2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Valla ben de pıt pıt diye vuruşlar hissediyorum düzensiz şekilde, gaza bağırsağa benzetemiyorum ammaaaa emin de olamıyor insan bu drlar da hepsi ayrı telden çalıyor hee
Aynen öyle ya bende hep o gaz gbi kıpırdamalar vardı ama ben doktor bana 20. Haftayı dediği için hiç durup dinlemedim hissetmem nasıl olsa dye ama bu pazartesi günkü bildiğin ben burdayım vurusuydu gaz filan değil net hissettim yani

bana verilen kocaman sarı bir ilaç .sizinkide öylemi . yarım mı yutuyorsunz kocaman birşey ya :)
Aynen baya büyük :) ben direk tutuyorum. Benim ilaç yutmada sıkıntım olmadığı için rahatım sanırım.

Benden size tavsiye on tekerleri böyle ikili olan modellerden uzak durun. Gitmiyor biz e bebek de denedik. Çıldırttı tekerler bizi.

Kızlar birde kilo olayını daha önce konuştunuz mu bilmiyorum ama şimdiye kadar kaç kilo aldınız. En son gittiğinizde doktor kaç gram dedi bebek için ?
En son geçen hafta perşembe gittik 17+5di 16cm 173grdi. 3 kilo verdim hamile kaldığimdan beri ama 2sini geri aldım

Hadi ya ben hiç denemedim daha önce teşekkür ederim
Rica ederim. :) Aynısı hepsiburadada var bunun. 2519lira. Black fridayde falan indirime girer diye istek listeme baya şey ekledim
Aralık Ocak dönemi dünya masraf tutacak

Bana da dr benzer birsey söyledi. Gelişim haftası benim tam. İleri olsa dogumda en fazla 150 gr oynuyor, bunu kafana takma dedi.

Rica ederim. :) Aynısı hepsiburadada var bunun. 2519lira. Black fridayde falan indirime girer diye istek listeme baya şey ekledim
Aralık Ocak dönemi dünya masraf tutacak
Evet o dönemler baya masraflı olacak eşim mesai kalmaya başladı maaş artsın diye

Ben de 15+1 im, 3,5 kilo artım çıktı. Dr çok iyi ilerlemişin, şimdiden sonra çok coşma dedi. Normal canım senin aldıgın da, hamileyiz alıcaz da

Çevredekiler genelde bombalıyor dediğim gibi doktorum bana ilk gebeliğin ve zayfsın 20. Haftadan aşağı hissetmezsin dedi pazartesi vurusunu net hissettim ama ondan sonra olmadı bir daha. Çok erken hissetmen için .
Bende çok zayıfım ve ilk gebeliğim. Belki de o yğzden. Teşekkür ederim. İyi ki burası varda herkes aynı durumda olduğu için ikna oluyorum

En son geçen hafta perşembe gittik 17+5di 16cm 173grdi. 3 kilo verdim hamile kaldığimdan beri ama 2sini geri aldım
Bizimde 17+3 ken 16 cm 180 grdı. Doktor iyi boy ve kilosu dedi ama sanki bana kilosu az gibi geldi ya. Sizin doktor bir şey dedi mi bu konuda?

Aa her gün bi tane verdi benim ki, ne zaradı var kahvenin? Ben cay da kahve de içiyorum. Çok zararlıysa bırakayım ben ilk gebelik zamanı kokorec de yedim. Sonradan toksoplazma olayını öğrenince bıraktım.
Canım İnstada Necla diye çılgın bir doktor var kendisi Kadın doğum doktoru ama kahveden dolayı oğlunu erken doğum yaptığını söyledi.

Bende bugün miniğimi hiç hissetmiyorum bir gün hissetsem bir gün hiiiçç hissetmiyorum oyun mu oynuyor anlamadım beni panik haline sokuyor bu velet

Dün prilam içmeyeyim heralde geçti midem bulantım dedim, 2 gün kustum. 17+2 oldum hala midem bulanıyor, çok ilginç. İlk hamilelikte çoktan bitmişti.acaba prilam bağımlılık mı yapıyor, bu ilaç yüzünden mi bitmiyor diye düşünmeye başladım.
Ken senin cimcimeler nasııııll yok mu hiç fotoları annesii gopa devam mıı memnun musun doktorundan ben yine doktor arayışına girdim bundan da soğudum akjsdhakjhdajk
Senşn dr un ultrasonu güzeldi niye değiştiriyorsun

Ben iyiyim çok şükür, kızım dğzrlmişti tekrar öksürük başladı, biraz da inatçı, laf dinlemiyor, üşütüyor sanırım.
Ben de 2 gündür kızımla ilgilendiğim için biraz ayaklandım, bugpn proluton iğnemç yaptırdım.
Sizin rahim ağzı maaşallah iyi, benim ki pazartesi 3,3 cm di.
Serklajdan sonra 10 gün çok dikkat etmek gerekiyor.
Bakıcı iyi fikir aslında, şu covit olmasa kreş de iyi olur tam kreş yaşları.

Yaa içime sinmiyor asla son görüşmemizde de aşırııı ilgisizdi aşırııı içim rahat etmiyor ondan çıkınca prilamımı yazmayınca da son nokta oldu salladı beni
Valla ben 3 gün içmemeyi denedim çok derbederdim ya bağımlılıksa da o hale geleceğime bağımlı olurum

Aa her gün bi tane verdi benim ki, ne zaradı var kahvenin? Ben cay da kahve de içiyorum. Çok zararlıysa bırakayım ben ilk gebelik zamanı kokorec de yedim. Sonradan toksoplazma olayını öğrenince bıraktım.
Canım ben ilk hamileliğimde hergün 1 fincan kahve içiyordum ki kahvekolik bir insanım. Bebeğin beyin gelişimine katkıda bile bulunuyor ama bu 2.gebeliğimde kahve kokusundan midem bulandı içemiyorum şimdi içebilmeyi çok isterim inşallah geçerde bende içerim:)

Ben de senin gibiyim bugün 3 tane içtim.
İlgisizse değişr tabi, ben de değiştirdim bu seferkinin ultrasonu çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…