Bende bildiğin bütün teoriler kiz çıktı eger erkek olursa bende hic biri tutmamış demektir yapmadığım teori kalmadi meraktan yüzük, tuz, bıçak makas, ramzi, nub hepsinde sonuç kız çin us takviminde de kız görünüyor ama cin oglumda tutmuyor seninkinin cinsiyeti nedir?
Ay hadi inşallah hislerin çıkar ya en basta saglikli ve hayırlı olsun tabiki hayırlısı 13+6 günlük oldu teyzesi iki hafta sonra giderim artik 16 olmadan gitmeyecem çünkü kesin olarak öğrenmek istiyorum veee çok korkuyorumm ayricaa
selam kizlar 17+4um bugün. 49 kilo ile baslayip 46ya düşmüştüm. simdi 52 olmuşum çok sevindim. ama yüzümde kollarimda bie farklilik yok sanirim karnimda bütün kilo 8-9 aylik gibi görünüyor zaten.
Bende bildiğin bütün teoriler kiz çıktı eger erkek olursa bende hic biri tutmamış demektir yapmadığım teori kalmadi meraktan yüzük, tuz, bıçak makas, ramzi, nub hepsinde sonuç kız çin us takviminde de kız görünüyor ama cin oglumda tutmuyor seninkinin cinsiyeti nedir?
Benim erkek çıktı canım, hiç bulantım olmadı. Göbeğim de pek fırlamadı ama göbek dısında da bir yerden kilo almadım. Ekşi ve tuzlu canım çekti hep. Allah gönlüne göre versin 15+1 de direkt gördü doktor. Sen de git artık
Benim erkek çıktı canım, hiç bulantım olmadı. Göbeğim de pek fırlamadı ama göbek dısında da bir yerden kilo almadım. Ekşi ve tuzlu canım çekti hep. Allah gönlüne göre versin 15+1 de direkt gördü doktor. Sen de git artık
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim mide bulantilarim asiri vardi serum bile taktim hatta ve hala var tam gecti diyemem ilac kullanıyorum dr prilam mide koruyucusu falan midemde de sorun vardi öncesinde diye beni mahvediyor ve tavuktan etten falan asiri tiksindim her yemegi yiyemiyorum en çokta lahmacundan tiksindim cok seven biri olmama rağmen kilo verdim ama sanki geri aldim bu iki haftada çünkü vitamin ilaclari verdi balik yagi falan onlar istah açıp kilo aldırıyormuş gün icerisinde karnim midem bir çıkıyor ki sanki dersin kac aylik ama sabah uyandigimda Allahtan normal yani benim göbek degil daha sanırım yediklerim beni şişiriyor kan ilaci da kilo aldırıyormuş galiba ferrum onu bıraktım vitaminlerde bitince daha içmeyecem aşırı kilo alırım yoksa ☺ benim hastane cok uzak ve işimin izni yok şimdi gitsem tahmin yürütse dese 16 haftadan sonra gel kesin söylim tekrar gidemem 1 ay sonrasını beklemem lazim mecbur ben garantiye alıp 16 da gidecem o yüzden