2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Buydu bızımkı otrıvıne degılmış otribebeymiş

Eklentiler

• 50E64AAE-D796-4161-AEE5-13B5F20A22FE.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 42
Bebeğin kasılmasının ne zararı var kızlar oğlum aşırı kasılırdı karnım acırdı artık batıyordu bundada hafiften başladı niye oluyor bebek için kötü birşey mi
Rahim büyüdüğü için oluyor, ama ben de serviks kısaldığı için tehlikeli, magnezyum ve adalat verdi. Sizde öyle bi sorun yoksa maden suyu içip sola yatarsanız geçer.
Şu an için değil ama ilerleyen haftalarda riskli erken doğumu tetikliyor, bebeği strese sokuyor. Kasılmaları durdurmak için ilaç vermişti doktor çok da zor bulunan bir ilaçtı
Bana da adalat verdi. Riskli grupta olduğum için
ya gerçekten rezalet olsun bebek sandığım zamanlar çok güzeldi ahahha
İlk hamileliğim geldi aklıöa sevinirdim karnım tümsekleştikçe, öğrenşnce büyük hayal kırıklığı olmuştu.
Oyle canim herkes her konuda fikrini soylemeyi cok seviyor. Herseye de karisiyorlar. Senin fikrini begenmedigini de acikca soyleyip bunada acik sözlüluk diyorlar. Herkes ayni isimleri begense , ayni isimde mi olacak bebekler
Benim kayınbabamında kendi ismi konusında büyük beklentisi var, aramızda çok iyi, kırmadan nasıl söyliycem bilmiyorum

ya ankette kızı erkek olarak değiştirir misin kızlar atak yaptıı

Kanaman devam ediyor mu?
Magnezyumu yüksek dozda alabilirsin cok etkili oluyor. Adalat la aran nasıl? Ben kızımda 5 haftaya kadar yüksek dozda adalat kullandım. 4 tane alıyordum günde. İlk başta çok çarpıntı yapıyordu sonradan alışmıştım.

Benim 5haftadan beri sullar seller gibi tükürük salgim var ve hala deli gibi geliyor gün içinde neredeyse wc bile çıkmıyorum. Çok aşırı zor bi gebelik geçiriyorum.
Benimde oyle ozellikle aksan iyice artiyor ya tukuruyorum ya birseyler yiyorum bulanti devam ne yesem agximda kotu tat su icmek iskence. Son 2 3 gundur yutabildim tukurugumu ama. Prilamda iciyirum duzenli ne zaman gecicek diye bekliyirum .
Arkadaşımım kızı ayşehümeyra çok zeki ve güzel bi kız :)
Ismi cok guzelmis
Evet uygun ve güzelmis bende takipdeyim geldiginde gidicem insaAllah

Benim kayınbabamında kendi ismi konusında büyük beklentisi var, aramızda çok iyi, kırmadan nasıl söyliycem bilmiyorum
Ismini begeniyorsan koyabilirsin benim kayinpederim aşiri düskün kendi ismindeki torununa neden insanda boyle bir istek olur ki eltim cok şanssiz . 3 oglu var hepsine karismislar. Hatta en buyugune daha hastaneden cikmadan kaynim nufus cuzdanini getirmis. Eltim kabul etmiyormus onlarin istedigi ismi , kayinbabam hadi kalk bir cocuk daha yapip kardesimin adini koycaz demis

Canım memnun kaldıysan link atar mısın tayt için

Ben de nidilat kullanmıştım ama 30 küsürlü haftalardaydım çok da bi işe yaradı mı bilmiyorum. Sen ne kadar zaman kullanacaksın peki doğuma kadar mı? İnşallah senin de yaşadığın en büyük sorun bunlar olur hepsi de gelmiş ve geçmiş olur insan çok stres oluyor. İlk gebeliğimi hiiiiç düşünmemeye çalışıyorum Rabbim hepimize sağlık versin

Bende dolapdan 10 lu hastane cıkısı aldim sıfır kutulu daha uygun dolap. Tupper filanda alirim ordan

Dün kim almıştı bende aldım fosforlu olandwn gece kolay bulunuyo uyku sersemi falan dediler 2 tane yetiyo mu tutarsa kaç tane almak lazım

Eklentiler

• 16323933178658696441693920530854.webp
    22 KB · Görüntüleme: 47
Dün kim almıştı bende aldım fosforlu olandwn gece kolay bulunuyo uyku sersemi falan dediler 2 tane yetiyo mu tutarsa kaç tane almak lazım
Benim oğlum 2 yaşına kadar emzik kullandı biri elinde biri ağzında uyuyordu gece uyku sersemi yataktan attığı veya düştüğü oluyodu oda karanlık , ışık açsam çocuk uyanacak bende yedeklerden veriyodum 2-3 tane de yedek lazım oluyor

Kardeşim geldi aklıma 2 emzik kullanırdı o da birine kokla meme birine em meme derdi kokladığı artık kopmuştu ucunu atmamıştık onu koklardı

ya ankette kızı erkek olarak değiştirir misin kızlar atak yaptıı
Sen değiştirdim demiştin, ben bakmadım sonra. Bakiyim şimdi
Kanamam kesildi şükürler olsun.
Magnezyum 2 tane dedi sabah akşam. Adalatta 2 tane. Dün adalat bi saat sonra magnezyum, sonra 2 prilam içtim akşama kadar uyumuşum, ben de hafif başdönmesi yaptı bugün bişey olmadı bakalım. 4 tane fazla geldi sana demek ki.
Benim kasılmalarım da durdu, etkili oldu sanırım.
Sizinkiler olaymış, ben olsam gidip değiştirirdim.
Kayınbabamın adı derviş, bir bebeğe çocuğa yakıştıramıyorum koyamam yani

Kardeşim geldi aklıma 2 emzik kullanırdı o da birine kokla meme birine em meme derdi kokladığı artık kopmuştu ucunu atmamıştık onu koklardı
Benim oğlum da baş parmağına takıp yüzüne falan sürerdi birini çok tatlı oluyolar yaa iyi kopuk halde kabul ediyomuş bizim ki asla etmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…