2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Amin çok sağol canım inşallah başka sorun yaşamam, yaşamayız. Ne zamana kadar kullanıcam sormadım, bi 28.haftaya kadar kullandırır belki. Haftaya kontrole gidicem ona sorarım.
Bende dolapdan 10 lu hastane cıkısı aldim sıfır kutulu daha uygun dolap. Tupper filanda alirim ordan
Kaça aldın, ben hiç bakmadım oraya. Gerçi bu tür alışverişleri 28.hafta sonrasına bıraktım

tabloda değiştirdiim ama ankette oy değiştir kısmı var değiştiremiyorum onu ben

Sizinkiler olaymış, ben olsam gidip değiştirirdim.
Kayınbabamın adı derviş, bir bebeğe çocuğa yakıştıramıyorum koyamam yani
Bende senin dedigini soylemistim. Eger benden habersiz benim cocuguma isim koyun dava acarim bebege dervis ismi agir olur evet insallah sorun yasamazsin .

Ben almıştım bunu alsın da fosforluaunu da alırız hayırlı olsun arkadaşım
Bak gece böyle oluyomuş tutmazsa bakkal emziği alırım valla 5 tl kıyafette değil de emzik alınca iyice heyecan geldi

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-23-14-10-41-354_com.miui.gallery.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 46
Bende senin dedigini soylemistim. Eger benden habersiz benim cocuguma isim koyun dava acarim bebege dervis ismi agir olur evet insallah sorun yasamazsin .
İnşallah, kayın babam geçen yıl söylemişti benim ismimi koyarsınız diye. İnşallah bu sene öyle bişey demez. Senin soyadını alıyor zaten adını da ben koyayım diycem

Göbüş güncellemesi 16+0 dan selam. Artık bu tarz elbiselerdegobek değilde bebek gibi duruyor sanirim
Dün akşam arkadaşa attım orta yerimden çatlıcam diye 16+0 da biziz

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-23-14-50-25-509_com.miui.gallery.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 89
Indirimdeydi birde bana 25 liralik indirim vermisti dolap 31 liraya geldi bana onun icin hemen aldim deilse 10 luya ihtiyacım yokdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…