Ben iyiyim çok şükür, kızım dğzrlmişti tekrar öksürük başladı, biraz da inatçı, laf dinlemiyor, üşütüyor sanırım.
Ben de 2 gündür kızımla ilgilendiğim için biraz ayaklandım, bugpn proluton iğnemç yaptırdım.
Sizin rahim ağzı maaşallah iyi, benim ki pazartesi 3,3 cm di.
Serklajdan sonra 10 gün çok dikkat etmek gerekiyor.
Bakıcı iyi fikir aslında, şu covit olmasa kreş de iyi olur tam kreş yaşları.
Senin de iyi olmana cok sevindim. Inşallah sag salim kucağımıza aliriz bebelerimizi.
Elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum.
Namazlarimi oturarak kiliyorum. Ama bugun nedense karnim cok geriliyor yada sertlesiyormu anlamadım.
Kreşe daha göndermek istemiyorum. Kızım daha tam olarak konusamiyorum. Kendini ifade etmeden de Kreşe vermek istemiyorum. Bir şekilde idare edeceğiz insallah. Rabbim hepimizin yardımcısi olsun insallah.
Senin de iyi olmana cok sevindim. Inşallah sag salim kucağımıza aliriz bebelerimizi.
Elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum.
Namazlarimi oturarak kiliyorum. Ama bugun nedense karnim cok geriliyor yada sertlesiyormu anlamadım.
Kreşe daha göndermek istemiyorum. Kızım daha tam olarak konusamiyorum. Kendini ifade etmeden de Kreşe vermek istemiyorum. Bir şekilde idare edeceğiz insallah. Rabbim hepimizin yardımcısi olsun insallah.
Bende sevindim ikinizinde iyi olmasina @teachher37 . Rabbim bir daha sıkinti yasamadan saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi sizin cinsiyet belli olmus muydu ?
Cocuklar konusamayinca daha cok uzuluyor krese gondermeye bende uzulmustum kizima , konusuyordu ama cok cekingen bir kiz . Cok sukur o kadar sevdi ki , sabahtan uyanip gidiyor
Canım ben ilk hamileliğimde hergün 1 fincan kahve içiyordum ki kahvekolik bir insanım. Bebeğin beyin gelişimine katkıda bile bulunuyor ama bu 2.gebeliğimde kahve kokusundan midem bulandı içemiyorum şimdi içebilmeyi çok isterim inşallah geçerde bende içerim:)
Gidip bakma şansım yok ama belki aynı marka arabayı bulunduğum yerde denk gelirim eşimiz izin gününde gidip bi bakıcaz piyasaya belki denk geliriz Arabamızın en sevdiğim özelliği geniş bagajı sığacağına eminim sedan bi araç zaten ve bagaj hacmi yüksek
Ya evet inan bende meraktan çatlıyorum ama daha 13+5 günlük daha 16 haftami bekliyorum inan hergün rüyalarıma giriyor cinsiyeti biran önce öğrenip hem bu rüyalardan hem bu psikolojiden kurtulmak istiyorum
Kolay gelsin karşim shdjdj ısırcam seni ya kız gelecek sana öyle hissediyorum benim hissime kaldıkkk 15+0 16. Hafta sayılır ya o zaman mı gitceksiin beklicek misin yoksaa az dahaa
Ya genel olarak sürekli tuketimleri bu anlaminda dedim yaaa bizim gibi zeytinyağlı fasulye falqn yemiyolarrdir sonuçta o anlamda yoksa arada bende hambus yiyorum
Geçen haftaya kadar nerdeyse 0 olan karnıma bu hafta güncelleme geldi.Bi anda şiştim inanılmaz bi gerginlik ve ağırlık hissediyorum kızlar sizinde öyle mi ? Bu da anlık göbüş içindeki de oynuyo hatta şu an
Bende sevindim ikinizinde iyi olmasina @teachher37 . Rabbim bir daha sıkinti yasamadan saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi sizin cinsiyet belli olmus muydu ?
Cocuklar konusamayinca daha cok uzuluyor krese gondermeye bende uzulmustum kizima , konusuyordu ama cok cekingen bir kiz . Cok sukur o kadar sevdi ki , sabahtan uyanip gidiyor
Teşekkür ederim. Kızım iki yaşına yeni girdi. Daha çok küçük. Bezi de daha birakamadik. Tam da konusmayinca bana vermek mantıklı gelmiyor. Birde kış aylarinda hic baslatmak istemiyorum. Malum hastalık daha çok oluyor. Cocuklar hemen hastalaniyor. Korona ayrı bir dert.
Cinsiyeti belli ama ben bilmiyorum. Beklemeye karar verdim. Kızım da da beklemistik.
Benim gibi bulantisi bu haftalarda birden geri gelen var mi 5. 6. Haftalardan sonra azalarak bitmişti, dün tekrar başladı, bugun kusmalı ve yoğurtla beslenmeli devam etti baska biseyim olsa hasta oldum dicem
Benim gibi bulantisi bu haftalarda birden geri gelen var mi 5. 6. Haftalardan sonra azalarak bitmişti, dün tekrar başladı, bugun kusmalı ve yoğurtla beslenmeli devam etti baska biseyim olsa hasta oldum dicem