2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar merhaba. Ben hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. 15+4 teyim. Bu normal mi ? Çevremdekiler hissetmen gerekiyor diyorlar dinliyorum kendimi ama yok
Çevredekiler genelde bombalıyor dediğim gibi doktorum bana ilk gebeliğin ve zayfsın 20. Haftadan aşağı hissetmezsin dedi pazartesi vurusunu net hissettim ama ondan sonra olmadı bir daha. Çok erken hissetmen için .

Kızlar 20. hafta bitince detaylı ultrasona gireceğiz ya aynı zamanda 20. haftalarda kadın doğum muayenesi de oluyor mu? ikisine birden mi gidiyoruz kadın doğumu es mi geçiyoruz?
Bana kadın doğumcu gelmene gerek yok sonuçları bana gönderirsin dedi kadın doğuma 24.hafta gidicem

Bebiş 170 gramm 17 cm çıktı 16+6 daykenn ben hiç kilo almadım henüzz sizde durum nasıll
MaşAllah ya ben geçen perşembe gitim 180 gram dedi doktor 57.3 ile gebe kaldım suan 59.6 yım Boyunu artık ölçemeyeceğiz büyüdüğü için dedi kafa çapına filan bakıp haftayı teyt ediyor hatta

Bu kilo olayında da geçen banu çiftçinin bir videosunu izledim diyordu ki bir anne istediği kadar zorlasın bebeğinin kilosunda yalan olmasın 200gr gbi bi etkisi var bebegn kilosu ana rahmine düştüğü anda belirlenir siz ne kadar cok yerseniz yiyin ne kadar az yerseniz yiyin etkiniz -veya+200 oynatır bunu duyduktan sonra ye çift canlısın muhabbetinn ne kadar yanlş olduğunu bir daha anladım valla kendimde boşuna yemiym diyrm nefsimle baya mücadele edyrm ama sütümü yumurtamı çiğ kuruyemişimi et,balık,tavuk eksik etmeden normal brişekilde besleniyorum tabi

Kızlar birde kilo olayını daha önce konuştunuz mu bilmiyorum ama şimdiye kadar kaç kilo aldınız. En son gittiğinizde doktor kaç gram dedi bebek için ?

Kilo olayı gerçekten çok kişisel birşey. Kimseyle karşılaştırma yapmayın bence. Çok alabilirsiniz, az alabilirsiniz önemli olan bebek gelişimi benim öyle büyük bulantılarım olmadı mesela, iştahım iyi. Hamilelik öncesi de hep zayıftım. Şimdi kilo alımım yesem de dikkat etsem de ritmik olarak artıyor. 54 ile başladım 15+0 ım, 58 im şuan. Bence tartılma olayı da insanı ekstra strese sokuyor. Keşke doktorlar tartmasa

Slm kizlar bu hafta gittiğimde minikim uyuyordu Dr yarın geri çağırdı merak ediyorum bakalım bu sefer açar bacaklarini

Bı de 2gundur kasıklarımda ağırlık hissediyorum hızlı hareket edince baskı yapıyor toplanıyor sanki böyle olan var mı sıkıntı yoktur insallah

Yaaaa çok güzel ama yaaa. Benimki de 2 yaş doldu aslında 26 aylık sayılıyor. Eh artık birlikte buyuyecekler inşallah öğreniriz bu gittiğimizde biz de. Zaman geçtikçe merak etmeye başlıyorum.
Ben ilk andan itibaren merak ediyordum onlar beraber buyuyor , biz onlarla birlikte bir cok sey ogreniyoruz. Zaman hemen geciyor. Kizlarim bebekken cok takinti yapsamda isleri , hep kucagima aldim saatlerce koklayarak vakit gecirdim bu zamanlar tekrar gelmeyecek diyerek . Yine de insan daha cok vakit gecirseydim diyor . Yasadiklarini unutuyor birbirlerini severek sevgi dolu buyurler insallah. Kardes sevgisi cok guzel cok degerli bir duygu pes pese oldular diye uzuldum ama bir yandan da cok guzel ve heyecanli geliyor

Evet canım Doona yazınca direkt çıkıyor. Tek bir araba. Kapatınca oto koltuğu olarak kullanılıyor. Ekstra başka bir parçası yok, mükemmel bir olay
Ben 4950 ye aldım.
Gule gule kullansin minik en buyuk pismanligim daha cocuk dusunmuyorum diye sattigim doona m bu kadar cabuk hamile kalacagimi bilseydim asla satmazdim.

Cok begendim cok guzel gozukuyor. Gidip bakabilme imkanin var mi ? Yoksa internetten mi siparis vereceksin ? Bebek arabasinin katlanmasina bakabilirsin. Arabaniz buyuk mu mesela ? Ben cok guzel bir bebek arabasi almistim ama arabaya zor sigiyordu , tek basima oldugumda zorlaniyordum . Sende bunlara dikkat edebilirsin

Gidip bakma şansım yok ama belki aynı marka arabayı bulunduğum yerde denk gelirim eşimiz izin gününde gidip bi bakıcaz piyasaya belki denk geliriz Arabamızın en sevdiğim özelliği geniş bagajı sığacağına eminim sedan bi araç zaten ve bagaj hacmi yüksek

Kızlar 20. hafta bitince detaylı ultrasona gireceğiz ya aynı zamanda 20. haftalarda kadın doğum muayenesi de oluyor mu? ikisine birden mi gidiyoruz kadın doğumu es mi geçiyoruz?
Doktor önümüzdeki ay bana gelme perinatologa git dedi canım

Aşkım aynısı hatta tam doktor muayene etcekti taytı bi çektim yapyamuk bu ne şimdi dedim bebik ittiriyo dedii o hareket ettikçe bağırsak rahim toplanmaları bunlar dedi malesef
Ay öyle olsun sorun yoook bebişi hissetmeyi geçtim artık bu kadar çıkıntılı olması içime kurt düşürmeye başlamıştı gerçeğini hissetmek için beklicez biraz daha büyüsün minik fasülleler

Ben de uykudan uyanınca yoğun hissediyorum. Demek ki herkeste var korkacak bişey olmamasına sevindim etiketlemeyi unutmuşum canım C Chivas Regal

Son düzenleme:
Valla ben de pıt pıt diye vuruşlar hissediyorum düzensiz şekilde, gaza bağırsağa benzetemiyorum ammaaaa emin de olamıyor insan bu drlar da hepsi ayrı telden çalıyor hee

Çok doğru ama insan ister istemez kprkuyor ya cok saçma kilo almak istemyrm ama kilo almamak için de çocugun gelişimini engellemiş olmayayım diyorum. Dr. Banuyu dinledikten sonra baya rahatladım bu konuda, ama tartılma olayı ben gebe kalmadan oncede vardı bende, doktorumdan ziyade ben düzenli olarak tartılıyorum daha kontrollü oluyorum, en azından öyle hissedyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…