleri begense , ayni isimde mi olacak bebekler
ya ankette kızı erkek olarak değiştirir misin kızlar atak yaptııRahim büyüdüğü için oluyor, ama ben de serviks kısaldığı için tehlikeli, magnezyum ve adalat verdi. Sizde öyle bi sorun yoksa maden suyu içip sola yatarsanız geçer.
Bana da adalat verdi. Riskli grupta olduğum için
İlk hamileliğim geldi aklıöasevinirdim karnım tümsekleştikçe, öğrenşnce büyük hayal kırıklığı olmuştu.
Benim kayınbabamında kendi ismi konusında büyük beklentisi var, aramızda çok iyi, kırmadan nasıl söyliycem bilmiyorum
Kanaman devam ediyor mu?Rahim büyüdüğü için oluyor, ama ben de serviks kısaldığı için tehlikeli, magnezyum ve adalat verdi. Sizde öyle bi sorun yoksa maden suyu içip sola yatarsanız geçer.
İlk hamileliğim geldi aklıöasevinirdim karnım tümsekleştikçe, öğrenşnce büyük hayal kırıklığı olmuştu.
Benim kayınbabamında kendi ismi konusında büyük beklentisi var, aramızda çok iyi, kırmadan nasıl söyliycem bilmiyorum
Benimde oyle ozellikle aksan iyice artiyor ya tukuruyorum ya birseyler yiyorum bulanti devam ne yesem agximda kotu tat su icmek iskence. Son 2 3 gundur yutabildim tukurugumu ama. Prilamda iciyirum duzenli ne zaman gecicek diye bekliyirum .Benim 5haftadan beri sullar seller gibi tükürük salgim var ve hala deli gibi geliyor gün içinde neredeyse wc bile çıkmıyorum. Çok aşırı zor bi gebelik geçiriyorum.
Ismi cok guzelmisArkadaşımım kızı ayşehümeyra çok zeki ve güzel bi kız :)
Evet uygun ve güzelmis bende takipdeyim geldiginde gidicem insaAllahEşim ev alışverişi yaparken organik pamuk yazan zıbın almış cimcimeye bimden bi de çorap patik ya.Patik 2.75tl zibinlar 6tlye düşmüş ama yumuşacık.0-3ay 2tane, 3-6ay 2tane, 6-12ay 2tane.2de askılı almış kiz bebek 0-3 ay.Ama çok güzel ürünler.Hemde çok uygun.
Ismini begeniyorsan koyabilirsinBenim kayınbabamında kendi ismi konusında büyük beklentisi var, aramızda çok iyi, kırmadan nasıl söyliycem bilmiyorum
Canım memnun kaldıysan link atar mısın tayt içinBu arada dolapta sıfır kıyafet de var, ben de ihrac fazlası hamile taytı aldım 25 tl ye, oraya bakın ihrac fazlası çocuk ürünü de var. Sadece 2.el diye düşünmeyin ben çok iyi ürünler yakalıyorum.
Ben de nidilat kullanmıştım ama 30 küsürlü haftalardaydım çok da bi işe yaradı mı bilmiyorum. Sen ne kadar zaman kullanacaksın peki doğuma kadar mı? İnşallah senin de yaşadığın en büyük sorun bunlar olur hepsi de gelmiş ve geçmiş olurRahim büyüdüğü için oluyor, ama ben de serviks kısaldığı için tehlikeli, magnezyum ve adalat verdi. Sizde öyle bi sorun yoksa maden suyu içip sola yatarsanız geçer.
Çok tatlıymış bu ya bende bakim bunaDün kim almıştı bende aldım fosforlu olandwn gece kolay bulunuyo uyku sersemi falan dediler2 tane yetiyo mu tutarsa kaç tane almak lazım
Benim oğlum 2 yaşına kadar emzik kullandı biri elinde biri ağzında uyuyorduDün kim almıştı bende aldım fosforlu olandwn gece kolay bulunuyo uyku sersemi falan dediler2 tane yetiyo mu tutarsa kaç tane almak lazım
Kardeşim geldi aklıma 2 emzik kullanırdı o da birine kokla meme birine em meme derdiBenim oğlum 2 yaşına kadar emzik kullandı biri elinde biri ağzında uyuyordugece uyku sersemi yataktan attığı veya düştüğü oluyodu oda karanlık , ışık açsam çocuk uyanacak bende yedeklerden veriyodum 2-3 tane de yedek lazım oluyor
Sen değiştirdim demiştin, ben bakmadım sonra. Bakiyim şimdiya ankette kızı erkek olarak değiştirir misin kızlar atak yaptıı
Kanamam kesildi şükürler olsun.Kanaman devam ediyor mu?
Magnezyumu yüksek dozda alabilirsin cok etkili oluyor. Adalat la aran nasıl? Ben kızımda 5 haftaya kadar yüksek dozda adalat kullandım. 4 tane alıyordum günde. İlk başta çok çarpıntı yapıyordu sonradan alışmıştım.
Sizinkiler olaymış, ben olsam gidip değiştirirdim.Ismini begeniyorsan koyabilirsinbenim kayinpederim aşiri düskün kendi ismindeki torununa neden insanda boyle bir istek olur ki eltim cok şanssiz . 3 oglu var hepsine karismislar. Hatta en buyugune daha hastaneden cikmadan kaynim nufus cuzdanini getirmis. Eltim kabul etmiyormus onlarin istedigi ismi , kayinbabam hadi kalk bir cocuk daha yapip kardesimin adini koycaz demis
Benim oğlum da baş parmağına takıp yüzüne falan sürerdi birini çok tatlı oluyolar yaaKardeşim geldi aklıma 2 emzik kullanırdı o da birine kokla meme birine em meme derdikokladığı artık kopmuştu ucunu atmamıştık onu koklardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?